Xpand Rally Xtreme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és 512 ram van és 1.8-as proci
ez a vid kari kevés?:nvidia4 gforce mx 440
Attila889
Itt egy fájl ami az eredeti kocsineveket írja ki a játékba is 😊
Dowloands

Attila889
a francba...az a baj hogy nemtudnám beszúrni a képet mert 48,9 kb-os 😞

Attila889
hallod majd lassan megnézem neked a terepjárok nevét és akor beteheted a fájlodba 😊
Meg kéne FAQ-t csinálni meg egy jó kis banner képet.

arty
drive vagy directx 😉

frissitsd mindkettõt, hátha segit

Forza.

bocs képet nem sikerült feltenni
sziasztok!
nekem az a bajom a játékkal hogy amikor elindítom a versenyt akkor a kocsi helyett "egy nagy sárgaságot" látok az egész uton.ez miért lehet?
magával a játékkal lehet gond? mer nemhiszem hogy ehhez a játékhoz kevés lenne a gépem. de itt egy kép
nekem az a bajom vele, mint a sima xpand rallyval. microsoft sidewinder gamepadom van, és nem kezeli normálisan, a jobbrabalra irányt nem látja, illetve a billentyûknél is valamelyiknél más funkciót ad neki játék közben mint ami be van állítva, mondjuk gyorsulás helyettt menü jön be

vmi ötlet?

arty
kapcsold ki a blur-t 😉

Forza.

MaSzKa
nekem nem jött be a játék

a grafika olyan szellemképes elmosódott nekem ez nem tetszik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Attila889
hááát csak eggyet tok
meg most nncs feltéve a játék 😊
BMW X5,Mitscibushi Pajero...de ha képeket beteszel ide az alsó listából azokból elmondom.Mert most nincs hely a gépemen hogy feltegyem a gammát.

arty
akkor lécc a terepjárokat sorold, átirnám 😊

Forza.

Attila889
ááá thx.De sztem az összes kocsi felismerhetõ.Az 1-ben volt egy Omegára hasonlitó autó...nah azt nem találtam sehol :S

arty
Valodi kocsinevek (kivéve a terepjárókat, azokat nem ismerem)
KLIKK

Cheat (konzolt lehivod (~) billentyû vagy magyaron a 0 (ESC alatti bill))
és oda kell beirni, kisbetû nagybetõ fontos, ill legyen már kiválasztva a a profilod!!
összes kocsi+ pálya: Cheat.AllRaces()
pénz: Cheat.AddCash(pénzösszeget ide)

Forza.

Attila889
megmondom neked õszintén azért jó hogy van iylen játék is 😊
Nekem Colin 3 jött be.Szép graf,és jó volt dobogón álni.De maradjunk a témánál.Ez a játék is nagyon szép és jó kis gamma ez csak unalmas egy idõ után.

Attila889
hát izé.Én jó kérdés 😄
Szedd le az újj nyelven.EMUDVD-s Unleashedes verzióban.Bár én még nem próbáltam hogy elindul-e.De anno a francia mód ment.

[HUN]FaTaL
Hát az egy dolog hogy 1 milliós gép kell a dirtnek de 640be lowon futott kipróbáltam és ritka szar a fizikája, ennek jobb egy fokkal, de RBR a best. Meg ha már colin akkor colin2😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Én németül töltöttem le a játékot, angol nyelvet hol tudok letölteni?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

megnéztem és uvettem észre hogy simán notepad-al fordítható proba ként a zéro angol tudásommal lefordítottam a menü-t de nem támogatja az ékezetes betüket. megcsinálhatna valaki
Attila889
hát igen....meg a Colin már azért is szar mert 1 milliós gépkell neki 😄 😄 😄 😄
És mégis csak egy szar játékkal játszol,s a neve: Colin!!!

Istenem.....ez a mentalitás....
Ez a játék jó. Ha ujságnál dolgoznék, valami ilyesmi szempontokat vennék figyelembe:

-szép grafika (10/7)
-jó fizika (10/8) -etalon a RBR
-mindehhez párosuló kis gépigény (fullon megy nálam)

-kevés helyet foglal(csak úgy mellékesen)

Számomra ez meglepetésjáték. Másrészrõl a Dirt ezerszer jobb? Hát nem tudom... Csodálatos szép grafja van a colinnak, de az nekem övön aluli, hogyha nincs 8800-ad, akkor még LOW beállítással is szétakadja a géped. A Dirt csodálatos lehetett volna......így egy optimalizálatlan szar lett, de ezt már sokszor kifejtettem, nem istérek ide vissza.

Szóval 85-90% a játék...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Attila889
engem nem túlzottan az autók érdekelnek,se a grafika.Engem a játékélmeny tesz naggyá.Amúgy meg ne kiabálj,és használd a válasz gombot please!

NEKEM CSAK AZ AUTÓK NEM TETSZENEK AMÚGY JÓ MINDEN

Attila889
jólvan DIRT ide vagy oda azért ne fikázd már le.Azért széepn megvannak benne csinálva a dolgok 😊
Ha valami nem tetszik akkor nem kell vele játszani.ENNYI!!!

ja de akkor is egy rakás szerencsétlenség a játék a DIRT 10000 JOBB

Attila889
jah igen tudom.Végre nem az Italion verzió 😄 Hanem rendes angol nyelvi fájlal.

kint van a reloaded verzió lehet szedni!!!!!!!!!!!!!!!!

Attila889
igen és az legalbáb nem ITALIOAN-os hanem Angol fájlos.Alapból jó az 😊

torrent4.4 gb Xpand Rally Xtreme!!!!!

Attila889
még eggyelõre nem.De a boltokba megtudakolhatod.

Lehet ezt itthon kapni?

Attila889
jó kérdés 😄

acsati
és mikor jelenik meg?
én is rendes verziora várok
Attila889
én nemtudfom.Szerintem ha majd megjelenik csak akkor tudod normálisan elinditani 😊

Sylvester
Laptopon hogyan oldjam meg hogy menjen ez a játék?
AMD TurionX2 64 WinXpSp2 többi az aláírásban ... help!

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Attila56
nem

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

szasztok nem tudjátok az újj 4.09 deamon se segít a lehúzás ellen?
Attila56
jah és mellesleg a válasz errét jó lenne használni(nem azért mondom mert idegesít,csak hidd el hogy sokat segít 😊 )

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
tuti hogy az AMD procid miatt viszi.A World Racing 2 topicban volt egy csávó akinek ugyanez volt.És kiderült hogy az AMD-jében egy oylan chipvan ami tudja vinni az iylen dolgokat 😊

ui : a deamon tools pont erre valo az utobbi idõben 4 friss starforcos játék is elindult😊
bátran rárakom a lottó 5-t hogy megy lehízás nélkül akarsz fogadni?
Attila889
nem hiszem...legfeljebb olyan kül. AMD processzorod van hogy lehúzás nélkül is megy,ez nem a Daemon-tól függ ember 😄

Attila889
mivan????Ha valami em tetszik nem kell hozzászólni

nekem megy lehúzás nélkül is csak a legfrisseb Deamon kell
csak nem értem, h ilyen fos topik mit keres favba😄

Attila889
nincs crack

Attila889
igen....kihúzod a DVD írót olvasót és megy 😊

van hozzá crack el tudnátok nekem is küldeni?