195
Harci helikopter szim! Remélhetőleg az nagy elődök nyomdokain!
-
kiskorúbézoltán #155 Nekem minden probléma nélkül megy, mindenféle csiribiri nélkül. Milyen konfigod van? -
#154 Hát bebaxik a ló hogy ennyire nem műxik nekem :((( -
#153 úgy sem megy -
Carbine #152 De legalább lehetőséget ad rá :D -
pheaton #151 98'-ba tedd ugy megy. -
#150 nem teszi fel magáztól (pl én nem tettem fel) -
zebrock #149 nekem a szitu ugyanez , csak egy érdekesség: feltelepítem jó , és megy ,(egyszer) aztán kilépek , és amikor másodszor akarok vele játszani , akkor dob vissza asztalra.Uninstall/ reinstall , ismét müxik 1x , és utána megint nem jó. Már nincs kedvem telepíteni és törölni. Csak kipróbálni szerettem volna , és ha tetszik , meg is vttem volna , letöltött verzió , nem eredeti, lehet itt a baj , nemtom. De zsákbamacskát nem szeretnék venn , mint anno bf2 :) Ha van vmi. ötlet , azért szívesen kipróbálom , csak ne kelljen 56 szor telepíteni , Köszi a segítséget -
Carbine #148 Egyetértek neuroval, vagyis, hogy lehet driver hiba is. De Dx-et a telepítés végén rak fel magától, ha jól emléxem. Szal valószínüleg VGA/Audio driver. -
neuro #147 DirectX vagy videókártya driver frissítés megvolt mér? -
#146 Mikor beindulna, jön a fekete képernyő, majd utána egyből kilép és mondja, hogy a "Hibát észlelt, az adatok amikkel dolgozott, elvesztek!"
Szóval nem magyaráz semmit, csak kampó :(
Nem tom mit szarakodik -
Carbine #145 Milyen hibát ír, ha ír, és mikor?! -
#144 Nekem meg még mindig nem akar elindulni ez a franc...
pedig azt csináltam amit mondtak! beraktam a fájlt, aztán úgy sem ment...majd töröltem mindent belőle mert azt mondták azt csináljam...az sem ment...
Aztán win2000-es környezettel nyomattam, de úgy sem ment :(
Mi a fene lehet még vele? :( -
Carbine #143 Minden dinamikai opció kikaplcsolva, de a gép, még mindig erős jobb forduloba megy alacsony sebességnél, mind NOVICE, mind REALISTIC repülési modelnél. -
neuro #142 Kapcsold ki a rotor nyomatékát az Options-bem. -
Carbine #141 Hy. Nekem lenne egy proplémám, felszállás után, egyből erős jobb forduloba kezdd a Comanche, és ez egészen 50-60 csomóig meg is marad. Most ez a gép sajátosága, vagy cseréljem le a Joy-t!? Billentyűzetnél is ilyen. -
#140 Áhhhh így sem megy :((((((((( -
#139 KÖszi szépen!!!!! -
neuro #138
Felraktam ide az enyémet. Töltsd le, hátha ez segít... -
#137 Fú! és akkor le lehet tölteni a fájlt valahonnan?
Marha nagy help volna! -
neuro #136 Hi,
For anyone who is having problems with this game after installing, if it keeps crashing with a windows error on launch, wither before or after the intro movie, check your installation directory and ensure you have a file called GAME.CFG in there. If you don’t, you can get the support guy Ben to send you one.
For some reason, on all three machines I tried intalling on over the weekend, none of then had this file, so it appears that the installer, on my copy at least, doesn’t do a full job.
The GAME.CFG Ben sent to me has all the sound options turned off, so you have to re enable them in game, but one I put it in the directory, It all worked fine.
I don’t know if I can upload my GAME.CFG here, but Ill try.
Utwig
-
#135 nincs más megoldás az indítási hibára? -
#134 http://www.youtube.com/watch?v=47P6zv0OtzU&mode=related&search=
be kene tilteni a renderelt videokat a 21.szazadban azok regebben is jol neztek ki de a game az nagyon messze van ettol megha szebb is mint a korabbi -
#133 Sajnos nem sikerült...
Úgy sem indul el ha Win2000-res környezet szerint futtatom...de a többi típussal sem indult. :(
Any other idea? -
#132 kompatibilissá tenni windows 2000-rel -
#131 Nekem sem indul a játék....mit kell csinálni? :( előre is köszi minden help-et! -
#130 a controlsban be kell allitani, hogy hasznalja, ket helyen is kattintani kell, fejbol pontosabban nem emlekszem... -
#129 Azért én azt szeretném tudni, hogy ez mitől EE2 ...??
Nincs annyi újítás az EE-hez képest, hogy ez egy új játék legyen.
szvsz -
Berkut111 #128 Hello
Valakinek megy a multi? Nekem nem. :( Lehet hogy bena vagyok. Nallam az Options menuben csak IP cim beallitas van, se protokol valasztas, se join se semmi. Any information? -
zebrock #127 sziasztok , segít vki? :) első inditásra elindult , eljutottam a beáll menüig , és kidobott asztalra , és azóta el sem indul. 1 pillanatra villan indításkor , és marad asztalon :( előre is kössz, Zeb -
#126 köszi műxik:)
viszont a trackirt sehogy sem bírom működésre bírni...
tippje vkinek? -
#125 kipróbáltam de nem indul:( hibaüzenettel leáll az elején
van vkinek hasonló problém? -
Rodman6 #124 Én mindig is imádtam a helikopter szimulátorokat, bár csak a Gunship2000-et és a Gunship!-et ismertem, meg egykét kisebb cég hasonló játékát. Most szúrt szemet nekem ez az Enemy Engaged. Remélem ebben már nekem kell felszállni a géppel, nem pedig úgy indulok hogy már a levegőben vagyok!!! Ezt rohadtul utáltam a többiben. (Kivéve a gs2000-ben anno az őskorban, de sajna a folytatásban már nem volt mód a felszállásra). Szóval kíváncsi vagyok erre, remélem elnyeri a tetszésemet. -
#123 Az az új alváltozat :P nagyon modern :P
-
kiskorúbézoltán #122 Manapság simán összehozzák a ratyi grafikát az eszméletlen gépigénnyel, ez a fejlődés... -
kiskorúbézoltán #121 Bazz, majdnem rákerestem guglin az MH-53P-re... -
#120 Remélhetőleg :) A Havoc a nagy kutyaorrával mindig is a kedvencem volt :) De jó lenne bele Blackhawk vagy Stallion is vezethetőnek :) Vagy egy MH 53 :P -
#119 szerintem ez egy 5 eves gepen is elmegy ahogy kinez szegeny :) -
kiskorúbézoltán #118 2700+ procival és 1G ram-mal érdemes megpróbálni? -
neuro #117 Remélem lesz benne hamarosan Apache+Havoc mert a Comanche valahogy nem tetszik :) -
neuro #116 Nekem csak az tűnt fel, hogy az előző részhez képest sokkal lomhábbak a helikopterek, ugyanakkor jobban lehet érezni a rotor nyomatékát jobbra/balra.