Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ezt meglesem magamnak!
ha jobblesz mint a gamehazes akkor jáccok vele és akkor majd kellene guild^^
9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer
A választott szerver: ORACLE
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Letöltöttem a CB klienst,de nincs benne semmi exe fájl,nem lehet mivel elinditani!!Ez most mitöl van?
Be Positive! MMO GAMER
<#worship>#worship> õszintén meghajlok elõtted ... rég nem láttam ilyet fórumon <#worship>#worship>
ON:
Tombi, így igaz ... a CB kliens jó lesz, csak egy peccs kell hozzá. (kíváncsi leszek mennyi idõ alatt fogja letölteni 😄)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mondjuk elötte még le kell tölteni....😊
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
1 év alatt csak max leszek valahogy xD
Be Positive! MMO GAMER
1.Mikor lesz MY-EN??????
2.Tudtátok hogy a PW készítõinek van több másik játékuk is?Pl.Zhu Xian Online...nagyon hasonlo PW-hez nem tom hol jött ki eddig de nem látszik olyan rossznak.Én vmi olyat is hallottam,hogy majd valamikor a PW-t és a Zhu Xian-t összeakják,és így 1 super deformeg PW-t kapnak,ami tök zsír lesz.De ez nem tom mikor és hogy lesz.Tud valaki valamit erröl??Mer nem nagyon vagyok képben....
Be Positive! MMO GAMER
nemtudja valakimivan a pw serokkal ?
leszetem az angol open beta klienst, feltettem, pecselte magát, elinditom
és azt írja ki hogy nem talál szervert :/
ezt a klienst szedtem le és itt regeltem :
pw
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hát én biztos nem fogok vele játszani ha ilyen szar lesz... 4xes szerveren sem lehet rendesen fejlõdni... akkor a simán hogy lehet majd...
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
itt az emberek általában melyik szerverre mennek majd? oracle vagy delphi?
sajna el sem tudom dönteni, hogy melyik kasztot válasszam.
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
leszec 1 patchet ami ehez a szerverhez való , elinditod és már gamálsz is 😄
(servert kiprobáltam... 100 1mnet as ping dupla xp etc )