Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Naprendszer keletkezése legalább megvan neked?
A Vénusz meg a Mars légköre gyakorlatilag megegyezik, de a köztük lévõ Föld légköre meg olyan, mint a Miller kísérletben? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Így gondolod?
<#hehe>#hehe>
A Vénusz meg a Mars légköre gyakorlatilag megegyezik, de a köztük lévõ Föld légköre meg olyan, mint a Miller kísérletben? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Így gondolod?
<#hehe>#hehe>
Nem, nem nétem meg a Jupitert te IQharcos, megint csak az elbaszott logikádat villogtatod, és szólok az egyik HIDEG a másik meg MELEG. És egyik sem a FÖLD.
Ennyire buta vagy? <#taps>#taps>
"Miért nem linkeled a Jupitert"
Á, szóval megnézted a Jupitert. <#ravasz1>#ravasz1>
Linkelhettem volna azt is, de az nem ebben a zónában van és nem kõzetbolygó.
Miért is gondoltam, hogy ezt magadtól is tudnod kellene? <#hehe>#hehe>
Á, szóval megnézted a Jupitert. <#ravasz1>#ravasz1>
Linkelhettem volna azt is, de az nem ebben a zónában van és nem kõzetbolygó.
Miért is gondoltam, hogy ezt magadtól is tudnod kellene? <#hehe>#hehe>

Hibás logikai érzékem nincs, de ahogy látom neked sok van. Vagy szerinted minden bolygó ami nem Föld, az egy Õsföld? Miért nem linkeled a Jupitert, az is nagyon érdekes, csak köze nincs ehhez.
Szóval amikor gondolkodok akkor elektronokat termelek? Miért nem szikrázik a fejem? Miért nem nõ meg a tömegem ( tudom, hogy nem sok, de akkor se semmi. )
Kicsi logikai érzéked sincs? <#szomoru2>#szomoru2>
Nemtudom észre vetted-e de te belinkelted a Marsot meg a Vénuszt... Remélem csak véletlen volt.
Lényegében meg is válaszoltad helyesen látod tudsz te ha akarsz.
Okos vagy a fizikában de számodra itt meg is állt a világ ,ezért azt hiszed hogy logikai lehetetlenség amit írtál cinikusan.
Isten a saját hasonlatosságára teremtett mindent és belõle általa létezik minden anyag ,nyugodtan mondhatod hogy gondolatoddal istenként teremtesz egy elektroms impulzust ami megmozdítja az ujjadat ,és csak késõbb jelenik meg a tudatos agyadban a megmozdítás ténye ezt már felfedezték:akarat
Okos vagy a fizikában de számodra itt meg is állt a világ ,ezért azt hiszed hogy logikai lehetetlenség amit írtál cinikusan.
Isten a saját hasonlatosságára teremtett mindent és belõle általa létezik minden anyag ,nyugodtan mondhatod hogy gondolatoddal istenként teremtesz egy elektroms impulzust ami megmozdítja az ujjadat ,és csak késõbb jelenik meg a tudatos agyadban a megmozdítás ténye ezt már felfedezték:akarat
"Mutass már egyet, mutasd meg az õsföld légkörének összetételét"
Mars , Vénusz
"És ne hívj engem hazugnak, csak azért mert még a szavakat sem tudod értelmezni."
Én tudom értelmezni, te esel túlzásokba : "Csak pofázol, de egy rohadt érved nincs"
<#papakacsint>#papakacsint>
Mars , Vénusz
"És ne hívj engem hazugnak, csak azért mert még a szavakat sem tudod értelmezni."
Én tudom értelmezni, te esel túlzásokba : "Csak pofázol, de egy rohadt érved nincs"
<#papakacsint>#papakacsint>
Jaj neee, ez az a pöcs?
Na mindegy, legalább annyi pozitívum van a dologban, hogy nem még egy idióta pluszban, hanem csak egy régi...
Na mindegy, legalább annyi pozitívum van a dologban, hogy nem még egy idióta pluszban, hanem csak egy régi...
Mutass már egyet, mutasd meg az õsföld légkörének összetételét, és azt, hogy miket tartalmaztak a kísérletek, az érvelés. Az hogy azt mondod, hogy "Pont ez a rész nem igaz.", az csak pofázás. És ne hívj engem hazugnak, csak azért mert még a szavakat sem tudod értelmezni.
"Csak pofázol, de egy rohadt érved nincs"
Ne hazuggyál mán...<#ravasz1>#ravasz1>
Ne hazuggyál mán...<#ravasz1>#ravasz1>
Te akkora egy utolsó barom vagy, amikor neked volt szükséged valamire, akkor kigugliztuk neked, és adtunk forrást, és te rinyáltál, hogy nem akarsz guglizni. Én tudom, hogy az volt a lényeg, hogy azt próbálják leutánozni, innentõl kezdve le vagy szarva. Csak pofázol, de egy rohadt érved nincs. Mennyél akaszd fel magad, jobb hely lesz a világ nélküled, legalább ennyit tegyél meg az emberiségért.
Ott a gugli, keresd meg. <#hehe>#hehe>
Tényleg? Óh bocsánat te õsföldlégkörszakértõ. Kérném a forrásaidat, amik megmondják, hogy milyen volt a légkör.
" Megpróbálják azt a környezetet a lehetõ legjobban leutánozni,..."
Pont ez a rész nem igaz.<#papakacsint>#papakacsint>
Pont ez a rész nem igaz.<#papakacsint>#papakacsint>
Sose volt titok.
Mikor az sg bevezette, hogy e-mail címmel kell bejelentkezni a nick helyett, addigra elfelejtettem milyen e-maillel regisztráltam.
Hát ennyi a nagy történet.
Mikor az sg bevezette, hogy e-mail címmel kell bejelentkezni a nick helyett, addigra elfelejtettem milyen e-maillel regisztráltam.
Hát ennyi a nagy történet.
Most még mindig arról rinyálsz, hogy lombikban csinálták ezt a kísérletet? És, hogy õk rakták be az anyagokat? Neked mi lenne a meggyõzõ? Csináljunk idõgépet mennyünk vissza az Õsföldre és hozzak neked onnan befõttesüvegben levegõt? xD Megpróbálják azt a környezetet a lehetõ legjobban leutánozni, csak azért nem tetszik az eredmény, mert mûködik, és ez nem illik bele a szemléletedbe. Gondolom tudományos cikkeket is hibajavítóval olvasol, és ami nem tetszik kihúzod... Az a baj, hogy teljesen mind1, hogy te mit hiszel, a dolgok akkor is úgy mûködnek ahogy....
Igen, pontosan így gondolom. Örülök, hogy megértetted.
De akkor most neked elmesélek valamit: Most egyelõre hagyjuk az evolúciót stb-t... Ugye azért azt elhiszed, hogy a fizika mûködik? Mármint legalább annyit, hogy te személyesen nem tudsz anyagot teremteni (hisz te nem vagy isten). Remélem abban is egyetértünk, hogy amikor pl az ujjadat mozgatod, az attól mozog, mert az idegsejtjeiden keresztül eljut oda egy jel. Na akkor most van a te LELKED amivel gondolkodsz( neked nem kellenek hozzá elektronok, hisz a LELKED a tested nélkül is mûködik), azt gondolod, hogy meg akarod mozdítani az ujjad. Mitõl fog megmozdulni? Magyarázd el nekem, hogy ez szerinted hogy mûködik? A LELKED erejével istenként ingerületet teremtesz az idegsejtedben, és attól mozdul meg?
De akkor most neked elmesélek valamit: Most egyelõre hagyjuk az evolúciót stb-t... Ugye azért azt elhiszed, hogy a fizika mûködik? Mármint legalább annyit, hogy te személyesen nem tudsz anyagot teremteni (hisz te nem vagy isten). Remélem abban is egyetértünk, hogy amikor pl az ujjadat mozgatod, az attól mozog, mert az idegsejtjeiden keresztül eljut oda egy jel. Na akkor most van a te LELKED amivel gondolkodsz( neked nem kellenek hozzá elektronok, hisz a LELKED a tested nélkül is mûködik), azt gondolod, hogy meg akarod mozdítani az ujjad. Mitõl fog megmozdulni? Magyarázd el nekem, hogy ez szerinted hogy mûködik? A LELKED erejével istenként ingerületet teremtesz az idegsejtedben, és attól mozdul meg?
Ó, a régi szép idõk... Ekkor még Tau Tang Wou regeddel nyomtad a süket dumát. <#gonosz1>#gonosz1>
Ööö, az az idézet, amit te írtál azt miért is tetted ide? Elolvastad, hogy mirõl szól? Na mind1, belõled nem nézem ki, hogy elolvastad, de tedd meg érdekes lesz.
Btw: Ez mi: "egy egyszerû sejt azonban kizárólag a membránjából nyeri az energiát és ahogy nõ, úgy fogy ki az energiából", ezt nem értem.
Btw: Ez mi: "egy egyszerû sejt azonban kizárólag a membránjából nyeri az energiát és ahogy nõ, úgy fogy ki az energiából", ezt nem értem.
Csak az agyadban rohangáló elektronok váó zsír.
Tehát az elektronok fognak most késztetni hogy írj választ. Möcsoda elme.
Tehát az elektronok fognak most késztetni hogy írj választ. Möcsoda elme.
-Akkor is létrehoztak egy folyamatot, ami szervetlenbõl alakul szervessé MAGÁTÓL! Ez a lényeg!
Igen magától uram ,mert elõállította a "magától" körülményeket hozzá.
És hány ilyen magától kísérlet elõzhette ezt meg amire sikerült ha ha ha.
Igen magától uram ,mert elõállította a "magától" körülményeket hozzá.
És hány ilyen magától kísérlet elõzhette ezt meg amire sikerült ha ha ha.
Az en ismeroseim kozott pont egy villamosmernok az abszolut bullshitkiraly. Nincs olyan alacsony szintu baromsag, amit ne hinne el es ami meg rosszabb, ne propagalna. Peldaul kezratetellel gyogyitas, piramisenergia, sziriuszi magyarok, annunaki, az osszes letezo konteo. <#shakehead>#shakehead>
Szórj random szavakat egymás után, ahogy szoktátok, és akkor közel leszel az evolúció elleni érveléshez...
Ne kamuzzatok...<#ejnye1>#ejnye1>
Mutass már nekem egy hozzászólást ahol az evolúció ellen érvelsz.
Mutass már nekem egy hozzászólást ahol az evolúció ellen érvelsz.
Nyugi, én észrevettem, hogy igyekszel vicces lenni.<#papakacsint>#papakacsint>
""bakteriumbol nem lesz tobbsejtu eloleny"
De, lesz."
Micsoda magabiztosság...<#nevetes1>#nevetes1>
Idézetek a linkedbõl:
"A többsejtûség kialakulásának elméletei...
...A többsejtûség kialakulására vonatkozó két fõ teória vázlatosan...
Haeckel Gastrea-hipotézise... Az elmélet egyszerû, elegáns, sok mindent jól megmagyaráz, de például a szivacsokról nem tesz említést. Az állatrendszertan elõadásokon majd további, a valóságot feltehetõen jobban közelítõ elméletet is ismertetünk."
Ezzel szemben:
"Az egyszerû sejteknek nincs meg a megfelelõ sejt architektúrája, hogy összetettebb formákba fejlõdjenek.
Hogy miért? Ezzel kapcsolatban Lane nem rég végzett egy kutatást a német Düsseldorfi Egyetem sejtbiológusával, Bill Martinnal, kiszámítva a különbözõ sejtek metabolikus arányaiból és genom méreteibõl, mennyi energia lenne elérhetõ az egyszerû sejteknek, hogy nagyobbá fejlõdjenek. A kutatópáros felfedezte, hogy a nagyobbá válás hatalmas energetikai hátrányt jelent. Ha egy baktériumot eukariótai méretre szeretnénk növelni, akkor több tízezerszer kevesebb energiája lenne génenként, mint az ugyanakkora eukariótának. A sejteknek rengeteg génenkénti energiára van szükségük, mivel egy génbõl proteint alkotni igen energiaigényes folyamat. A sejt energiájának nagy részét a fehérjék elõállítása emészti fel, egy egyszerû sejt azonban kizárólag a membránjából nyeri az energiát és ahogy nõ, úgy fogy ki az energiából. Lehet, hogy rengeteg helyet biztosít a gének számára, a proteintermeléshez azonban nem marad elég ereje."
<#hehe>#hehe>
De, lesz."
Micsoda magabiztosság...<#nevetes1>#nevetes1>
Idézetek a linkedbõl:
"A többsejtûség kialakulásának elméletei...
...A többsejtûség kialakulására vonatkozó két fõ teória vázlatosan...
Haeckel Gastrea-hipotézise... Az elmélet egyszerû, elegáns, sok mindent jól megmagyaráz, de például a szivacsokról nem tesz említést. Az állatrendszertan elõadásokon majd további, a valóságot feltehetõen jobban közelítõ elméletet is ismertetünk."
Ezzel szemben:
"Az egyszerû sejteknek nincs meg a megfelelõ sejt architektúrája, hogy összetettebb formákba fejlõdjenek.
Hogy miért? Ezzel kapcsolatban Lane nem rég végzett egy kutatást a német Düsseldorfi Egyetem sejtbiológusával, Bill Martinnal, kiszámítva a különbözõ sejtek metabolikus arányaiból és genom méreteibõl, mennyi energia lenne elérhetõ az egyszerû sejteknek, hogy nagyobbá fejlõdjenek. A kutatópáros felfedezte, hogy a nagyobbá válás hatalmas energetikai hátrányt jelent. Ha egy baktériumot eukariótai méretre szeretnénk növelni, akkor több tízezerszer kevesebb energiája lenne génenként, mint az ugyanakkora eukariótának. A sejteknek rengeteg génenkénti energiára van szükségük, mivel egy génbõl proteint alkotni igen energiaigényes folyamat. A sejt energiájának nagy részét a fehérjék elõállítása emészti fel, egy egyszerû sejt azonban kizárólag a membránjából nyeri az energiát és ahogy nõ, úgy fogy ki az energiából. Lehet, hogy rengeteg helyet biztosít a gének számára, a proteintermeléshez azonban nem marad elég ereje."
<#hehe>#hehe>
Szerintem azért, mert még ha a picsába le is osztjuk, legalább kap egy kis törõdést, amit anyu nem ad meg neki.
Neem, ennél még jobb:
"Nekem szaknyelven vakerájjá, különben nem igaz, amit mondasz. Ha viszont szaknyelven vakerálsz, akkor nem értem."
Így. Sokkal súlyosabb. 😄
"Nekem szaknyelven vakerájjá, különben nem igaz, amit mondasz. Ha viszont szaknyelven vakerálsz, akkor nem értem."
Így. Sokkal súlyosabb. 😄
Eh, ne is mondd. Amikor egy volt évfolyamtársam, mérnöki diplomával a zsebében fejtette ki, hogy szerinte nincs a világon semmi, ami 100% biztos lenne, akkor én is kissé eldobtam az agyam. Mert oké, ha egy virágkötõ gondolja úgy, hogy a szakmája alapja hit, az oké, de egy mérnöknél ez szerintem nem is az, hogy súlyos hiba, hanem leginkább kizáró ok...
Csak azt nem értem, hogy mire gondolhatnak a keresztények amikor az evolúció topicba jönnek téríteni😮
Betegségiparos, alternatív gyógyításos témából rémlik valami 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én szeretem visszaolvasni a régi faszságaimat! Akkoriban még a netikettet sem értettem, jó alapanyag! Nem beszélve arról, hogy végülis napló!
Bazzeg! Te most egy ilyen "mindjárt megcsókollak" csávó vagy?
Ne is mond. :S Te még emlékszel ezekszerint, mi? 😄 Én már nem is emlékszem, hogy én hogyan érveltem. Nem merek visszakeresni. 😄
Van esély a megtérésre az Egy Igaz Nézetrendszerhez. 😄
Azért a mai nap jokerérve mégis a "nekem szaknyelven vakerájjá, különben nem igaz, amit mondasz" xDD
Nekem akkor megy el az eletkedvem, amikor szemelyes ismerosok jonnek ilyenekkel. Korabban azt hittem, hogy a bullshit hivõ egy elszigetelt kisebbseg, aztan a facebook elterjedesevel kiderult, hogy inkabb ok a tobbseg.
Hihetetlen, hogy pár éve te is egy ilyen kis strepsils voltál. 😄
Jól elrontottak a gonosz materialisták.
Jól elrontottak a gonosz materialisták.
Mondjuk itt szerencsére annyira nem jellemzõ, de máshol... youtube-on már az életkedvem is elmegy, ott nem is olvasom már inkább.