1447
-
#767 húú eredetin most ebben a pillanatban 250 ms az oracle
-
Hydroceph #766 cask az 1.2.6, valahol 126, valahol 1.26nak van feltuntetve, szal egyelore csak ezzel megy, amugy ha ujra leszeded gammát, nem szabad peccselni, az a verzio kell amit leszedsz a szűz cucc asszem -
Hydroceph #765 http://perfect-world.no-ip.info/szerverinfo.txt -
#764 no para tudjuk be az estének :D
értem de mikori peccseléssel nemműxik? -
Hydroceph #763 Na, bocs az elozo HSZer, nem kicsit lett tele hibával -
Hydroceph #762 cask olyan kliensel elhet egyelore csatlkozni, ami ninsc ádételve -
Hydroceph #761 igy van, elmondasuk szerint honlapjuk készülőben -
#760 ezt most nemértem van egy tört szerónk?
-
Hydroceph #759 na szal elkurtam, szoval:
«link» -
Hydroceph #758 wahh, amgyu ha vki nem látogatná rendszeresen magyar odlalt:
"Hello : A szerver nem lagos, abszólut faszán megy a skillek egyből reagálnak, semmi hátrány nincs a játék nagyon faszán élvezhető! Nekem bejön! Revolution-World Magyar PW szerver: [/url=http://perfect-world.no-ip.info/]«link»[/url]" -
Hydroceph #757 assa kéne:p
meg némi balance sztem:p -
#756 nalam egybol cast-ol. pici keses van persze a ping miatt (kb fel mp). classok sztm elegek. van harcos, barbar(vagy minek nemvezzem a WB-t :) ), varazslo, idezo, pap, ijasz.. mi kell meg? :) -
#755 leszedtem a játékot felraktam regeletem stb vártam h végre wow után vmi értelmes FREE mmorpg vel játszhatok.a menü király kari választás is király csak szegényesek a classok :S
na mind1 belogolok és erre mi vár?4szer kell megnyomnom 1 gombot h a karim elkezdjen castolni hmm...hát nemtudom tesztelgettem még 30percet de nagyon nemjöttbe :S -
#754 alacsony szinten nekem anyi küldim volt, hogy folyamatosan léptem a szinteken, küldizésen kivül szinte semmit sem csináltam talán egészen 40ig. utána már volt olyan, hogy elöbb elfogytak küldijeim mint ahogy szintet léptem volna, de még igy 73on se nagyon grindelgetek. napi küldik + fb-k- hh-k és emg is van aszint. vvagy végső esetben dq.
vki irta hogy a pap magas szinten csak partyzik, cáfolom :) egyedül is köszönöm szépen nagyonis jol elvagyok. inkább kis szinten voltak problémáim. -
#753 ez a hosszabb utvonal:
ez meg a rovidebb:
azert van kulonbseg... -
#752 petíciót javaslok... -
#751 kicsit sok lesz az egymas utanni hsz :)
valahol valamelyik tetves utvalaszto cseszi el... hol a 450ms-es hol a 230ms-es utat valasztja.... allitolag a cubinet mar szolt hibarol de a szolgaltato xarik ra... -
#750 most ujra leellenoriztem a trace route-al, ami most egy uj utvonalat talalt, nem megy at a jel amerikaba, hanem nemetorszagbol megy kozvetlenul malajziaba. csak az a gond hogy a pw-client valamiert tovabbra is az amcsi utvonalat reszesiti elonyben. :( meg a win is. de ezen az utvonalon a ping 230ms. nem tom a client miert nem latja. -
#749 írtam a hivatalos Forumba a magas ping-el kapcsolatban. mint tudjatok, europabol ezt nem a malaj servertol valo nagy tavolag idezi elo, hanem egyetlenegy szolgaltato, nevezetesen a Teleglobe Inc. lekovettem a gepemtol a kapcsolatot egy trace route programmal, es amig el nem eri ezt a pontot a kuldott jel, addig kb 80ms(!!!)-es pinget produkal. meg ha raszamolom az ezutan "rarakodo" adatkesest(amig elert a jel az oracle serverig, ettol a ponttol), akkor sem lenne szabad 100-150ms nel nagyobbnak lenni a pingnek!!!! maga a ceg new york ot koti ossze japannal (gondolom uvegszallal) es japanbol mar mas nyomja a jelet malajziaba. megkerdeztem hogy nem lenne e arra lehetoseg hogy mas utvonalon tortenjen a jel kuldese. meg varom a valaszt. -
#748 uj fejlemenyek az update-el:
kerdes:
I can't remember what the topic was called or which section it was in but i'm sure there was a thread. In this thread Leode had replied and mentioned that the last update was in March, then we had the aim lines and if everything was smooth then we were hopefully getting an update today? I know actually getting something on time is kinda wishful thinking but we can hope can't we?
It's 8am and if anyone actually understood that then...
forditas:
Nem emlékszem már rá hogy hol kérdezték de valamelyik témában olvastam. Ebben a témában Leode az válaszolta, hogy az utolsó frissítés márciusban volt, A AIM-ok allítólag tesztelik az új frissítést és ha mindent rendben találnak, akkor remélhetőleg mi ma kaptunk volna egy új Patchet. Tudom hogy reménytelen hogy pontosan megkapjuk, de reménykedhetünk még?
valasz:
Leode: I believe I said that the update would be in May. Towards the end of it. I do not recall anything about May 8th.
Keep in mind that patch updates from Perfect World Beijing are somewhat erratic. (We've only had one working patch anyway) They have established a new 'International Team' to assist with the issue so things should get better.
Happy Gaming!
forditas:
Leode: Azt hiszem, hogy azt mondtam, hogy a frissítés májusban lesz. Annak is a végén. Nem emlékszem hogy Május 8. át mondtam volna.
Nem feledjétek, a frissítések A Perfect World anyacégétől eléggé kiszámíthatatlanok. (nekünk eddig csak egy működő Patch-et küldtek)
De ők megalapítottak egy Nemzetközi csapatot hogy a dologgal foglalkozzonak, tehát reményeink szerint a dolgok jobbra fordulnak.
Jó Játékot! -
#747 en pw zek kb 1 hete, most van 17 es karim. de tobb idot nem is tok raszanni, baratno, iskola, munka mellett erre mar nem jut ido. de nem is baj, ha van folosleges 1-2 oram, akkor el vagyok vele. nekem erre kell ez a jatek. -
Hydroceph #746 és amilyen analfabéta, gondolom irnod nem kellett, csak target+attack ment mi?... -
Tankerka #745 én amijen kotszka vagyok 3 hét alatt csináltam wowban 70es karit 2x es szorzókkal :D
am én 2 napja szedtem le a PW-t van egy 16os priestem, és naon teccik a wow után :) -
#744 semmi...most nezem hogy nem emeltem ki a MELLesleget xD -
#743 en is jatszom wow-al hivatalos szeron. de en sem farmoltam meg egy percet se :) es remekul elvezem a jatekot :) 33 as vagyok masfel evi jatek utan :P :P persze nem fizetek be minden honapot... neha bemegyek jaccok egy kicsit majd 2-3 honapig pihi :) -
csgj #742 Hát, nem sokat, egy hónapot kb tört szerón. De én farmoltam ott is, mint a dög... :D Nemtom miért, ha nem volt muszáj :P -
#741 LOL
látom sokat játszottál wowal.semmit se kell farmolni fejlődés közben se utána.aki meg 70en farmol akármit is az noob xD -
#740 http://www.perfectworld.com.my (regeles, meg a linkek honnan lehet szedni)
http://asiapworld.com/pw (egesz jo osszefogalo oldal, es gyorsabb mint a malaj. legalabbis nalam)
europai server nincs, csak malaj, de a kliens angol. ping legjobb esetben 200 koruli, legrosszabban (sajat tapasztalat) kb 450ms. ennel rosszab nekem meg nem volt. jatekban ez kb fel masodperces kesest jelent. sztm kibirhato :) -
homeless #739 Honnan kell leszedni angol kliens-t és hol lehet regisztrálni európai szerverekre? -
csgj #738 Nem, ezek természetesek, hidd csak el! :) (btw fújj a szilikonra )
ScarY MAN: Miért, mi bajod van? :S -
#737 látom te is a szilikonba hiszel:-) -
#736 mellesleg megjegyeznem hogy ... -
csgj #735 Kicsit néha olyan unalmas farmolós a game, mint a WoW, de melyik mmo nem olyan...
Ja, és itt az én kis íjász karim:
-
#734 1 en ugy tom nem igazan van eros kari :) mindegyiknek van olyan gyengesege amit csak egy masik kari tud ellensulyozni. pl: az archer brutalakat sebez de csak tavolrol.. kozelrol sebzesfelezest kap. a warrioral alacsny szinten nehez (utanna sem tul konnyu) a pap alacsony szinten jo de utanna cxsak partyzni tud. a WB jo tank de keveset sebez...stb :)
2. vannak.
3. vannak.
4. sztm szamit.
5. hat en olyan 100 ra saccolom.
6. van.
7. van de irtjak rendesen, szal nem erdemes vele kinylodni :) -
csgj #733 Na, játszottam egy kicsit (most elmek LOST-ot nézni :P), és véglis bejövős eddig :) Van egy erena nevű elf nő karim, az Oracle szerón vok. -
homeless #732 Lenne pár kérdésem:
Melyik a legerősebb pvp karakter?
Vannak a bossok?
Vannak e mass pvp-k?
Számít e az (emberi)skill vagy 100%-ig csak a szint+cuccok?
Kb hány aktív magyar játékos van?
Van e olyan magyar klán ahol 20-nál többen játszanak aktívan?
Van e hozzá bot? -
csgj #731 Á, megvan, atomul el volt rejtve :P -
csgj #730 Nem tudjátok, hogy hova teszi az "extractáló" a telepítőt? Mert vmi Common Files volt, de ott nem találom. A hely viszont hiányzik, szóval nem sok kedvem van újra extractálni máshová. :S -
#729 Szerintem teljesen mind1, hogy mangás vagy nem...csak jó nagy melle legyen! -
#728 elvileg az Oracle a magyar szero. a magyar oldal szerint ott vannak a magyarok. en legalabbis ott vagyok :)