Xpand Rally Xtreme

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

femateusz93
Hali mindenkinek, nekem eredetibe van meg a játék és nekem sem indult elõször.
Az eredeti telepítõbe van egy aktiváló program, aminek a verziója lejárt, ezért frissíteni kell!
© ForceindiaFisi
Tölsd le Ezt:
star-force protection driver update
Ez után már indulnia kell.

Historia Est Magistra Vitae

Nekem Win7 van és a telepítés után egyszerûen nem engedi elindítani a játékot,hanem kiírja,hogy "újra kell indítani a gépet a befejezéshez" és hiába indítom újra a gépet,akkor is ugyanezt írja ki

van megoldás?
Attila889
ilyenkor szokták mondani: VEDD MEG EREDETIBE 😄 😊
De mondjuk annyit meg nem ér meg :S

irlindy
hello

nekem nemtom mivan a játékkal XD...de kéne serial meg crack is mer egyik sem jó. pls segítsetek. elõre is köszi!!!

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Attila889
igen?
Én nem onnan szedtem le ugyhogy nemtudom :S
Nekem alapból benne votl a crack 😊

Vigyázat ! A gamecopyworld-on virusus a crack.
Attila889
baocsi de ez a oldal nem jó adnál még egyet

Attila889
jó kérdés,én már rég játszottam vele,de fain játék az biztos 😊

hellosztok!
Az a bajom hogy letöltötem ezt a játékot és a hozá adot crack nem jó és nem találok seholse egy jó crack-et segitenétek.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Hol találom a kézi váltó beállítást?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Attila889
Aki mondjuk nem ismeri ezt a játékot amit a lengyel Techland készitett annak itt van egy kis ízelitõ:

"A rally játékok terén évek óta a Colin McRae nevét viselõ sorozat a legismertebb, de szerencsére akadnak riválisai. Az Xpand Rally a maga idejében megosztotta a játékosokat és így lesz ez a mostani résszel is. A rally versenyek megszállottai, az elvakult rajongók nem fogják elismerni komoly játéknak az Xpand Rally Xtreme-t, a hétvégi sofõrök viszont nagyobb sikert könyvelhetnek el vele, mint a CMR-rel, vagy a Richard Burns Rally-val. A lengyel programozók remek játékot készítettek, a részletek, a hangulat magával ragadja majd a legtöbb virtuális sofõrt. A fényszóró fénye még nappal is jól látható a lengedezõ fûszálakon, a fák koronáján átszûrõdõ napfény sem utolsó látvány, a felhõk szépen úsznak a kék égen, a háttérben pedig madárcsicsergés és egyéb természetbõl ismerõs hangok hallhatóak, néha még egy õzike is átszalad elõttünk. A képi világ alapján olyan a játék, mintha a FarCry-t néznénk, annyira szép a táj.

Természetesen az autók sem lettek elhanyagolva, bár a belsõ nézet egyelõre szinte teljesen kidolgozatlan, és a szépen festett motorháztetõ elhagyása után maga a motor már nem mutat olyan jól. A törésmodell szerintem nem élethû, de megfelelõ, eleinte csak gyûrõdik a kasztni, késõbb pedig egyes elemeket (motorháztetõ, lökhárító, szélvédõ) elhagyhatunk. A rengeteg választható nézet mindegyike jól használható, bár a törött szélvédõ rontja a látási viszonyokat belsõ nézet esetén. A kocsik álnéven szerepelnek, de felismerhetõek külalakról és az álnévrõl egyaránt. Például a Peugeot 207-es az Xpand Rally Xtreme-ben Lion 2007 néven szerepel. Van lehetõség tuningra, de szerencsére ez a rész akár ki is hagyható, így a kevésbé hozzáértõk sem maradnak ki a játékélménybõl. Egyébként a játékban szereplõ 20 autóhoz nagyjából 800 alkatrészt biztosítottak a készítõk.

A valódi szakaszokat 5 helyszínen 67 verseny keretében teljesíthetjük, valamint valamilyen formában lehetõség lesz saját pályák készítésére és nem hiányoznak a LAN/Internet játékmódok sem. Egy-egy szakasz teljesítése nappal és éjszaka teljesen más élményt nyújt, így a játékidõ jelentõsen meghosszabbodhat. A pályák vonalvezetése és felépítése remek, a kisebb köveken áthajthatunk, de lesz ami megfogjon ha letérnénk az ideális ívrõl. Autónk sérülésén kívül a sofõr állapota is befolyásoló tényezõ, elõfordulhat, hogy a kocsi még mûködõképes, de az ütközések során a pilóta annyira megütötte magát, hogy nem folytathatjuk a versenyt. Egy szakasz teljesítését követõen megnézhetjük és elmenthetjük a visszajátszást, melyet különbözõ effektekkel tarkíthatunk. Talán csak a játék során alkalmazott elmosódás effekt lehet zavaró egyeseknek, de ezt a menüben ki lehet kapcsolni.

Az irányítás elég árkádosra sikerült, ami az amatõröknek jó hír, viszont a profik nehezményezhetik. Választhatunk ugyan arcade és simulation módok között, de az utóbbi sem jelent akkora kihívást mint a vetélytársai. Aki könnyed rallyra vágyik annak remek választás az Xpand Rally Xtreme, nem kell hozzáértõnek lenni, de a lehetõséget megadja a program. Aki pedig évek óta elvakult Colin rajongó azt úgysem lehet semmivel sem eltántorítani kedvencétõl, viszont kezdõk és amatõrök számára az Xpand Rally Xtreme tûnik jobb választásnak.
TB."

Attila889
készen van az Xpand Rally Extreme Magyarositása 😊
Infó és benne a letöltési link itt:
Xpand Rally Xtreme magyarítás

Attila889
meg warezolás XD

[HUN]FaTaL
Érdekes nálam tökéletesen megy mindegy hagyjuk ez már off😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Attila889
de van mikor a crack nem no cd/dvd XD
Nah jó haggyuk...érdekes náalm pl. Single-be a TDU kilépett magától meg ilyenek 😄

[HUN]FaTaL
Szerinted a crack az mit jelent?? Crack=NOCD/DVD

TDUnál is mûködik csak nem tudsz multizni, de ott meg van a crack helyett MINI IMAGE

Attila889
az érdekes....akkor már inkább NO CD/DVD-t teszek fel rá nem?Vagy te is arra gondoltál?Mert náalm pl .a TDU-nál az nem müdöik(a no cd/dvd)

[HUN]FaTaL
Pedig sokan csinálják hogy ne karcolódjon a lemez

Attila889
eredetit megcrackelni? 😄
Ilyenrõl sem hallottam még XD

[HUN]FaTaL
Ha nem akkor crackeled és megy😄

overlocker
Remélem emgy az eredeti verzio is vistan

[HUN]FaTaL
Nem volt Vista mikor az Xpand kijött az xtreme pedig majdnem ugyanaz.

A "biztonsági másolat" tökéletesen fut Vistan most próbáltam ki, a StarForcehoz pedig van update Vistara.

Az XP vs Vistaról pedig inkább nem nyilatkozom használj akkor XPt😊

overlocker
akkor valaki holnap monja meg megye vistan THX elõre is

Attila889
de votl már akkor Vista...csak gondolom a cég nem akarja hogy menjen Vistán...nem hülye hiszen sok emberkének még XP-je van ami ezerszer jobb is 😊

[HUN]FaTaL
Mivel mikor kijött még nem is volt Vista lol. Majd holnap kipróbálom megy e Vistan😊

Attila889
nem megy Vistán csak XP-n 😊
Mivel a játék hátoldalán ott van hogy Windows Home/XP

overlocker
hali a cucc megy vistan?? Nem a tört az eredeti ? Gond nélkül fut a bolti verzio??

Ja elfelejtkeztem h beírtam ide. 😄 Megoldódott egy rendes reinstall + registry takarítás után + picit régebbi mentéssel (rendszeresen mentek játékokból mentéseket). Nemtom mi volt ez, remélem soha nem jön elõ többet.

Attila889
érdekes,nálam ilyen hiba nem volt....én röhögve elvittem a játékot 78%-ig de utána ráuntam 😄
A videókártyád frissitve van?Directix9 c. van rajta?

Hello! Nagy baj van, nemtom találkozott-e valaki vele, belebotlottam egy bugba. A karrierben most úgy 22%-nál tartok, és egyszer csak elkezdte azt csinálni hogy a verseny végén amikor beérek a célra nem jelenik meg az eredményjelzõ és a menü! Csak ott állok mint egy ... és semmire sem reagál. Plusz van még más is, elindulok és a szellemautó olyan mintha lemaradna, mert állandóan egyre nagyobb különbségeket ír ki, a cél elõtt ez 3-4 perc is van! És nincs hozzá patch, mert nem találtam! A játékot már újra is telepítettem, de semmi változás.

mama2
Már az is megoldódott😄. Kurvajó játék😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Attila889
én nemtom :S

mama2
Már megoldódott. A kormányt hogy lehet beállítani?

Attila889
próbáltad másik verzióval? :S
Most így hirtelen nemtudom milyen active codot kér...nekem ilyet sose kért.
Csak Seria Számot 😊

mama2
Sziasztok. Leszedtem az Ultima verzióját a játéknak. feltelepítettem, serial számot megadtam, fe lrakta minden ok. De amikor elindítom ugye, kéri a activate codot. Beírom ami az NFO-ba van, de ne fogadja el😛. ERROR-t ír ki. Mi a probléma?

Attila889
kéne bannert csinálni meg AQ-t.Egyébként aki úgy érzi hogy mielött letölti a játékot és nem tetszik neki az ne utána csalódjon hanem elötte ha nem jön be neki:
Xpand Rally Xtreme Single Player DEMO

Szerintem klassz játék 😉

Attila889
megpróbálom majd :S

arty
aham, abba a fájlba kéne beleirni a terepjárokat

Forza.

Attila889
milyen szövegfájlba,milyen csekkolás? 😄
Bocsi msot nekem ehez eléggé érdekes napom van,most nem tudom felfogni ezt....magyarul abba tegyem bele amit te csináltál,és tegyem bele a játékba?

arty
ez igy nem sokat mondd ... ha beleirod a szövegfájlba és lecsekkolod játékban, h jo mellett jelenik-e meg az átirt név, akkor küldd át és egyesitem õket és kilinkelem ...

Forza.

Attila889
Szivesen készitenék magyarositást......ha elmondja valaki hogy hol van az a fájlt amivel megtudom csinálni 😄 😄

Attila889
Az utolsó terepjáro Dodge Ram 4X4,Az elötte lévõ kettõ meg Wolkswagen Beetle Offroad,az elöttük lévõt meg nemtudom :S

Attila889
sikerült már rájönni a terepjárokra? 😊

Attila889
NFO?

Nem tudna nekem mondani egy serialt mert eddig nem találtam sehol<#szomoru1>
Attila889
majd kiderítem lassan...csak most incs nagyon hely a gépemen,de felteszem és megmondom 😊

arty
asszem én is ezt bõvitgettem tovább, de a terepjárok nem lettek meg, ismeret hiányában 😞

Forza.

Attila889
kevés,cseréld le szerintem.Mindenkinek szokták mondani.Az MX440 már régi és nem valami jó kártya.

Oldal 1 / 3Következő →