Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehe illusionel mi foglaltuk el az elso teruletet,rajtunk kivul csak 1 guild foglalt teruletet multheten most meg holnap jon a kovetkezo 😄
Azért brighiden is vagyunk elég sokan 😛
petet fogni lv7tol lehet ha a sarga vaggy zold vagy milyen szinu kultivacio missziot megcsinalod akkor petmastertol kapsz egy konyvet amit nala megtanulhatsz. 1 petet hasznalhatsz 1xe. de raktaron alapbol 2 lehet max. azt petmastertol kapot missziok teljeseitesevel bovitheted vagy valodi penzen vasarolt itemert. amugy mellekesen a pw forumot ajanlom figyelmetekbe 😄 pw forumhoz klikk ide
Nos + 1 kérdés valaki írja le hogy kell befogni állatkát😊)
a capture spirit questet csinálnám és odáig még értem hogy
atli. leechdrake-t kell ölni,kell 3 fresh meat és utána mit csináljak?Please ne azt írjátok le hol nézzem meg hanem mit kell csinálni😊 köszi😊)
a capture spirit questet csinálnám és odáig még értem hogy
atli. leechdrake-t kell ölni,kell 3 fresh meat és utána mit csináljak?Please ne azt írjátok le hol nézzem meg hanem mit kell csinálni😊 köszi😊)
Légyszi valaki írja le hogy lehet több petem😊 werefox vagyok van az elsõ farkasom de hogy lehet még több petem? köszi😊)
minden amit kell tudj hogy europain jatsz az itt van. amugy nekem nem laggos s 47 a pingem is, en wodanon jatszok jopar magyarral es a heten mar warozunk swamp-ert este 9kor 😄
tobben akartak pve-re menni de belattak igy erdekesebb 😊
tobben akartak pve-re menni de belattak igy erdekesebb 😊
régi klienssel is lehet játszani vagy le kell tölteni újat?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
eu szerón is nagy a lagg??????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nekem is gondjaim voltak a regisztrációval, végül freemailes e-mail címet fogadott el. Ha a hivatalos honlapon be tudsz jelentkezni, akkor a játékban is menni fog, csak a játékban nem a user nevet, hanem a nicknevet kell megadni (vagy fordítva már nem emlékszem, szóval nem azt amit a honlapon, hanem a másikat).
Egyébként nekem a Gamershell-rõl maxon lejött, sztem onnan érdemes leginkább tölteni, mert a honlapon elég szar oldalak vannak megadva....
Egyébként nekem a Gamershell-rõl maxon lejött, sztem onnan érdemes leginkább tölteni, mert a honlapon elég szar oldalak vannak megadva....
76% 😄 már csak egy kis idõ 😄
😊) fogok csatlakozni .)
Oké, ha van kedved csatlakozni a guild-hoz, csak írj a lentebb ismertetett elérhetõségek valamelyikére majd a játékon belül. 😊
sikerült😛
Igen, az segít, ha elolvasod, amit írok 😄
vagy hülye vagyok és elõbb regisztrálni kéne? XD
jajj nekem ezzel van a problémám a downloadon belül melyiknél sikerült letöltened?mert nekem egyikrõl sem ez a baj.ha rámegyek az egyik oldalra és ott a downloadra nem találja az oldalt:S
köszi megpróbálom😊
Ha valaki jelentkezni szeretne a Sacrifice klánba, írjon játékon belül PM-et, vagy mailt a FireVuk, Cicus, vagy Rhiladen karakterek egyikének. Várunk mindenkit. 😊
(na jó, és akkor egyelõre ennyi reklám elég is volt 😊 )
(na jó, és akkor egyelõre ennyi reklám elég is volt 😊 )
Igen, nyílt béta, de a többi is az még, ez az európai, számunkra valószínûleg a leggyorsabb, és a mi klánunk is itt található. 😊
na valamit néztem itt.nem nyílt béta van? ha nem akkor mikor lehet majd játszani? 😞 valaki légyszi írjon vissza mert az intern. kezdtem most nem rég és ha nemsokára lehet nyomni inkább az europait választanám😊
Én innen töltöttem: http://www.perfectworld.ms/
Itt regisztrálás után a download menüpontnál lehetõség van több mirrort, illetve torrent lehetõséget is választani.
Itt regisztrálás után a download menüpontnál lehetõség van több mirrort, illetve torrent lehetõséget is választani.
LÉGYSZÍVES valaki dobjon be egy linket honnan lehet letölteni mert nem sikerül sehonnan 😞(((((((((((
Természetesen a klán neve Sacrifice, csak elírtam. 😊
Sziasztok!
A Brighid szerveren (eu kliens) a Sacrafice magyar klán tagokat keres. Kellemes közösség, játékon belül is keressük a magyarokat, s egyre duzzadunk. 😊 Akinek van kedve, PM-ben keresse játékon belül FireVuk, Cicus, Rhiladen tagokat, vagy kérje a felvételét bármelyik captain-tõl, akivel összefut! Sok van belõle jelenleg, pont azért, hogy bárki képes legyen tagokat toborozni.
Köszi. 😊
A Brighid szerveren (eu kliens) a Sacrafice magyar klán tagokat keres. Kellemes közösség, játékon belül is keressük a magyarokat, s egyre duzzadunk. 😊 Akinek van kedve, PM-ben keresse játékon belül FireVuk, Cicus, Rhiladen tagokat, vagy kérje a felvételét bármelyik captain-tõl, akivel összefut! Sok van belõle jelenleg, pont azért, hogy bárki képes legyen tagokat toborozni.
Köszi. 😊
Le akartam szedni az europe-t de az oldalon lévõ 4 helyrõl nem lehet leszedni.valaki dobjon nekem be 1 linket honnan szedte le 😊 köszi
valaki légyszi segítsen😊 az elején vagyok kb van olyan questem hogy valami safe extension stone meg cupboard stone kéne tudja valaki hol vannak?
szerintem akinek nincs baja a pvpvel jojjon a wodanra mert szerintem joval tobb magyar van itt vagy illusion vagy a magyar guildbe (utobbirol nem tudok sokat 😄)
hát felvetelek de nemigazán akartál magyarul beszélni😮
ha felveszel msn re akkor szivesen megcsinálom neked adok neked msn címet
nemmegy<.> kérem valaki regisztráljon hejettem hogy had próbáljam ki legalább a játékot:oha van válalkozó az írjon pls thx^^
megpróbálom😄
hmm :S hotmaillal tuti jó 100% nekem is onnan van
citrom mailt is próbáltam de semmi:/
megnézted a levélszemét közt? nekem a regisztrácios mailokat általában oda dobja be minden gametol... freemailen ilyen nincs ha jol tom szal nem tom ott hogy megy én hotmailos vagyok, ott van ilyen ott oda küldi az tuti
sziasztok
az a problémám hogy nemenged regisztrálni kérlek segítsetek!nemküld emailt pedig nemegyszer próbáltam
az a problémám hogy nemenged regisztrálni kérlek segítsetek!nemküld emailt pedig nemegyszer próbáltam
manual patchet szedd le és megvan oldva, nálam is van ilyen hiba
Hi ! Az a problémám hogy a testvérem gépén felraktam a pw-t és nála updatel simán, nálam meg nem😞
A net Adsl és Routerrel van megosztva! router: TP-Link Tl-460
Válaszotokat elõre is köszönöm 😊
A net Adsl és Routerrel van megosztva! router: TP-Link Tl-460
Válaszotokat elõre is köszönöm 😊
A Wodan Server (pk) van elvileg a legtöbb 😊
Hali! Ti melyik eu-s szerón játszotok? wodan vagy brighid? 😊 Csak, hogy lássak magyarokat is 😉
Sikerült megcsinálni Shadowzs-nak köszönöhetõen 😊
Hiába nyomok rá az update ikonra és bejelölöm neki a patch-et nem rakja fel ! 😞
Bocsánat a link: Installation Guide Perfect World Europe
Plz segítsetek! =>> http://www.tfn.gr/forum/f257/installation-guide-perfect-world-europe-112287/
Ez alapján probálom felrakni a perfect WOrld Europe-t de a manuális pacth résznél elakadtam mert ha kicsomagolom õket ien "Cup" kiterjesztést kapok :S
Valaki modnja el plz hyghogy kel fel updatelni manuálisan!! 😞
Ez alapján probálom felrakni a perfect WOrld Europe-t de a manuális pacth résznél elakadtam mert ha kicsomagolom õket ien "Cup" kiterjesztést kapok :S
Valaki modnja el plz hyghogy kel fel updatelni manuálisan!! 😞
Csak torrenttel lehet majd leszedni, vagy hétvégére beteszik a normál letöltõs verziót is?
Köszönöm szépen az információt! 😊
Már csak abba szeretnék kérni segítséget hogy hogy kell telepíteni az europa klienst! Leszedtem az 1.2.6 os klienst és utáa még patchalni kell amit ugyanarrol az oldlarol kell leszedni ahonnan a klienst 2-6 6-12 12-13 -ig ha jol tom. meg Valami Pw TFN Patcxh-et is lekell:S
Kérek valakit hogy ennek a menettét vagy sorrendjét írja le nekem hogy kell!
Elõre is Köszönöm! 😊
Már csak abba szeretnék kérni segítséget hogy hogy kell telepíteni az europa klienst! Leszedtem az 1.2.6 os klienst és utáa még patchalni kell amit ugyanarrol az oldlarol kell leszedni ahonnan a klienst 2-6 6-12 12-13 -ig ha jol tom. meg Valami Pw TFN Patcxh-et is lekell:S
Kérek valakit hogy ennek a menettét vagy sorrendjét írja le nekem hogy kell!
Elõre is Köszönöm! 😊
amugy cb klienst hasznalunk, aki akarta az a forumomon megtalalta a cb kliens linkjet (ez azert lett igy mert ob kliens meg nincs 😄 )
egyertelmuen az europait javaslom... nagyabbol wodan szerveren vagyunk (pvp)
A Perfect World International belül meik serveren van a legtöbb magyar, meg nem laggos?
Meg most melyiken éri meg a PErfect World Europe Server vagy az International?
Az Europa serverhez honna otm leszedni a klienst meg regelni?
Elõre is köszi a válaszokat! 😊
Meg most melyiken éri meg a PErfect World Europe Server vagy az International?
Az Europa serverhez honna otm leszedni a klienst meg regelni?
Elõre is köszi a válaszokat! 😊
Most mivan a nyílt bétával? 8 óta fentvagyok a honlapon, hogy le tudjam majd szedni, de nem lehet. Megint halasztottak?
天使たちは私を見守る