Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
http://perfectworld.uw.hu/leirasok/skill_wr.html
ahol a werebeast és a werefox skillek vannak lefordítva?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
lehet a PW gold maffia lehet a teny hogy kevesen invesztalnak a jatekba😞
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
majd meglatom hogy alakulnak itt a dolgok 😊
de arra kivancsi lennek a Brighid-en milyen az aukcios haz meg a PW gold kereskedes ?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Tobias melyik EU szerveren ?
En Wodan-on vagyok
Az EU szerveren a magyar klán (neve: Sacrifice) még mindig vesz fel tagokat! 😊 Gyertek, nehogy elfogyjon a hely. 😄 Már területünk is van, most már "csupán" a védelmével kell foglalkozni (sajnos egy elég nagy klán vesz körül minket, úgyhogy a kitörés, mint lehetõség nem játszik. 😊 )
Szóval gyertek, és jelentkezzetek a következõ emberkék vmelyikénél levélben, vagy PM-ben: Alya, Cicus, Druida, FireVuk, Lacikoma, Rhiladen
Valóban ez volt a probléma most majd kipróbálhatom végre kevesebb ping-el is ( vagy nem ).
valoszinuleg az install.ini file ban az MD5 osszeg rossz vagy a file hibas
itt a helyes osszeg editald meg az install.ini fileod es elmeletileg menni fog
count=5
pck1=dab103d50d92150d5566f056e55a7b1f
pck2=053447bef79c96f0a1806dfb4f9d6093
pck3=aed62cb2858e37f62067c5f561dc8ee3
pck4=7ad1fb283f976fd55a7f138fb084ef25
pck5=a48922431b672e314d86550b8dd8209b
http://impulsive.hu
Zölden akkor világit a fegyó ha Zöld HH-s fegyó (min 60).
Ezekhez a matikat a HolyHall / Twilight Temple -bõl kell összeszedned!
Sárga fegyõ viszont lehet molder, vagy arany HH. Ha kerek számra végzõdik pl: 60/70/80/90/99/100 akkor az Arany HH, a többi molder / Ha sárga.
A kövek akkor látszanak ha minimum 2 g5 (talán) van a fegyverben ez a markolatnál látszik csak.
Ha 3csillagos a fegyver akkor kéken világít, ha extrém a cucc, military rank akkor piros effektje is lehet.
A 70-es crossbow bugos és zöld helyett kéken világít 😊
A ruhákba 2 slotba g5+ enyhe effektet ad, kéken sárgán pirosan világít | 4 slotba egyforma g8+ kõ add nagyon kemény effektet, pl a manas kõ jégkristályokat, míg a HP villámokat.
Például egy kigyúrt WR kari manás kõ effektéjvel így néz ki a Crescent Valley-s cuccokban:
=)
Az upgrade olashoz ketto gem stone kell, a szin ettol a kotol fugg.
-a fegyveren 2 socket/gemstone hely kell legyen minimum
-a 2 gemnek ami benne van lvl 5 vagy tobb kell hogy legyen es egyforma
-a fegyverednek egyforma szintunek kell lennie vagy magasabb szintunek mint a gem kovek
-az egeszet a kovacsnal tudod megcsinalni.
remelem ertheto es segitett
A pluszozásra rájöttem amit mirage stone al kell de láttam olyat is hogy valakinek zölden világít a fegyója vagy éppen a ruhája...
Igaz kezdõ vagyok de ez érdekel a legjobban mert csak szinte ezt nem tudom😄
Elõre is köszi...
Nos, nem baj aki megakarja találni az meg is találja.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Jómagam és pár játékos megunta a laggot és, hogy véletlenül belecsúszott pár emberke batyújába egy full 90HH-s szett, ezért indítottam a szervert. A szerver 1hónapja üzemel gond nélkül, mi nagy hangsúlyt fektetünk a személyes adatok megfelelõ kezelésére és biztonságára. Ezenkívül sok minden mással is foglalkozunk, mindezt persze teljesen ingyen. Pénzért nem lehet Cubit/Zent vásárolni!
Technikai Infórmációk:
Garantált 400Mbit belföldi sávszélesség és 5mbit nemzetközi sávszélesség áll rendelkezésre ami manapság egész jónak számít.
Napi biztonsági mentés, minden instance/dungeon aktív.
EXP: 20x A fejlõdés viszonylag könnyû, így hamar áteshetsz a
SP: 20x a traumás részeken, és nem kell annyit küldizned sem.
Gold: 40x Viszont a játék teljesen kiélvezhetõ, goldból nincs hiány
Drop: 2x így jó cuccokhoz is könnyebben hozzájuthatsz.
A szerver teljes mértékben magyaroknak van fenntartva, külföldön élõ magyaroknak természetesen egyaránt. Aki nem ismerné a játékot annak annyit, hogy egy gyönyörû és igényesen kialakított MMORPG-rõl szól, és nem a 'grindeljünk agyvérzésig' tipusú MMO. stílusú.
A játék angol, kliensüket letölthetitek az oldalunkról miután regisztráltál, nem vesztessz semmit sem ha kipróbálod, mi ezt szeretjük csinálni és elfér a többi szolgáltatásunk mellett. Nem támogatásokból tartjuk fent a szervert így nem kell félni, hogy 'egyszer volt hol nem volt' -al végzõdik.
Annak ellenére, hogy magyarországon nem annyira ismert ez a játék, meglepetéssel tapasztaljuk, hogy egyre többen játszanak nálunk.
Gyere csatlakozz te is hozzánk! //KATT A KÉPRE HA ÉRDEKEL!
//impulsive.hu//
porgesd a kuldiket, 40-50-ig viszonylag gyorsan el lehet jutni
csak a penzel akadhat gond, ezert erdemes jol utana nezni milyen skillekre lesz szukseged
ha meg nem a penz akkor az SP fog elfogyni...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
miutan beengedett a weboldal, klikk az Account menure es csinalsz egy game accountot annak mar be kell engednie
itt az aszokas hogy mindenhez kulon accod van, ne kerdezd mert biztos valami kinai modi...
Az lenne a baj h amikor beírom a játékban az acc nevet meg pass-t kiírja h vmelyik rossz :S pedig a honlapra beenged.. mi lehet a baj?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
én msot találtam rá a játékra eddig wowoztam de szeretném ezt kipróbálni!
segítenétek h h mûködik a telepítés?
honnan tölthetem le a játékot,patcheket,meg ilyenek!és h mit h rakjak fel,hol tudnék accot csinálni a Wodan Serverre,és egyéb dolgok:$
nagyon fontos lenne!:$
hagy kockuljak😄😄
köszönöm elõre is!
nem mondom hogy nincsenek bot-ok de messze nem olyan sulyos mint silkben volt
login megy rendesen lag/dc hirbol sem ismert (na jo nekem nem magyar netem van...)
en nincs is tele sot meg nincsenek tul sokan
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ragebben jaccottam evvel,
Kerdeznem,hogy mennyire jo a szerverek allaga,belepesek siman mennek e,,,mostanaban a silkroad nevu okadekkal jaccottam,ami jo,mint ajatek,de agyrem ami a szerverekkel van(DC?FULL?botok,stb)
Letoltenem ujra a kliens de elobb kerdezek,mielott ebbol is csak idegeskedes,es nemjaccas lenne,,,,
Thx😊
Minden GM szóbaáll velem, MAGYARÍTJÁK az egészet! ... marhajó a hangulat...csak még kezdõ vagyok,de nagyon tetszik...napersze fizetni sem kell érte :-)
Nem lagzik,jó a pingem,ha kiismerem tudósítok még...
bar mindenki maga tudja hogy mennyire eri meg tavolabbi szerver mint a szomszedos orszage
perfectworld.com amugy az int szerver
ha nemjó, egy linket kérnék a kliens letöltéshez
elõre is köszi
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
/delete
Hat abbol kiindulva hogy maga a jatek nem laggol igy igen sajna a pw ilyen hogy ranyomsz a skillre es 1-2mp mire elkezdi, de en mergszoktam sztem nem veszes, nem mondanam igazi laggnak!
Amugy mi a neved a jatekban?
egész pontosan itt játszok azon a serveren amit mondtal.
maga a pw olyan, hogy target/attack/pickup késik 1-2mpt, vagy mi? netemmel egészbiztos, hogy nincsen baj.
ezért kérdeztem, hogy oylan e mint a regi malaj sero, az egy rakat szar volt, 2-3mps késések
Hat nemtudom te melyik regi szerora gondolsz, de amirol en beszelek az a perfect world international - sanctuary szerver, es eggyeltalan nem laggol!!
International official pw 😄 gyertek jatszani!!
Aki perfect world el jatszik officialon vagy szeretne az jojjon a sanctuary szerverre es ott keresse a BestOfHun faction, lv2 es a clan es keresunk embereket, jelentkezni Enn vagy Algopirin nel lehete jatekban,
www.ident.extra.hu/pwi
Innen is szerezhettek infot a clanrol!!
Koszi
http://www.perfectworld.ms/
marmint, ez most hogy megy? hivatalos, sok player és semmi lagg?
egy dokumentumfilmet szeretnék forgatni a virtuális "családokról" ( testvérek, szülõ - gyerek, párok, nagyik, akik együtt játszanak vmit). ehhez keresek "alanyokat", akik vállalnának egy virtuális interjút. (a játékban amivel játszanak, követném õket egy karakterrel és közben ventrin ts-en beszélnék velük). senkinek sem kell az arcát, nevét, egyéb adatát adnia az egészhez, csak játékkal kapcsolatos dolgokat.
ha tudtok ilyen embereket, vagy ti vagytok épp azok, légyszi küldjetek egy privátot itt. bármiylen mmorpg szóba jöhet.
képek: picasaweb.google.com/educika