Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fayme
igen, fel kell repülnöd a fa egyik teraszára, és ott lesz egy láda, azt kell kinyitni és visszavinni neki.
ha repülsz felfeé van egy olyan terasz, amit hid köt össze, na afölött van egyel ami neked kell.

képek: picasaweb.google.com/educika

aha felvettem tõle de csak 5 percem van nem tom mit kell csinálni<#confused><#falbav>. Valaki elmondaná nekem?
Fayme
eldertõl kell felvenni általában.

asszem a vénfasz adja a város közepén, de mér nem emlékszek :c
kultivációs quest az mi ? az a tanárom aki a skilleket aggya vagy valaki más?
Looooser
kultivációs questet nem csináltál...a tanárodtól kell fel venni asszem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ScarY MAN
Hali all! 1 EP karim van lvl 9en és a siklleket nem tom berakni<#conf> eddig ment de most ilyen sötét és pedig minden cucc megvan hozzá az arany skill minden és nem megy. Ezt irja ki : have not reach the required cultivate level. Help PLZ <#help>
Fayme
NoMads-ban vagyok én, de a magyar oldalon (itt) megnézhetitek miylen klánok vannak.

Hát nem túlzottan pörög a fórum.
Nekem is Guild kéne az Oracle-n, bár még elég alacsony vagyok.
Kyuzen, mage vagyok.
Oracle serveren nekem is jol jonne egy guild a priestemnek 😄
Shadowvzs nevre halhat a valtozatosag kedveert, meg alacsony szintu vagyok mert eddig a warriort fejlesztettem de ott meg sok mindent nem tudtam s kihagytam 😊
Ja amúgy thx XD
Az Oracle serveren nem tud valaki egy jó magyar guildot ?
Ryleh
ha már WF.és szárnyak..akkor egy észrevétel ha repülõ mobot akarsz tamingolni...és persze nem éred el 😊)nekem egy klántársam segitett...betámadta...azaz lecsalta a mobot...csak igy tudtam megszerezni.....azaz egy elf segitett..mivel voltak szárnyai...(nem egy lvl 8. as wasprol beszéltem..azokat eccerü volt leszedni)😊)

Fayme
a dragon quest dragon tabletet ad, amit be lehet cserélni ilyen oylan dolgokra, de cubigoldra nemhiszem...
azt csak pénzbõl lehet venni, vagy itt is vannak sellerek, akik ilyen itemeket árulnak.
WF-nek nem lehet szárnyat venni, csak ráját ami repül.

Helló a WFnek honnan lehet Winget szerezni ?
Ryleh
a dragon questek is vmi ilyesmit adnak,nem...a Cubi Goldot?

ezt a Cubi Gold ot csak Pénzel lehet szerzni vagy van valami seftelõl verzója is (gondolok archlord Chantrás izéjére 😊 )

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Fayme
lehet itemet küldeni mailben, igaz csak egyet egyszerre. szóval egyszerûbb ha megkérsz valakit aki átadogatja cuccaid.
van magyar klán, több is, keresd meg õket.
nemrégóta játszom, azért sem váalsuzoltam mindenre, mert én sem nagyon tudom 😊
én viszont baromi jol fejlõdök küldikbõl is, sõt, legtöbbször felhalmozódnak, emrt szintet lépek és kapok még egy csomót.
lehet, hogy valamiket nem csináltál meg, és ezért párat nem adnak az npc-k.
a karakterek statjai meg skjilljei elég jol le vannak irva a magyar oldalon, nézd meg az ottani forumot, meg ott biztos válaszolnak, szerintem azt többen olvassák 😊

1.hivatalos szerver, nemhiszem hogy van belõle tört magyar, de minek is mennénk oda, ha ez ingyenes?
5. küldd el neki levélben.
6. lehet rádiót hallgatni közben.
7. biztosan lesznek benne ujdonságok.
8. priestnek szerintem felesleges a str, csak a minimumot érdemes ráadni, mai a ruhájához elég.

1.mert pl keves magyarral talalkoztam ott eddig es mar warriorral 30lvnel irto lassan fejlodik mert 40000exp kell kb leveleknel meg tobb s a questekbol max 12000et kapok aminel minimum 50szornyet kell leolni ami eleg huzzos :/
5.mailre gondolsz? ott lehet itemet is kuldeni mert mikor egyszer nezztem csak penzt lattam igaz nem figyeltem emg nagyon
6. ez igaz viszont ha radiot halgatok enm ugyan olyan,mas a halgulata meg a netem is jobban terhelt 😛
8. az archerre is kivancsi vagyok hogy ott mire kell adni mert eleg gyengus szegeny :/ csinaltam egy karit s lv4nel 4et ut a lv2es szornyeknek, nem tudom hogyan statezem. amugy a 3fajta long range fegyo kozot mi kulombseg? van range s sebeseg kulombseg is?

a 2.,3.,4. kerdesre a valasz is jol esne, mert annyira nem nagyon talaltam ra egyertelmu/kielegito valaszokat googliba
Fayme
1.hivatalos szerver, nemhiszem hogy van belõle tört magyar, de minek is mennénk oda, ha ez ingyenes?
5. küldd el neki levélben.
6. lehet rádiót hallgatni közben.
7. biztosan lesznek benne ujdonságok.
8. priestnek szerintem felesleges a str, csak a minimumot érdemes ráadni, mai a ruhájához elég.

Sziasztok, en par napja indultam neki es van egy rakas kerdesem.
1. Csak cubi zoneos low exp server van vagy van hazai magyar szero is?
2.Valaki elmeselne hogy a warriort hogy erdemes statelni a 4 esetbe? (sword,polearm,axe,fist), mert en nem tudom mar mi legyek mivel 110 str-em 30con-om 40dex-em es 10int-em van :/
3.Melyik krakter a legjobb a kovetkezo kategoriakba: gyors fejlodes, pk?
4. Hallotam kulombozo variaciokat de mar nem ertem a dolgot, hogy vegulis ki maxolva jol statel melyik karakter a legmaszivabb? Ertem ez alatt, hogy hallotam olyat hogy a warriornal lv90 utan minden kari erosebb s igazabbol nem tudom, hogy lehet pl erosebb egy varazslo pl a warriornal :?
5. Ha nekem van pl tobb karim, valahogy nem elhet megbutykolni hogy egyik itemjeit oda adjam a masiknak s penzzel egyutt anelkul, hogy valakit megkelljen kerjek hogy tradeljunk majd adja vissza?
gondolok itt arra hogy a gamebe valami dugi dolog vagy website vault vagy valami 😊
6. Csak az par sound trackje van a jateknak? mert mar 3-4 nap utan eleg unalmas :/
7. Ha ez beta akkor majd varhato lesz nagyobb map vagy csak nagyobb szintu szornyekkel s uj itemekkel es bug javitasokkal fogjak megdobni?
8.Archer es Priest pont osztasa pl ha van 5 pontom akkor a priestnel hogy hatekonyabb legyen kell str:1, con:1, int:3 ?
Fayme
alyce??? fuj csaj karival nyomod? 😄

nyem nyem én archer vagyok 😊Alyce néven

Archlord:archlord.extra.hu Fő admin Emti Gaiahon 6x Olympus member

Fayme
nem függõzöm...jelenleg vizsgaidõszak😛
majd néha néha felnézek..de kissé meghalt a klánélet szerintem 😄
Gyere a NoMads-ba, én ott vagyok, találkoztam régi ismerõsökkel😊))
mi vagy egyébként?
fogadjunk vmi vari 😛

Te is függözöl Cicajány?és otthagytál minket muppeteket?😊melyik guildban vagy?

Fayme
oracle 😊

Jah amúgy meik szeróra menjek ? 😛

Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]

Nah Hát ez lol Gondoltam KIpróbálo ezt a gamet erre az archrlord legnagyobb Kockáit találom itt 😊

Fayme
helyes Emti, várunk szeretettel 😛
jan 6 után énis leszek online majd, keress meg szokásos névvel 😛

én most kezdtem el tolni a gamet archlordoztam egy darabig de most picit elegem lett belöle😊

aki rf-el játszik az melyik szerveren van???

Hát én ezt az arányt pont ellenkezõleg tippelném, de végül is most ízlésekrõl vitázunk aminek tudvalevõleg semmi értelme 😊.
De pontosan Orc bersereker voltam😊

Azért szerintem 100 embert odaültetsz a monitor elé, hogy az vagy ez a szebb 90 fölötti mondja, hogy az Archlord szebb. A questek ott sem sokkal másabbak esetleg ott vannak olyan fõbossok amiket egyedül nincs esély leverni így rá vagy kényszerülve az alkalmi partyra.
Ez engem a Lineage 2-re emlékeztetet.
Ryleh
na...Archlord.....
egysikú,szimpla koppintás..a fantáziatlanság a fõ jellemzõje..(LOL)

Fayme
mér a zselékockák kifejezetten viccesek ott 😄DD
egyébként ha megnézed egy csonti van benne XD

Bocs, de Archlord ??? Gyanítom nem orkkal voltál ott, az ottani ork kezdõterületnél, kopárabb, fantáziátlanabb terepet nem láttam még mmoban.
Meg a támadó dobókockák...brrrr.
Nem tudom, de figyelj már, ha ez külön kliensben fut akkor miért kínlódsz vele, ilyen alapon bármilyen netes rádiót hallgathatsz mellette, vagy winampot, cd-t stb.
Looooser
meg van ez a real player lejátszó a netes rádiós cucc de vmi felhasználó nevet és jelszót kér
hol kell erre regizni?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ryleh
igaz!!a henteléssel nem fejlõdsz..a kvesztek(noha nem kell hozzá nagy agyvelõ😊))de jobban fizetnek mint xp-ben,mint pénzben.
Leendõ WF eknek nagyon ajánlom a pet lojalitásának gondozását....hiszen elég sok xp-t von el...
Amugyí télleg...lvl 20 ig relative könnyen el lehet cammogni....

Annyi a titok nyitja, hogy a Questeket kell csinálni az azokban megnevezett szörnyeket kell gyilkolászni aztán lejelentkezni és egybõl fél szint meg is van😊
Fayme
én alig egy hete játszom, már 25 vagyok. szeirntem elég gyorsan lehet benne fejlõdni, fõleg ha van egy jó partyd.

Faki
3-4 óra alatt megléphetõ a level 10, sok questel gyorsan ugrálod a szinteket.

én 1 hét játékután se léptem túl a 10-es szintet. nem tudom hogy csináljátok de lemondhatnátok.

No leszedtem én is és nekikezdtem. Szóval az Archlord szebb de nem minden a külcsín. Level 14-es Beast vagyok az Oracle serveren ahogy olvastam ott vannak a magyarok ha gyúrok még pár szintet lehet valami magyar klánhoz csatlakozni? Meg akkor az tuti, hogyha véget ér a beta teszt akkor nem törlik a karikat?
nemtom hogy de megcsináltam...
bocs a felesleges HSZ-ért
hali!
végig olvastam a hozzászólásokat de nekem a regisztrálással vannak problémáim.
vmiért nem tudom aktiválni a regisztrációmat
ha vki tud segíteni!
THX

(mindent e szerint csináltam==>
http://perfectworld.extra.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=10
Looooser
lvl 6 atz elsõ skill
mint állt a legtöbb mmorpg-ben
nekem egy parám van meg van ez a real playeres szarság a netes rádiós cucc és vmi felhasználó nevet és jelszót kér
hol kell erre regizni?

Ryleh
amikor szintet lépsz,néha kiirja hogy mehetsz ehhez-ahhoz(pl skillek miatt),illetve jogosult vagy felkeresni x,y helyeket,stb.a fõvárosodban kellene lecsekkolni az npc-ket,kasztmesteredet,eldert,stb.

kell hozá valami misst csináûlni. ne kérdezt hogy mit. mivel keztél?