1447
  • csgj
    Oksi, akkor kipróbálom. Fél 7-re lejön. Melyik szerveren vagytok, vagy hol van sok magyar? Nem mintha baj lenne, hogy angolul kell chatelnem, már megszoktam, és szeretem is, csak ha van magyar céh, akkor jó lenne velük nyomulni :)
  • Vamp17
    kicsit mangas, de sztm nem zavaro annyira. meg annyira szabad a kargen, hogy a mangatol teljesen eluto karit is csinalhatsz :) bar ennek a fene nagy reszletes kargennek is megvan a hatulutoje. egyesek nagyon elszalnak.... utalom mikor valaki ilyen gany, jatek vilagaba nem passzolo dolgokat csinal.....
  • Probatbicol
    Egy lehelletnyi beütés tényleg van, de annyira nem mangás. Nézd meg előtte a Fiestát vagy a Dreams of mirrort, na azok után ez biztos nem fog mangásnak tűnni.
  • csgj
    Hali! Néztem videót a játékról, és olvastam róla egy nagyon jó értékelést. A karaktergenerálás valami eszméletlen, és még ingyen is van, szóval gondoltam kipróbálom. Csak egy kis bajom van vele. Hogy egy cseppet mangás. Legalábbis a képek alapján nagyon úgy néz ki. Talán annyira nem fog zavarni, ha tényleg jó a játék, de azért megkérdezném, hogy valóban megéri-e leszedni annak, aki nem csípi a mangát :D ?
  • Looooser
    jah igen és remélem hogy tényleg nem lessz wipe, mert az MG úgy néz ki mint én és nehéz volt megcsinálni
  • Looooser
    hát nem toom vhogy nekem nem így nem jöttbe maradok az MG-nél egy jó kis kombóba össze van rakva a skill-jeim és abálok mindenkit
  • Vamp17
    hat lehet hogy csak 2 van neki, de attol meg sztm o a legerosebb kari a jatekban :)sztm pont a petjei miatt keves a tamado skillje. ogy mar tul eros lenne.
  • Jockey
    másnak sicsn sokal több,max 3 db..viszont ott a peted, az majd intéz helyetted mindent:-)
  • Looooser
    támadó. van össz vissz 2 db lvl 13 ig asszem
  • Vamp17
    a cloded beta utan azt mondtak, tobb whipe nem lesz, szal sztm maradnak a karik. De azert ne bizd el magad a majusi indulassal, az open beta es huzodott jopar hetig...WF-et nem tom, en WB vel meg Wingel voltam csak. a WF milyen skilljeit hianyolod amugy?
  • Looooser
    mondjuk 1 dolog nagyon zavar
    hogy a WF-eknek kevés skill jük van
  • Looooser
    nah az jó reggel angol érettségi elött elindítom a gépem estér már a teljes gammával játszom :D a karik megmaradnak vagy újakat kell kezdeni?
  • Vamp17
    hat azert csodat ne varj :) a serverek maradnak malajziaban. de mar volt par javitas az open indulasa ota. ha nincsenek sokan font, nalam siman van 200 as ping, ami sztm mar jo.
  • Titan
    Na, kíváncsi leszek rá...és ha még a célpont kijelölés sem fog csúszni, akkor ismét visszatérek...
  • Vamp17
    igen ingyenes marad. ugye az item mall megmarad,de amugy ingyenes lesz. a hivatalos datum amugy majus 8. persze csak akkor ha a tesztelok rabolintanak. de amennyi hibat mar folfedeztek.... hat azert irtam hogy remenykedjunk :)
  • Looooser
    de ingyenes marad nem? dropok mennyire fognak változni? stb?
  • Vamp17
    koszi a valaszt!

amugy talaltam egy erdekes dolgot a hivatalos forumon.

2008.04.21.
    "Az Open Beta 2007. november 22-én kezdődött.

Első Patch 2008. március 6-a.

Az indítás várt dátuma: 2008 májusa.
    (A teszt ezen a héten történik, ha minden megfelelően működik és az embereknek nem lesz gondja a játékkal, akkor májusban vége az open bétának és kezdődik a rendes játék

Jó játékot!"

es ami a lényeg, full client-el fog indulni a játék. vagyis hazassag, sajat haz, stb... remenykedjunk....

• Hydroceph
    ha a lvl5os quest akkor menj ide: 358.409
    ez a dockyard kozeleben van
  • Hydroceph
    am ha mgmondod quest pontos nevét akkor tunk segiteni
  • Hydroceph
    a folyon van egy hid, nem az ami kezdo felé van, hanem ami stronghold felé, arra kell legyen, hidtol befelé a tóhoz ahogy haladsz
  • Vamp17
    wing-el nyomom, elvileg a folyoban van, de en mar az egesz folyot atneztem....
  • Jockey
    akkor valszeg ross teknősöket ölsz
    nemtom milyen karival nyomulsz, de van kozelbe biztos pár tó, nézz szét normálisan
    amúgy q-ek mindig leirják pontosan melyk zóna
  • Vamp17
    igen vannak tekik a folyoban, de azokat hiaba olom. ezt meg sohasem dobjak. de azoknak a teknosoknek a neve is mas.
  • Probatbicol
    Ha jól emlékszem ezek teknősök és a víz alatt vannak a folyóban.
  • Vamp17
    nem tudjatok hogy ezt hol talalom? "fresh whirtortlen shell" mar mindenhol kerestem. ezt dobja valami vagy hol van? allitolag ennel: amphibian whirtortlen. de nem talalom sehol.
  • finaltrekker
    Hali!
    Ez a PW szerver ami most van ugye nemzetközi és Malajziában van? Lesznek másik szerverek, pl. európai?
  • Hydroceph
    minél kevesebb, de todmit, inkább ne is üssön :)
  • pongi10
    warrior attack speedjénél az a jobb ha minél több vagy ha minél kevesebb???
  • Looooser
    áhh addigra max lvl-esek leszün és zsír pöpecnek érezzük magunkat, sőt kétszer megunjuk XD
    ---
    ImMortal (warrior)
    Skiza (mage)
  • Hydroceph
    ahhoz képest hogy Archlord most milyen állapotban van, és milyenben volt kb fél-egy éve, remélem ez azért nem jut oda...
  • Hydroceph
    leSz hát
  • Looooser
    lessz ez még ígyse....
  • Vamp17
    nalam 430ms re pingeli meg a windows a goin.perfectworld.com.my (Oracle) servert altalaban. de van ugy hogy 230ms, a delelotti orakban. ez sztm meg jatszhato.
  • Looooser
    full új dns-t kapnak a szerók... nah lehet ez megoldja a lag problémát
  • Vamp17
    2008.04.22
    The long awaited AIMS lines will finally go live tomorrow!

Because of this all PW-MY-EN servers will be shut down. Downtime is estimated to take between 2 to 5 hours. It may take a while for the new DNS to propagate so the actual downtime may extend beyond the window provided. We expect connection and lag issues to be vastly improved after the new AIMS lines and load balancers are installed.

hat remelem hasznalni fog a szervereknek :)
  • Looooser
    hát sok minden lehet.. pl függy hogy milyen netetek van, vagy hogy mivel terheled még a procidat játék közben, vagy szerver telítettség stb...
  • Hydroceph
    mármint nmásik ismerosomnek:O)
  • Hydroceph
    Hello!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismerosomnek adott egy 1,8as celeron, egy 730as ram, és egy ati 9600as és a játék szaggat, pedig minden minimumon.
    ismerosomnek 1es proci, 512 ram, és mx 440es géppel levéve minden, de "szaggatásmentesen" fut, drivert cseréltek, mi lehet a gond?
  • Vamp17
    koszonom. multokor leszedtem a wow melle egy kis tavolkeleti mellekesnek, aztan nem indult el. :) pedig regebben jaccotam vele par napig. ezt toltottem most le: PerfectWorld_ENG_FullClientv126.exe ez a malaj-angol sztm.
  • ZsZso
    Igen, csak a maláj (angol) verzióval próbálkozz ne a filippínóssal!