1447
  • KaszaN
    Azt megkérdezném mért van az hogy megyek a pályán felveszek minden küldit és nem kapok értük semmi xp-t vettem már fel olyat amiér kaptam de az 1-2volt a többiért semmit sőt volt olyan küldi hogy szedjek össze 20ezer aranyat mondom jó összeszedem hátha valami klafa dolgot kapok 4-5nap alatt meg is lett odamegyek és nemkaptam semmit.
  • Gordis2k
    Itt egy quest helper oldal ami add kordinátát is minimálisangol kell:

http://www.1perfectworld.com/quests/index.php/Quests/HumanKind

Az update ota nem tudok gyüjtögetni/bányászi... azt irja wrong mining tool mindenre

• Gordis2k
    Egész érdekes ez a kieg!! A kizoomolás pl. nekem iszonyat hiányzott!
  • Gordis2k
    összesen 3 időre menő küldi van ebből 2 sima szörny ölös: milyen kaszt vagy?
  • KaszaN
    Én már felszedtem vagy 100küldetést ebből valami 4et sikerült megcsinálni a 100ból valami 10volt olyan amibe szabájosan leírja miből mennyit kell ölni a többi érthetetlen nem írja mit kell ölnivagy honnan szerezzem be csak azt hogy szerezzek be belőle valamennyit. Van ami időre megy és éncsak kapkodom a fejem hogy most mit hova mér. Azér nem olyan egyszerű.
  • Gordis2k
    1. BOCSI DE mmorpg ANGOL NYELVTUDÁS NÉLKÜL VICC
    2. A 8 éves öcsém megcsinál minden questet. Megmondja mit ölj és mennyit a questek 80%ka erről szól. ird be az oldalon mit mond a quest mit ölj és megmutatja hol van. egyszerűbb mint az 1x1.
  • KaszaN
    Hát nemtudom én nekem lvl12ig 2 küldetést sikerült megcsinálnom szerintem egyszerübben is megcsinálhatták volna. Nemgondoltak arra hogy mivan ha valaki nemtud angolul.
  • Gordis2k
    1. csak a venomancer class tudja használni az egy klassz mint az ijasz vagy a harcos.
    2. Itt minden fent van!

3. nincs de azok rohadt egyszerüek!
  • KaszaN
    Szevasztok új vagyok a játékban és lenne pár kérdésem.
    1. vettem egy tojást amit nemtudok kikölteni mert az van irva pirossal hogy requisite class venomancher. Az mi?
    2. Nincs valahol valami térkép ami leírja milyen tárgyat hol lehet beszerezni?
    3.Van valami leírás a küldikhez magyarul mert tökre nemigazodok kirajtuk.
    Most csak enyi jut eszembe.
  • gvarga12
    hali azzal nem kell foglalkozni, ha az ellenorzesnel hibat dob, nem kell ellenorizni :), asszem pont a hash rossz amihez hasonlit, ha kicsit visszaolvasol megtalalod hogy mit kell kijavitani hogy menjen

Healer80 - neven talalsz de juniusig baba szuletese miatt nem nagyon vagyok on... :)

asszem Aerothil az Imperial GM je szal dobj neki egy privit vagy mailt aztan fel is vesznek szerintem guildbe
  • Pemack
    letöltöttem és telepítettem ezt a klienst, de az angol nyelvű telepítőjét valamiért hibásnak találja és ezért a németet tudom csak használni, át lehet állítani a nyelvet angolra, vagy valahonnan letölteni az angol nyelvi fájlokat?

milyen néven érlek el a játékban?
  • gvarga12
    http://www.perfectworld.ms/

Brighid / PvP szero errol tok nyilatkozni vagyunk paran magas szintuek is 90+ szerintem eleg jo a Guild segitokeszek az emberek
    hetvegen van neha 20-30 online jatekos is
    igazi statisztika a kulonbozo szerverekrol nincs ha jol tom
  • Pemack
    Sziasztok!
    Nemrég kezdtem játszani a játékot és eléggé megtetszett. Melyik szerveren van a legtöbb magyar, vagy magyar guild(ek)? Ott is indítanék egy karit és akkor ott játszanék. Most HeavensTear-en vagyok.
  • Gordis2k
    a pet tamie skillel kell, ugy hogy leviszed a mob hpját kb 10% ra(azét amelyiknek a nevénél ott van, hogy lehet taimelni) és rányomod a skillt elég jo esélyel kiirja, hogy succes és a tolyás a tied.
  • LilSaint
    Hello! Volna egy kérdésem! Egy kezdő Venomancer vagyok, és nem tudom hogy kell befogni egy állatot, hogy tojásként megjelenjen a táskámban. Ha valaki tudna segíteni, légyszi írja meg! Nem tudom, hogy hányas szinttől is lehetne ezt csinálni, én (egyenlőre) 6-os vagyok!
  • Ati810
    Már megoldottam
  • Ati810
    Hello.
    Az lenne a problémám hogy mikor elindítom a játékot akkor nincs kurzor. Meglehet ezt valahogy oldani ?
    Előre is köszönöm.
  • Probatbicol
    ha európai szerveren akarsz játszani akkor: http://www.perfectworld.ms/downloads
    ha amerikain, akkor: http://www.perfectworld.com/download
  • LilSaint
    (jajj)

És Te honnan szedted le?
  • gvarga12
    PW - I hez nem ertek de proba szerencse en is ugy talaltam meg a leggyorsabbat
  • LilSaint
    Előzőleg már feltettem a kérdést: Honnan érdemes ezt letölteni?
  • gvarga12
    PW - I azaz international ez az USA ban van szal kicsit messzebb tolunk es van egy kis idoeltolodas is... meg lehet hogy laggolni is fog

PW - MS multilingial service ez az EU szerver alneve ez Germaniaban van itt lesz talan a kevesebb leg es ez a sajat idozonankban van...

meg kerdes ?
  • LilSaint
    van a website: http://pwi.perfectworld.com
    Itt fel van tüntetve 5 db szeró. Ezekeről beszélek. És mivel még tapasztalatlan vagyok, megkérdezném, hogy honnan érdemes letölteni a játékot. Én a fent említett oldal torrentjével kezdtem el, nem tudom mennyire van értelme a többi lehetőséghez képest...
  • gvarga12
    LilSaint: nem udom mirol beszelsz van PWMS PWINT meg a kiani PW, ezek mind hivatalos szerok es minden van PvP meg PvE szal kettesevel minimum, es ezek hivatalos szerok
    van tort (fake) is de arrol nem tudok sokat

BlackBlade: lol milyen szolgaltatod van neked ? vagy mi az IP-d www.tornevall.net/cgi-bin/ip.cgi ->mit mond mert vagy blokkolva ?
    elmeletileg ez akkor tortenhet meg ha hivatalosan SPAM kuldonek van minositve az IP cimed :)
  • Gordis2k
    Nekem egyszercsak megjött a levél... és éll z acc... de azóta már csináltam újjat ás rég xpzek.
  • BlackBlade
    sziasztok!

Fasz kivan(már elnézést)

regeltem és ez a helyzet:
    gordis2k, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. You can request new activation email by visiting http://forum.perfectworld.ms/register.php?do=requestemail

Semmit nem tudok megnézni. 4x visszaigazoltam már az Emailt de semmi.

Nálam is ugyan ez a probléma:( Én sem kaptam visszaigazolást!Így felesleges is akkor a játékkal foglalkoznom.:S

Aztán jött ez a szöveg:

You have been denied access to this forum. The reason is that you are visiting us from a place that has been blacklisted as an Open Proxy. You have to fix this, and return.

If you want to know exactly where you are blacklisted, go see www.tornevall.net/cgi-bin/ip.cgi.

Ha jól fordítottam valamelyik port van blokkolva a tűzfal által.
    Csak fingom sincs ,mit csináljak!Hiába nyomtam ki a tűzfalat,akkor sem jön be semmi.

• LilSaint
    Miért, a hivatalos szerveren nem lehet játszani vagy mi? Ugyanis én azokra gondoltam. És még azt is megkérdezném, hogy ha feltettem a játékot, kb hány patchet kell letöltenem, azaz mekkora méretben?
  • gvarga12
    PvP vagy PvE ?
    kerdesre kerdes :)

egyebknet nem nagyon van kimutatas PW MS Wodan (PvP) szerver kb 30 - 40 tobbe kevesbe aktiv tag
  • LilSaint
    Mielőtt nekiállnék játszani, megkérdezném, hogy a magyarok többsége meik szerveren játszik?
  • gvarga12
    lol remelem nem a PW-MS terjesztoi hozzak EU-ba mert akkor hozza se nyulok :)
  • gvarga12
    ha jol tudom a Blademaster uti a legnagyobbat de a WR nem DD kaszt, jok PvP ben de az ijasz a DD mindig nagyobbat fog utni a WR-nel meg a magi is
  • Gordis2k
    Hát kiprobálom végülis a harcost mert az a legpörgősebb szeritnem.

Melyik a DD harcos és milyen Fegyoval mennyek ill mire gyurjak ha DD szeretnék lenni és nem tank. Vagy nincs ilyen külön út? Melyik a legjobb sebző harcos kombó?

Köszi a segítséget.
  • Gordis2k
    Itt még repűlni is lehet
  • LilSaint
    Helló! 2 db szimpla kérdésem lenne. Az első, hogy leszedtem azt a cuccot ami tölti magától a játékot, de csak 50kb/s-al tölti, pedig 2mb-es netem van. Ez másnál is így volt vagy van valami prboléma, esetleg javítható-e? A második kérdésem, hogy PvP közben lehet-e ugrálni meg szaladgálni mint pl. a WoW-ban, vagy itt is csak egymással szembe lehet állni és tolni a spelleket?
  • Gordis2k
    Fasz kivan(már elnézést)

regeltem és ez a helyzet:
    gordis2k, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. You can request new activation email by visiting http://forum.perfectworld.ms/register.php?do=requestemail

Semmit nem tudok megnézni. 4x visszaigazoltam már az Emailt de semmi.
  • gvarga12
    erre a kerdesre csak a hivatalos forumot tudom citalni :)

http://forum.perfectworld.ms/forumdisplay.php?f=9

a balansz egyebkent eleg jo talan a Werefox-al lehet legjobban fejlodni vagy mi, de nekem nincs sok osszehasonlitasi alapom csak EP-vel jatszok
    es most probalgatok mas kasztokat
  • Gordis2k
    Köszi és akkor még csak annyi melyik a legjobban fejlődő kaszt és van e olyan, hogy pvpben jobb vagy jó a balance?
  • gvarga12
    #1207 : Hmm ez erdekes van sok hivatalos/fel hivatalos szerver am mi a PW-MS multilingual service ezen jatszunk (IMPERIAL) a szervert amit mondasz nem is ismerem majd talan mas felvilagosit melyik regioba tartozik

#1209 : http://www.perfectworld.ms/ ha az europai szerveren akarsz jatszani
  • Gordis2k
    Most akkor bezavarodtam:) Honnan szedjem le ha játszani akarok?
  • Kaliki
    sancttuary és Derkorian a nevem