Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nah ezt meglesem magamnak!
ha jobblesz mint a gamehazes akkor jáccok vele és akkor majd kellene guild^^

9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer

TQ cheater
Én is válaszoltam😊

Be Positive! MMO GAMER

ZsZso
A másik fórumban már válaszoltam 😊

A választott szerver: ORACLE

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

TQ cheater
Baj van!
Letöltöttem a CB klienst,de nincs benne semmi exe fájl,nem lehet mivel elinditani!!Ez most mitöl van?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Jajj akkor azt nekem uzsgyi le kell tõteni xD

Amúgy kösz a dicséretet😊

Be Positive! MMO GAMER

ZsZso
OFF:
<#worship> õszintén meghajlok elõtted ... rég nem láttam ilyet fórumon <#worship>

ON:
Tombi, így igaz ... a CB kliens jó lesz, csak egy peccs kell hozzá. (kíváncsi leszek mennyi idõ alatt fogja letölteni 😄)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tombi
már most is le lehet szedni cb kliens jo lesz ugytom, max a pöcsöt kell leszedni hozzá

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

TQ cheater
EZAZEZEAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZAZEZSAZZZ!!!!

Mondjuk elötte még le kell tölteni....😊

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Azt hiszem félreértetted a commentem....mind1 nem akarok vitába keveredni.....sztem legyen peace

Be Positive! MMO GAMER

ZsZso
Gyors vagy EvolutioN, épp most akartam írni 😊

Na fiúk, lányok kitûzték az OB kezdetének idõpontját. A mi idõnk szerint november 22-én (azaz holnap)hajnali 4:30-tól játszhatunk immáron a 2 hivatalos szerver egyikén. KLIKK
ZsZso
Áhh jólvan 😊. Csak felkaptam a fejem 😊

ScarY MAN
tudom hog ynem az...meg nem letezik...meg hogy rajongoi...de azert fuhh..nah 😄

...

ScarY MAN
azért van ".." jelbe xD ... szal érted xD vehetjük annak xD

...

ZsZso
Létezik hivatalos magyar oldal?!

ZsZso
Csak a priest és az archer tud alapból szállni. Õk a wing fajt képviselik, akik születésük óta rendelkeznek szárnyakkal. A többi kaszt/faj a játék során tehet majd szert eme képességre (állatok, vagy eszközök segítségével szelhetik az égbolt óceánjait)

ScarY MAN
sztem gondolt azokra akik nem nezik a "hivatalos magyar pw oldalt" ...

...

<#wilting>

megvan a patch... letöltik a teszt szerverre, és "HA" minden okés, nincs nagyobb hiba, 20-21-én bejelentés OB-vel kapcsolatban.

Noob vagy te... Magad nevében beszélj attól hogy teneked nincs magánéleted másnak had legyen már...

itt minden kaszt alapbol tud repulni vagy a szarnyakat kulon meg kell venni ?

akkor majd soha

Arthas
when it's ready

kb mikor lesz szerver? Majd jövöre ? <#confused>

TQ cheater
De persze lehet hogy megváltozik a véleményem.....majd meglátjuk mint és hogy lesz...

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Lol bazze ha ekkora noob vagy hogy nincs türelmed fejlödni menj is a francba....nem mondom,hogy hip-hop és már 110-es vagy,én se tudok olyan sokat játszani vele,de valszeg megpróbálok minnél gyorsabban fejlödni....nekem valahogy nem csak akkor fun ha high-lvl mindencucc szupermen vagyok....pff
1 év alatt csak max leszek valahogy xD

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Két kérdés:
1.Mikor lesz MY-EN??????
2.Tudtátok hogy a PW készítõinek van több másik játékuk is?Pl.Zhu Xian Online...nagyon hasonlo PW-hez nem tom hol jött ki eddig de nem látszik olyan rossznak.Én vmi olyat is hallottam,hogy majd valamikor a PW-t és a Zhu Xian-t összeakják,és így 1 super deformeg PW-t kapnak,ami tök zsír lesz.De ez nem tom mikor és hogy lesz.Tud valaki valamit erröl??Mer nem nagyon vagyok képben....

Be Positive! MMO GAMER

ScarY MAN
olvasgass vissza... vagy ott az a link...pw hun scene ... katt rá...

...

help plz

helo
nemtudja valakimivan a pw serokkal ?
leszetem az angol open beta klienst, feltettem, pecselte magát, elinditom
és azt írja ki hogy nem talál szervert :/
ezt a klienst szedtem le és itt regeltem :

pw

Gubberx
Én kb a sz össszes free mmo-t kipróbáltam már de mindíg sro-hoz jutok vissza 😊 asse jó de jobb mint a többi😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hát nagyot csalódtam PWben... Nem lesz jobb a fejlõdés mint a silkroadnak sõt még roszabb lesz... meg ahogy ütnek az emberep... Pff...
Hát én biztos nem fogok vele játszani ha ilyen szar lesz... 4xes szerveren sem lehet rendesen fejlõdni... akkor a simán hogy lehet majd...

Anthraxus
Én meg ajánlom az Angol verziót a gamehaze tört szerverén😄

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

Javaslom a kisebb ping -û server -t.
kipróbálgattam a kasztokat, arra jó volt, elõtte nem játszottam, de érezni, hogy a játékélmény nem az igazi.

itt az emberek általában melyik szerverre mennek majd? oracle vagy delphi?

sajna el sem tudom dönteni, hogy melyik kasztot válasszam.

HencStein
hát persze mert senki nem csinál semmi normális cucot mert mikora megbirná már tul nagy nyersanyag meg kevés .. de ez a szerver nem is arrol szol

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

ahogy láttam, már visszavettek a 4x-es xp-bõl 😊

Hát csalódtam ebben a PWben... Megnéztem ezt a 4x(?)es szervert és hát elég szarul lehet fejlõdni...

HencStein
jah

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

szal ah letöltöm a patchet tok is jáccani vele?

HencStein
Ahogy a questekböl meg innen onnan látam sztem ez a kinai server nek a más és csak 1 angol lang van rárakva amugy mindenjo lehet vele szorakozni amig nem jön az official meg kilehetprobálni a karikat meg hogy mi merre van..

én meg san andreas multi 😄

ScarY MAN
en addig archlordozok xD

...

én inkább várok xD

musha
hm, ezt kipróbálom...bár nem szeretem ezeket a 4-szeres, 6-szoros szorzós megoldásokat, de addig biztos jó, amíg ki nem adják végre az oridzsit.

és? Jó? vagy inkább stfu szerver?XD

HencStein
Ez 1 tört szerver ....
leszec 1 patchet ami ehez a szerverhez való , elinditod és már gamálsz is 😄

(servert kiprobáltam... 100 1mnet as ping dupla xp etc )

http://www.gamehaze.com/forum/f74/perfect-world-live-opening-51998/ Nah eeeeez mi a *****??????? Csak kamuznak... (sztem)

http://www.gamehaze.com/

Erre csak annyit tok mondani:Mondtam hogy ferdeszemûek csinálják muhahahaha >😄