1447
  • Jockey
    egy kérdésem lenne WB-el kapcsolatosan:
    Stat elosztásba nem akarok nagy faszságot csinálni, de erősítsetek meg vagy cáfoljatok ha rosszul gondolom!
    Szóval a tervem szerint a str és cont közel azonos szinten tartom, hogy a ruhákat fel tudjam venni és nagyon ritkán teszek agy-ra szintén ruhák/fegyók miatt.
    Kérdés az, elbillenthetem e a con felé a statokat, mondjuk megnézve a magasabb szintű fegyókat/páncélokat, az azokhoz szükséges str felpakolom és az összes többi con?
    vélemény?
    Másik kérdés:
    Látom 2 fő ág van:
    Egyik a beast ág, másik pedig a sima ütlegelős axe/hammer skillek.
    Xp-hez solo küldizésnél ti melyiket javasoljátok, melyiket preferáljam?
    Lehet noob kérdés, de most vgyok lvl9 és fontos lenne tudnom ne adjak ki felesleges sp-ket ha kevésbé használom valamelyik ágat?
  • Jockey
    jah, laggnak sajna, táol van az a maláj szerver:P
  • Hydroceph
    Hali!
    Köszi szépen az infot, még annyit szeretnék kérdezni, h a pickup ill az attack késése a laggnak tudhato be?
  • agy666
    >mage v buffer, nemtom melyik, sworddel szaladgalt, ez itt nem szamit?
    Itt a Mage vegy Elf Priest-nek is kulonbozo fegyverei vannak. Pl. Wand, illetve amit te lattal az Magic Sword. Magic Sword elvileg hasznalhato fizikai sebzesre is, de a magikus sebzese miatt ez Mage tipusu fegyo.

>ha inditok egy maget, akkor mind3 ágra menjek, ill mehetek? marmint cold fire earth
    Kezdetben en is mind3 agra mentem. Aztan lvl 44 korul mar ra kellett jonnom, hogy nincs eleg SkillPoint, hogy kimaxoljam mind. Igy maradt a Fire+Water.
  • Jockey
    no köszi az invite-t itt is, immáron a NoMads klánt erősítem Agyonver WB karival:-)
  • Looooser
    mit kell csinálnom, hogy tudjak world chatbe írni? lvl 10 vagyok
  • Hydroceph
    ja és még annyi, hogy láttam több videot, ahol a mage v buffer, nemtom melyik, sworddel szaladgalt, ez itt nem szamit? ugyertem, l2hoz vok szokva:)
  • Hydroceph
    hali! annyit szeretnek kerdezni, hogy ha inditok egy maget, akkor mind3 ágra menjek, ill mehetek? marmint cold fire earth, v mittomen h mik:)
    szoval mind3, vagy csak egyet erdemes/kell huzni?
  • fisto
    megmozgattam a videókártyát, frissítéseket kerestem direct x hez, és a driverhez is, aztán úgyis csinálta..kínomben átállítottam 640*480 ra és ablakban nyomta...és így jó:D eltüntettem a tálcát és száthúztam teljes képrenyőre..megteszi...
  • Adam69852
    bannerbe
  • Jockey
    szasztok
    nekem tegnap jött le a játék, egyenlre még tesztelem melyik karival fogok nyomulni
    érdekes amúgy a gamma, de ahogy nézem ez is elég grindelősnek tűnik, bár rengeteg lehetőség van benne, ezek a repülő akármik nagyon jól néznek ki
    van magyar scene?

• Adam69852
    Hello
    Sztem mozgasd meg egy kicsit a vidikártyád vagy frissits vidikártya drivert.

Amugy most töltöm le a gamet és állati kiváncsi vok hogy milyen... Eddig sok mmo-t kipróbáltam de eggyik se kötött le engem :D Pl:. Silkroad (18as szintig jutottam...) Kal online, Risk Your Life (a második részig jó volt minden :S) A wow már igazán lekötött és még mindig szeretem... De a legnagyobb benyomást a LineAge2 tette rám imádtam csak mostmár nagyon macerás lenne nekem :D

Igy hát kérdés: Érdemes úgy idöt fektetni bele? Mármint úgy milyen a magyar társaság? Úgyértem: lehet velük beszélgetni, segítökészek vagy éppen bunkók? Csak azért kérdezem mert társas emberke vagyok :D
  • Looooser
    ez bug lehet nekem pl L2-ben volt ilyen hibám....
  • fisto
    http://kep.ivpicture.hu/2951.N.jpg
    ATI Radeon 9800PRO (atlantis) 128MB videókártya alatt ezt csinálja a játék aki tudja hogy míért van ez, vagy találkozott már iennel léci segítsen....a legújabb ati driver van felrakva
  • ZsZso
    Oracle

és szerintem érdemes benézned a Perfect World - Hungarian Scene oldalra is (link felül)
  • William90
    Hello! Melyik szerveren van magyar guild és kit keressek ott?
  • Iminyó
    Mostanában elég sok playernek van csatlakozási problémája, a tiéd is annak tünik (többek között én sem tudok felcsatlakozni...) Ha mindenképpen játszani akarsz vagy használj proxy-t vagy varj par napot. Csodálkozok rajta, hogy te vagy az első aki erre rákérdez.

Itt van pár link, bővebb infóval, illetve a proxyhoz segítség:

http://forum.perfectworld.com.my/viewtopic.php?t=11153

http://forum.perfectworld.com.my/viewtopic.php?t=4833
  • Probatbicol
    Valamit nem jól csinálsz, mert a játék magát update-eli fel az aktuális verzióra.
    Nem a tűzfalad blokkolja a frissítést?
  • medog
    Game version: 2 es semmit se update-l valamiert sir a szaja
  • medog
    plz help!
  • medog
    Udv!
    tudnátok segiteni? Letöltöttem a játékot, csináltam account ot , es olvastam h pl Angolositas 14es verzioval lehet felmenni a szerverre. Volt link is hogy honnan lehet letölteni de azon a linken már törölték a patch-et. Valaki tudna adni egy linket hogy honnan lehet letölteni?
  • Fbn Lx
    ha a távoli animációkra vonatkozó csíkokat már feltoltad, akkor semmit. procitakarékosság miatt van.
  • Marvi
    Hy all!
    most raktam fel a jáékot és elég király csak van egy aproság ami engem zavar benne....a háttérben lévő(távolabbi) karakterek(szörnyek meg más játékosok) animácioja elég darabos...az mitől van? lehet vele kezdeni valamit? mert engem téleg zavar....
  • ScarY MAN
    why?
  • ColdFire
    down. -.-
  • ScarY MAN
    UP?
  • Probatbicol
    Nekem azt jelzi, nincs már fent. De pár másik példány még létezik.
    Ez meg egy in-game mozi ezt használták fel a klip készítéséhez is.

mozi
  • agy666
    Ha mar volt bocs:
    PW clip
  • HUNdeX
    Es az Oracle szerverre gyere :D
  • Tombi
    Gyere te is a nomadsba, végre lesz ott rajtam kivül más meges is :)
  • agy666
    kozvetlen linkek nekem lassuak voltak. Igy vegul torrent-rol toltottem le. Pl: http://www.mininova.org/tor/1098176
  • Tomy Lee
    NoMads Clan van még?Melyik server-re menjek,hogy elérjem?
  • Tomy Lee
    Szia ZsZso!
    Adj légyszives közvetlen linket,hogy honnan töltsem le légyszives.
    Hu,régebben mennyit játszottam ezzel a játékkal:))
    Látom már nem csak MY verzió van hanem kijött az Angol Client is
    Itt nincs már trükközés?Install,update és mehet a game?
    Köszi!
  • ZsZso
    Megy Vistán. A játék asszem több mint 2GB, tehát úgy néz ki 1 db fájlt szedtél le a telepítőből.
  • Tomy Lee
    Vista-n megy a game?
    Különben letöltöttem és kaptam valami pck 600mb-os file-t:(ez mi ez?
  • ZsZso
    1. Wingek szárnyakkal repülnek, Emberek kardokon, Beastek rájákon
    2. WF nélkül is el tud startolni általában egy csapat. Egy jó csapatba kell 1-2 healer (pap), egy jó tank és egy damage dealer. WF az olyan egyveleg ... damagedealer is egy picit, tankolni is tud a petjével ha kell, de egyiknek se mestere ... végszükség esetén jól jönnek ... de nem egy olyan csata van, amit WF nélkül nem lehet megnyerni! A baj, hogy ez egy nagyon bonyolult kérdés, ezért nem hiszem, hogy megúszom helyesbítés nélkül :).
    3. Naív kérdés sztem. Mit számít, hogy egy EA/EP/WB/... karaktert indító srácnak volt a legtöbb ideje, vagy ő a legelhivatottabb, és ezért Ő az első a klánban? Ajánlom, hogy indíts egy karit, próbáld ki lvl 20ig, nézd meg mennyire tetszik, aztán ha bejött vidd tovább ...

Minden kasztnak megvannak az előnyei/hátrányai. Pl. egy warrior egymaga magasabb szinten elég drága mulatság (sok poti), de ha összefog egy pappal, akkor XP hegyeket mozgathatnak meg (és ez persze a papnak is hasznos "szövetség").
  • Sorius
    Mindegyik kaszt tud repülni, de az emberek meg a szőrmókok csak lvl30-tól. A többi kérdésre nem tudom a választ mert már nem játszom.
  • agy666
    Hulye newbie kerdes: "melyik a legjobb karakter?"
    :)
    Na, jo, akkor ertelmesebb kerdes:
    -Mindenki megtanulhat repulni (pl. Human Mage), vagy csak a Wing-ek?
    Mert lattam, hogy van aki nagy raja'n repul. Volt aki a kardjan. Hogyan tudnak ok repulni?
    -WereFox-on is gondolkodtam, de valaki azt irta egy forum-ban, hogy nem szivesen veszik be werefox-ot a partikba. Igaz ez?
    -Ha megnezitek a klan-otokat az elso 20 klantag kozott milyen kasztok a legnepszerubbek?
    koszi,
  • Fayme
    van itt egy link fentebb, perfect world hungarian scene nélvvel, ott van egy forum, kérdezz rá, sok ember olvasgatja.
  • bali12345
    énis keresk mobtérképet valaki tud linket?