Franciaország: börtön az erőszakos videókért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont ezaz h nem pártok kérdése ez, hanem a magyaroké, mint nemzeté, csak ebben az egységben Te még soha nem gondolkodtál..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mellesleg ha te már akkor kimûvelõdtél amikor én még meg sem születtem, akkor igazán gyakorolhatnád a szövegértelmezés fortélyait. Már nem az olvasást és az írást (illetve a helyesírás ellenõrzését), hanem az elolvasott szöveg értelmezését. Mert amit elõször írtam, azt nem bántó vagy sértõ szándékkal írtam, hanem a helyzet ironikusságára kívántam felhívni a figyelmet.
De nem haragszom rád a kezdõdõ sértegetéseid miatt. Mert a kommentjeid többségének az elolvasása után egy pszcihiáter is elég érdekes dolgokat állapíthatna meg a személyiségeddel és az elmeállapotoddal kapcsolatban. Vagy csak errefele vezeted le a munkahelyi streszt...
Ja, és bármilyen hihetetlen is, nem csak te dolgozol meg ebben az országban a pénzedért, hanem még elég sok másik ember is, köztük én is.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Majd akkor próbálkozz, ha kijártad a 'nyócat'. LOL!
Ugye ismered azt az aranyigazságot, hogy: "minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár".
Akkor most jól figyelj, csak egyszer írom le:
Az országneveket a helyesírási szabályok szerint nagy kezdõbetûvel KELL írni, mint pl:
Magyarország, Németország, Olaszország, Ausztria, stb.
A népek neveit kis kezdõbetûvel kell írni, mint pl:
magyar, német, olasz, osztrák, stb.
Az országnév akkor írandó kis kezdõbetûvel, ha az jelzõ, mint pl:
magyarországi, németországi, olaszországi, ausztriai, stb.
Még mielõtt eldurranna a fejed a nagy "okosságtól", ellenõrizd le azt, amiket írtam a helyesírási szabályok között. Beégtél kispajtás.
"Én magyar vagyok, nem érzem sértésnek, ha valaki azt mondja rám, hogy magyar."
<#worship>#worship>
A magyar nemes
Remélem megérted mire gondolok.... Nem egyének vannak hanem ország és vagy elfogadod vagy nem vagy igazi magyar.
Lottózni, meg más szerencsejátékot ûzni nem szoktam. Én megdolgozom a pénzemért.
A mentalitásod, a helyesírásod és egyebek nagyon hajaz sathinelére. Két nicknéven vagy itt?
Akkor melyik az a tisztaságmániás ország ott a környéken, ahol nagyon lájtosan büntetik a közösség elleni izgatást?
Amúgy nem nevetséges, ezzel megy mindig az érvelés. Vagy nem tûnt fel? Nem azért verték rommá (képzeletbeli személy, képzeletbeli eseménnyel, ilyen a valóságban biztosan nem történhet) o.gáspár fiátálembert, mert megkéselt valakit, azután meg megerõszakolta a barátnõjét, á nem. Azért mert más bõrszíne van szerencsétlennek, és azok meg rasszisták. Esetleg még nácik is. Vagy a kettõ kombinációja.
A másik oldal az meg mindenkit aki nem vallja ezen véglet nézeteit, egyformában zsidóz, cigányoz, meg buziz, mindazért hogy rossz színben tüntesse fel a társadalom szemében a nem egyetértõ embert.
Részemrõl mindkét oldallal tele van az összes f@sz0m, az lenne a legtisztább ha kieresztenénk ezt a két 'pártot' mindenféle lakott területtõl vagy 500km-re egyszál gatyába, és rájuk nézni mondjuk 5 év múlva. Közbe meg traktálják egymást a baromságaikkal, kisebbségi érzetükkel és az identitászavarukkal.
Rokonlelkek vagytok sathinellel, rád is áll a #88.
PS: Szingapúrra nem igaz, amit írtál.
Egy zsici buzi viszont (ezzel a példával jöttél, valószínûleg szíven is ütött, ha sértésnek vetted...) nem tudom, hogy mit érezhet, mert nem vagyok sem cigány, sem zsidó, sem zsici, sem buzi.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Egyébként nem tudom mi a bajod a színvak bevándorláspolitikával. Ha én el akarnék menni melózni például Japánba, ne nézegesse senki se hogy milyen színû a bõröm.
Olyan adórendszert meg minden szart kellene kitalálni ami a dolgozni akaró embereknek kedvez, nem a munkakerülõknek (tehát nem a dolgozókat & adózókat kéne baszogatni!!!) és máris meg lenne oldva minden. A MAGYAR munkavállalók 44%-a minimálbérre van bejelentve.
"Az Európai Unió leginkább a nemzetek feletti vállalatok érdekeit képviseli. A cégek érdekeinek érvényesítésére sok ezer lobbista dolgozik Brüsszelben, akik állandóan ott vannak az Európai Parlament folyosóin, és mindent megpróbálnak, hogy nyomást gyakoroljanak a döntéshozókra. Ezek közül környezeti ügyeket mindössze körülbelül öten képviselnek. Az Európai Bizottságnak 1999-ben korrupció miatt kirobbant botrány következtében kellett lemondania."
Müller Péter Sziámi pedig megolvassa profitját.
És az 1értelmû, h a kitalált nemzetre is fújúnk, hiszen ilyen keserû tapasztalataink vannak. Az elõítélet az egy védekezõ reakció. A legtöbb nemzet fél az idegenektõl, évezredek alatti (és azt megelõzõ) háborúskodások, viszályok belénk nevelték, emberekbe; sõt a génekben is benne van, 1 egészséges gyanakvás az ismeretlentõl, persze a kiváncsiság mellett.
Nekünk pedig személy szerint, az a rossz tapasztalatunk, h MI magyarok, beengedünk mindenkit az országba simán, utánna meg olvassuk h az ukrán maffia, meg tele vannak az aluljárók románokkal..
A szlovákok tömegesen járnak át dolgozni pl Gyõrbe, de sokan közülük utálnak minket. (van néhány személyes tapasztalatom..)
Sok helyen magyarverésrõl hallani, de olyat nagyon régen nem hallottam h mi vernénk másokat, hál'isten persze. De az ember ezt várná a másik oldalról is..
2050-re ezekben az országban a fehérek kissebségben lesznek. Mindegyikben!!! Nem elõbb és nem késõbb, hanem 2050-re!!!
Nincs itt semmi tervszerûség, összesküvés! Igaz?!
Látom nem érted azt hogy miért is utálkoznak bizonyos embercsoportoknak a neve hallattán is. Sokan nem a zsidók és egyébb kisebbségek ellen reklamálnak, hanem az ellen ami jelenleg meg.
Mert elméletileg a törvény és az alkotmány szerint minden ember egyenlõ jogokkal bír - legalábbis a jelenlegi demokratikus rendszerben. Csakhogy vannak akik egyenlõbb eséllyel indulnak az életben. Lsd. vagyonos családok leszármazottai (akik az elõzõ rendszerben megszerzett kapcsolatinak||vagyonának hála elõnyökre tettek szert), illetve egyes kisebbségek beilleszkedésre képtelen, kirekesztõ és fajgyûlölõ magatartással bíró tagjai.
Nem a cigányokkal van a baj, hanem ezen népcsoportnak azon tagjaival, akik nagypofával kiabálnak azután hogy megkéseltek||kirámolták a házadat||stb, hogy õk cigányok, és nekik ilyen a kultúrájuk, meg majd a család megoldja. De ha a rendõröknek azt mondod hogy cigányok voltak, akkor te rasszista dög vagy, halmazati büntetés. Ammen.
Nem a zsidókkal van baj, hanem azon tagjaival, akik a zsidóság mögé bújnak a céljaik elérése végett és ehhez minden olyan eszközt alkalmaznak, amihez csak hozzáférnek. Erre a fajta embercsoportra, akik gátlástalanul kihasználják szinte az ÖSSZES embertársukat, van külön szavuk is a zsidóknak, hüpce vagy hogy a francba kell ejteni. Ha valakire azt mondod hogy zsidó, akkor õk hangoskodnak legjobban hogy te egy rasszista-neonáci-újkommunista és ráadásul antiszemita vagy.
Mellesleg jelenleg magyarországon és a 'fejlett' demokráciákban az kellene mint (asszem)Szingapúrban, ahol nem igazán a demokrácia a trendy. Ha valamely emberre vagy népcsoportra a vallása||származása alapján uszítani próbálnak(és tsai), akkor minimum botozás a vége, vagy valami kellemetlenebb. És ott valóban esélyegyenlõség van a tettek és az itéletek mögött, mert ha a keresztény lezsidózza a budhisdtát, a budhista lenácizza a muzulmánt, a muzulmán meg leantiszemitázza a zsidót, a zsidó meg lerasszistázza a kweresztényt, akkor mind a négy szereplõ rettent úgy jár, mint aki pórul.
Te most mirõl beszélsz? Nincs szükségünk senkire, akármekkora is a Föld népessége. Ma már minden etnikumnak van független nemzete, tehát van hova hazamenniük, ahol kedvükre szívhajták egymás vérét.
Egyébként szerintem azért lett ez a törvény, mivel már kicsúszott a kezükbõl a megoldás, nem látnak más utat az ilyen dolgok megakadályozására, csak a minden eszközzel való tiltást.
Bár a cikk nem említi, a törvény biztosan részletezi azért, hogy mi tekinthetõ bûnténynek (pl lefilmezi a bunyót, de nem a zsrukhoz fut, hanem az elsõ pc-hez, hogy feltöltse) és mi nem (ua lefilmezi, de gyorsan hívja a 911 francia változatát és beszámol a történtekrõl/látottakról).
Ha meg akarod tudni, hogy kinek a kezében van a hatalom, figyeld meg, hogy ki az, akit tilos kritizálnod!” - Kevin Alfred Strom.