987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • L Viper #227
    A 4. pont nagyon szépen elmagyarázza az ini-ben a dolgokat. Ez nagyon sokat segít egy kezdőnek.
  • Jammer
    Hálás köszönöet! :)
  • 42nd Intruder
    Nah ámbörök!

Ha EE: C vs H-t akar valaki 1.10.2-esbe akkor a következő a teendő:
    1. Alapjáték telepítése
    2. All Mod
    3. 1.10.2
    4. eech.ini fájl beállítása
    5. cohokum.exe indítása
    6. Művelődni

Lehet lassan be kéne fejezni a saját oldalamat amibe kéne egy kis FAQ-ot csinálni, meg leírást? Lusta vagyok és különbenis.... :D
  • Jammer
    Ahham nos ez remek hír! :) Köszi mindenkinek!

A megapeccs az az 547mb ? ( EECHAllMods.exe ? )
  • Wampa
    Nekem is igy megy......
  • L Viper #222
    Nem kell az ősi Apache Havoc.
    Elég a Comanche vs Hokum erre rakod a megapeccset és benne lesz az apache is, meg minden kieg, hadszíntér stb.
  • Jammer
    Nézd meg légyszives a galériámban lévő borítót, h az -e ? Ezt a 3 játékot találtam és ebből a EECH2 meg is van dobozosban de a másik kettőt nem ismerem. Azért akadékoskodok ennyit, mert ennek a nevében nincs benne az Enemy Engaged viszont a gyártó az stimmel. ( RAzorWorks ) Mert ha ez az akkor megrendelem az Amazonról vagy valahonnan csak véletlenül sem szeretnék mellélőni mert tőlem azért ez bőven kitelik! :)
  • Bucser
    Ez kell neked

EE: Apache vs. Havoc

A gamespotos linket nem tudom megnézni ugyanis szűrt url a cégnél.
  • Jammer
    Ugyanis kicsit belezavarodtam...

Olyanra aminek Enemy Engaged a neve és az Apache is benne van nincs találatom.

Viszont találtam egy Enemy Engaged -et 2000 évi kiadással és a második részét tavalyi kiadással... De ezekben nincs benne az Apache szó...

Kicsit belezavarodtam. :)
  • Jammer
    Ez az Apache Havoc ami nekem kell ?
  • Bucser
    Mázlid van most értem fel egy 1,5 órás megbeszélésről és nem volt kedvem azonnal dolgozni kezdeni:D
  • Jammer
    Fuhh ez gyors volt! Köszönöm szépen! ;)
  • Bucser
    Először Enemy Engaged Apache vs Havoc, azután rátelepíted az Enemy Engaged Commanche vs Hokumot. Majd erre ráteszed a a patcheket majd a végén superpatchet asszem és arra a javításokat.

De ha rákeresel, hogy eech mod community ott az alapverziók feltelepítési sorrendjét is megtalálod egy EECH wiki szerű oldalon.
  • Jammer
    Na most lehet agyonvágtok, de lenne egy kérdésem. :) Mit is kell beszereznem ( játékot, patchet, modot ) és milyen sorrendben föltelepítenem, hogy működő és használható játékot kapjak ?

Ha jól gondolom akkor az Apache Havoc és a Commanche vs Hokum game kell hozzá? Igazából a telepítési sorrendre és a beszerzendő patchekre és modokra lennék kíváncsi.

Előre is THX!
  • Wampa
    De oda már a pilota barna gatyája kell és ő adja a hűtővizet is:)
  • LeonSilver
    Több mint 60k € 1 darab forgószárnylapát és 1/2 órán át repül olaj nélkül is!Beszarás...
  • LeonSilver
    NGC-n éppen egy Apache összeszerelését nyomatják ;)
  • Adam II
    Hogy lehet megszabadulni a gusztustalan camoktól és attól az idióta kartonpapírszínű "sivatagi" Comanche fülkétől. A sivatagi küldetésekkel ezért nem szeretek játszani más pályákon meg a Comanche zöld camoján van egy cseh felségjel a kabinnál.
    Már megpróbáltam kihagyni a coolcamo telepítését de akkor hibaüzenetet ír ki ,hogy nem találja a textúrát.
  • Wampa
    Ja én is az exét cseréltem,erre kifehéredett a szaudi apache,fehér lett a futója meg ilyenek.....
  • Wampa
    Én le tudtam szedni
  • Gyöször
    megvan már nekem is. Feltettem 1.10.1 re az egészet, habár állítólag csak az EXE-t kéne kicserélni. Az eredmény: nem indult a játék. Újratettem az 1.9et majd rá egyenest az 1.10.2őt és jó lett.

Azt írják azért kisebb mert jobban le van tömörítve...

Egyébként vártam volna egy értelmesebb FLIR és LLTV célzást, de azon kívül, hogy a nagy semmit is kijelöli már célnak semmi értelmes változást nem látok.

Idegesítő, hogy ha pld Hinddel megyek (tök véletlen persze :)) akkor ha véletlen találok valami célt FLIR el vagy HMS el, akkor indítok rakétát és habár fényesen látszik a cél, mégis elveszti, vagy célt vált és az amúgy sem sok (4) irányított rakétámból máris oda egy nembeszélve arról, hogy mire ezekkel a dolgokkal megtalálom az ellenséget, már régen késő, és jó volna gyorsan cselekedni.

Most van valami új opció a Co pilotnak, de nem vettem igazából hasznát. Lehet ezek csak apacsban működnek? Vagy én vagyok nagy béna ennyi gyakorlás után? Nyilván beállítok valami halhatatlan módot ha van ilyen és berepülök egy nagycsomó tank fülé és addig gyakorlom a célzást, míg rá nem jövök hogy kell vagy ki nem derül h tényleg fapados :)

• L Viper #206
    Ezt az 1.10.1 után kell feltenni ? A mérete kisebb az újnak...
  • Gyöször
    igen épp kerestem, de sajna ezen a fórumon most nem működnek a linkek. Egyéb letöltési lehetőség?
  • 42nd Intruder
    1.10.2
  • LeonSilver
    ~34.5 mega
  • Gyöször
    a sima 1.10 install hány mega?
  • LeonSilver
    Skacok.Ha van valakinek egy jóképű x52 profilja a gémhez az megdobhatna vele
  • LeonSilver
    ITTENIK-OTTANIK-TITANIK
  • Wampa
    Hun van e?Akarom:))
  • LeonSilver
    I've uploaded an updated version 1.10.1 to fix a crash when locking a target with EO. If you have already downloaded 1.10 and don't want to do the full download again, you can replace your cohokum.exe with this one.
  • LeonSilver
    Nekem sima 1.10
  • Gyöször
    na töltöm énis, nekem eechsetup1.10.1.exe jön, ezt raktátok fel ti is?
  • Wampa
    Ma gondoltam segitek Adam kollégának szétlőni P.Ricot
    Már szétlőttem majdnem mindent,mikor a kisérőmtől azt hallottam:A ló seggét!
    Szegény elég bárdolatlan,de megbocsátom neki ugyanis Hooveyből való,Arizona államból.Ha lezuhanunk ,nagy segitségemre van.Johnnak hivják.
    Na a gép,az uj Apache,megáll kb 800 láb magasan és csak áll és áll.....Hiába mozgatom a joyt,szarik rá.
    Közben megjelent két Aligátor.Na mondom,ezt nézzétek,fogtam,RPM le nullára,rotor nullára,motor kikap.A gépem meg tovább lebegett.Lehet hogy bug?
    Ha véletlenül látja valaki a Kamovokat ,szóljon nekik hogy hazamehetnek,meg hogy amit látak azt minden mezei Apache pilóta tudja:)
  • L Viper #194
    A régi hadszíntereken olyan az erdő mint régen, az újakon jobb.
    Sajnos ilyen modról nem tudok.
  • Adam II
    Nincs valami mod ami befásítaná a pályákat?
    A Puerto Ricoi tök jó a pálmafákkal csak valami mazoist csinált hozzá kampányt mert 100 méterenként van egy FARP légvédelemmel és amint felszállok lőnek rám.
  • LeonSilver
  • blash
    Kampany legelejen csak oldalt tudsz valasztani. Ugyanitt, ha free flightban nyomod, akkor nem csak oldalt tudsz valasztani, hanem a negy fele heli kozt.

Tehat a kampanynal az oldal kivalasztasa utan a terkepen lehet kivalasztani azt az egyseget, amivel repulni szeretnel
  • Wampa
    Nekem is elszáll....de jó hogy irtad,azt hittem a gépemen a hiba,ugyanis mostanában a SWAT mod is elrepült ugyanezzel.

Érdekes amit irsz Leon,én pont freeflightban nem tudok mással repülni,skirmishben meg igen.Kampányt még nem kezdtem,ugyanis megigyeltem hogy ott le akarnak lőni......
    Commanche kabin nekem is ugyanannak tűnik,nem tudom mi a különbség.
    Az uj apache(külön felment)brutális.
  • Adam II
    Én nem értem mit csinálok rosszul tegnap tök jól működött az Altidude Hold ma meg megint mintha hullámvasút lenne csapkodja a helikoptert. Az alapverzióban minden patch nélkül még működött aztán kijött az első hivatalos patch és azóta szar.
  • Adam II
    Van benne új Comanche kabin? Nekem úgy tűnik mintha a régi lenne csak szétcsúszott.