Xpand Rally Xtreme

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasztok! Ki lehet valahogy kerülni a StarForce-ot???
Attila56
mit nem kéne? 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

van,elküldtem privát üzenetbe..

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

acsati
nemkéne.....<#levele>
Attila56
hát jah....eléggé nehéz 😄
De azért meglehet csinálni 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
MSN-ed van? 😊
Elmagyarázom ott.Sajátgépnél van mégeggy meghajtó.Nálam E:/és ott van hogy XPRally..és azon belül van a crack 😄

Xpand Rally Xtreme DvD iTALiAN-TXT-ezt van meg,kitömörötettem,ez egy MDF-es fájl ami 4,4 giga,daemonba betettem,és nincsen nekem itt crack.ha neked van irj már azt ha tudod elküldhetnéd...😄

Attila56
van crack neki.A meghajtóban van...vagyis az E meghajtóban...vagy amelyik a virtuális meghajtód...abban van,asszem a 2-s CD-ben 😊

kihuztam a cd meghajtot,de sajnos akkor is ezt irja:Insert the XpandRally Extreme disc into the disc drive and perss "Retry".Nem tom,de lehet crackelni kéne,de a cd-én nincsen...

Xpand Rally Xtreme DvD iTALiAN-TXT-ezt tettem fel

Attila56
melyik verziót szedted le? 😊

Attila56
kikell húzni a CD/DVD-meghajtókat.CSAK ÚGY MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feltettem a játékot,elinditom,nem indul el és ezt irja ki:Insert the XpandRally Extreme disc into the disc drive and perss "Retry"-most mit csináljak?

jó a game!!!!!
carier mód kicsit jó lett<#taps>

Heelosztok! Feltettem a játékot és amikor el akarom inditani akkor kiirja hogy no disc..megkell crackelni gondolom,de az a baj hogy hogy nincsen...Nem tugyátok honnan tölthetnék le?

Attila56
Nah megszereztem.Nagyon jó....szebb a törés model,a grafika ugyanaz,újj autók,gyönyörü szigetes pályák..talán a grafban is van újitás(rég játszottam az Xpand Rally 1-el).Akinek tetszett az elsõ része az ezt se hagyja ki 😄 😄
Brutális terepjárok,és sprt autók(extremék járgányok között van)

Attila56
Van angol nyelv már hozzá 😄

Attila56
van

[HUN]FaTaL
lol

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
van hozzá multi?
Attila56
de az autók akkor se voltak az igazihoz hasonlóak

[HUN]FaTaL
szted mik vannak benne?😄 lol

zolo
Nem tudom ,neked nem úgy tûnnek minhta való életben lévõ rallyautókra hasonlítanának kitalált festéssel gyártóembléma nélkül?

http://flickr.com/photos/zolika90/

áááááá semmi<#zavart2>

Attila56
mi bajod? 😄

Attila56
Úgy tudom hogy nincs...most úgy õszintén....az elsõ részében volt olyan autó ami az igazi rallyban van? 😄 😄 😄 😄

bázzzzzzzzzzzééé<#lama>

[HUN]FaTaL
van benne végre Citroen? Az alap xpandban nem találtam, elég lol hogy kihagyták a világbajnok autót😄

Attila56
nem kiegészitõ...ez egy teljesen újj rész...az alap Xpand Rally nem kell hozzá 😊

ngcsnet
bocsi a hülye kérdésért, de ez ugye kiegészítõ a sima Xpand Rallyhoz? bár nekem inkább úgy tûnik hogy teljesen különálló :C

Attila56
Az RBR jó rally game...azt semmi se nagyon tudja leverni(majd talán a Colin 2007 😄 😄)De legalább az Xpand Rally elsõ részében lévõ hibákat kijavították remélem :S

Attila56
1-s hsz-ben is benne van a linkje 😄 😄

"újjdonság"..."újj"..."Íjjászat"...<#shakehead>

Van már végleges verzió is!
Én már 2 hete tolom😊
Olasz a telepítõje, de van hozzá teljes értékû angolosítás!
Egyedül a másodpilóta karattyol olaszul, de ezt ki lehet kapcsolni.
Ajánlom mindenkinek, komolyabb torrent oldalakról le lehet szedni😊
Ja és Starforce, de remekül megy a szokásos módszerrel!

:: Xpand Rally Xtreme SP Demó ::
Fájl mérete: 348,60 MB

Attelee
a demót én is kipróbálnám de állitólag 600MB!😞

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

autoszimulator
elég jó lett szerintem... Fizika nem egy RBR, de azért el lehet vele játszani.

.: mobilize.hu :.

Drephis
szép, szép de nem szeretem a rally-s gamékat. elég jó dolgokat hallottam eddig róla lehet kipróbálom azért a demót 😊

help

gabber_saviola
nekem tetszik , meg is nézem demót

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Attila56
hol találtad meg???Mert hogy én nem találtam meg az biztos 😄 😄
Csak a híreknél talált a keresõ 😞

báttyó02
van már iylen topik...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Attila56
hát kössz szépen......neked is van büntetõ pontod....szóval

Picar77
mostmár nem és a büntit is megkaptad érte XD

()() (^^)

Attila56

Attila56
Ygy nézve a képeket fejlõdött a grafika,és lesznek közönségek is...a törés ugyanolyan jó mint eddig volt 😊

Attila56

Attila56
jólvanna,én csak írtam hogy megjelent....egyébként úgyse müködik szerintem.... 😄

Picar77
<#banplz>nincs warez<#violent>

()() (^^)

Attila56
Hellosztok.Megnéztem a keresõt és nem találtam ennek a játéknak topicot ezért megnyitottam 😊
Nah hát gondolom mindenki játszott az Xpand Rally elsõ részével.Igazából nemtudom mi az újjdonság ebben az újj részben<#idiota><#idiota>
Csak eggyet tudok hogy megjelent egy verziója 😊

← ElőzőOldal 3 / 3