Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Azt megkérdezném mért van az hogy megyek a pályán felveszek minden küldit és nem kapok értük semmi xp-t vettem már fel olyat amiér kaptam de az 1-2volt a többiért semmit sõt volt olyan küldi hogy szedjek össze 20ezer aranyat mondom jó összeszedem hátha valami klafa dolgot kapok 4-5nap alatt meg is lett odamegyek és nemkaptam semmit.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Gordis2k
Itt egy quest helper oldal ami add kordinátát is minimálisangol kell:

http://www.1perfectworld.com/quests/index.php/Quests/HumanKind

Az update ota nem tudok gyüjtögetni/bányászi... azt irja wrong mining tool mindenre

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Egész érdekes ez a kieg!! A kizoomolás pl. nekem iszonyat hiányzott!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
összesen 3 idõre menõ küldi van ebbõl 2 sima szörny ölös: milyen kaszt vagy?

KaszaN
Én már felszedtem vagy 100küldetést ebbõl valami 4et sikerült megcsinálni a 100ból valami 10volt olyan amibe szabájosan leírja mibõl mennyit kell ölni a többi érthetetlen nem írja mit kell ölnivagy honnan szerezzem be csak azt hogy szerezzek be belõle valamennyit. Van ami idõre megy és éncsak kapkodom a fejem hogy most mit hova mér. Azér nem olyan egyszerû.

Gordis2k
1. BOCSI DE mmorpg ANGOL NYELVTUDÁS NÉLKÜL VICC
2. A 8 éves öcsém megcsinál minden questet. Megmondja mit ölj és mennyit a questek 80%ka errõl szól. ird be az oldalon mit mond a quest mit ölj és megmutatja hol van. egyszerûbb mint az 1x1.

KaszaN
Hát nemtudom én nekem lvl12ig 2 küldetést sikerült megcsinálnom szerintem egyszerübben is megcsinálhatták volna. Nemgondoltak arra hogy mivan ha valaki nemtud angolul.

Gordis2k
1. csak a venomancer class tudja használni az egy klassz mint az ijasz vagy a harcos.
2. Itt minden fent van!

3. nincs de azok rohadt egyszerüek!

KaszaN
Szevasztok új vagyok a játékban és lenne pár kérdésem.
1. vettem egy tojást amit nemtudok kikölteni mert az van irva pirossal hogy requisite class venomancher. Az mi?
2. Nincs valahol valami térkép ami leírja milyen tárgyat hol lehet beszerezni?
3.Van valami leírás a küldikhez magyarul mert tökre nemigazodok kirajtuk.
Most csak enyi jut eszembe.

gvarga12
hali azzal nem kell foglalkozni, ha az ellenorzesnel hibat dob, nem kell ellenorizni 😊, asszem pont a hash rossz amihez hasonlit, ha kicsit visszaolvasol megtalalod hogy mit kell kijavitani hogy menjen

Healer80 - neven talalsz de juniusig baba szuletese miatt nem nagyon vagyok on... 😊

asszem Aerothil az Imperial GM je szal dobj neki egy privit vagy mailt aztan fel is vesznek szerintem guildbe

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

letöltöttem és telepítettem ezt a klienst, de az angol nyelvû telepítõjét valamiért hibásnak találja és ezért a németet tudom csak használni, át lehet állítani a nyelvet angolra, vagy valahonnan letölteni az angol nyelvi fájlokat?

milyen néven érlek el a játékban?

gvarga12
http://www.perfectworld.ms/

Brighid / PvP szero errol tok nyilatkozni vagyunk paran magas szintuek is 90+ szerintem eleg jo a Guild segitokeszek az emberek
hetvegen van neha 20-30 online jatekos is
igazi statisztika a kulonbozo szerverekrol nincs ha jol tom

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani a játékot és eléggé megtetszett. Melyik szerveren van a legtöbb magyar, vagy magyar guild(ek)? Ott is indítanék egy karit és akkor ott játszanék. Most HeavensTear-en vagyok.

Gordis2k
a pet tamie skillel kell, ugy hogy leviszed a mob hpját kb 10% ra(azét amelyiknek a nevénél ott van, hogy lehet taimelni) és rányomod a skillt elég jo esélyel kiirja, hogy succes és a tolyás a tied.

Hello! Volna egy kérdésem! Egy kezdõ Venomancer vagyok, és nem tudom hogy kell befogni egy állatot, hogy tojásként megjelenjen a táskámban. Ha valaki tudna segíteni, légyszi írja meg! Nem tudom, hogy hányas szinttõl is lehetne ezt csinálni, én (egyenlõre) 6-os vagyok!
Ati810
Már megoldottam<#vigyor2>
Ati810
Hello.
Az lenne a problémám hogy mikor elindítom a játékot akkor nincs kurzor. Meglehet ezt valahogy oldani ?
Elõre is köszönöm.
ha európai szerveren akarsz játszani akkor: http://www.perfectworld.ms/downloads
ha amerikain, akkor: http://www.perfectworld.com/download
(jajj)

És Te honnan szedted le?<#vigyor2>
gvarga12
PW - I hez nem ertek de proba szerencse en is ugy talaltam meg a leggyorsabbat

Elõzõleg már feltettem a kérdést: Honnan érdemes ezt letölteni?
gvarga12
PW - I azaz international ez az USA ban van szal kicsit messzebb tolunk es van egy kis idoeltolodas is... meg lehet hogy laggolni is fog

PW - MS multilingial service ez az EU szerver alneve ez Germaniaban van itt lesz talan a kevesebb leg es ez a sajat idozonankban van...

meg kerdes ?

van a website: http://pwi.perfectworld.com
Itt fel van tüntetve 5 db szeró. Ezekerõl beszélek. És mivel még tapasztalatlan vagyok, megkérdezném, hogy honnan érdemes letölteni a játékot. Én a fent említett oldal torrentjével kezdtem el, nem tudom mennyire van értelme a többi lehetõséghez képest...
gvarga12
LilSaint: nem udom mirol beszelsz van PWMS PWINT meg a kiani PW, ezek mind hivatalos szerok es minden van PvP meg PvE szal kettesevel minimum, es ezek hivatalos szerok
van tort (fake) is de arrol nem tudok sokat

BlackBlade: lol milyen szolgaltatod van neked ? vagy mi az IP-d www.tornevall.net/cgi-bin/ip.cgi ->mit mond mert vagy blokkolva ?
elmeletileg ez akkor tortenhet meg ha hivatalosan SPAM kuldonek van minositve az IP cimed 😊

Gordis2k
Nekem egyszercsak megjött a levél... és éll z acc... de azóta már csináltam újjat ás rég xpzek.

sziasztok!

Fasz kivan(már elnézést)

regeltem és ez a helyzet:
gordis2k, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. You can request new activation email by visiting http://forum.perfectworld.ms/register.php?do=requestemail

Semmit nem tudok megnézni. 4x visszaigazoltam már az Emailt de semmi.

Nálam is ugyan ez a probléma😞 Én sem kaptam visszaigazolást!Így felesleges is akkor a játékkal foglalkoznom.:S

Aztán jött ez a szöveg:

You have been denied access to this forum. The reason is that you are visiting us from a place that has been blacklisted as an Open Proxy. You have to fix this, and return.

If you want to know exactly where you are blacklisted, go see www.tornevall.net/cgi-bin/ip.cgi.

Ha jól fordítottam valamelyik port van blokkolva a tûzfal által.
Csak fingom sincs ,mit csináljak!Hiába nyomtam ki a tûzfalat,akkor sem jön be semmi.

Miért, a hivatalos szerveren nem lehet játszani vagy mi? Ugyanis én azokra gondoltam. És még azt is megkérdezném, hogy ha feltettem a játékot, kb hány patchet kell letöltenem, azaz mekkora méretben?
gvarga12
PvP vagy PvE ?
kerdesre kerdes 😊

egyebknet nem nagyon van kimutatas PW MS Wodan (PvP) szerver kb 30 - 40 tobbe kevesbe aktiv tag

Mielõtt nekiállnék játszani, megkérdezném, hogy a magyarok többsége meik szerveren játszik?
gvarga12
lol remelem nem a PW-MS terjesztoi hozzak EU-ba mert akkor hozza se nyulok 😊

gvarga12
ha jol tudom a Blademaster uti a legnagyobbat de a WR nem DD kaszt, jok PvP ben de az ijasz a DD mindig nagyobbat fog utni a WR-nel meg a magi is

Gordis2k
Hát kiprobálom végülis a harcost mert az a legpörgõsebb szeritnem.

Melyik a DD harcos és milyen Fegyoval mennyek ill mire gyurjak ha DD szeretnék lenni és nem tank. Vagy nincs ilyen külön út? Melyik a legjobb sebzõ harcos kombó?

Köszi a segítséget.

Gordis2k
Itt még repûlni is lehet

Helló! 2 db szimpla kérdésem lenne. Az elsõ, hogy leszedtem azt a cuccot ami tölti magától a játékot, de csak 50kb/s-al tölti, pedig 2mb-es netem van. Ez másnál is így volt vagy van valami prboléma, esetleg javítható-e? A második kérdésem, hogy PvP közben lehet-e ugrálni meg szaladgálni mint pl. a WoW-ban, vagy itt is csak egymással szembe lehet állni és tolni a spelleket?
Gordis2k
Fasz kivan(már elnézést)

regeltem és ez a helyzet:
gordis2k, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. You can request new activation email by visiting http://forum.perfectworld.ms/register.php?do=requestemail

Semmit nem tudok megnézni. 4x visszaigazoltam már az Emailt de semmi.

gvarga12
erre a kerdesre csak a hivatalos forumot tudom citalni 😊

http://forum.perfectworld.ms/forumdisplay.php?f=9

a balansz egyebkent eleg jo talan a Werefox-al lehet legjobban fejlodni vagy mi, de nekem nincs sok osszehasonlitasi alapom csak EP-vel jatszok
es most probalgatok mas kasztokat

Gordis2k
Köszi és akkor még csak annyi melyik a legjobban fejlõdõ kaszt és van e olyan, hogy pvpben jobb vagy jó a balance?

gvarga12
#1207 : Hmm ez erdekes van sok hivatalos/fel hivatalos szerver am mi a PW-MS multilingual service ezen jatszunk (IMPERIAL) a szervert amit mondasz nem is ismerem majd talan mas felvilagosit melyik regioba tartozik

#1209 : http://www.perfectworld.ms/ ha az europai szerveren akarsz jatszani

Gordis2k
Most akkor bezavarodtam😊 Honnan szedjem le ha játszani akarok?

sancttuary és Derkorian a nevem

Bardo:XialaHUN GB3 SF WARI

a sig-em egym ásik játéknak a szervere amin már nem játszok csak elfelejtettem kitörölni😄

Bardón van, ahogy a sig-je is mutatja!
Nálunk a helyed az Imperial-ban! 😊
Én izecsaj-nál jelentkeztem - még nem tudom, kinek van joga felvenni embert.

[HUN]Kami*, kiskami*

gvarga12
melyik szerveren jatszol es mi a karid neve ?

most kezdtem el jáccani ezen a játékhoz és ha aztmondom hogy nem értek hozzá szartse az még enyhe kifejezzés😄,na mind1 lényeg hogy hogy vmi guild szerûséget vagy magyar embert keresek aki segitene nekem
elõre is megköszönném

Looooser
ez még kérdés??? instant lvl max, gm shop....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

gvarga12
mert unod es mit akarsz a masik szeron csinalni ?

De már kezdem unni azt a szervert és nem tom hol játsszak.

Mondjatok valamilyen szervert.PLS <#worship><#worship>
Egy kicsit késõn írok vissza de az impulsive.hu játszok!
Looooser
oksi kössz a tippet 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

gvarga12
lehet venni Auction Hall-ba nezz majd be Dragon City ben
olyan 20 nehanyas szinten