156
-
Ronny #76 aki ma nem látja, hogy mi folyik az menthetetlen. Csak egy kicsit kéne gondolkodni... -
Ronny #75 A világ nem magától változott meg és egyáltalán nem szüksgészerű, hogy így legyen. -
katarzis #74 Oks szerintem hagyjuk a felesleges szócséplést,téged úgysem lehet meggyőzni,egyszerüen nem veszed észre hogy rohad szét ez a dekadens müködésképtelen rendszer,és hogy kárhoztatták a fehér fajt lassu halálra. -
sathinel #73 Látom mi folyik, és azt is látom mi volt pl a Sziget Fesztiválon. A világból jött gyerekek mindegy milyen nemzetiségű jól tudta magát érezni, és nem éreztél semmiféle elutasítást azért mert más volt a bőröd, vagy másképp gondolkoztál. És jól érezte mindenki magát. Nem azt kell nézni mi van hanem mit akarsz!!!! -
katarzis #72 És nézz szét ebben a csodálatosan megváltozott "új" világban mi folyik. -
sathinel #71 Én emberek között élek. És magyarországon. Magyar vagyok, és fehér. Nem cigány, zsidó, kínai, stb. De egy olyan világban élünk ahol el kell fogadni hogy a világ megváltozott. Lehetne barlangban is lakni. A világ többi részén ha elköltözöl, vagy csak üzleti útra utazik valaki más országba akkor normálisan tud élni. Vagy csak kirándulni mész. Emberek, és nem állatok között. A Nemzeti érdekeket nem az szolgálja hogy elzárkózol. Egymaga magyarország meg pl USA, Kína, Oroszország melett szerinted hol rughat labdába?..... Ezért alakul ázsiában is egy olyasmi mint az EU és az EU is a globális piac miatt jött létre. -
Ronny #70 Akinek nincs vaj a füle mögött azon nem fog az ostor csattanni. -
szivar #69 Pfuff, te goj!. Ha fehér vagy, az még külön késeléssel jár...
Látom nem érted azt hogy miért is utálkoznak bizonyos embercsoportoknak a neve hallattán is. Sokan nem a zsidók és egyébb kisebbségek ellen reklamálnak, hanem az ellen ami jelenleg meg.
Mert elméletileg a törvény és az alkotmány szerint minden ember egyenlő jogokkal bír - legalábbis a jelenlegi demokratikus rendszerben. Csakhogy vannak akik egyenlőbb eséllyel indulnak az életben. Lsd. vagyonos családok leszármazottai (akik az előző rendszerben megszerzett kapcsolatinak||vagyonának hála előnyökre tettek szert), illetve egyes kisebbségek beilleszkedésre képtelen, kirekesztő és fajgyűlölő magatartással bíró tagjai.
Nem a cigányokkal van a baj, hanem ezen népcsoportnak azon tagjaival, akik nagypofával kiabálnak azután hogy megkéseltek||kirámolták a házadat||stb, hogy ők cigányok, és nekik ilyen a kultúrájuk, meg majd a család megoldja. De ha a rendőröknek azt mondod hogy cigányok voltak, akkor te rasszista dög vagy, halmazati büntetés. Ammen.
Nem a zsidókkal van baj, hanem azon tagjaival, akik a zsidóság mögé bújnak a céljaik elérése végett és ehhez minden olyan eszközt alkalmaznak, amihez csak hozzáférnek. Erre a fajta embercsoportra, akik gátlástalanul kihasználják szinte az ÖSSZES embertársukat, van külön szavuk is a zsidóknak, hüpce vagy hogy a francba kell ejteni. Ha valakire azt mondod hogy zsidó, akkor ők hangoskodnak legjobban hogy te egy rasszista-neonáci-újkommunista és ráadásul antiszemita vagy.
Mellesleg jelenleg magyarországon és a 'fejlett' demokráciákban az kellene mint (asszem)Szingapúrban, ahol nem igazán a demokrácia a trendy. Ha valamely emberre vagy népcsoportra a vallása||származása alapján uszítani próbálnak(és tsai), akkor minimum botozás a vége, vagy valami kellemetlenebb. És ott valóban esélyegyenlőség van a tettek és az itéletek mögött, mert ha a keresztény lezsidózza a budhisdtát, a budhista lenácizza a muzulmánt, a muzulmán meg leantiszemitázza a zsidót, a zsidó meg lerasszistázza a kweresztényt, akkor mind a négy szereplő rettent úgy jár, mint aki pórul. -
Ronny #68 "Tehát te is egyetértessz azzal hogy aki nem tetszik az pusztuljon?"
Te most miről beszélsz? Nincs szükségünk senkire, akármekkora is a Föld népessége. Ma már minden etnikumnak van független nemzete, tehát van hova hazamenniük, ahol kedvükre szívhajták egymás vérét. -
katarzis #67 Hozzászolásodból látszik nem teljese vagy tisztában a dolgokkal de nincs min csodálkozni,de az olyanoknak mint te felesleges bármit is magyarázni bármit is ,vagy probálni meg felnyitni a szemét ugyse érdekli,vagy érti meg.Belefáradtam már az ilyesmibe... -
sathinel #66 Minket fehéreket.... Lol gratula. Megértetted hogy mit mondtam. Tehát te is egyetértessz azzal hogy aki nem tetszik az pusztuljon? Akkor mi lessz ha megnézzük hogy mennyi kínai, és más nemzetiségű ember él a 10 milla magyaron kívül? jó határon túliakkal 15 milla. Mennyi ma a földi népesség? gondolkozz mielőtt eléred hogy mások utáljanak minket. -
Ronny #65 kit vadsznak itt le? Minket fehéreket a saját országainkban. -
sathinel #64 Vazz már megint zsidózás! Kezdem szégyelni hogy magyar vagyok. Megkérdeznek embereket, és nem létező rassz-ra is azt mondták kapásból hogy ne jöjjenek magyarországra. Köpködés vazzzz. Ennyi erővel akkor fogadd el hogy tolvajnak néznek a környező országokban, és ne is pampogj ellene, mert semmi jogod! Magyar zsidó is magyar. Ha ez nem tetszik, akkor kb ugyanígy kiiktatnám a deviáns, szociális zavarokkal küzdő egyéneket... Na ez tetszik? Ha téged is levadásznak??? -
Ronny #63
[félrenyomott] -
Ronny #62 -
Ronny #61 most nem az átlagember számára is elérhető dolgokról beszéltem. -
sathinel #60 Lol "Egy újságíró sem készíthet brutális felvételeket." na kész. Ennyit a szabad sajtóról. Ha valaki felvesz brutál rendőröket, vagy háborúról közvetít, akkor azt hogy tálalja? közben esküvői, vagy tájképeket mutogatnak a TV-ben? Ez nem az újságírók ellen van??? És Kb ennyit arról hogy szólásszabadság.... -
Wittgen #59 Hmmm..ez nagyon jó idézet
Egyébként szerintem azért lett ez a törvény, mivel már kicsúszott a kezükből a megoldás, nem látnak más utat az ilyen dolgok megakadályozására, csak a minden eszközzel való tiltást.
Bár a cikk nem említi, a törvény biztosan részletezi azért, hogy mi tekinthető bűnténynek (pl lefilmezi a bunyót, de nem a zsrukhoz fut, hanem az első pc-hez, hogy feltöltse) és mi nem (ua lefilmezi, de gyorsan hívja a 911 francia változatát és beszámol a történtekről/látottakról). -
katarzis #58 Erre csak egy idézetet irnék ami lefed mindent:
Ha meg akarod tudni, hogy kinek a kezében van a hatalom, figyeld meg, hogy ki az, akit tilos kritizálnod!” - Kevin Alfred Strom. -
AranyKéz #57 Fura. A filmrendezők csinálhatnak véresebbnél véresebb vackokat, de ha a VALÓSÁGOT VESZED FEL, akkor gonosz vagy. Nem az egymást verő kölyköket kéne megnevelni inkább, ahelyett hogy ilyen nevetséges törvényeket hoznak ?
-
szivar #56 Ez kérlek minimum egy becsületsértés. Mert ha valakire azt mondod hogy magyar, akkor az nem sértő, mintahogyan az egyébb kategóriák, lsd.:pék, kőműves, angol, japán, goj, fehér gádzsó, stb sem azok.. Ha cigányozol, buzizol vagy zsidózol, akkor viszont azzal sérted az xyz nevű ember jogait (még ha igazad van is), mert hátrányos megítélésnek teszed ki ezzel. Ugye érted hogy miért is nem szabad nevén nevezni a dolgokat? :(. -
remark #55 Ha nem lenne kereslet az abberalt meg idiota dolgokra, akkor nem lenne ezt kiszolgalo ipar se. Megintcsak par lepest atugorva ergo ha valaki vevo (szo szerint vagy ingyenesen) arra hogy ilyen (eroszakos) videokat megnezzen, azt a melle lehetne csukni aki a videot felvette. Ahogy sok esetben pont ilyen alapon csuknak le embereket, pl. amerikaban a pedofil kepeket szamitogepen tarolo emberkét. Hogy ez jo-e vagy sem, akkol meg megy a vita mindenfele. -
wanek #54 Te valami félremagyarázó ember vagy, vagy csak gyenge a felfogásod? -
wanek #53 Ne nevettesd ki magad. -
Ronny #52 ezek a törvények később EU-s szinten is el fognak terjedni, mint ahogy a szerencsétlen németek is megpróbálták kilobbizni a holokauszt tagadásért járó büntit.
Szép új világ. -
Ronny #51 Ez az egész törvény azért volt jó, hogy a franciák ne közvetíthessék a következő lázongásokat. A harmadik világból meg csak áramlik be a szemét emberanyag. -
Ronny #50 Egy valami jegyezzetek meg: A zsidók különbek mint mi! Ezt mindíg szem előtt kell tartani ha igazán érvényesülni akarsz. -
#49 Az egész Kissebségi Törvény erről szól. Hogy jobban be tudjanak illeszkedni a más nemzetiségűek, azért bizonyos előnyöket kapnak.
1. Csakhogy a törvény nem tér ki azokra, akik igénybe veszik az előnyöket, csak nincs kedvük beilleszkedni.. ők pedig rengetegen vannak.
2. A magyar ember is szeretne 'jobban' beilleszkedni, de neki ezért két kézzel meg kell dolgoznia. -
#48 1. Nem magamról beszéltem, ma akár Wörösmarty-t v Petőfit is leneonáciznák.
2. Nem hiszem h a többség 'jóízűen' cigányozik, csak ha vki megemlíti h 1 etnikum környékén (akármilyen szempontból) probléma van, akkor arra rásütik h rasszista. Soha nem vizsgálják, h igaza van-e. -
#47 gondolhatod, hogy engem mennyire érdekel mit csinálsz :)
tőlem bankot is rabolhatsz, de a bírót nem fogja meghatni az érvelésed -
wanek #46 lol
Majd ha tanácsot kérek tőled, azt észre fogod venni. Az pedig, hogy milyen vagyok, nem attól függ, hogy neked teszik-e vagy sem. De ezt már leírtam a #40-ben... -
#45 egyébként látod, azt mondtam rád, agyatlan
egyből konszolidáltad az álláspontodat :) -
#44 lol
a törvények nem azért vannak hogy egyetérts velük -
#43 legyél szives idézd a Btk és a Ptk idevágó passzusait, amire a kiejelntésedet alapozod -
#42 ha valakinél a hazaszeretet abban merül ki hogy jóízüen zsidóz és cigányoz, az meg is érdemli hogy lenácizzák
-
#41 akkor nem agyatlan hanem kegyetlen -
wanek #40 Én öntörvényű vagyok, csak azt fogadom el, amivel egyetértek. Az pedig a legkevésbé sem érdekel, hogy a zsidó hatalomnak mi lenne a szimpatikus. -
#39 Véleményem szerint (csak egy személyes vélemény, ami tényeken alapul) Mo-n egy roma embernek több joga van, mint egy magyar embernek.
Egy zsidónak pedig az egész világon több joga van, mint egy magyarnak.
Most erre csípőből mondhatod, h nem így van; pedig de, így van. -
#38 A világon lassan már mindenki mindenért pénzt akar szedni. Olyan idióta dolgokért is, mint telefoncsengőhangok, vagy vicces videók pléldául. Ezért épül minden ilyen f@szságra egy-egy "iparág". Na ezt az iparágat kellene fülöncsípni. -
#37 Mo-n nem zsidózhatsz és nem cigányozhatsz semmilyen formában, mert úgy értelmezik ahogy ők akarják.
Viszont egy hazaszeretőre simán rásütheted, h szélsőjobbos, neonáci, rasszista..
ugyanis Mo-n ilyenek a törvények.