Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
képek: picasaweb.google.com/educika
Masik. Ha jol tudom alapbol ingyenes a jatek. Csak ido kerdes es megjelennek a goldminerek es botterek. Egy az egyben ugy fog jarni, mint a Silkroad, a jatekosok 90+%-a botter.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a zene nem rossz, csak hosszutávon tök unalmas. mindenhol ugyanaz.
A magyarok az Oracle szerveren vannak..
1. City of Feather-ben a 'medence' körül valamelyik NPC (ha jól emlékszem)
2. Ezek megszerezhetõek, a küldi lényege h össze kell szedned azokat a cuccokat amiket kér a bankos (asszem mindegyikbõl 5-öt), és azután kapod meg..
3. erre az egy kérdésre nem tudok válaszolni (amikor haverommal pvp-ztem, engem nem idegesített..<#crazya>#crazya>
Kérdésedre sajna nem tudok válaszolni, én 7 hónapja játszottam vele utoljára.
www..KALOZOK.com
Az irányítás is jó, a kezelõfelület egy-két gyerekbetegségtõl eltekintve megfelelõ, az emote-ok pazarak.
Egy negatívuma van a default lag, ami nem is a skilleknél zavar igazán, hanem a targetelésnél, akár mob akár npc, a rákattintás után kell várni egy kicsit, hogy lehessen kezdeni valamit vele.
Lenne pár kérdésem a haladókhoz:
1.Merre van az aukciós ház/npc? A kezdõ városokban nincs, csak nagyobb szinten?
2. Az elején a bankos ad 2 küldit, amivel lehetne bõvíteni a bankhelyet ill. az inventory-t. Ezek a kövek megszerezhetõk valahogyan, vagy azt csak valódi pénzért árulják?
3. A az instázás/pvp magas szinten nem idegesítõ a lag miatt?
www..KALOZOK.com
a küldikbõl kapott mirage stone-val lehet uppolni?
bocsi akezdõ kérdésekért ^^
és a flying tool-okat honnan took majd szerezni?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
1.) Start menü --> Vezérlõpult
2.) Területi és nyelvi beállítások
3.) Nyelvek fül
4.) Alul kiixelni a kelet ázsiai nyelvek telepítését
5.) Alkalmaz
6.) Telepítés után újraindítás és menni fog az alt+tab
Remélem segítettem valakinek.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Azt szeretném megkérdeni, hogy ha én w-elf vagyok, barátnõm viszont mindeképpen róka akar lenni, mennyire kerülünk messze egymástól?
Mi az a szint, amikor már tudunk együtt játszani?
Be Positive! MMO GAMER
próbálok regisztrálni, de az jön ki, hogy a kiszolgáló nem található.
csak pillanatnyilag nem elérhetõ?
------
Szerintem elég összetett a játék. Legalábbis összetettebb mint az összes eddigi F2P MMORPG. Ami eddig nagyon tetszik, hogy eltekintve pár paraszt játékostól hihetetlen közösség alakult a Oracle szerveren. Eddig bunkó magyarral nem nagyon találkoztam, pedig ettõl féltem a legjobban. Nem marják egymást a klánok (WoWban általános volt, bár itt még az elején járunk). A külföldiek is többnyire kedvesek, segítenek ahol tudnak. A játék igazán élvezetes, s a questek is változatosnak mondhatóak ... nem csak ÖLJ 10 mobot, meg ilyenek, utazgatni kell néha, "nyomozni" vagy épp növényeket vadászni. Kell ennél több? Nekem egyelõre nem.
(Kár hogy a csetelés nagyon gázul lett megoldva, de meg lehet szokni)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ti: -a slkillekhez külön könyveket kellett venni,nem kis pénzekért,
-lvl 20 tol specializálodni lehetett a classodon belül..egy baromi hosszu küldivel,
-ugyanigy lvl 40 nél is.
ami itt gáz...a nemek eröltetése----azaz bizonyos classok csak nõi karival játszhatóak.
---
1 kérdés nem tudjátok milehet a probléma hogy lenyomom a skill gombot és nem reagál azonnal hanem 1-2 mp-vel késöbb
Milyen a pingetek ill. mennyire játszható a játék?Mert a betaban a 3 mp delay nem volt kóser<#beka2>#beka2>
Kösz!
Továbbá nem csak level kell a skillekhez, hanem kultivációs szint is amiket a narancs küldikkel tudsz szerezni pl. autocopy!
Az elérhetõ spelleket meg kell venni aranyé' és SP pontért! A Fajodnak, kasztodnak megfelelõ MASTER-nél! DE ha pl. a kovácskészítõ craft skilled lép szintet azt az ELDER-nél tudod léptetni!
am sztem vmi nem jó a skill tanulásommal lvl 5 vagyok WF /már kiírta hogy elkezdhetek tanulni az eldernél/ az sp balancem 575-ön van és nem jelez ki semmi skill-t amit meg tudnék tanulni
Szintednél nem magasabbat tudsz pet tamingolni..azaz "befogni"..ezt majd ki kell keltetned,etc...
nekem a lynxek,rhinocéroszok,most épp egy rovarszerü a favorit
...fontos,hogy milyen szintüet fogsz be,mivel jártam ugy,hogy a pet nem fejlõdött tovább...emellett a lojalitását ápolni kell folyamatosan...mivel igy kevesebb xp-t von el a "közös" gyõzelmeitekbõl..ily tárgyakat kereskedõknél kaphatsz-amikkel emeled a hûségét..
nem érdemes drága petet venni...amit tudsz használni...azt be is tudod fogni...
nem régóta játszom ezt,de ha vmi érdekel..szivesen segitek...
(Oraclen-HunMirmur néven vagyok)