Az evolúció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kifejtenéd nekem pontosabban, légyszives? Mit takar egy elektromos hullámimpulzus, miben terjed, és hogyan? Hogyan összeegyeztethetõ ez az idegsejt szerkezetével? Most már nyílt vagyok, gyõzz meg.
-HOGYAN TOVÁBBÍT ANALÓG JELET EGY IDEGSEJT,?
Elektromos hullámimpulzus formájában és ezt mindenki érti rajtad kívül.
Elektromos hullámimpulzus formájában és ezt mindenki érti rajtad kívül.
Az csak a bináris számolás miatt van.A konvertálás a lényeg vagyis az agynak digitalizálnia kell a fülbe jutó hullámot ha valaki azt állítja hogy digitálisan mûködik az agy. Kvantált méréseket kell rögzíteni.Amikor egy analóg hullámot digitalizálsz akkor adott ms on ként megméred a jelszintet és ezt leírod bináris számhasznállattal majd a következõ mérést is leírod és egymás után lepakolod ismételve. Ez a te digitalizált adatsorod ,itt már nincs semmilyen hullám csak idõrendi sorrendben kiolvasható jelértékek (számok)ezt a folyamatot hívjuk AD konverternek.Ezt az AD eljárást kell megfejteni a szemnél fülnél ,agynál és ezt a cikkedben sem találom ugyanakkor 100 trilliós kapcsolatokban látja a memória tárolás mikéntjét. Nekem úgy tûnik hogy a tudomány is minden áron egy mai számítógép mûködésének hasonlatán akarná megfejteni az agyat.
Érzékelt-e fotont vagy nem ezt írtad digitálisnak, ezután azt mondtad, hogy a fényt analóg módon látod? DAFUQ?! A fény nem fotonokból van? 😮 A szemed a fénynek nem a hullámtermészetét érzékeli, hanem mint foton, tudod hogy mûködik a szemedben a fotoreceptor?
Strepsils, miért hozod most fel a CD-t? Nem az emlékezetrõl beszéltünk jelenleg, a CD az "emlékezik" nem az "lát"...
Van az agyad vannak benne folyamatok, és a folyamatok további alakulását az határozza meg, hogy abban a pillanatban jön-e inger vagy nem? NINCS OLYAN, HOGY KICSI INGER JÖN VAGY NAGY INGER JÖN!
Nagyon szépen átugrottad a kérdést, miszerint HOGYAN TOVÁBBÍT ANALÓG JELET EGY IDEGSEJT, VÁLASZOLJ MÁR KÉRLEK 5-JÉRE KÉRDEZEM MEG!
Jó, akkor visszahozom a fejedet a falba verõs példát, mert egyre jobban a szívembõl szól.(Vagy a LELKEMBÕL nekem mind1. )
Van a fejed, tegyük fel, hogy a gyorsulást nem érzékeled vele, csak azt h nekibaszódik a falnak. Most én elkezdem nyomni a fejed valamilyen erõvel folyamatosan (analóg jel ), de te csak akkor veszed észre, hogy hozzábaszódott-e a falnak vagy nem (digitális jel). Érted már, hogy az analóg jel hogy vált ki "digitális" ingert? A külsõ behatások mind analógok ( a fényt foton szinten érzékelik, szóval szerintem az annyira nem, de legyen neked az is az. ), de az általuk kiváltott inger az digitális! Érted már?
Ui.:
VÁLASZOLJ A KÉRDÉSEMRE AMIT FELETTEM! (5-ször )
Strepsils, miért hozod most fel a CD-t? Nem az emlékezetrõl beszéltünk jelenleg, a CD az "emlékezik" nem az "lát"...
Van az agyad vannak benne folyamatok, és a folyamatok további alakulását az határozza meg, hogy abban a pillanatban jön-e inger vagy nem? NINCS OLYAN, HOGY KICSI INGER JÖN VAGY NAGY INGER JÖN!
Nagyon szépen átugrottad a kérdést, miszerint HOGYAN TOVÁBBÍT ANALÓG JELET EGY IDEGSEJT, VÁLASZOLJ MÁR KÉRLEK 5-JÉRE KÉRDEZEM MEG!
Jó, akkor visszahozom a fejedet a falba verõs példát, mert egyre jobban a szívembõl szól.(Vagy a LELKEMBÕL nekem mind1. )
Van a fejed, tegyük fel, hogy a gyorsulást nem érzékeled vele, csak azt h nekibaszódik a falnak. Most én elkezdem nyomni a fejed valamilyen erõvel folyamatosan (analóg jel ), de te csak akkor veszed észre, hogy hozzábaszódott-e a falnak vagy nem (digitális jel). Érted már, hogy az analóg jel hogy vált ki "digitális" ingert? A külsõ behatások mind analógok ( a fényt foton szinten érzékelik, szóval szerintem az annyira nem, de legyen neked az is az. ), de az általuk kiváltott inger az digitális! Érted már?
Ui.:
VÁLASZOLJ A KÉRDÉSEMRE AMIT FELETTEM! (5-ször )
Szerintem elbeszéltek egy kicsit egymás mellett. A digitális JELnek az a lényege, hogy egy idõpillanatban valaminek az értéke vagy logikai 1, vagy logikai 0 (érzékelt-e valamit, például fotont, vagy nem), és az információt nem az adja, hogy amikor van jel, annak mekkora az értéke. Ettõl függetlenül az agy nem digitálisan mûködik, a fényt is analóg módon látod.
Viszont most jó, hogy visszanéztem, tényleg errõl sem tudtam túl sokat, hogy hogyan mûködik, most néztem én is utánna. Az elektronok mozgási sebességét is rosszul tudtam/értelmeztem (azt nyilván tudtam, hogy lassabb, mint a fénysebesség, de azt nem, hogy sokkal), ezt egy picit szégyellem is, mert én meg villamosmérnöknek tanulok... mondjuk kvantumfizika az csak most lesz igazából.
Viszont találtam egy nagyon jó cikket, ami leírja, hogy mit tudunk az agy emlékezés eltárolásáról:
http://science.howstuffworks.com/life/inside-the-mind/human-brain/human-memory.htm (a 2. oldaltól kezdõdik a lényeges része)
Viszont most jó, hogy visszanéztem, tényleg errõl sem tudtam túl sokat, hogy hogyan mûködik, most néztem én is utánna. Az elektronok mozgási sebességét is rosszul tudtam/értelmeztem (azt nyilván tudtam, hogy lassabb, mint a fénysebesség, de azt nem, hogy sokkal), ezt egy picit szégyellem is, mert én meg villamosmérnöknek tanulok... mondjuk kvantumfizika az csak most lesz igazából.
Viszont találtam egy nagyon jó cikket, ami leírja, hogy mit tudunk az agy emlékezés eltárolásáról:
http://science.howstuffworks.com/life/inside-the-mind/human-brain/human-memory.htm (a 2. oldaltól kezdõdik a lényeges része)
Engem érdekelne, hogy milyen érvek szólnak amellett, hogy a lélek vezérli a testet.
Lehet, hogy már leírtad, csak nem emlékszem rá.
Lehet, hogy már leírtad, csak nem emlékszem rá.
Melyik tudós írta le a digitális szemet és hallást ? Linkeld.
TE ALAPBÓL NEM ÉRTED MITÕL DIGITÁLIS EGY RENDSZER.
Attól hogy az ideg sejted nem egyforma idõközönként küld egy maximum jelet (1) az még nem lesz digitális csak egy idõben sûrûsödõ -ritkuló "1"jelsorozat .
Próbáld megérteni hogy a tüskék értéke mindig 1 tehát ha most kiakarod olvasni az agyadból a látott képet "digitálisan" akkor a disc alján csak 11111111111111111 egyesek szerepelnek ,tehát nem értelmezhetõ az adat mivel neked az idõközöket is ismerned kéne de azok hol vannak felírva? Sehol mert senki nem mérte meg az idõközöket így van egy rakás egyesed.
Szóval az idegsejted hol méri meg az 1 esekhez tartozó idõ vagy erõsség értéket, és milyen csatornán továbbítja és hol tárolja???
Mellesleg az agyba képesek kívülrõl elektromágneses térrel gondolatokat kiváltó jeleket sugározni ,természetesen analóg hullámokkal tehát már ez önmagában kizárja hogy digitálisan mûködjön az agy mert a szinapszis eleve nem venné fel a hullámot hisz csak az 1-0 jelszinteket értelmezi szerinted.
TE ALAPBÓL NEM ÉRTED MITÕL DIGITÁLIS EGY RENDSZER.
Attól hogy az ideg sejted nem egyforma idõközönként küld egy maximum jelet (1) az még nem lesz digitális csak egy idõben sûrûsödõ -ritkuló "1"jelsorozat .
Próbáld megérteni hogy a tüskék értéke mindig 1 tehát ha most kiakarod olvasni az agyadból a látott képet "digitálisan" akkor a disc alján csak 11111111111111111 egyesek szerepelnek ,tehát nem értelmezhetõ az adat mivel neked az idõközöket is ismerned kéne de azok hol vannak felírva? Sehol mert senki nem mérte meg az idõközöket így van egy rakás egyesed.
Szóval az idegsejted hol méri meg az 1 esekhez tartozó idõ vagy erõsség értéket, és milyen csatornán továbbítja és hol tárolja???
Mellesleg az agyba képesek kívülrõl elektromágneses térrel gondolatokat kiváltó jeleket sugározni ,természetesen analóg hullámokkal tehát már ez önmagában kizárja hogy digitálisan mûködjön az agy mert a szinapszis eleve nem venné fel a hullámot hisz csak az 1-0 jelszinteket értelmezi szerinted.
"Ilyen a légrezgés a hangnál" MI A FRANC BAJOD VAN NEKED?! AZ EGY FOLYTONOS DOLOG, A TÜSKÉK KURVÁRA NEM FOLYTONOSOK! De mind1, mondj azt amit akarsz. Ha a kis LELKED megnyugszik tõle, akkor hidd azt, amíg nem mondod el, hogy egy idegsejt hogyan küld analóg jelet, addig le vagy szarva. További jó hívést!
Jó, legyen igazad, elegem van belõled. Igen a szem analóg, az agyad is analógul mûködik. Sõt az idegsejt is teljesen analóg, nem is úgy mûködik, mint ahogy azok a segg tudósok leírták, a kurva annyát mindnek, akkor is úgy mûködik, hogy folyamatosan küld erõsebb vagy gyengébb jelet.
Pontosan igazad van, elnézésedet kérem, hogy próbáltam érvekkel magyarázni azt amit mondtam, egy hülye segg vagyok, ez van.
Igen, a négyszögjel az tökéletesen egy folytonos hullámot ír le, már megint én voltam a hülye. Sõt csak csapok vannak a szemben, én csak színeket látok, fényerõsséget nem is, a pálcikáimat otthon hagytam a szemembõl, minek az nekem, ha úgy akarom, akkor fogok egy fotoellenállást, oszt meghallgatom, ha már nem látom.
Még szerencse hogy, ELOLVASTAD HOGY HOGY MÛKÖDIK AZ A KIBASZOTT KURVA IDEGSEJT, MONDD EL HOGY HOGYAN KÜLD ANALÓG JELET BAZDMEG!
Pontosan igazad van, elnézésedet kérem, hogy próbáltam érvekkel magyarázni azt amit mondtam, egy hülye segg vagyok, ez van.
Igen, a négyszögjel az tökéletesen egy folytonos hullámot ír le, már megint én voltam a hülye. Sõt csak csapok vannak a szemben, én csak színeket látok, fényerõsséget nem is, a pálcikáimat otthon hagytam a szemembõl, minek az nekem, ha úgy akarom, akkor fogok egy fotoellenállást, oszt meghallgatom, ha már nem látom.
Még szerencse hogy, ELOLVASTAD HOGY HOGY MÛKÖDIK AZ A KIBASZOTT KURVA IDEGSEJT, MONDD EL HOGY HOGYAN KÜLD ANALÓG JELET BAZDMEG!
Megvagy te áldva ezzel a digitális hülyeséggel. Éppen azért mondtam példának ezt a fény vs mechanikai hullám átvezetést mivel te a fényre is azt mondtad hogy az valami digitális hullám ,a természetben pedig nincs digitális hullám,ezért van a fénynél is doppler effektus mint a hangnál.
Mostmár magyarázd el nekem mitõl digitális a szem mûködése mert baromira nem értem?
Szerintem jön az analóg fényhullám ,az optika leképezi a 150M csapocskára ,a csapocskák rendezettek mint egy CCD és van ami ilyen olyan hullámhosszakra kapcsol be úgy mint egy fényképezõnél és semmi mást nem érzékelnek egyenként csak az adott hullámhosszon az intenzitást.
Nem úgy van hogy ha becsapódik 1 db foton akkor azt 1 jelnek veszi és ha az aktív idõben 2 vagy 100 foton is bejut akkor azokkal nem számol . Intenzitásokat is érzékel az az egy db csapocska és ezt azzal hogy a telítési idõben mekkora fény energia rohan rá . Ezért van az hogy ha erõs fénybe nézünk akkor várni kell mire újból visszaépül az érzékelõ molekulája vagy ilyesmi.
Szóval itt a szemgolyó csak felbontja 150Mpixelre a képet és csatortnánként rendezetten továbbítja a jelerõsségeket .
Tegyük fel hogy neked van igazad és a csap csak azonos jelszinteket küld de ekkor meg az iõbeli jelsûrûség fogja az intenzitás maximumokat jelenteni ,ilyenkor a szemnek kell legyen egy sample rátája mondjuk 96Khz ami teljesen elfogadható magyarázatnak látszik csak hogy ez a scanellés még nem elégíti ki a digitális mûködés ismérvét hiszen nem elég a szemnek "pislognia" mp enként 96 000 szer mert ez az agyban csak egy szaggatott folytonos hullámot írna le ,ahoz hogy digitálisról bszéljünk minden egyes pislantásnál meg kéne mérni a fényerõsséget és azt egy külön idegszálon csatolni az adott pislatnási jelhez.
Ez így csak egy sor ritkuló és sûrûsödõ tüske ,ez teljesen analóg ,ilyen a légrezgés a hangnál .
Szóval miért erõlteted a digitális szemet?
Mostmár magyarázd el nekem mitõl digitális a szem mûködése mert baromira nem értem?
Szerintem jön az analóg fényhullám ,az optika leképezi a 150M csapocskára ,a csapocskák rendezettek mint egy CCD és van ami ilyen olyan hullámhosszakra kapcsol be úgy mint egy fényképezõnél és semmi mást nem érzékelnek egyenként csak az adott hullámhosszon az intenzitást.
Nem úgy van hogy ha becsapódik 1 db foton akkor azt 1 jelnek veszi és ha az aktív idõben 2 vagy 100 foton is bejut akkor azokkal nem számol . Intenzitásokat is érzékel az az egy db csapocska és ezt azzal hogy a telítési idõben mekkora fény energia rohan rá . Ezért van az hogy ha erõs fénybe nézünk akkor várni kell mire újból visszaépül az érzékelõ molekulája vagy ilyesmi.
Szóval itt a szemgolyó csak felbontja 150Mpixelre a képet és csatortnánként rendezetten továbbítja a jelerõsségeket .
Tegyük fel hogy neked van igazad és a csap csak azonos jelszinteket küld de ekkor meg az iõbeli jelsûrûség fogja az intenzitás maximumokat jelenteni ,ilyenkor a szemnek kell legyen egy sample rátája mondjuk 96Khz ami teljesen elfogadható magyarázatnak látszik csak hogy ez a scanellés még nem elégíti ki a digitális mûködés ismérvét hiszen nem elég a szemnek "pislognia" mp enként 96 000 szer mert ez az agyban csak egy szaggatott folytonos hullámot írna le ,ahoz hogy digitálisról bszéljünk minden egyes pislantásnál meg kéne mérni a fényerõsséget és azt egy külön idegszálon csatolni az adott pislatnási jelhez.
Ez így csak egy sor ritkuló és sûrûsödõ tüske ,ez teljesen analóg ,ilyen a légrezgés a hangnál .
Szóval miért erõlteted a digitális szemet?
"...megfogattam, hogy mostantól mindenre nyitott leszek, nem lesz NEM elfogadott! "
<#fejvakaras>#fejvakaras>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha meghalsz, megkapod tõlünk a Darwin díjat! Esküszöm!!!!
Ha így jelentik ki, akkor az azt jelenti, hogy minden szempontból.
Nem jogos a feltételezésed, mert nem kérdeztél rá, hogy milyen szempontból.<#wink>#wink>
" természetben minden létezõ hullám egyenrangú" nekem ez a bajom..... Ezt õ mondta, innentõl kezdve jogos a feltételezésem.
Bár a fényérzékelõ sejtek nem folyamatos fényt érzékelnek, és nem folyamatosan küldenek jelet.
" azthittem, hogy nem tudod a mechanikai és a elektromágneses hullám közötti különbséget."
Látod, ez a ti bajotok, azt hiszitek mindenki hülye, meg nyócáltalánost végzett, aki nem hisz az evolúció vallásban. <#awink>#awink>
Látod, ez a ti bajotok, azt hiszitek mindenki hülye, meg nyócáltalánost végzett, aki nem hisz az evolúció vallásban. <#awink>#awink>
<#nevetes1>#nevetes1>
Bocsáss meg, az utolsó kérdéssel kicsit túllõttem a célon, mostanában beszéltem olyanokkal, akik tudati rezgésrõl stb beszéltek, és amikor te említettél egy olyat, hogy minden hullám ugyan olyan, akkor azthittem, hogy nem tudod a mechanikai és a elektromágneses hullám közötti különbséget.
Ebben a kérdésben elnézésedet kérem.
Ebben a kérdésben elnézésedet kérem.
Te rakhatsz olyan és annyi analóg jelet egy érzékelõre, amennyit csak akarsz, ha az digitálisan tudja csak továbbítani.
Értem, hogy ez hogy mûködik, de még mindig nem kapcsolódik a témához. Jó, amúgy értem, hogy mit beszélsz, ha nem vetted volna észre, az elõzõ hozzászólásom trollkodás volt -.- De ennek még mindig semmi köze ahhoz, hogy hogy hallasz. MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLTÁL, HOGY AZ IDEGSEJT HOGYAN KÖZVETÍT ANALÓG JELET!
Te szerencsétlen nem a fényt hallod bazmeg milyen fizikus hallgató vagy te írd be a goglibe hogy lézer mikrofon mer olyan hülye vagy mint a fõd.
A hangszóró mozgása modulálja a fényt és a modulációt alakítod egy fotodiódával elektromos jellé te porszívó fizikus.De te digitális fényrõl zagyváltál ,ez már nem az én színvonalam higy amit akarsz.
A hangszóró mozgása modulálja a fényt és a modulációt alakítod egy fotodiódával elektromos jellé te porszívó fizikus.De te digitális fényrõl zagyváltál ,ez már nem az én színvonalam higy amit akarsz.
Az sem lesz jó, mert akkor a tyukfing fel fog robbani, és nem fogja megmagyarázni a te nagy tudományos dolgod, hogy kis Pista miért vette ezt fél percel késõbb észre mint Józsi, aki a visszavert fényt hallotta, miközben éppen telekinetizálta Piroskát aki éppen levitált.
Nem is értem, hogy hogy gondolod, hogy neki meg lehet magyarázni valamit, hisz õ hallja a fényt.
Nem is értem, hogy hogy gondolod, hogy neki meg lehet magyarázni valamit, hisz õ hallja a fényt.
Tehát ha az agyhullámokat, amiket használnak a lentebb említett helyzetekben, visszavezetik a neuronhálozatok mûködésére?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az, hogy figyelmen kívül hagyod azokat a dolgokat amikre nem tudsz válaszolni, csak azt bizonyítja, hogy tévedsz.
Amúgy elolvastam a diszkretizálást, ÉS?!
Jó akkor elmondom megint, nyugodtan. Az, ha bizonyos idõnként eldöntöd, mondjuk másdopercenként háromszor, hogy belevertem-e a fejedet a falba vagy nem, akkor az digitális. Másodpercenként 3db 0 vagy 1. Ha adsz nekem egy függvényt, ami az idõ függvényében megadja az erõt, akkor az analóg.
Elmondom kb 4-jére, van az idegsejted, ingerled elküld egy jelet AZUTÁN EGY IDEIG NEM MÛKÖDIK, ez a refrakter periódus, ezért nem lehet a jel folytonos, tehát 0 vagy 1 hogy volt-e inger vagy nem. Ez nem analóg. Most megpróbáltam szépen elmondani.
És miben változik meg az elektromágneses hullám amikor visszaverõdik a hangszóróról?
Elmondom kb 4-jére, van az idegsejted, ingerled elküld egy jelet AZUTÁN EGY IDEIG NEM MÛKÖDIK, ez a refrakter periódus, ezért nem lehet a jel folytonos, tehát 0 vagy 1 hogy volt-e inger vagy nem. Ez nem analóg. Most megpróbáltam szépen elmondani.
És miben változik meg az elektromágneses hullám amikor visszaverõdik a hangszóróról?
Nem,én már rég nem tartok itt ezért sem válaszoltam. A lélek váltja ki a jeleket nem az anyag.Ha sikerülne megfejteni az anyagba való kódolást tárolást akkor már nem mondhatnám hogy a lélek váltja ki.
Ráadásul extra fail mivel te magad linkelted a wikirõl azt a részt ami ezt leírja "Diszkretizálás" olvasd csak el aztán verd a fejed a falba diszkrét ideig 😄
-Ha megvilágítom a fülem, egy hanszóróra szerelt zseblámpával akkor hallani fogom a hangot?
Olvasni tudsz? Írtam hogy kell hozzá egy foto elektronikus átalakító pl fotoellenálás de az még attól kurvára nem lesz digitális bazdmeg hogy én is ilyen szép fizikus hallgatóhoz méltóan fogalmazzak.
Ha ezt az elektoromos jelet a hallóközpontodba vezeted akkor hallod a hangszóróról visszaverõdõ hangot 200 km rõl is vagy akármenyire mivel nem a levegõ hanem a fény viszi cseszd meg ,nincs ilyen a természetben hogy digitális hullám, akkor az egy négyszög jel lenne.
-HA CSAK ANNYIT ÉRZÉKELSZ H BELEVERTEM-E VAGY NEM AKKOR AZ DIGITÁLIS.
Hát ez sem talált kisfiam mert a digitális jelnek is van bitmélysége ez pedig az idõ tengelyen képzõdik vagyis nem mindegy hogy mennyi ideig van nyitva vagy zárva az a csapocska ,ezáltal érzékeled a fény intenzitását ezért van a cd alján 111001010001000000011000000111101 és nem 1010101010101010101010.
Az látszik hogy nem értesz hozzá úgyhogy ez tényleg a szegénységi bizonyítványod volt .
Olvasni tudsz? Írtam hogy kell hozzá egy foto elektronikus átalakító pl fotoellenálás de az még attól kurvára nem lesz digitális bazdmeg hogy én is ilyen szép fizikus hallgatóhoz méltóan fogalmazzak.
Ha ezt az elektoromos jelet a hallóközpontodba vezeted akkor hallod a hangszóróról visszaverõdõ hangot 200 km rõl is vagy akármenyire mivel nem a levegõ hanem a fény viszi cseszd meg ,nincs ilyen a természetben hogy digitális hullám, akkor az egy négyszög jel lenne.
-HA CSAK ANNYIT ÉRZÉKELSZ H BELEVERTEM-E VAGY NEM AKKOR AZ DIGITÁLIS.
Hát ez sem talált kisfiam mert a digitális jelnek is van bitmélysége ez pedig az idõ tengelyen képzõdik vagyis nem mindegy hogy mennyi ideig van nyitva vagy zárva az a csapocska ,ezáltal érzékeled a fény intenzitását ezért van a cd alján 111001010001000000011000000111101 és nem 1010101010101010101010.
Az látszik hogy nem értesz hozzá úgyhogy ez tényleg a szegénységi bizonyítványod volt .
De ezek a kedves emberek meg akarnak menteni ettõl a szörnyûségtõl 😄
Neee mit tettem, hogy ilyet állítasz rólam?😮 Inkább mondd, hogy gyilkos vagyok...
Véged. Beszippantott a tudományos materialista szekta. xD
<#unalmas>#unalmas>
A ponthatár nem számít, am 486 pontom volt. De ez nem fontos, a fizikus hallgatót sem azért mondtam, hogy nagyzoljak, csak úgy tartom fair-nek, hogy ha megkérdezem, hogy õ mivel foglalkozik, akkor én is megmondom, de ez már megint meghaladja a te felfogóképességedet. Amúgy nagyon konstruktív volt a hozzászólásod érvekkel és a témát elõrevivõ kérdésekkel, köszönjük.
A következõ ilyet akár magadnak is megtarthatod, fõleg, hogy nem neked szólt.
A következõ ilyet akár magadnak is megtarthatod, fõleg, hogy nem neked szólt.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ez a hozzászólásod kurva nagy szegénységi bizonyítvány ám. <#hehe>#hehe>
"Én fizikus hallgató vagyok. "
Nagy dolog. Minden hülyét felvesznek az egyetemre, fõsulira. <#nevetes1>#nevetes1>
Valld be, mennyi volt a ponthatár? <#ravasz1>#ravasz1>
Ez a hozzászólásod kurva nagy szegénységi bizonyítvány ám. <#hehe>#hehe>
"Én fizikus hallgató vagyok. "
Nagy dolog. Minden hülyét felvesznek az egyetemre, fõsulira. <#nevetes1>#nevetes1>
Valld be, mennyi volt a ponthatár? <#ravasz1>#ravasz1>
Bocsáss meg, de eddig nagyon türelmes voltam, DE TE OLYAN KIBEBASZOTT KURVA HÜLYE VAGY!
Tessék, itt van az analóg és digitális jelek Analóg és digitális jel.
A fény elviszi a hangot a hangszóróról? NA NE BASSZ FEL! Ha megvilágítom a fülem, egy hanszóróra szerelt zseblámpával akkor hallani fogom a hangot? Tudod te, hogy mi az az elektromágneses és mechanikai hullám? Vagy ehhez is gecire retardált vagy? 😮
NEM DIGITALIZÁLÁSRÓL BESZÉLTEM HANEM DIGITÁLIS JELRÕL, NEM FOLYTONOS BAZDMEG!
DE BAZDMEG MÉG MINDIG NEM ÉRTED, HOGY HOGY MÛKÖDIK A KURVA IDEGSEJT, MEG SEM ÉRDEMLED, HOGY LEGYEN OLYANOD, TANULD MÁR MEG HASZNÁLNI. OLVASD EL A KIBASZOTT WIKIPÉDIA CIKKET UTÁNA POFÁZZÁL NEKEM!
TUDNOM KELL A KÓDOLÁSI MECHANIZMUST?! MI A FASZOMRÓL BESZÉLSZ?! TESSÉK ELMONDOM A KÓDOLÁSI MECHANIZMUST: Jön a foton a pálcikára, érzékeli és küld jelet az idegsejt. VAGY KÜLD, VAGY NEM KÜLD nincs olyan h kicsit küld vagy nagyot küld, ez a digitális rész, vagy van nincs?
HA FOLYAMATOSAN VERNÉM A FEJED A FALBA, ÉS FOLYTONOSAN VÁLTOZNA AZ ERÕSSÉGE, ÉS HÚZNÁL EGY FOLYAMATOS VONALAT, HOGY MIKOR MILYEN ERÕS, AZ ANALÓG. HA CSAK ANNYIT ÉRZÉKELSZ H BELEVERTEM-E VAGY NEM AKKOR AZ DIGITÁLIS.
MOSTMÁR KIVÁNCSI VAGYOK, HOGY ENNYI ÉSSZEL MILYEN MUNKÁT LÁTSZ EL?
Én fizikus hallgató vagyok.
REMÉLEM ELÉG SZÉPEN FEJEZTEM KI MAGAM.
Tessék, itt van az analóg és digitális jelek Analóg és digitális jel.
A fény elviszi a hangot a hangszóróról? NA NE BASSZ FEL! Ha megvilágítom a fülem, egy hanszóróra szerelt zseblámpával akkor hallani fogom a hangot? Tudod te, hogy mi az az elektromágneses és mechanikai hullám? Vagy ehhez is gecire retardált vagy? 😮
NEM DIGITALIZÁLÁSRÓL BESZÉLTEM HANEM DIGITÁLIS JELRÕL, NEM FOLYTONOS BAZDMEG!
DE BAZDMEG MÉG MINDIG NEM ÉRTED, HOGY HOGY MÛKÖDIK A KURVA IDEGSEJT, MEG SEM ÉRDEMLED, HOGY LEGYEN OLYANOD, TANULD MÁR MEG HASZNÁLNI. OLVASD EL A KIBASZOTT WIKIPÉDIA CIKKET UTÁNA POFÁZZÁL NEKEM!
TUDNOM KELL A KÓDOLÁSI MECHANIZMUST?! MI A FASZOMRÓL BESZÉLSZ?! TESSÉK ELMONDOM A KÓDOLÁSI MECHANIZMUST: Jön a foton a pálcikára, érzékeli és küld jelet az idegsejt. VAGY KÜLD, VAGY NEM KÜLD nincs olyan h kicsit küld vagy nagyot küld, ez a digitális rész, vagy van nincs?
HA FOLYAMATOSAN VERNÉM A FEJED A FALBA, ÉS FOLYTONOSAN VÁLTOZNA AZ ERÕSSÉGE, ÉS HÚZNÁL EGY FOLYAMATOS VONALAT, HOGY MIKOR MILYEN ERÕS, AZ ANALÓG. HA CSAK ANNYIT ÉRZÉKELSZ H BELEVERTEM-E VAGY NEM AKKOR AZ DIGITÁLIS.
MOSTMÁR KIVÁNCSI VAGYOK, HOGY ENNYI ÉSSZEL MILYEN MUNKÁT LÁTSZ EL?
Én fizikus hallgató vagyok.
REMÉLEM ELÉG SZÉPEN FEJEZTEM KI MAGAM.
Nem ugortam át semmit ,te nem fogod fel hogy nem is keletkezik digitális jel így nincs mit visszaalakítani analóggá de szerintem te azt sem érted mi az hogy analóg már elmondtam hogy nincs kódolás dekódolás ha hallasz egy hangot a levegõ rezgése ugyan abban az ütemben rezeg bele az agyadba csak elektromos jellé alakítja a füled ugyan úgy mint a mikrofonban a tekercs mozog a mágnesen.
A szemnél is a fényre azt mondtad digitális tehát nagyon érthetsz hozzá tudod te egyáltalán mit nevezünk digitalizálásnak?Az a minimum ha te kiejted a szádon hogy valami digitális akkor tudnod kell a kódolási mechanizmusát de gondolom ilyet már nem tudsz mondani a fényrõl vagy az agymûködésrõl sem.
A természetben minden létezõ hullám egyenrangú és nincs bennük semmi kódolás ,az információt változás nélkül továbbítják más hullámvivõk .Így a fény a visszaverõdõ hangszóróról minden nehézség nélkül elviszi a hangot x km re ahogy a levegõ is csak az nem olyan messzire és a fényhez kell egy foto elektronikus átalakító de semmilyen dekódoló nem szükséges.
A szemnél is a fényre azt mondtad digitális tehát nagyon érthetsz hozzá tudod te egyáltalán mit nevezünk digitalizálásnak?Az a minimum ha te kiejted a szádon hogy valami digitális akkor tudnod kell a kódolási mechanizmusát de gondolom ilyet már nem tudsz mondani a fényrõl vagy az agymûködésrõl sem.
A természetben minden létezõ hullám egyenrangú és nincs bennük semmi kódolás ,az információt változás nélkül továbbítják más hullámvivõk .Így a fény a visszaverõdõ hangszóróról minden nehézség nélkül elviszi a hangot x km re ahogy a levegõ is csak az nem olyan messzire és a fényhez kell egy foto elektronikus átalakító de semmilyen dekódoló nem szükséges.
Mit nem értesz , a lelkednek több tudatállapota ismert , az agyad a lelked és a testi megnyilvánulásod összekötõ központja , ha te adott agyterületet ingerelsz akkor az a tudomásodra fog jutni , ha ügyes vagy képes vagy kinyírni a testet de vedd figyelembe hogy az a lélek amit befolyásolsz az nem egy gép hanem neki is akarata van és ellenkezik .
Itt az alapvetõ probléma hogy te mindenben csak a gépet látod és úgy képzeled el hogy ha bejuttatsz valami vírust a másik ember lelkébe akkor összeomlik a rendszer ,hát képzeld neki is van akaratereje és védekezik ,nem tudod visszacsatolni a jeleket amiket a lélek küld a testnek , a lélek nem az testi inputokból él fogd már fel.
Két részed van egyik a test másik a szellem és ennek a kettõnek az együttese az élõ gondolkozó ember .
Itt az alapvetõ probléma hogy te mindenben csak a gépet látod és úgy képzeled el hogy ha bejuttatsz valami vírust a másik ember lelkébe akkor összeomlik a rendszer ,hát képzeld neki is van akaratereje és védekezik ,nem tudod visszacsatolni a jeleket amiket a lélek küld a testnek , a lélek nem az testi inputokból él fogd már fel.
Két részed van egyik a test másik a szellem és ennek a kettõnek az együttese az élõ gondolkozó ember .
Pont az, hogy nem mondtál semmit, csak nagyzolsz. <#hehe>#hehe>
Vagy úgy gondolod, hogy valami kurva nagy okosságot hintettél el abban a kommentben? <#ravasz1>#ravasz1>
Vagy úgy gondolod, hogy valami kurva nagy okosságot hintettél el abban a kommentben? <#ravasz1>#ravasz1>
Gondolom nem érted, ez van, nembaj majd középiskolában megtanítják 😊
<#nevetes1>#nevetes1>
Mekkora lózung duma...<#vigyor2>#vigyor2>
<#taps>#taps>
Mekkora lózung duma...<#vigyor2>#vigyor2>
<#taps>#taps>
Még mindig ott tartunk, hogy az agyhullámokat az agy állítja elõ (attól függetlenül, hogy van-e lélek), erre visszavezethetõek a gondolatok, és ez már önmagában is egy kódolás, te pedig pont ezt tagadod ebben a mondatban:
"kódolási nyelvet az életben nem fogod megtalálni mert semmilyen formai ismétlõdést rendszert nem mutat a szinapszisok kapcsolata az agyban ami egy adott inputra vonatkozna."
Amúgy mi értelme ennek az érvnek? Hiszen ha pontosan megfeleltetjük a szinapszisok kapcsolatát gondolatoknak, esetleg még emlékeknek is, ugyanúgy hozzá tudod tenni, hogy ez csak valami láthatatlan erõ okozata.
"kódolási nyelvet az életben nem fogod megtalálni mert semmilyen formai ismétlõdést rendszert nem mutat a szinapszisok kapcsolata az agyban ami egy adott inputra vonatkozna."
Amúgy mi értelme ennek az érvnek? Hiszen ha pontosan megfeleltetjük a szinapszisok kapcsolatát gondolatoknak, esetleg még emlékeknek is, ugyanúgy hozzá tudod tenni, hogy ez csak valami láthatatlan erõ okozata.
Na ettõl teljesen agyfaszt kaptam...
Szóval, akkor a tudatodat és a tudatalattidat is az agyad éppen lévõ állapota határozz ameg, tehát azt is, hogy mit gondolsz, tehát azt is, hogy mit fogsz cselekedni, tehát azt is, hogy hol fogod teremteni a láthatatlan mechanikai hullámodat, tehát azt is, hogy milyen állapotban lesz a következõ pillanatban az agyad, tehát meghatározza a jövõdet, tehát nincs szabad akaratod. Köszönöm, most hazudtoltad meg magad. És én azt mondom, hogy minden gondolatod az agyadban lévõ ingerületek. Így maradok, agy és agy ami mûködik magában egyértelmûen.
Btw, még mindig nem tudom, hogy hogyan csinálsz analóg jelet az idegsejtjeiddel, légyszives ne ugord át ezt az aprócska kérdést.
Szóval, akkor a tudatodat és a tudatalattidat is az agyad éppen lévõ állapota határozz ameg, tehát azt is, hogy mit gondolsz, tehát azt is, hogy mit fogsz cselekedni, tehát azt is, hogy hol fogod teremteni a láthatatlan mechanikai hullámodat, tehát azt is, hogy milyen állapotban lesz a következõ pillanatban az agyad, tehát meghatározza a jövõdet, tehát nincs szabad akaratod. Köszönöm, most hazudtoltad meg magad. És én azt mondom, hogy minden gondolatod az agyadban lévõ ingerületek. Így maradok, agy és agy ami mûködik magában egyértelmûen.
Btw, még mindig nem tudom, hogy hogyan csinálsz analóg jelet az idegsejtjeiddel, légyszives ne ugord át ezt az aprócska kérdést.
A tudatodat és a tudatalattidat is igen ez az agyprogramozás lényege. Mind a kettõ te vagy mert a testedben semmilyen tudat nincs mint mondtam csak lélek vagy a léleknek van több tudatállapota:béta alfa théta delta ébertõl a mélyalvásig sorrendben.
Eleve gyerekes úgy megfogalmazni hogy a lelked gondolatai mivel nincs is másod aminek gonoldatai lehetnének hisz te is elismered hogy a gondolat csupán elektromos hullámok az agyban ,de a hullámnak csak vivõ közege van ,nem azt jelenti hogy az agyad a hullám mint ahogy a víznél sem a víz a hullám .
Így maradsz test és lélek folyamatosan félig transzcendens félig anyagi lény .
Eleve gyerekes úgy megfogalmazni hogy a lelked gondolatai mivel nincs is másod aminek gonoldatai lehetnének hisz te is elismered hogy a gondolat csupán elektromos hullámok az agyban ,de a hullámnak csak vivõ közege van ,nem azt jelenti hogy az agyad a hullám mint ahogy a víznél sem a víz a hullám .
Így maradsz test és lélek folyamatosan félig transzcendens félig anyagi lény .
Szóval, a LELKED gondolatait tudom befolyásolni azzal, ha visszanyomom az inputut az agyadba? 😮
Vagyis a computernek adták be hogy ezen és ezen a koordinátán ha aktív az agy akkor az egy A betû és így tovább ,ebben semmi új nincs ,elve egy gondolat hullámát is letudják másolni aztán meg vissza inputolni az agyadba és újból megjelenik akaratod nélkül az a gondolat . Ezek a kísérletek nem szólnak a tárolás felfedezésérõl. Olyan ez mintha a pc d cpu jában nézegetnéd hogy mijen jelek futnak át és lemásolnád meg visszavezetnéd és a géped ugyan így reagálna rá mint az embernél. De a pc d be ott van egy RAM ami bizonyítható.
Stop. Amit látsz a képen az agy aktív sejtjeibõl alkotott kép ,én meg a tárolót keresem és azt hogy abban hogyan vannak eltárolva a betûk ,ha van mi a kódolási nyelve.
Ez a mutatvány már rég létezett csak nem ilyen pontosan ,eddig is tudták jelezni ha valamire gondoltál hol világít az agy de magát a nyelvet nem tudják hogy mi hívja elõ ezeket a fényeket.
Ez a mutatvány már rég létezett csak nem ilyen pontosan ,eddig is tudták jelezni ha valamire gondoltál hol világít az agy de magát a nyelvet nem tudják hogy mi hívja elõ ezeket a fényeket.