Szõr vagy nem szõr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Estimated time left: 39 years...(8.89 MB of 180 MB copied)...XD
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne etesd a trollt!
Férfinél és nõnél is az a jó.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Én pld. barátnõmnél, késõbbi feleségemnél évekig meg-megemlítettem, hogy milyen jó lenne ha borotválná. Válasz: á nem, biztos szúrna, meg egyébként is. Szóval nem volt semmi értelmes indoka arra miért ne, csak mondvacsinált.
Ennyit nem volt hajlandó értem tenni...
Aztán elhagyott egy fiatalabb faszért ...
Gondolom, neki meg örömmel borotválta le a dzsungelt. Pffff
azert énis mondok veleményt:
szerintem jó a kopasz punci méghozzá nagyonis, de ennek is van hátulütõje pl. nemrég nyomulok a csajra már nyelvel lefele, látom borotvalt, de kicsit szúrt ezután oda kellet arra is koncentralnom h ne legyen tûparna a nyelvembol :D de még mindig jobb mint egy dzsungelben nyalakodni...
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Lehet a végleges szõrtelenités lenne a legmegfelelõbb annak aki a csupit szereti.
De szerintem ez igy a jó,amikor kedvünk tartja,úgy alakitjuk a szõrzetünket.Én személy szerint magamon a csupaszt kedvelem, de nálam se mindig szõrtelen.Viszont 1 lányon már más a helyzet, ott a csupusz+pici szõr fazonra (alakra) igazitva a kedvencem.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
én 22 vok
Sehová...<#eplus2>#eplus2>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
még ujvagyok azért nem tudok a saját nevembe irni !
Én 32 éves vagyok de szerintem a szörös puncinál jobb nincs !
Ugy vagyok ezzel a témával a kopasz punci maradjon meg a fiatalabb lányoknak,max 27 éves korig,utánna legyen természetes egy nö
eredeti mellel,pirszing mentes és persze ahol kell szörös !!
( Altrix36)
Egyik kezemben borotvát másikban egy nyulat tartok?
Melyiket használjam?
Csak nehogy azt mondjátok hogy borotváljam le a kéjlécet aztán húzzam rá a nyulat!
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
kicsi,gyenge gyomrocskád bevenné...nassolásként jó lenne...?
Anyja : -Sündisznó
Kisgyerek: -és nem szúrja a pinádat?
Sztem igénytelen dolog egy szõrös sunába dugni akármit is.Kb õsembereknek még elmegy (mert akkor még nemvolt beretva) de modern korban gusztustalan.Egy kívül-belül csupa szõr "Csubakka" rokon lyukat még bottal sem piszkálnák.<#felkialtas>#felkialtas>
A legjobb ragasztó a geci,láttatok már gyereket szétesni?<#mf2>#mf2>
És szépen karbantartott, igényes, polírozott xD
Ha lehe inkább bõr legyen ne kárpit ;)
Humor herold :D
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
practitioner of the forbidden arts of death
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
+fav
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\