1447
-
Bitaboy #1167 Bocs hogy háromszor írok, de ez lemaradt: már regisztráltam arra a cubie zonera vagy mire, meg a register.perfectworld.com oldalon is regisztráltam. Ja és láttam hogy lentebb írta valaki hogy a fórumra is regisztrálni kell, és oda jön majd egy aktivációs E-mail. Na de hol regisztrálok a fórumra? És mikor kapom meg az accountomat? Nem értem:S -
Bitaboy #1166 Ja és még egy E-mail sem jött ahol meg lehetne erősíteni a regisztrációm, vagy akármi. -
Bitaboy #1165 Sziaztok. Regisztráltam a Perfect World-re(már kétszer is), aktiváltam a játékot hogy betudjak lépni, de nem tudok. A belépő képernyőnél az accounthoz mit kell írni? a nickname-t? vagy a member ID-t? Mert felírtam őket egy papírra, minden változatot kipróbáltam(member ID+login PW, member ID+2nd level PW, nickname+login PW, nickname + 2nd level PW) és egyik sem jó.
Mit csináljak hogy be tudjak lépni?:S -
#1164 http://ecatomb.net
http://asiapworld.com
http://www.pwdatabase.com
http://pw.rob-soft.com/m1my.php
http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=208
ezek amik nekem elbol nyitva vannak :)
joszerencset, egyebkent melyik szerveren jatszol ? -
Hokifli #1163 Hát Olyan közepes miért?
-
#1162 Shining Tide Woods^557 777 peldaul ?
mennyire beszelsz jol angolul ? -
Hokifli #1161 Igen és hol találok ilyet? -
#1160 csak nem ez a kuldi ?
The Stolen HemoJade Grail
Get: HemoJade Grail Amount:1
Drop from: Tauren Slaver (27) Rate:10% -
Hokifli #1159 Sziasztok tudjátok hol találok HemoJade Grailt az egyik küldetéshez kéne?????? -
#1158 hali
ha a PW MS rol beszelunk (Brighid,Wodan) akkor mind ketto szerverren vannak magyarok, Brighiden (PvP sero az en szubjektiv velemenyem szerint ez a funabb :) ) mar jo par hete tartunk egy tartomanyt, szal TW zunk is
irj Healer80-nak ingame es elmondom mi a helyzet:) -
mzoleeeex #1157 CSátok most tettem fel a játékot és az után érdeklösnék merre találok, sok magyart (magyar klánt)? melyik szerveren vagytok -
#1156 utana neznek azert a pingemnek :) ki tudja ki vagy mi huzza eppen :)
mert kesobb eleg gaz lesz ha laggolsz
a szero nemetben van szal nem illene laggolnia
nekem meg nem laggzott tulzottan pedig nem ulok EU backboneon :) -
csiberaptor #1155 Nah elindult végre. Máshol is darabos a karik mozgása? Valszeg a gépen nem bírja a játékot mert vidiken vhogy jobban nézett ki. No de nem is ez a bajom. Warriort kezdtem, csak az a problémám h későn reagál a parancsaimra. De mindegy játszok vele aztán később meglátom h milyen lesz. -
#1154 hmm Hol tartasz?
Mert eloszor: Forum acc.-ot kell csinalni, arra jon mail confirm.
Aztan Game acc. arra nem fog jonni confirm mail.
Es a Game accal fogsz tudni ugye belepni
-
csiberaptor #1153 Nem akar jönni. Jön egyáltalán? Már 2 accot is csináltam de nemtudok beloggolni. A játék most jó ezért az acc nem akar sikerülni :D Összeesküvés van ellenem vagy mi a fene? :D -
csiberaptor #1152 Gondolt egyet és elindult :D Már csak a regisztrációs e-mail várom :D -
#1151 #1150 : igen (Item Mallos)
#biztos lehet vele valamit csinalni de ilyen hibarol meg nem hallottam -
#1150 ez free game? -
csiberaptor #1149 Sikerült a frissítés, de elementclient.exe alkalmazáshibát ír. :S Lehet vmit csinálni vele vagy töröljem? -
#1148 A jelenlegi állapot 1.4.0 build 2265 de nem tudom mi bajod lehet a patchekkel felteszed az alapot elindítod és felpatcheli magát csak válaszd az automata módot meg a patch szervert persze el fog tartani asszem pár órát szóval nem kell megijedni ha nem mozdul a százalék, egyszer csak készlesz. -
csiberaptor #1147 Olyan problémám lenne h nem boldogulok a patchekkel. Az alapot szedtem le sajnos. Arra lennék kíváncsi h most pontosan hanyas verziószámú kliens kell? Ha vki esetleg tudna linket is azt adni azt nagyon megköszönném. -
#1146 No látom ez nem ment akkor lássunk egy másik kérdést. Miért van ennyi sok "skill interrupted" a játékban? Ha engem ütnének valahol talán még meg is érteném hogy megzavar a koncentrációban de a petet ha ütik az miért szakítja meg a kasztolásomat? -
#1145 Tudna valaki adni két linket ennek a mintájára:
http://perfectworld.uw.hu/leirasok/skill_wr.html
ahol a werebeast és a werefox skillek vannak lefordítva? -
#1144 detto regebben meg olcsobb volt itt is de mara nalunk is 4K folott az ar...
lehet a PW gold maffia lehet a teny hogy kevesen invesztalnak a jatekba:( -
Tobias #1143 Hm, az elején még 3k-ért ment, ha jól emlékszem, mostanában viszont örülhet az ember, ha 4k-ért kap egy PW goldot. :( Wodanon mi a helyzet ilyen szempontból? -
#1142 jol el vagyok, igaz nem nagy a karim
majd meglatom hogy alakulnak itt a dolgok :)
de arra kivancsi lennek a Brighid-en milyen az aukcios haz meg a PW gold kereskedes ?
-
Tobias #1141 Jah, azt nem mondtam, bocsi, mi a Brighiden vagyunk. Gyere át! :) Már többen csatlakoztak tőlünk a Wodanról! -
#1140 szivesen :)
Tobias melyik EU szerveren ?
En Wodan-on vagyok -
Tobias #1139 Sziasztok!
Az EU szerveren a magyar klán (neve: Sacrifice) még mindig vesz fel tagokat! :) Gyertek, nehogy elfogyjon a hely. :D Már területünk is van, most már "csupán" a védelmével kell foglalkozni (sajnos egy elég nagy klán vesz körül minket, úgyhogy a kitörés, mint lehetőség nem játszik. :) )
Szóval gyertek, és jelentkezzetek a következő emberkék vmelyikénél levélben, vagy PM-ben: Alya, Cicus, Druida, FireVuk, Lacikoma, Rhiladen -
#1138 Hálám örökké üldözni fog.
Valóban ez volt a probléma most majd kipróbálhatom végre kevesebb ping-el is ( vagy nem ). -
#1137 hali
valoszinuleg az install.ini file ban az MD5 osszeg rossz vagy a file hibas
itt a helyes osszeg editald meg az install.ini fileod es elmeletileg menni fog
[md5code]
count=5
pck1=dab103d50d92150d5566f056e55a7b1f
pck2=053447bef79c96f0a1806dfb4f9d6093
pck3=aed62cb2858e37f62067c5f561dc8ee3
pck4=7ad1fb283f976fd55a7f138fb084ef25
pck5=a48922431b672e314d86550b8dd8209b
-
#1136 Sziasztok most ismerkednék a játékkal de az eu klienst nem tudom telepíteni mert hibaüzenetre kiakad. Eddig 3 különböző helyről szedtem le köztük a torrentről is de mindig ugyanazt kapom: "setup packet (data3.pck) incomplete, please re-download the installer", találkozott már valaki ezzel az üzenettel, és ha igen hogyan hidalta át? Amit sikerült feltenni az még a .com-ról jött ahol a Sanctuary a Heavens Tear meg a Lost City szervereket hozza be gondolom ez az amerikai már ha jól értettem a hozzászólásokból, és azt nem lehet átalakítani eu kliensé. -
impulsive #1135 Elég durván lángol .. -
#1134 a phy defes kő milyen effectet ad?
Amúgy köszi szépen mindent ^^, -
impulsive #1133 A zölden világító fegyohóz semmi köze a plusszolásnak és a köveknek.
Zölden akkor világit a fegyó ha Zöld HH-s fegyó (min 60).
Ezekhez a matikat a HolyHall / Twilight Temple -ből kell összeszedned!
Sárga fegyő viszont lehet molder, vagy arany HH. Ha kerek számra végződik pl: 60/70/80/90/99/100 akkor az Arany HH, a többi molder / Ha sárga.
A kövek akkor látszanak ha minimum 2 g5 (talán) van a fegyverben ez a markolatnál látszik csak.
Ha 3csillagos a fegyver akkor kéken világít, ha extrém a cucc, military rank akkor piros effektje is lehet.
A 70-es crossbow bugos és zöld helyett kéken világít :)
A ruhákba 2 slotba g5+ enyhe effektet ad, kéken sárgán pirosan világít | 4 slotba egyforma g8+ kő add nagyon kemény effektet, pl a manas kő jégkristályokat, míg a HP villámokat.
Például egy kigyúrt WR kari manás kő effektéjvel így néz ki a Crescent Valley-s cuccokban:
=) -
#1132 Synthesizing/Vilagito Effekt
Az upgrade olashoz ketto gem stone kell, a szin ettol a kotol fugg.
-a fegyveren 2 socket/gemstone hely kell legyen minimum
-a 2 gemnek ami benne van lvl 5 vagy tobb kell hogy legyen es egyforma
-a fegyverednek egyforma szintunek kell lennie vagy magasabb szintunek mint a gem kovek
-az egeszet a kovacsnal tudod megcsinalni.
remelem ertheto es segitett -
#1131 Valaki leírni pontosan hogyan lehet upgradelni az itemeket?
A pluszozásra rájöttem amit mirage stone al kell de láttam olyat is hogy valakinek zölden világít a fegyója vagy éppen a ruhája...
Igaz kezdő vagyok de ez érdekel a legjobban mert csak szinte ezt nem tudom:D
Előre is köszi... -
impulsive #1130 Úhh tényleg, elnézést biztos már nagyon fáradt voltam ...
Nos, nem baj aki megakarja találni az meg is találja. -
DarkBlade #1129 oda van biggyesztve alá azért //impulsive.hu//. :) -
Hydroceph #1128 képre kattintva semmi sem történik