Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Nem rég kezdtem el játszani a Perfect World International változattal játszani. A következõ bajom van nem tudok se le rakni tárgyakat sem eladni. Mindig ezt írja ki bal oldalt. Valaki meg mondaná mit csináljak hogy jó legyen. Elõre is köszönöm.

TDU,ETS2 Nick: holecsko
McRoth, vagy Rokacska néven vagyok megtalálható a játékban.
Miután látom a sok embert aki klánt keres Dreamweaver szerveren, felmerült, hogy alapíthatnánk egyet 😄
Keressetek ingame Cairelle, TomZoy vagy Targoncas (áruskarim 😄) néven, vagy írjátok be ide a karineveteket amin lehet keresni.
Ha lesz elég jelentkezõ, akkor a további részleteket még megbeszéljük 😊
Nekem olyan kérdésem lenne hogy melyik karakter a legjobb pvp/pk ra?
Én is a PWI Dreamweaver szerveren vagyok, egy McRoth nevû pappal, és klánt keresek. Egyenlõre nem igazán találkoztam magyarokkal, mert ugye elfként szeretek repülve közlekedni, de a papok segítség nélkül nehezen boldogulnak, ezért is csatlakozom az elõttem szólóhoz: tud valaki ott klánt? <#vigyor2>#vigyor2>
Partitársakat keresek, hogy könnyítsük egymás életét. Írjatok itt, vagy a játékban. <#papakacsint>#papakacsint> Jelenleg 25-ös vagyok, persze ez gyorsan változik.
nemtudod véletlen a karaktereket hol tárolja a szerver?
1.2.6ról át akarnákn rakni 1.3.6ba az accountokat karakterestõl együtt, de nem találjuk merre vannak
#hhwnd
Ha esetleg játszik valaki PWI Dreamweaver szerveren és van némi aranya akkor tudna nekem venni egy Reset Notes-t mert egy kicsit elszúrtam a pontelosztásomat. Természetesen kifizetem bár 10-20k-nál többet most nem tudok adni érte. Ha esetleg tud valaki segíteni a nevem Elfati.
Ha el akarok indulni a karimmal valahova akkor elis ul ,de gyorsan vissza is jön ahhonan indult... ezt most kezdte el csinálni, nem tudjátok mi lehet a baj ?<#lookaround>#lookaround>
marad az RF online meg wow szerverkészítés újra
viszont egy haveromnak segítek üzemeltetni, tippeket adni
sajna 1.2.x verzióval játszunk, mert az 1.3.9el valami gebasz volt, nem voltak küldik
#hhwnd
A coLinuxról meg annyit, hogy azt max magad szórakoztatására tudod használni. Ha pedig kihúzol egy *nixet valahonnan amire felrakod a PW szervert, akkor ahhoz pedig sok sikert! Kemény munka sajnos mivel csak binárisok vannak és kínai szerkezstõk amiknek mûködik kb a 0,1%-a.
érdekelne a rate beállítása
ptemplate.conf-ban ezek az értékek mennyire vannak berakve? 😊
logic_level_limit=150
;allow_login_class_mask = 247
allow_login_class_mask = 255
exp_bonus = 300000
MONEY_bonus = 20000
sp_bonus = 10000
DROP_bonus = 4500
# MOB_EXPERIENCE_SKILLPOINT_MONEY_DROP
base_offset = -100 0.05 0 0 0
offset1 = -11 0.05 0 0 0
offset2 = -8 0.2 0.05 0.2 0.2
offset3 = -5 0.5 0.2 0.5 0.5
offset4 = -3 0.8 0.6 0.8 0.8
offset5 = 3 1 1 1 1
offset6 = 7 1 1 1 1
plusz a karatkerek tulajdonságaihoz bele van e piszkálva, több élet, több szétosztható pont szint lépéskor stb?
ja és igen, hanyas veerzió a szerver? 1.3.6?
#hhwnd
@Hokifli: Attól függ milyen WRt akarsz.
WB vagyok, lvl32es de nagyon sok skill-t nemtudok megtnaulni, egyedül a Beast Lord Whampot és Garottot engedi tanulni, questeket nem csinálok, csak mobokat ölök mert így gyorsabb a haladás
lehet vmi quest kell hozzá hogy megtudjam tanulni az új skilleket?
#hhwnd
Két barátom és jómagam (Veno, Arch, Wiz) a Dreamweaver serveren MAGYAR guildet keres. Kérem, ha tud valaki ezen a szerveren ilyet jelezze.
Köszi
Ha már tuti ,hogy elvérzel ,legalább csináld stílusosan! Silkroad mania
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Ha van két különbözõ armorom:
1. physical defense+62, metal def+27, fire def+27, wood def+27, metall def+27
2. physical defense+7, metal def+66, fire def+66, wood def+66, metall def+66
Melyiket használjam? PvE-ben melyik jobb?
A szintet hogy jelölik?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Van nekem egy lvl7-es elf archerem, és vettem NPC-nél egy StonePellet Slingshot fegyvert. Ebbe Cartridge Bullet nevû lõszer kellene. Hol tudok olyat venni?
Kösz!
* Processor - Pentium 3 800 mhz
* Memory - 256 RAM
* Hard Disk Space - 2.5 GB
* Video Card - 64 MB Video Card
Recommended:
* Processor - Pentium 4 1.8 Ghz
* Memory - 512 RAM
* Hard Disk Space - 2.5 GB
* Video Card - 128 MB Video Card
Európai Brighid szerveren tolom de kellene egy kis segítség. Találkoztam database-n 80,90,99 szinten olyan fegyverekkel amik elsõ ránézésre moldok de 2 csillag van a nevük elõtt és narancssárga a nevük. Kérdésem ezekhez hozzá lehet jutni a játékban valahogy?
Hangyás,Herceg
Hangyás,Herceg
Seraphian venomancer lvl 31
seraph werebeast lvl 4
wereaphian venomancer lvl 10
werephian venomancer lvl 7
és pár cleric még törlõben... õõõ ált elsõ seraphiannal és wereaphiannal vok... de bármilyen phian phyan valszeg én XD
najó egyébként nem tudom mennyire idevágó az amit szeretnék kérdezni, az az igazság elõször a pwi-s oldal fórumán próbáltam találni valamit, de nem nagyon ment... kérdésem/kérésem az; lost city szerveren keresnék egy magyar klánt izé... itt faction ugye? mindegy... ok lebuktam pöttyet tényleg noob vagyok, a játék jó része rejtély,( de lényeg ütöd hal quest kész fejlõdsz megvan XD)
van egy 31es szintû venomancerem (werefox), és lassan jönnek azok a küldik amiket egyedül már nehézkesen oldok meg.
tolmácsolná valaki egy szegény "szisza-vérrókalány" könyörgését egy bárkinek aki tehet az ügyében? (pl kapcsolatban áll a/egy klánnal) szóval légysziiii... hja igen azért megjegyezném h egy nap ált 4-10 órát ülök a játék mellett... khm... szal asszem aktív vagyok... õõõ mail cím: [email protected] köszi és bocs a kisregényért
EP (elf priest) az mindenkit tamogathat mivel gyogyit
EA (elf archer) az meg jo kis sebzes oszto
partiba ami kell az tank WB (werebeast) EP meg EA ezek harman szerintem jol elpartizgatnak de igazabol tok mindegy a foxi is tud valamennyire tankolni az EA meg jol leut minden szornyet.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Lenne egy pár kérdésem, amikhez tapasztalt játékosok válaszára van szükség 😄
Tudunk-e normálisan, eredményesen együtt nyomulni (pl partyban) haverommal, ha én pl egy werefox-ot kezdek, õ peidg egy elf-et (azt hiszem íjászt, de ez szerintem lényegtelen).
Azért kérdezem, mert írtátok hogy egyes skillekhez külön küldetések vannak.
És ha igen, kb hányas szintnél érdemes megkeresnünk egymást?
Még egy utolsó kérdés: Ha valamelyiknk környékén megyünk például az enyémen, akkor nem szenved-e a másik hiányt például felszerelésben?
Bocsi a sok kérdésért, de ez szerintem egy témakör.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Azért írok ide... Mert nem szeretek toplistázni meg spammelni.
Féléve üzemeltetünk csak magyaroknak Perfect World szervert.
Azon kívül 5éves múltal rendelkezünk mint Játék és tárhely szolgáltató.
Mindig a legújabb anyagokkal dolgozunk!
A szerver `Medium Rate` könnyen lehet fejlõdni ám 90 felett már nehéz.
Az összes mati HH, FW, CV megvásárolható item mallban, a játék teljesen ingyenes. In-game gold beváltható item mall-ra (100,000).
Legújabb Patchel behoztuk magyarországon egyedülállóan az All Class Battle Peteket... (Mindenki által vezérelhetõ Harci Pet.)
Remélem felhívtam mindenkinek a figyelmét egy remek ingyenes lehetõségre. A szervert nem szoktuk reklámozni, mert nagyon figyelünk arra, hogy idétlenek ne legyenek rajta.
További Infók: http://impulsive.hu
http://impulsive.hu
A pw International kliensen játszok de úgy olvasgatom,h van valami európai kliens ahol sok magyar játszik.
Meg tudnátok mondani nekem, h hol lehet letölteni ezt a klienset?
És nem e tudnátok megmondani, h melyik serveren játszik a legtöbb magyar meg melyik guildba lenne érdemes belépnem?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
^^
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
érdekelne hogy milyen addonokat érdemes már kezdésnél használni? jó egy éve fejeztem be a wowot és ott sokszor nagyon jól jöttek! illetve az is érdekelne hogy honnan lehet beszerezni õket.
elõre is köszönöm a választ
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)