Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
ehh lol akkor nekem sem lessz socketes fegyóm ill cuccom.... ha csak nincs egy-két süllõ, aki eladja a sajátját

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

gvarga12
ha arra gondolsz hogyan lehet socketet tenni a fegyoba ahhoz egy itemmall ko kellene ami meg nincs benne a jatekban
szal egyenlore gyart az ember es remel 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Gordis2k
socket gondolom

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

gvarga12
scketelni ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Looooser
érem és ha scketelni akarok, tudo primitív kérdések de totál elfelejtettem mit hogy kell itt, 2 órán át azon törtem a fejem hogy kell verifyzni egy cuccot....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

gvarga12
na igen HH 62 65 korul kezdodik kb.
a mirage stonokra se lesz addig nagyon szukseged csak gyujtogesd oket, azal lehet a cuccoket upgradelni es sok kell

Looooser
oks no para, de serintem lvl 10-en még igenkevé vagyok én oda 😄😄😄

gvarga12
azt a HH-ban dobjak bossok eleg jol
Holly Hall of Dusk vagy mi a pontos neve

egyebkent bocs hogy nem volt idom de eppen segitettem valakinek

Looooser
a pve szerón vagy?am mirage stone-okat honan lehet szerezni?

gvarga12
Healer80 a nevem irj aztan dumalunk 😊

üdv!
tegnap kezdtem nyomni a perfect worldöt!
az európai szerveren(ms)játszok!
vannak magyarok ott akik tudnának segíteni?
PVP szerveren vagyok a nevem HammerHUN.
Looooser
oks én is ígygondoltam 😊 thx

gvarga12
maginak sok int annyi STR hogy a fegyo ki ne essen a kezebol 😊
aztan egy kis CON neha 60 - 80 max, hogy az elejen ne borulj be minden masodik szornyiketol

gvarga12
http://www.asiapworld.com/pwforum/viewtopic.php?t=162&sid=57880bc9b59fa1c094228706373fee74

Looooser
nah ujr elkezdtem tegnap pw-zni egy két kérdés most fermelült a játék folyamánfly-itemeket dobnkmaj mobok, vagy questek????
és eg más érdés egy mage-nek az Int-Con pont elosztás jó?vagy van más javaslat

gvarga12
a pontos letszamrol csak az uzemeltetonek van adata (ha valaki maskent tudja cafoljon meg)
elozobol kovetkezik hogy a szervereket se tudjuk pontosan hogy oszlanak el

szerintem jol el lehet lenni estenkent majdnem 20 korul mozog a letszam szal nem leszel egyedul es most vannak ujak is alacsony szinten (Wodan Imperial)

Belton
Értem ami még érdekel menyien toljak ezen a változaton ? 😄
Érdemes e ökörködni rajta vagy kihalt az egész, ill pvp vagy pve serveren vannak többen ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gvarga12
aha a stabilitasaval nincs gond (lehet mert linuxon rohan a szerver ? ki tudja 😊 )
a forditas se nagyon zavarna, de neha a bugok amiket tudnak produkalni az eventekkel az nagyon gyenge
PW-INT fenyevekkel jobb mint az MS support tekinteteben sajnos
viszont MS legalabb nem laggol es a mi idonk szerint mukodik...

Hát itt-ott béta még - nem a stabilitást tekintve, hanem pl. a szövegfordítások tekintetében. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Belton
http://www.perfectworld.ms/

Ez a cliens most live vagy csak teszt ?? 😮
Kevesbe laggos söt egyaltalan nem lagol nem ugy mint a masik server.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

gvarga12
Csak ajanlani tudom a hivatalos forumot (meg keresoje is van 😊 )

http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=8233&highlight=installation

http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=7482

És hol lehet?

every damn day

le kell tölteni, ingyenes, és online mmorpg!

Hy
Ezt le kell tölteni, vagy ingyenes online?

every damn day

Na sikerült, de... nem jön be😞. Maradok a SRO-nál.

gvarga12
#1165 : http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=7482&highlight=account+creation

#1171 : ms verziot probalod ?

Unable to conect to server hiba üzenet UPC internet nincs virus irtó nincs tüzfal angol xp sp2 mi lehet a gondja ?
Én internationalt töltöttem le. Arra hol kell regizni?

Valószínû nem ugyanott regisztráltál, mint amilyen klienst letöltöttél, mert több verzió is van, van a maláj, az amerikai(international), meg az európai(multilanguage). Szerintem az európait érdemes használni a lagg miatt. Erre itt tudsz regisztrálni és sztem a klienst is innen szedd le:
http://www.perfectworld.ms/
Most regisztráltam valami fórumra(malaysian (english) oerfect world official forum), kaptam E-mailt is, de ott nincs semmi megerõsítõ link, hanem valami faxról dumál nekemXD.

Bocs hogy háromszor írok, de ez lemaradt: már regisztráltam arra a cubie zonera vagy mire, meg a register.perfectworld.com oldalon is regisztráltam. Ja és láttam hogy lentebb írta valaki hogy a fórumra is regisztrálni kell, és oda jön majd egy aktivációs E-mail. Na de hol regisztrálok a fórumra? És mikor kapom meg az accountomat? Nem értem:S

Ja és még egy E-mail sem jött ahol meg lehetne erõsíteni a regisztrációm, vagy akármi.

Sziaztok. Regisztráltam a Perfect World-re(már kétszer is), aktiváltam a játékot hogy betudjak lépni, de nem tudok. A belépõ képernyõnél az accounthoz mit kell írni? a nickname-t? vagy a member ID-t? Mert felírtam õket egy papírra, minden változatot kipróbáltam(member ID+login PW, member ID+2nd level PW, nickname+login PW, nickname + 2nd level PW) és egyik sem jó.
Mit csináljak hogy be tudjak lépni?:S

gvarga12
http://ecatomb.net

http://asiapworld.com

http://www.pwdatabase.com

http://pw.rob-soft.com/m1my.php

http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=208

ezek amik nekem elbol nyitva vannak 😊
joszerencset, egyebkent melyik szerveren jatszol ?

Hát Olyan közepes miért?
gvarga12
Shining Tide Woods^557 777 peldaul ?

mennyire beszelsz jol angolul ?

Igen és hol találok ilyet?
gvarga12
csak nem ez a kuldi ?

The Stolen HemoJade Grail

Get: HemoJade Grail Amount:1

Drop from: Tauren Slaver (27) Rate:10%

Sziasztok tudjátok hol találok HemoJade Grailt az egyik küldetéshez kéne??????<#szomoru1><#rinya><#rinya><#rinya>
gvarga12
hali
ha a PW MS rol beszelunk (Brighid,Wodan) akkor mind ketto szerverren vannak magyarok, Brighiden (PvP sero az en szubjektiv velemenyem szerint ez a funabb 😊 ) mar jo par hete tartunk egy tartomanyt, szal TW zunk is

irj Healer80-nak ingame es elmondom mi a helyzet😊

CSátok most tettem fel a játékot és az után érdeklösnék merre találok, sok magyart (magyar klánt)? melyik szerveren vagytok

gvarga12
utana neznek azert a pingemnek 😊 ki tudja ki vagy mi huzza eppen 😊
mert kesobb eleg gaz lesz ha laggolsz
a szero nemetben van szal nem illene laggolnia

nekem meg nem laggzott tulzottan pedig nem ulok EU backboneon 😊

Nah elindult végre. Máshol is darabos a karik mozgása? Valszeg a gépen nem bírja a játékot mert vidiken vhogy jobban nézett ki. No de nem is ez a bajom. Warriort kezdtem, csak az a problémám h késõn reagál a parancsaimra. De mindegy játszok vele aztán késõbb meglátom h milyen lesz.
gvarga12
hmm Hol tartasz?
Mert eloszor: Forum acc.-ot kell csinalni, arra jon mail confirm.
Aztan Game acc. arra nem fog jonni confirm mail.
Es a Game accal fogsz tudni ugye belepni

Nem akar jönni. Jön egyáltalán? Már 2 accot is csináltam de nemtudok beloggolni. A játék most jó ezért az acc nem akar sikerülni 😄 Összeesküvés van ellenem vagy mi a fene? 😄
Gondolt egyet és elindult 😄 Már csak a regisztrációs e-mail várom 😄
gvarga12
#1150 : igen (Item Mallos)
#biztos lehet vele valamit csinalni de ilyen hibarol meg nem hallottam

biomage
ez free game?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sikerült a frissítés, de elementclient.exe alkalmazáshibát ír. :S Lehet vmit csinálni vele vagy töröljem?
nagy1miklos
A jelenlegi állapot 1.4.0 build 2265 de nem tudom mi bajod lehet a patchekkel felteszed az alapot elindítod és felpatcheli magát csak válaszd az automata módot meg a patch szervert persze el fog tartani asszem pár órát szóval nem kell megijedni ha nem mozdul a százalék, egyszer csak készlesz.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!