13357
Miért pont így és erre...
-
e57 #9171 "Azt azért vélem, hogy te sem gondolod, hogy a dinók kihalása után a mai állapotukban, kinézetükben teremtődtek ide a mai fajok, főleg úgy, hogy egyik napról a másikra."
Azt én se gondolom, viszont vannak olyan igazán jelentős evolúciós ugrások, aminél nem lepődnék meg, ha a tudósok bebizonyítanák, hogy valami külső erő is közrejátszott.
Az első ilyen nyilván valóan maga az élet kezdete.
Aztán ilyenekre gondolok, pl hogy puhatestűekből gerincesek, stb...
A sor végén mondjuk az emberré válás, aminél azért igen nagy a kavar. :)
Persze el tudom fogadni a teljes véletlenszerűséget is, de az se nagyon lepne meg, ha néha lett volna valami hátszél.
-
hihy #9170 de egyedi -
e57 #9169 "A tudósok egyenlőre hitelt bizonyítóan még nem találták meg az élet keletkezésének mikéntjét. Vagyis a legeslegelső életnek nevezhető valamit, valakit."
Nem tudjuk hogy keletkezett. Közülünk senki nem volt ott.
"Én nem hiszek a teremtésben, így az Istenben sem, viszont az evolúciót vallom. Vagyis egy egy hívő ember is hihet az evoban, hiszen a teremtés nem zárja ki az evolúciót."
Neked valamikor valaki biztos azt hazudta, hogy a teremtés azt jelenti, hogy valamikor valaki csettintett, és menetkészen megjelent a világ. Na, ez tényleg elég valószínűtlen. Ahogy írtam, a teremtés az egy folyamat. Valamikor kezdődött, és még most is tart. Pont mint az evolúció, nem? Időnként létrehoz állapotokat, de azért nem áll meg, hanem továbbindul, és létrehoz egy másik állapotot. Az evolúció nem ilyen? Szerintem de.
Isten nem egy bizonyos személy, hanem minőség. Így teljesen mindegy, hogy hiszel-e "benne" vagy sem. Nem hiszel benne, az kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy nem hiszel abban, hogy létezik a bölcs.
"A katalikus egyház feje is kijelentette, hogy az evolúció lehetséges alternatíva, de teremtés nem vitatható."
Hogy a pápa mit gondol az evolúcióról, legyen a magánügye. Az meg, hogy mi mit gondolunk róla, meg a mi magánügyünk. Nem? :) -
Nagyon csöndbe vagy szájhőském ami a "megoldott" EPR t ílleti.
Vagy ha a Központi Fizikai Kutatóintézet mondja ki hogy nekem van igazam ,létezik a távolba hatás akkor már "bebicskázik" a kis agyad?
"Hát ja, ilyen, amikor úgy próbálsz nagyot mondani, hogy közben fingod nincs a dologról. Olyankor ilyen szépet lehet koppanni..."
Amúgy a wikin sem cáfolnak meg lepleznek le semmit ,nem tudom minek linkelted,én legalább rendes forrásokat tudok megnevezni. -
remark #9167
Szörnyű a stílusod.
-
hihy #9166 NWO-ban -
hihy #9165 Nem akarok visszakeresgélni, de mit kérdeztem az EWO-ban?
Köszi! -
hihy #9164 Azt azért vélem, hogy te sem gondolod, hogy a dinók kihalása után a mai állapotukban, kinézetükben teremtődtek ide a mai fajok, főleg úgy, hogy egyik napról a másikra.
-
hihy #9163 Nem téged bántalak, de jó lenne, ha páran tisztáznák magukban, mit is jelent az evolúció. -
hihy #9162 "meg az"--meg az élet -
hihy #9161 A tudósok egyenlőre hitelt bizonyítóan még nem találták meg az keletkezésének mikéntjét. Vagyis a legeslegelső életnek nevezhető valamit, valakit.
Ha viszont így tekintünk a témára, az evolúció, és a teremtés nem kötelezően összefüggő fogalmak.
Én nem hiszek a teremtésben, így az Istenben sem, viszont az evolúciót vallom. Vagyis egy egy hívő ember is hihet az evoban, hiszen a teremtés nem zárja ki az evolúciót.
A katalikus egyház feje is kijelentette, hogy az evolúció lehetséges alternatíva, de teremtés nem vitatható. -
Zero 7th #9160 Lófaszt, babám. Az evolúció nem teremtés, semmilyen formában. Ezt csak a csökött agyad, meg a beléd vert faszságok mondatják veled. -
e57 #9159 "nem értem az összefüggést."
Tudom, hogy nem érted... azért írogatok neked ilyeneket.
"Tudod az evolúció sokkal szebb, bonyolultabb mint a végletekig leegyszerűsített teremtés."
Azt hiszed, hogy az evolúció, és a teremtés két teljesen különböző, és egymást kizáró fogalom. Ez nem így van.
Valójában az a helyzet, hogy te az evolúcióval írod le a teremtést.
Ha ezt megérted, akkor már azt is majdnem megérted, amit tegnap kérdeztél az NWO topikban.
-
Richard Donkies #9158
-
hihy #9157 Te a szopást szó szerint értetted?
Te kis buta, nem kell rögtön arra gondolni, még ha rá is áll a buksid.
Így szokták mondani: Te ezt honnan szoptad?? -
Richard Donkies #9156 "Valahonnan csak szoptad."
Emberhez méltó beszéd nem megy?
Miért gondolod, hogy így leállok veled vitatkozni?
Miért gondolom, hogy nem is akarsz vitatkozni, csak trollkodni? -
hihy #9155 #9149 #9138 nem értem az összefüggést.
Bocs! -
hihy #9154 Hiszel az evoban?? -
hihy #9153 "amiket mi hozunk fel az evolúció ellen,"
Te melyiket hoztad fel?
Azonkívül vélem, hogy te sem azzal a "tudással" születtél, amivel dicsekszel. Valahonnan csak szoptad. -
Richard Donkies #9152 Nekem olyan érveim vannak, amikre csak trágárkodással tudtál reagálni. 
Augusztustól szépen olvasd vissza, ha érdekel...
-
Zero 7th #9151 Neked nem érveid vannak, csak tudatlanságod. Nagy különbség. -
Richard Donkies #9150 Mondtam már neked, azokat az érveket kell bírálnod, amiket mi hozunk fel az evolúció ellen, nem azokat, amit innen-onnan összeguberálsz a netről.
-
e57 #9149 "Tudod az evolúció sokkal szebb, bonyolultabb mint a végletekig leegyszerűsített teremtés."
Te ugyan arról a dologról beszélsz. Te a teremtés folyamatát hívod evolúciónak.
A teremtés az egy folyamat. Ez a folyamat néha lelassul, és kimerevedik állapotokba, mondjuk állatfajokba (állat = állapot). Majd felgyorsul, és tovább indul egy másik állapot felé.
Ezt a magyar népművészet is szépen ábrázolja.
Főleg a jobb oldali motívumot nézd. Úgy hívják ökörhúgyos motívum. Ha nem jössz rá miért, akkor majd elmondom. Ezt a konkrét mintát Vásárhelyen tányérokra, tálakra festik.
A növény szára a teremtés. A száron kihajtanak levelek, azok az állapotok. Van hogy csak új levelek de van hogy új virágok (világok; r=l) keletkeznek.
-
hihy #9148 #9145 -
hihy #9147 Jajj mikike.
Te valóban CSAK mikike vagy.
-
Richard Donkies #9146
-
hihy #9145 Hopp, akkor te hiszel az evo-ban?? -
:((
ti felsőbbrendű értelmiség, ti aztán tudtok érvelni, az egyetlen igaz hit védelmében ... -
hihy #9143 Na mi a helyzet szamár??
Talán lelógott a juhász lába?? -
Richard Donkies #9142 A hülye érvek prezentálásában te vagy a legjobb. 
Bár nem tudom kell-e mondanom, ez kétes dicsőség...
-
hihy #9141 Egy hülye érvelés:
-
hihy #9140 Maradj ennél a feladatodnál:
"STREPSILS HONEY AND LEMON szopogató tabletta"
Mivel már ötösre osztályoztalak, itt is az ötödik szó a lényeg!!!!
-
hihy #9139 "tudod én buta vagyok"
Én tudom, DE legalább te is tisztában lennél vele. -
hihy #9138 Még egy kis segítség számodra, de talán a barátaid is el lesznek vele.
Ti úgy gondoljátok az új fajok keletkezését, hogy eddig még nem volt olyanháromfejűötpöcsűhogyishíjják, és akkor holnap sutty a szád előtt terem az öt pöcsével? .
Nem!! Bármennyire is szeretnéd.
Mindig a már eddig volt valamely faj, avagy annak csak pár példánya mutálódik.
És, ha az életképes, sőt életképesebb, mint az őse, akkor ő lesz a győztes a létért folytatott harcban. Az óriási méretű dinók sem lettek rögtön akkora behemótok, hanem a ragadózóikkal folytatott túlélési versenyben a nagyobb példányok menekültek meg, melyek gén állományai tartalmazták ezeket a tulajdonságokat, és tobábbadták utódaiknak.
Egyébként ahogy haladsz a mikró szintől az óriások felé, az evo folyamata annál lassabb.
Tudod az evolúció sokkal szebb, bonyolultabb mint a végletekig leegyszerűsített teremtés.
-
nem tudom, tudod én buta vagyok, és nem olyan felsőbbrendű hittérítő, mint ti, akik értik azokat szent tanokat, amiket képtelenek a saját szavaikkal elmagyarázni :(
de nem tudtam, hogy az influenza virusoknak már vannak új szerveik, és új fajokká váltak :((
mik fejlődtek ki a múlt héten?
-
hihy #9136 Mikike, te mit tartasz az infulenza vírus "fejlődéséröl"?? -
nem haragszom
az eszetekhez mérem ** -
hihy #9134 Még annyit, ha nehezen fér a buksidba, az evo nem jóslásokkal foglalkozik, hanem a múlt történéseivel.
Példának okáért, ha lenne egy madárnak nevezett izé, mely egy szárnyú, és még repkedni is próbál, akkor a tudomány nem azt mondja, hogy biztos lesz majd másik szárnya is. Ilyent esetleg feltételez csak, mivel az is lehetséges, hogy a madárnak még az az egyetlen szárnya is visszafejlődik.
Na ez egy bunkó példa volt, de a te szellemmi színvonaladat talán még ez is meghaladja.
De, ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezz, már ha van miből. -
hihy #9133 Én nem jósolok, henem tudok/m: ennél hülyébb már nem lehetsz/ ez tuti!!
Már ne haragudj:) -
"tehát akkor te is képtelen vagy a saját szavaiddal elmagyarázni azt, hogy mi az, amiben oly fanatikusan hiszel"
Elmagyaráztuk már, többször is. Nem voltál képes megérteni. Többször nem valószínű, hogy elfogjuk, mert minek. Ez úgyis rutinszöveg nálad, mindigis ezt fogod írni, akármit magyarázunk.