97
-
#17 Ez a mindig party kell nem tudom hogy jott:)) de mint az benne van a cikkben is az agyatlan henten es a 8343-ra futott kurva izgalmas insta futason kivul mast is lehet csinalni:)
-
Mr. Perfect #16 Azért kell a WoW-hoz hasonlítani, mert egyrészt azt rengetegen ismerik, másrészt pedig azért mert pl. a kezelőfelület egy az egyes koppintása a wow-nak. -
Komolytalan #15 "A példa kedvéért a WoW Hunter-e íjászkodik, miközben az idomított állata fogja az ellenséget, addig itt a Rangernek nincs saját tankja, kénytelen a többi karakterre támaszkodni, esetleg gyúrni kicsit a közelharcra is."
Mondjuk a hunter tud enélkül is távolságot tartani lassító lövés, csapda), különben pvpben hulla volna.
"WoW-ban szinte könyörögni kell a mágusoknak hogy idézzenek vizet és élelmet, ami mindössze 3 kattintásba kerül nekik."
3 kattintás meg idő, maga a conjure is, meg mivel manába kerül az ivás is. Valaki kiszámolta az árát ez alapján, most nem fogom előkeresni:-) Egyébként meg ne legyél láma, whisperelj rá, hogy "40 L65 water and 40 L65 bread plz, 1 pay 1g", tuti csinálni fog neked mindegyik. Még így is negyed áron kapod meg mitn vendortól. Ha nem tetszik akkor meg reroll mage:-)
A gámáról meg: hát az hogy mindig parti kell, az baromira nem vonzó. Innen kezdve bukós is a dolog számomra. -
#14 nah egész korrekt cikk de továbbra sem értem mi a francért kell a wowhoz hasolítani . főleg a gépigényt... -
#13 A 2 és fél éves Everquest 2 max grafon szebben néz ki mind ez.
Az is elég steril környezettel rendelkezik, de ez meg még sterilebb.
Persze ettől még lehet remek MMO, de ez az "élettelen" világ egy idő után elég lelohasztó. -
ekre #12 grafikai bugokra van pár megoldás, többek között tone mapping off, anti aliasing off (lévén, maga a game még nem támogatja :)). a game jelenleg az unreal motor 2.5-ös verziót használja, idővel engine váltás lesz, konkrétan a 3-as unreal motorra :)
képeken nem jön vissza az in game grafika (bár a képek sem rosszak), iszonyatosan gyönyörű game.
akit bővebb infó is érdekel, az látogasson el a guild oldalunkra, Juggernautsa guild neve, illetve ha csak további képek érdeklik, akkor nézze meg a képeket -
BCs design #11 hát a screenshotjaid sokkal jobb benyomást keltenek a gaméról mint az sg bugokat leső screenshotjai :D -
sathinel #10 már ha az a sebzés és nem idióta nevük))) -
sathinel #9 Lol mekkora sebzése volt) írja közben hogy teszteli:D Gondolom a másik kicsit döbbent:DDDDD -
#8 Van, persze nem ingyen o_O -
Remetix #7 Ize, screenshot-jaim itt.
Miert nincs edit lehetoseg ezen a forumon? Vagy csak en nem talalom? -
Remetix #6 Nehany screenshot, amit csinaltam itt: http://dasquad.guildspace.net/forums/155/topics/5834
Amugy nem tudom miert irja a cikk iroja, hogy nem lehet solozni, tengernyi solo quest van, legalabbis 25-os szint kornyekeig sokszorta tobb questet talaltam, mint amennyit meg tudtam csinalni mielott "kinottem" a mobok szintjebol.
Ajanlott konfig inkabb 2 GB memoria, es nem tudom hogy nezhet ki egy 128 MB-os videokartyaval, de nem hinnem hogy tul jol fut. -
#5 Állhat 6 miliárd poliból is, attól még nem lesz szebb a játék. -
rgerg #4 Minimum: Intel Pentium IV 2 GHz, 1024 MB RAM, 22 Gbyte szabad hely, 128 Mbyte-os videokártya
Ajánlott: UFO-technológia
:-DDDDDDDDD -
#3 Hat ha ez ronda nem tudom melyik mmorpg szep most:)) de ha betolnek ide High Elf kezdo teruletrol full grafal kepet lehet hogy becsokiznal....
Ja es full grafon tolom 30-100fps ez ala nem megy, de eromuvem van elismerem:)
Egyaltalan nem tudom hogy hasonlitja sebessegben a wow-hoz ezt a cikk iroja amikor itt egy karakter annyi polygon mint a wow-ban egy 40-fos raid:P -
#2 Egy jó MMORPG-ben nem a grafika a lényeg , hanem a content és az jó összetettség ami a Vanguardban bőven megadatik, csak még csiszolni kell rajta... WoW-nál 100x jobb! -
csgj #1 sztem ez ronda, mint az atom, de hát ízlések és pofonok... az Oblivion meg egyáltalán nem unalmas, csak vannak akik beleszoktak a rohadt sok mmorpg-be