150
  • Attila889
    milyen szövegfájlba,milyen csekkolás? :D
    Bocsi msot nekem ehez eléggé érdekes napom van,most nem tudom felfogni ezt....magyarul abba tegyem bele amit te csináltál,és tegyem bele a játékba?
  • arty
    ez igy nem sokat mondd ... ha beleirod a szövegfájlba és lecsekkolod játékban, h jo mellett jelenik-e meg az átirt név, akkor küldd át és egyesitem őket és kilinkelem ...
  • Attila889
    Szivesen készitenék magyarositást......ha elmondja valaki hogy hol van az a fájlt amivel megtudom csinálni :D :D
  • Attila889
    Az utolsó terepjáro Dodge Ram 4X4,Az elötte lévő kettő meg Wolkswagen Beetle Offroad,az elöttük lévőt meg nemtudom :S
  • Attila889
    sikerült már rájönni a terepjárokra? :)
  • Attila889
    NFO?
  • norbaka
    Nem tudna nekem mondani egy serialt mert eddig nem találtam sehol
  • Attila889
    majd kiderítem lassan...csak most incs nagyon hely a gépemen,de felteszem és megmondom :)
  • arty
    asszem én is ezt bővitgettem tovább, de a terepjárok nem lettek meg, ismeret hiányában :(
  • Attila889
    kevés,cseréld le szerintem.Mindenkinek szokták mondani.Az MX440 már régi és nem valami jó kártya.
  • dave016
    és 512 ram van és 1.8-as proci
  • dave016
    ez a vid kari kevés?:nvidia4 gforce mx 440
  • Attila889
    Itt egy fájl ami az eredeti kocsineveket írja ki a játékba is :)
    Dowloands
  • Attila889
    a francba...az a baj hogy nemtudnám beszúrni a képet mert 48,9 kb-os :(
  • Attila889
    hallod majd lassan megnézem neked a terepjárok nevét és akor beteheted a fájlodba :)
    Meg kéne FAQ-t csinálni meg egy jó kis banner képet.
  • arty
    drive vagy directx ;)

frissitsd mindkettőt, hátha segit
  • dave016
    bocs képet nem sikerült feltenni
  • dave016
    sziasztok!
    nekem az a bajom a játékkal hogy amikor elindítom a versenyt akkor a kocsi helyett "egy nagy sárgaságot" látok az egész uton.ez miért lehet?
    magával a játékkal lehet gond? mer nemhiszem hogy ehhez a játékhoz kevés lenne a gépem. de itt egy kép
  • steweee
    nekem az a bajom vele, mint a sima xpand rallyval. microsoft sidewinder gamepadom van, és nem kezeli normálisan, a jobbrabalra irányt nem látja, illetve a billentyűknél is valamelyiknél más funkciót ad neki játék közben mint ami be van állítva, mondjuk gyorsulás helyettt menü jön be

vmi ötlet?
  • arty
    kapcsold ki a blur-t ;)
  • MaSzKa
    nekem nem jött be a játék

a grafika olyan szellemképes elmosódott nekem ez nem tetszik

• Attila889
    hááát csak eggyet tok
    meg most nncs feltéve a játék :)
    BMW X5,Mitscibushi Pajero...de ha képeket beteszel ide az alsó listából azokból elmondom.Mert most nincs hely a gépemen hogy feltegyem a gammát.
  • arty
    akkor lécc a terepjárokat sorold, átirnám :)
  • Attila889
    ááá thx.De sztem az összes kocsi felismerhető.Az 1-ben volt egy Omegára hasonlitó autó...nah azt nem találtam sehol :S
  • arty
    Valodi kocsinevek (kivéve a terepjárókat, azokat nem ismerem)
    KLIKK

Cheat (konzolt lehivod (~) billentyű vagy magyaron a 0 (ESC alatti bill))
    és oda kell beirni, kisbetű nagybető fontos, ill legyen már kiválasztva a a profilod!!
    összes kocsi+ pálya: Cheat.AllRaces()
    pénz: Cheat.AddCash(pénzösszeget ide)

• Attila889
    megmondom neked őszintén azért jó hogy van iylen játék is :)
    Nekem Colin 3 jött be.Szép graf,és jó volt dobogón álni.De maradjunk a témánál.Ez a játék is nagyon szép és jó kis gamma ez csak unalmas egy idő után.
  • Attila889
    hát izé.Én jó kérdés :D
    Szedd le az újj nyelven.EMUDVD-s Unleashedes verzióban.Bár én még nem próbáltam hogy elindul-e.De anno a francia mód ment.
  • [HUN]FaTaL
    Hát az egy dolog hogy 1 milliós gép kell a dirtnek de 640be lowon futott kipróbáltam és ritka szar a fizikája, ennek jobb egy fokkal, de RBR a best. Meg ha már colin akkor colin2:)
  • tzsoltika
    Én németül töltöttem le a játékot, angol nyelvet hol tudok letölteni?
  • ricsa008
    megnéztem és uvettem észre hogy simán notepad-al fordítható proba ként a zéro angol tudásommal lefordítottam a menü-t de nem támogatja az ékezetes betüket. megcsinálhatna valaki
  • Attila889
    hát igen....meg a Colin már azért is szar mert 1 milliós gépkell neki :D :D :D :D
    És mégis csak egy szar játékkal játszol,s a neve: Colin!!!
  • Matte
    Istenem.....ez a mentalitás....
    Ez a játék jó. Ha ujságnál dolgoznék, valami ilyesmi szempontokat vennék figyelembe:

-szép grafika (10/7)
    -jó fizika (10/8) -etalon a RBR
    -mindehhez párosuló kis gépigény (fullon megy nálam)

-kevés helyet foglal(csak úgy mellékesen)

Számomra ez meglepetésjáték. Másrészről a Dirt ezerszer jobb? Hát nem tudom... Csodálatos szép grafja van a colinnak, de az nekem övön aluli, hogyha nincs 8800-ad, akkor még LOW beállítással is szétakadja a géped. A Dirt csodálatos lehetett volna......így egy optimalizálatlan szar lett, de ezt már sokszor kifejtettem, nem istérek ide vissza.

Szóval 85-90% a játék...
  • Attila889
    engem nem túlzottan az autók érdekelnek,se a grafika.Engem a játékélmeny tesz naggyá.Amúgy meg ne kiabálj,és használd a válasz gombot please!
  • Djemba
    NEKEM CSAK AZ AUTÓK NEM TETSZENEK AMÚGY JÓ MINDEN
  • Attila889
    jólvan DIRT ide vagy oda azért ne fikázd már le.Azért széepn megvannak benne csinálva a dolgok :)
    Ha valami nem tetszik akkor nem kell vele játszani.ENNYI!!!
  • Djemba
    ja de akkor is egy rakás szerencsétlenség a játék a DIRT 10000 JOBB
  • Attila889
    jah igen tudom.Végre nem az Italion verzió :D Hanem rendes angol nyelvi fájlal.
  • Djemba
    pl itt!!!!!!!!
  • Djemba
    kint van a reloaded verzió lehet szedni!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Attila889
    igen és az legalbáb nem ITALIOAN-os hanem Angol fájlos.Alapból jó az :)