Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A grind rendszer minden egyes hasonló jellegû játék velejárója, mindenképp grindelsz valamit elõbbutóbb. Talán az egyetlen kivétel ezalol az EVE Online.
A magántulajdon és a craftrendszer meggyõzõen hangzik, hogy valaki belekezdjen VG-be (ennyi a több szabadság így elsõ ránézésre) de nekem ez nem elég meggyõzõ. Ismétlem nekem semmi bajom a VG-al, egy szóval sem szoltam le, csak megjegyeztem, hogy a GFX egyáltalán nem olyen lenyûgözõ, hogy ekkora gépigény legyen.
Jacek igen, nekem kifejezetten tetszik a WOW grafikája, a területek/diszítõelemek szépek, és változatosak, és kifejezett elõnyként jegyzem, hogy meg sem próbáltak "real humanoid" formákat adni a karaktereknek.
Intel Pentium III 1 GHz, or equivalent / 512 MB RAM / 3 GB Available HDD space ATI Radeon 8500 or GeForce 3 Series video card, with 64 MB VRAM
Például
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"3 gombost" írtam csakhogy egy szóval sem említettem mire/melyik játéra értem, hogy az lenne <#nevetes1>#nevetes1>. Pusztán tényként írom, hogy ez a game "nem 3 gombos". WoW vs. VG flamebe nem érdemes bele menni. 1.5 évig játszottam WoW-al (raidek, és BG rank 13 Warlock; arénát már nem ismerem), most pedig ezzel. Ennek fényében azt mondom, hogy nincs értelme összevetni a 2-t. Elsõ ránézésre én is beleestem a hibába, hogy hasonlítgatok, mert a GUI egyértelmûen a WoW-ra hajaz. Egy biztos a játékos szabadsága nagyobb a VG-ban, akárhogy is nyilvánul meg.
btw, a játék szép, de annyira nem, amennyire ezt a rettenetes gépigénye indokolná. ennél szebb játékok is kijöttek már, atomerõmû-igények nélkül.
nem tudom, hogy miért emlegeti annyira a cikkíró a wowot, de ez nem egy wow teszt, szóval kéretik az imádott játéktól elvonatkoztatni - pl. a shard az egy egy egyben eq, ami nem csoda, hiszen a készítõk egy jó része az everquest fölött is bábáskodott.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
1. Nem vagyok benne biztos hogy bírná a vasam
2. Elég zsákbamacska, egy egy graf bugot vagy küldi bugot ellehet viselni de mindenkinek más a tûrés határ
Na mind1 talán egyszer ha lesz "fölös" 7k m (sose lesz:)) vagy izmosabb lesz a gépem (vagy lesz trial)
A wow "Baltával faragott grafikája" full detailbe, mérföldeket ver a Vanguardot prezentáló screenshotokra (igen, megnéztem a linkelt shotokat is). A WOW kinézete meg sem próbál a realitásra törekedni (hála istennek), mert Warhammeres illetve korábbi warcraftos beütést akartak belevinni (szvsz. sikerrel).
Az olyan "fikázásokat" meg, hogy WOW 2 gombos egyszerû játék, légyszi csak olyanok engedjenek már be, akik vagy lvl 60-on Naxxramast raidelte sikerrel, vagy BC-be aréna ratingja 2000 körül mozog/de legalábbis játszott Battlegroundot premade csapattal premade csapat ellen. (Aréna lan döntõ Szöul-ban, ha jól tolod végig a szezont. Jó kis díjazás lesz, ha annyira egyszerû hát hajrá hajrá, biztos menni fog). Köszi.
A "sok retardált wowos"-ra meg csak annyit mondok, hogy minél több egy játék elõfizetõje, annál több benne a hülyegyerek, ez elerülhetetlen bármennyire is jó egy játék (sõt minél jobb annál több -lásd még Counter Strike anno-). Egyszerûen csak jó csapatot kell kifogni, és kb. ezzel egyidõben már az összes idióta megszûnik létezni a játékban.
Én nem mondok véleményt a Vanguard-ról (gfx-et a más hirportálokon lévõ, és itt lévõ shotokból azért nagyrészt meg lehet ítélni) mert nem játszottam vele, lehet hogy jó játék, a craft rendszer izgalmasnak hangzik, a kasztok/fajok mennyisége szintén impresszív, és bár minden hírt ami magyar portálon megjelent belõle elolvastam, nem igazán "kényszerített" arra hogy mindenképp ki kell próbálnom.
Talán majd a Warhammer.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amit Torzi írt, az tényleg így van, a srácok meg olyan lelkesek, hogy rég láttam ennyi fixet/újdonságot mint ami itt szokott naponta érkezni
amúgy elég sok class über solozásra, de tény, hogy van ami használhatatlan solo-ban.
jah, pár apróság ami miatt a wow soha nem lesz mmorpg a szememben:
craft az 0 a wowban, player city és player housing meg még hírbõl sincs a wow-ban (ahhoz képest, hogy 2000-ben, amikor a wow-ról elõször lehetett hallani, úgy volt, hogy lesz player housing és player city, nos, maradtak az egyszerûségnél és a tömegterméknél, így kimardt.
wow vs. vanguard. wow gyerekeknek való, ahol semmin sem kell gondolkozni, csak menni oszt nyomogatni pár gombot, ez az idõsebb korosztálynak lett kitalálva.
bár tegyük hozzá, a wow elég élvezetes addig amíg nem gyúrsz ki egy karit 60, ill 70 szintre, utána dög unalom. bár nekem az elsõ 2 perc elég volt az uninstallhoz :) wow=randa, baltával faragott grafika, community intelektuális szintje a béka segge alatt, holott egy mmo-t a community tesz igazán élvezetessé.
Kissé ellentmondásos nem?!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Ez nem teljesen igaz. Rengeteg single mission van. Hamarabb megléptem a szükséges szintet, minthogy a single missziók elfogytak egy zónában.
A csapat küldetések nem olyan vészesek, mint ahogy hangzik. Könnyû groupot találni, mert a csapatok kis létszámmal futnak és nincs sok egyhelybe toporgás, ha kell gyors benne a cserélõdés. 1 jön 1 megy.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Egyébként az tény, hogy rengeteg bug van, és hogy még nem kellett volna kiadni a játékot. Ezt Sigil-ék is tudják: írták, hogy elfogyott a pénz, és SoE nem támogatja tovább csak a fejlesztést, kell bevétel is.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Mondjuk a hunter tud enélkül is távolságot tartani lassító lövés, csapda), különben pvpben hulla volna.
"WoW-ban szinte könyörögni kell a mágusoknak hogy idézzenek vizet és élelmet, ami mindössze 3 kattintásba kerül nekik."
3 kattintás meg idõ, maga a conjure is, meg mivel manába kerül az ivás is. Valaki kiszámolta az árát ez alapján, most nem fogom elõkeresni:-) Egyébként meg ne legyél láma, whisperelj rá, hogy "40 L65 water and 40 L65 bread plz, 1 pay 1g", tuti csinálni fog neked mindegyik. Még így is negyed áron kapod meg mitn vendortól. Ha nem tetszik akkor meg reroll mage:-)
A gámáról meg: hát az hogy mindig parti kell, az baromira nem vonzó. Innen kezdve bukós is a dolog számomra.
Az is elég steril környezettel rendelkezik, de ez meg még sterilebb. <#whatever>#whatever>
Persze ettõl még lehet remek MMO, de ez az "élettelen" világ egy idõ után elég lelohasztó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
képeken nem jön vissza az in game grafika (bár a képek sem rosszak), iszonyatosan gyönyörû game.
akit bõvebb infó is érdekel, az látogasson el a guild oldalunkra, Juggernautsa guild neve, illetve ha csak további képek érdeklik, akkor nézze meg a képeket
Amugy nem tudom miert irja a cikk iroja, hogy nem lehet solozni, tengernyi solo quest van, legalabbis 25-os szint kornyekeig sokszorta tobb questet talaltam, mint amennyit meg tudtam csinalni mielott "kinottem" a mobok szintjebol.
Ajanlott konfig inkabb 2 GB memoria, es nem tudom hogy nezhet ki egy 128 MB-os videokartyaval, de nem hinnem hogy tul jol fut.
Ajánlott: UFO-technológia
:-DDDDDDDDD
Ja es full grafon tolom 30-100fps ez ala nem megy, de eromuvem van elismerem:)
Egyaltalan nem tudom hogy hasonlitja sebessegben a wow-hoz ezt a cikk iroja amikor itt egy karakter annyi polygon mint a wow-ban egy 40-fos raid:P