1447
-
#807 hát én azt hittem hogy te csináltad,és a finom virusaiddal akartál pár jelszot becserkészni...de akkor te se használd xD -
Hydroceph #806 cubizone.com es activate account, vagy account activation -
Hydroceph #805 he?:D amuy én nem futtattam le semmi progit, szal ha tudtam vna nem linkelem -
#804 virusmentesen nem menne ? :D -
#803 Mit kell beírni a játéknál? a member ID-t, vagy a nicknameot? És jelszónak mit? a Login passworld-ot, vagy a 2nd login passwordot? -
#802 Regisztráltam de nem akarja elfogadni a játéknál a jelszavamat meg az ilyeneket. Midnig kiírja hogy Incorrect passworld or ID vagy mit. Pedig mindent jól adok meg. Már két E-mailon is regiztem, de semmi... Mi a probléma? -
#801 Ez ilyen sokáig updateol? -
#800 megoldodott:D -
Hydroceph #799 ty anyway -
#798 sztem a modik kicsit elkeverték a büntipontokat... Doomista nem linkelt vírusos fájlt csak felhívta Hydroceph vírusos fájljára a figyelmet
(link mmodrálva. ez most itt poén?)
-
#797 Honnan lehet letölteni a teljeset? -
VIRUSOS,BANPLSTHXBYE -
Hydroceph #795 [linkek moderálva] -
mihalkagabika #794 cs all mekkora a legnagyobb agyar kari? -
Hydroceph #793 aha... de pedig de -
#792 komolyan mondom. azt nem varhatod el toluk hogy huzzanak malajziabol egy uvegszalat europaba. egy malajziaban levo szervernel a legjobb ping max 250ms korul lehet. -
Hydroceph #791 persze -
#790 a lag-ot nem lehet megszuntetni. ennnek fizikai akadályai vannak. -
Hydroceph #789 1et talalhasz -
#788 A lag is elszáll, vagy az megmarad?:) -
#787 Friss hír: 2008. Május 27-én, véget ér az open béta!!! Érkezik egy igencsak méretes patch, ami tartalmazni fogja tobbbek kozott a hazassag rendszert is, sok egyeb mellett. illetve az elkovetketzo honapokba rengeteg update-et es Event-et igernek.
a jatek marad termeszetesen ingyenes (leszamitva az item mall-t) -
Hydroceph #786 honnn szerezhetek playereken kivul fashionhoz dyet? -
#785 erdemes elolvasni a jatekrol szolo cikket az mmocentral.hu forumon. illetve az ott talalhato perfect world forumot is. elegge kiveseztuk ott, hogy mert jo/nemjo ez a jatek :) -
Hydroceph #784 Rajottem a megoldásra!, jo lámi voltam h nem ezzel kezdtem -
Hydroceph #783 ja és ha 5 méternél messzebb megyek egy karaktertol, akkor annak már cask envét látom! Graf maxon, gép birja, es cask ezzel az egy karival -
Hydroceph #782 szoval a target is, emg a szurke haju is... -
Hydroceph #781 Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy miert van az,, hogy barátnom egyik karakterével telejsen másnak látja karikat? szinte mindet, én pl egy szöke maca vagyok Ő meg vmi szurke haju libát lát, de minden karit máshogy lát...
a hiba cask egyetlen karijával van, viszont ha én lépek be accountjával itthoni saját gépen, akkor én is minden karit máshogy látok, szoval szerintem kliensoldali "problema" kizárva...
itt egy kép
nézzétek a targetet, az is én vagyok, meg a szoke is, van valami ötlet? -
#780 messzemenő következtetéseket nem vontam még le 6. szinten, de szerintem nagyon kellemes game. elfként kapásból tudtam repkedni, gyakorlatilag teljesen szabadon, viszont manából megy, így azért oda is kell figyelni picit (ez szerintem jó). grafikától nem estem hanyatt, erősen elnagyoltak a textúrák, animálás sincs túlzásba vive (magyarosan) a világban, de a karakterek szépek, az effektek is jók, illetve van az egészben koncepció, így összességében még szépnek is mondhatom. a karakteralkotás végre részletes, szinte teljesen egyénire szabható (nagyon nagy plussz pont nálam). az irányítás is teljesen rendben van: lehet a szokásos egérrel kijelölgetős módon, illetve wsad kombinációval is.
alapjában véve ugyanolyan mmo, mint a többi (küldetések, hentelés), de mégis van egy különleges atmoszférája, szóval kipróbálni szerintem mindenképp érdemes. -
#779 jó ez a game? érdemes bepróbálni? valaki áradozna róla egy kicsit? (vagy ha nem lehet, lebeszélne?) -
Hydroceph #778 van egy olyan a petmasternél, hogy Pet Taming Skills, asszem, ott tudod kitanulni -
Hydroceph #777 Mi a bajod pontosan? ne haragudj, de ez egy igencsak igénytelen HSZ volt xD -
#776 Már sikerült megcsináni de a petbefogós skillet nem kaptam meg...
help -
#775 Én most kezdtem el játszani a PW-vel és nem tudom h hol lehet a skill queteket megcsinálni!mert már meg vok lvl 10
plz help -
Hydroceph #774 3 évet azert ejgyeztem igy meg, mert tört szerveren, és 3 évig éveztem gammát -
Hydroceph #773 és pl l2, amit 3 évig jatszottam, el sem hiszed komolyan, sokkal elvezetesebb volt kevés playerrel, és igen, baszottjok voltak a 15v15ok, meg az is amikor 300 emberbol 30 giranban tobbi 270 meg vhol szetszorva, sosem untam magam, sztem ez nem lenne mashogy itt sem, inkabb az a gaz itt h kevesen szar a fejlodes -
Hydroceph #772 ez szinte minden mmoban igy van, es ott is van olyan aki nem szereti pvpt, de emgteszi igyisugyis... -
#771 lehet nem mindenki szereti a pvp-t, de ebben a gammában lvl30tó támadható vagy
ebből fakadóan ha kell ha nem néha pvp-zned kell, és gondolom azért ha legyaknak párszor azért revansot csak akarsz venni előbb utóbb,akár klánsegítséggel akár egyedül. ez pedig vonza magával a többi részt is..:) -
#770 ha a rividebb utvonalat hasznalja a game (lasd lejjebb) akkor altalaban 230-250ms korul van a ping. -
Hydroceph #769 akár, amugy nem mindenki van oda a pvpér (jo mondjuk ln pont igen)
amugy iylen hozzaallassal lehet h tényleg csak 10v10 lesz, amugy pl; l2...kurvaélvezetes 400an is... -
#768 mi ertelme van tort szervernek amikor ennek a gammanak a pvp a lenyege varfolglalosdival? 10 a 10 ellen flogtok varat foglalni?