1447
  • Bitaboy
    Bocs hogy háromszor írok, de ez lemaradt: már regisztráltam arra a cubie zonera vagy mire, meg a register.perfectworld.com oldalon is regisztráltam. Ja és láttam hogy lentebb írta valaki hogy a fórumra is regisztrálni kell, és oda jön majd egy aktivációs E-mail. Na de hol regisztrálok a fórumra? És mikor kapom meg az accountomat? Nem értem:S
  • Bitaboy
    Ja és még egy E-mail sem jött ahol meg lehetne erősíteni a regisztrációm, vagy akármi.
  • Bitaboy
    Sziaztok. Regisztráltam a Perfect World-re(már kétszer is), aktiváltam a játékot hogy betudjak lépni, de nem tudok. A belépő képernyőnél az accounthoz mit kell írni? a nickname-t? vagy a member ID-t? Mert felírtam őket egy papírra, minden változatot kipróbáltam(member ID+login PW, member ID+2nd level PW, nickname+login PW, nickname + 2nd level PW) és egyik sem jó.
    Mit csináljak hogy be tudjak lépni?:S
  • gvarga12
    http://ecatomb.net

http://asiapworld.com

http://www.pwdatabase.com

http://pw.rob-soft.com/m1my.php

http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=208

ezek amik nekem elbol nyitva vannak :)
    joszerencset, egyebkent melyik szerveren jatszol ?
  • Hokifli
    Hát Olyan közepes miért?
  • gvarga12
    Shining Tide Woods^557 777 peldaul ?

mennyire beszelsz jol angolul ?
  • Hokifli
    Igen és hol találok ilyet?
  • gvarga12
    csak nem ez a kuldi ?

The Stolen HemoJade Grail

Get: HemoJade Grail Amount:1

Drop from: Tauren Slaver (27) Rate:10%
  • Hokifli
    Sziasztok tudjátok hol találok HemoJade Grailt az egyik küldetéshez kéne??????
  • gvarga12
    hali
    ha a PW MS rol beszelunk (Brighid,Wodan) akkor mind ketto szerverren vannak magyarok, Brighiden (PvP sero az en szubjektiv velemenyem szerint ez a funabb :) ) mar jo par hete tartunk egy tartomanyt, szal TW zunk is

irj Healer80-nak ingame es elmondom mi a helyzet:)
  • mzoleeeex
    CSátok most tettem fel a játékot és az után érdeklösnék merre találok, sok magyart (magyar klánt)? melyik szerveren vagytok
  • gvarga12
    utana neznek azert a pingemnek :) ki tudja ki vagy mi huzza eppen :)
    mert kesobb eleg gaz lesz ha laggolsz
    a szero nemetben van szal nem illene laggolnia

nekem meg nem laggzott tulzottan pedig nem ulok EU backboneon :)
  • csiberaptor
    Nah elindult végre. Máshol is darabos a karik mozgása? Valszeg a gépen nem bírja a játékot mert vidiken vhogy jobban nézett ki. No de nem is ez a bajom. Warriort kezdtem, csak az a problémám h későn reagál a parancsaimra. De mindegy játszok vele aztán később meglátom h milyen lesz.
  • gvarga12
    hmm Hol tartasz?
    Mert eloszor: Forum acc.-ot kell csinalni, arra jon mail confirm.
    Aztan Game acc. arra nem fog jonni confirm mail.
    Es a Game accal fogsz tudni ugye belepni
  • csiberaptor
    Nem akar jönni. Jön egyáltalán? Már 2 accot is csináltam de nemtudok beloggolni. A játék most jó ezért az acc nem akar sikerülni :D Összeesküvés van ellenem vagy mi a fene? :D
  • csiberaptor
    Gondolt egyet és elindult :D Már csak a regisztrációs e-mail várom :D
  • gvarga12
    #1150 : igen (Item Mallos)
    #biztos lehet vele valamit csinalni de ilyen hibarol meg nem hallottam
  • biomage
    ez free game?
  • csiberaptor
    Sikerült a frissítés, de elementclient.exe alkalmazáshibát ír. :S Lehet vmit csinálni vele vagy töröljem?
  • nagy1miklos
    A jelenlegi állapot 1.4.0 build 2265 de nem tudom mi bajod lehet a patchekkel felteszed az alapot elindítod és felpatcheli magát csak válaszd az automata módot meg a patch szervert persze el fog tartani asszem pár órát szóval nem kell megijedni ha nem mozdul a százalék, egyszer csak készlesz.
  • csiberaptor
    Olyan problémám lenne h nem boldogulok a patchekkel. Az alapot szedtem le sajnos. Arra lennék kíváncsi h most pontosan hanyas verziószámú kliens kell? Ha vki esetleg tudna linket is azt adni azt nagyon megköszönném.
  • nagy1miklos
    No látom ez nem ment akkor lássunk egy másik kérdést. Miért van ennyi sok "skill interrupted" a játékban? Ha engem ütnének valahol talán még meg is érteném hogy megzavar a koncentrációban de a petet ha ütik az miért szakítja meg a kasztolásomat?
  • nagy1miklos
    Tudna valaki adni két linket ennek a mintájára:
    http://perfectworld.uw.hu/leirasok/skill_wr.html
    ahol a werebeast és a werefox skillek vannak lefordítva?
  • gvarga12
    detto regebben meg olcsobb volt itt is de mara nalunk is 4K folott az ar...
    lehet a PW gold maffia lehet a teny hogy kevesen invesztalnak a jatekba:(
  • Tobias
    Hm, az elején még 3k-ért ment, ha jól emlékszem, mostanában viszont örülhet az ember, ha 4k-ért kap egy PW goldot. :( Wodanon mi a helyzet ilyen szempontból?
  • gvarga12
    jol el vagyok, igaz nem nagy a karim
    majd meglatom hogy alakulnak itt a dolgok :)

de arra kivancsi lennek a Brighid-en milyen az aukcios haz meg a PW gold kereskedes ?
  • Tobias
    Jah, azt nem mondtam, bocsi, mi a Brighiden vagyunk. Gyere át! :) Már többen csatlakoztak tőlünk a Wodanról!
  • gvarga12
    szivesen :)

Tobias melyik EU szerveren ?
    En Wodan-on vagyok
  • Tobias
    Sziasztok!

Az EU szerveren a magyar klán (neve: Sacrifice) még mindig vesz fel tagokat! :) Gyertek, nehogy elfogyjon a hely. :D Már területünk is van, most már "csupán" a védelmével kell foglalkozni (sajnos egy elég nagy klán vesz körül minket, úgyhogy a kitörés, mint lehetőség nem játszik. :) )

Szóval gyertek, és jelentkezzetek a következő emberkék vmelyikénél levélben, vagy PM-ben: Alya, Cicus, Druida, FireVuk, Lacikoma, Rhiladen
  • nagy1miklos
    Hálám örökké üldözni fog.
    Valóban ez volt a probléma most majd kipróbálhatom végre kevesebb ping-el is ( vagy nem ).
  • gvarga12
    hali

valoszinuleg az install.ini file ban az MD5 osszeg rossz vagy a file hibas

itt a helyes osszeg editald meg az install.ini fileod es elmeletileg menni fog

[md5code]
    count=5
    pck1=dab103d50d92150d5566f056e55a7b1f
    pck2=053447bef79c96f0a1806dfb4f9d6093
    pck3=aed62cb2858e37f62067c5f561dc8ee3
    pck4=7ad1fb283f976fd55a7f138fb084ef25
    pck5=a48922431b672e314d86550b8dd8209b
  • nagy1miklos
    Sziasztok most ismerkednék a játékkal de az eu klienst nem tudom telepíteni mert hibaüzenetre kiakad. Eddig 3 különböző helyről szedtem le köztük a torrentről is de mindig ugyanazt kapom: "setup packet (data3.pck) incomplete, please re-download the installer", találkozott már valaki ezzel az üzenettel, és ha igen hogyan hidalta át? Amit sikerült feltenni az még a .com-ról jött ahol a Sanctuary a Heavens Tear meg a Lost City szervereket hozza be gondolom ez az amerikai már ha jól értettem a hozzászólásokból, és azt nem lehet átalakítani eu kliensé.
  • impulsive
    Elég durván lángol ..
  • draxler12345
    a phy defes kő milyen effectet ad?
    Amúgy köszi szépen mindent ^^,
  • impulsive
    A zölden világító fegyohóz semmi köze a plusszolásnak és a köveknek.
    Zölden akkor világit a fegyó ha Zöld HH-s fegyó (min 60).
    Ezekhez a matikat a HolyHall / Twilight Temple -ből kell összeszedned!
    Sárga fegyő viszont lehet molder, vagy arany HH. Ha kerek számra végződik pl: 60/70/80/90/99/100 akkor az Arany HH, a többi molder / Ha sárga.

A kövek akkor látszanak ha minimum 2 g5 (talán) van a fegyverben ez a markolatnál látszik csak.

Ha 3csillagos a fegyver akkor kéken világít, ha extrém a cucc, military rank akkor piros effektje is lehet.

A 70-es crossbow bugos és zöld helyett kéken világít :)

A ruhákba 2 slotba g5+ enyhe effektet ad, kéken sárgán pirosan világít | 4 slotba egyforma g8+ kő add nagyon kemény effektet, pl a manas kő jégkristályokat, míg a HP villámokat.

Például egy kigyúrt WR kari manás kő effektéjvel így néz ki a Crescent Valley-s cuccokban:

=)
  • gvarga12
    Synthesizing/Vilagito Effekt
    Az upgrade olashoz ketto gem stone kell, a szin ettol a kotol fugg.
    -a fegyveren 2 socket/gemstone hely kell legyen minimum
    -a 2 gemnek ami benne van lvl 5 vagy tobb kell hogy legyen es egyforma
    -a fegyverednek egyforma szintunek kell lennie vagy magasabb szintunek mint a gem kovek
    -az egeszet a kovacsnal tudod megcsinalni.

remelem ertheto es segitett
  • draxler12345
    Valaki leírni pontosan hogyan lehet upgradelni az itemeket?
    A pluszozásra rájöttem amit mirage stone al kell de láttam olyat is hogy valakinek zölden világít a fegyója vagy éppen a ruhája...
    Igaz kezdő vagyok de ez érdekel a legjobban mert csak szinte ezt nem tudom:D
    Előre is köszi...
  • impulsive
    Úhh tényleg, elnézést biztos már nagyon fáradt voltam ...
    Nos, nem baj aki megakarja találni az meg is találja.
  • DarkBlade
    oda van biggyesztve alá azért //impulsive.hu//. :)
  • Hydroceph
    képre kattintva semmi sem történik