150
-
Djemba #70 torrent4.4 gb Xpand Rally Xtreme!!!!! -
#69 még eggyelőre nem.De a boltokba megtudakolhatod. -
spacepunk #68 Lehet ezt itthon kapni? -
#67 jó kérdés :D -
#66 és mikor jelenik meg?
én is rendes verziora várok -
#65 én nemtudfom.Szerintem ha majd megjelenik csak akkor tudod normálisan elinditani :) -
#64 Laptopon hogyan oldjam meg hogy menjen ez a játék?
AMD TurionX2 64 WinXpSp2 többi az aláírásban ... help! -
#63 nem -
ricsa008 #62 szasztok nem tudjátok az újj 4.09 deamon se segít a lehúzás ellen? -
#61 jah és mellesleg a válasz errét jó lenne használni(nem azért mondom mert idegesít,csak hidd el hogy sokat segít :) ) -
#60 tuti hogy az AMD procid miatt viszi.A World Racing 2 topicban volt egy csávó akinek ugyanez volt.És kiderült hogy az AMD-jében egy oylan chipvan ami tudja vinni az iylen dolgokat :) -
ricsa008 #59 ui : a deamon tools pont erre valo az utobbi időben 4 friss starforcos játék is elindult:) -
ricsa008 #58 bátran rárakom a lottó 5-t hogy megy lehízás nélkül akarsz fogadni? -
#57 nem hiszem...legfeljebb olyan kül. AMD processzorod van hogy lehúzás nélkül is megy,ez nem a Daemon-tól függ ember :D -
#56 mivan????Ha valami em tetszik nem kell hozzászólni -
ricsa008 #55 nekem megy lehúzás nélkül is csak a legfrisseb Deamon kell -
Hydroceph #54 csak nem értem, h ilyen fos topik mit keres favba:D -
#53 nincs crack -
#52 igen....kihúzod a DVD írót olvasót és megy :) -
ricsa008 #51 van hozzá crack el tudnátok nekem is küldeni? -
ricsa008 #50 Szasztok! Ki lehet valahogy kerülni a StarForce-ot??? -
#49 mit nem kéne? :D -
gangszter #48 van,elküldtem privát üzenetbe.. -
#47 nemkéne..... -
#46 hát jah....eléggé nehéz :D
De azért meglehet csinálni :) -
#44 MSN-ed van? :)
Elmagyarázom ott.Sajátgépnél van mégeggy meghajtó.Nálam E:/és ott van hogy XPRally..és azon belül van a crack :D -
gangszter #43 Xpand Rally Xtreme DvD iTALiAN-TXT-ezt van meg,kitömörötettem,ez egy MDF-es fájl ami 4,4 giga,daemonba betettem,és nincsen nekem itt crack.ha neked van irj már azt ha tudod elküldhetnéd...:D -
#42 van crack neki.A meghajtóban van...vagyis az E meghajtóban...vagy amelyik a virtuális meghajtód...abban van,asszem a 2-s CD-ben :) -
gangszter #41 kihuztam a cd meghajtot,de sajnos akkor is ezt irja:Insert the XpandRally Extreme disc into the disc drive and perss "Retry".Nem tom,de lehet crackelni kéne,de a cd-én nincsen... -
gangszter #40 Xpand Rally Xtreme DvD iTALiAN-TXT-ezt tettem fel -
#39 melyik verziót szedted le? :) -
#38 kikell húzni a CD/DVD-meghajtókat.CSAK ÚGY MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
gangszter #37 Feltettem a játékot,elinditom,nem indul el és ezt irja ki:Insert the XpandRally Extreme disc into the disc drive and perss "Retry"-most mit csináljak? -
Djemba #36 jó a game!!!!!
carier mód kicsit jó lett -
gangszter #35 Heelosztok! Feltettem a játékot és amikor el akarom inditani akkor kiirja hogy no disc..megkell crackelni gondolom,de az a baj hogy hogy nincsen...Nem tugyátok honnan tölthetnék le? -
#34 Nah megszereztem.Nagyon jó....szebb a törés model,a grafika ugyanaz,újj autók,gyönyörü szigetes pályák..talán a grafban is van újitás(rég játszottam az Xpand Rally 1-el).Akinek tetszett az első része az ezt se hagyja ki :D :D
Brutális terepjárok,és sprt autók(extremék járgányok között van) -
#33 Van angol nyelv már hozzá :D -
#32 van -
#31 lol -
#30 van hozzá multi?