1447
-
#1367 nekem jöhet, bár már pár hónapja nem játszottam és elég szar a memoriam :) -
StrikeOfTheFox #1366 Ha nem baj, megtámdnálak titeket egy pár kérdéssel :D -
StrikeOfTheFox #1365 köszi -
#1364 http://pwi.perfectworld.com/
elég nehéz volt rátalálni... -
StrikeOfTheFox #1363 Ja, tdtok linket tennibe a letöltéshez? -
#1362 pwi-t szedem jelenleg. 10 perce kezdtem, még vissza van 12.
a patchelés szopósabb lesz.
szerver engem is érdekelne. -
StrikeOfTheFox #1361 hello, nektek mennyi időbe került a letöltés?
Melyik szerver? -
#1360 ill. melyik szeró?
van még egyáltalán magyar community? -
#1359 én is kérdeznék, most melyik pw-t kell leszedni? internationalt? -
#1358 ja és igen lehet lovagolni. -
#1357 vannak petek.
egyik kasztnak kell, a többinek csak dísz.
lehet választani.
a róka munka kérdésed számomra nem tiszta, de halászás pl nincs. legalábbis régen nem volt.
a szokásos dolgok vannak. -
StrikeOfTheFox #1356 Ja, és még vmi, vannak petek, vagy lehet lovagolni? -
StrikeOfTheFox #1355 Hello, én is kezdő vagyok, holnap töltöm a Perfect Worldom
Lenne ár kérdésem: Lehet nemek között válaszatni?
Ha igen akkor róka Van munka? pl.: halász stb -
misike95 #1354 Sziasztok nekem az a problémám hogy amikor elindítom az installert akkor ez a hibaüzenet jön ki h unknown file version + ahova mentettem légyszi irjátok le h mi lehet a hiba előre is köszönöm! -
DAK3 #1353 amugy a Dreanweaver nevü szero az PVE vagy PVP??? -
DAK3 #1352 szal az europai szerok annyira kihaltak hogy kb egyenő a magyarok száma illetve ha beirod a keresöbe hogy perfect world ugyis ezt dobja ki ezért itt nő a playerek száma,bár az tré hogy ugye amerikai idö szerint megy a dolog és nálunk (helyi idö szerint) hajnalba vannak eventek -
DAK3 #1351 amugy nemvéáletlenül hogy alig van magyar...hiszen léteznek aeuropai szerok is(az amerikai(pwi )helyet gondolom sokan ottvanak(bár megmondom összintén hogy az amerikain több a player és az europai jóval levan maradva europai kliens neve PW-MS (perfect world -multi service) de sztem maradjatok/junk az europain -
DAK3 #1350 naaaaa elcsesztem helyesbitek egy olyan kari kell ami pve re elégé jó de pvp re se rosz:D valami ajánlat? -
DAK3 #1349 én egy olyan karit szeretnék ami jó pvp re de még pvp re se rosz tehát pvp/pve -
#1348 Hali valaki tudna adni egy weboldalt ahol le van írva 1-es szinttől az összes küldetést hogy mit kell csinálni és hova kell menni. Lehet angol de ha magyar az oldal az is jó.
Előre is köszönöm. -
gamerkid #1347 HY all én letöltötem a PW-t hagynám h automatikusan frissítse de nem sikerül neki se tűzfal se vírúsírtó nincs ami blokkolhatnád ötlet vki? -
#1346 Meg kell várnod míg a safety lock deaktiválodik. Alapból 5 perc ha jól tudom. -
#1345 Sziasztok.
Nem rég kezdtem el játszani a Perfect World International változattal játszani. A következő bajom van nem tudok se le rakni tárgyakat sem eladni. Mindig ezt írja ki bal oldalt. Valaki meg mondaná mit csináljak hogy jó legyen. Előre is köszönöm.
-
Vilya #1344 Sikerült egy félig-magyar klánt találni, Diabolic a neve, sonixcica a "magyar főnök", őt keresd. Én már be is léptem :) -
Vilya #1343 Akkor chatszobát fenntartom mindig amikor fennvagyok (ami sajnos nem olyan gyakori mint szeretném :S) Remélem előbbutóbb sikerül "összetalálkozni" :) -
R3T3K #1342 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A karim körül van egy kisebb tündér. Az ő szintjét hogyan tudom növelni? -
Zeulogus #1341 Szerintem, hogy megnézzük van-e egyáltalán kereslet erre a klánra, pár napig csináljunk egy chat szobát "magyarok" néven. Ott legalább el tudjuk érni egymást. -
Zeulogus #1340 Egy klán alapítása nem kis feladat, de egynek már jelentkezem :)
McRoth, vagy Rokacska néven vagyok megtalálható a játékban. -
Vilya #1339 Sziasztok,
Miután látom a sok embert aki klánt keres Dreamweaver szerveren, felmerült, hogy alapíthatnánk egyet :D
Keressetek ingame Cairelle, TomZoy vagy Targoncas (áruskarim :D) néven, vagy írjátok be ide a karineveteket amin lehet keresni.
Ha lesz elég jelentkező, akkor a további részleteket még megbeszéljük :) -
Tube #1338 Sziasztok
Nekem olyan kérdésem lenne hogy melyik karakter a legjobb pvp/pk ra? -
Zeulogus #1337 Sziasztok
Én is a PWI Dreamweaver szerveren vagyok, egy McRoth nevű pappal, és klánt keresek. Egyenlőre nem igazán találkoztam magyarokkal, mert ugye elfként szeretek repülve közlekedni, de a papok segítség nélkül nehezen boldogulnak, ezért is csatlakozom az előttem szólóhoz: tud valaki ott klánt?
Partitársakat keresek, hogy könnyítsük egymás életét. Írjatok itt, vagy a játékban. Jelenleg 25-ös vagyok, persze ez gyorsan változik. -
Vilya #1336 Sziaszton, PWI Dreamweaver szerveren játszik valaki? Esetleg vannak magyar klánok is? Köszi! -
#1335 DaVieS007
nemtudod véletlen a karaktereket hol tárolja a szerver?
1.2.6ról át akarnákn rakni 1.3.6ba az accountokat karakterestől együtt, de nem találjuk merre vannak -
#1334 Hello.
Ha esetleg játszik valaki PWI Dreamweaver szerveren és van némi aranya akkor tudna nekem venni egy Reset Notes-t mert egy kicsit elszúrtam a pontelosztásomat. Természetesen kifizetem bár 10-20k-nál többet most nem tudok adni érte. Ha esetleg tud valaki segíteni a nevem Elfati. -
overx #1333 Hali... Lost City pvp szerveren játszik valaki ? Lendris néven vagyok ha van vmi klán csatlakoznék :) -
bubabebi #1332 el is indul * -
bubabebi #1331 Sziasztok
Ha el akarok indulni a karimmal valahova akkor elis ul ,de gyorsan vissza is jön ahhonan indult... ezt most kezdte el csinálni, nem tudjátok mi lehet a baj ? -
#1330 sajna 64bites win7em van és a collinux csak 32bitre van :)
marad az RF online meg wow szerverkészítés újra
viszont egy haveromnak segítek üzemeltetni, tippeket adni
sajna 1.2.x verzióval játszunk, mert az 1.3.9el valami gebasz volt, nem voltak küldik -
DaVieS007 #1329 Ám allock, ne akarj szervert csinálni, ha nem ismered a játékot!
A coLinuxról meg annyit, hogy azt max magad szórakoztatására tudod használni. Ha pedig kihúzol egy *nixet valahonnan amire felrakod a PW szervert, akkor ahhoz pedig sok sikert! Kemény munka sajnos mivel csak binárisok vannak és kínai szerkezstők amiknek működik kb a 0,1%-a. -
DaVieS007 #1328 Igen én, az oldalra levannak írva a szorzók, és nem adok semmi bónuszt szintlépéskor az eredeti játék. A szerver verzió 1.4.0, a kliensé viszont csak 1.3.9, bár ezek a számok nem jelentenek semmit sem, mert mindenki custom elements.data-val játszik.