13357
Miért pont így és erre...
-
Richard Donkies #9051 A hibás és hiányos tudás felismerése az első lépés az igazsághoz vezető úton.
-
Bevallom buta vagyok... Bedőltem azoknak az átkozott tudósoknak is, akik az evolúcijjó dogmáját tanítják. Ráadásul még azt sem tudom, hogy miért párolog a 20 fokos víz.
-
Richard Donkies #9049 Freudi...
-
*fingod
durva elszólás. :D -
Tehát megint fingom sincs semmiről.
-
Richard Donkies #9046 Sajnos megint megbuktál logikából. 
Pont ráérek, elmagyarázom, hátha te is megérted:
Azt mondtad ez egy olyan kérdés, amire nincs válasz: #9043
Tehát, ha te azt kéred számon tőlem, hogy miért nem válaszolok egy olyan kérdésre, amire (szerinted) nincs válasz, akkor az vagy ostobaság vagy tisztességtelen magatartás. Hiszen "TUDOD", hogy nincs rá válasz.
Érted a paradoxont?
Még ha szerintem van is válasz a kérdésre, akkor sincs értelme válaszolnom rá, mivel, hogy szerinted nincs rá válasz (lásd. #9043 ), így a kapott választ nem fogod relevánsnak elfogadni, tehát én lennék a hülye, ha venném a fáradtságot és válaszolnék egy ilyen elfogult kérdező kérdésére.
Capiche?
-
#9041 -
Richard Donkies #9044 Mondtam, hogy ostoba kérdés...
-
Az lehet, hogy kitárgyaltad, de biztos nem válaszoltad meg, mivel erre nincs válasz... -
Richard Donkies #9042 Ostoba kérdés, pár hónapja már kitárgyaltuk.
Olvass vissza.
-
Tipikus hívő, amire nem tudsz válaszolni azt ignorálod... -
uwu420 #9040 Az semmi, a csacsifiúknak is van, depisek is tőle
-
Richard Donkies #9039
-
Katalizátor #9038 Én még mindig csak arra várnám a választ:
MIÉRT VAN A FÉRFIAKNAK MELLBIMBÓJUK?????
A tervező elbaszott valamit, vagy mi? -
"Nem szedtél semmit sem darabokra a tárolási mechanizmuson."
Igaz mivel tárolási mechanizmus egyik szövegben sem volt kifejtve csupán elméletek agyi funkciókról de a tárolás megfogalmazása minden esetben hiányos volt,gyakorlatilag ugyan azt írták le amit ti is szajkóztok itt hogy "ott van" a hely mivel onnan jött ki a jel.
Te oltasz engem következetlen logikával és figyelmen kívül hagyott részletekkel mikor magát a tárolás összetevőit is nagy ívben. Tudod kuka:tárolóhely,szemét:tárolt egység,ezt még pet barátunkkal lejátszottuk. -
Mi van mit nem végeztek el? Mit oldottak fel? Az agyadat?
Forrás????
Baromira érdekelne!
Mit vársz hogy a bemondásodra bocsánatot kérjek.
-
remark #9035 Te kezdted: "felesleges volt ezt benyögnöd ide"... Viszont az a fél mondat, hogy "Szerintem meg teljesen jogosan mondhatja" teljesen rendben van, hisz lehet véleményed és azt tiszteletben is tartom (csak épp nem értek vele egyet, de az más tészta). -
Ha az itteni vitáitokra gondolsz, én is emlékszem, mert olvastam végig. Ráadásul amíg ő "nem vallja be", addig csak te gondolod megalapozottnak. Mellesleg ő sem neked írta, ez meg egy fórum, ezek alapján nem értem ezt a "ne szólj bele mindenbe" felszólításodat. Szerintem én is leírhatom a véleményemet, nem gondolod? -
remark #9033 Neki írtam, nem neked, ne szólj bele mindenbe. Ha emlékszik az eddigi vitáinkra (amire ugye te nem tudsz emlékezni, mert nem voltál ott), akkor azt is tudja, hogy miről beszélek. (Persze bevallani sosem fogja.) Úgyhogy nem fogok magyarázkodni se neked, se neki. Megalapozott az amit írok. -
hihy #9032 Tudomány
Teremtés, és kész!!
-
hihy #9031 Ja tényleg, a szamár evo útján keletkezett, vagy az Úr teremtménye?? -
hihy #9030 Dehogynem szamár.
-
Richard Donkies #9029 "Figyelj szamár."
Mint az óvodában...
Nem érzed mennyire szánalmas?
-
Szerintem meg teljesen jogosan mondhatja és felesleges volt ezt benyögnöd ide. -
fonak #9027 Gondolom a válasz, hogy teremtés útján, nyilván kreacionista a csávó. Mondjuk ez a hibbantság inkább az USA-ban népszerű, sok helyen az iskolákban is kötelezően tanítani kell, mint az evolúcióelmélettel egyenértékű tant. Az egyházi iskolákban meg ahelyett, ott konkrétan azt tanítják, hogy az evolúció ostobaság, ilyen mikike szintű érvekkel. Van ahol semmi sem változott a "daytoni majomper" óta. :) A katolikus egyház mondjuk gyakorlatilag elfogadta az evolúcióelméletet, de Mo-n is akadnak olyan szekták, ahol az amcsi módit nyomják, hitgyülekezet, meg gondolom a baptisták, pünkösdisták stb. Valszeg ő is ezek hívei közé tartozik. (Ha nem tényleg csak trollkodsz, ugye Richard Donkies?) -
hihy #9026 Figyelj szamár. Sajnos nem emlékszem erre a momentumra. Eddig csak trolloztál.
Tehát hogyan került ide a mai élővilág???? -
remark #9025 "És miután ezek eljutottak az agyadig, lesz-e elég gerinced bocsánatot kérni?"
Amikor ezt te mondod, annak semmi súlya nincs. -
Richard Donkies #9024 Már leírtam párszor.
Olvass vissza vagy kopj le. -
hihy #9023 Mert a szamár is ember:)) -
hihy #9022 De, hogy beszélgessünk.
Hogyan kerültek a Földre a ma élő állatfajok, köztük az ember is??
De ne dumálj mellé! -
hihy #9021 Akar rajtad felülkerekedni a csődör.
Te szamár vagy, nem? Szamár. -
Richard Donkies #9020 Ezzel a szamarazással akarsz felülkerekedni rajtam? 
-
Zero 7th #9019 Nem az érvek gyengesége szokta frusztrálni az embert, hanem az értetlen, tudatlan, de nagy arccal okoskodó vitapartner. Mint mondjuk te, vagy épp a pofátlan termékreklám nevű kollegina. -
hihy #9018 Mi van szamár?? -
Richard Donkies #9017 Durva beszéddel próbálod enyhíteni az ellenérveid gyengesége okozta frusztrációdat? 
Nem fog menni.
-
Zero 7th #9016 Az mikor fog leesni, hogy az EPR egy GONDOLATkísérlet, soha nem végezték el abban a formában? Továbbá hogy nem a kvantumfizikával, hanem annak egy ÉRTELMEZÉSÉVEL megy szembe, és a paradoxont azóta feloldották?
És miután ezek eljutottak az agyadig, lesz-e elég gerinced bocsánatot kérni? -
hihy #9015 Azonban az is igaz
hejjesírás:1 -
hihy #9014 Arra az egyszerű kérdésre, hogy hogy kerültek a mai állatok ebben a formájukban a Földre, még csak egy böffentés sincs. Ide pottyantak, vagy hogy?
Azt viszont okádják a pofájukból, hogy az evolúció LEHETETLEN. -
hihy #9013 Ha még az lenne. De ez egy töketlen, meg egy tökös töketlen fórumává vált.
És rohadt veszélyesek.
Rákerestem a gugliban a kvantumfizika/mechanika szóra, és az eredmény: döntő többsége a tudományos kutatásokat felhasználó rothadék marhaságok.
Azt már nem tudják megdönteni, hogy a Föld gömbölyű, azonban a kvantumvilág még nagyon homályos. Azonban az is, hogy voltak próbálkozások anak bizonyítására is, hogy Föld tulképp lapos, a gömbölyűség csak illúzió, és átverés. Meg, hogy az egész mindenség illúzió.
De remélem az is csak illúzió, hogy az emberek a XXI. században ilyen sötétek. -
"amiket én szépen darabokra is szedtem mert bizony nem volt benne semmi konkrét adattárolási mechanizmus"
Nem szedtél semmit sem darabokra a tárolási mechanizmuson. Figyelmenkívül hagysz mindent, amit az agyról megfigyelt eddig a tudomány, és továbbra is hajtogatod, hogy az agyban nincs semmi tárolási mechanizmus, addig jutottál a megértésben, hogy az agyban csak elektromos jelek futkosnak...
Én is szerettem volna azt hinni, hogy csak szopatsz minket a hülyeségeiddel, következetlen és logikátlan érveléseddel, ráadásul random sokszor teljesen mást jelentő szavakat/kifejezéseket használva, de rájöttem, hogy nem.