1447
  • Titan

Ha gond lenne írj privit!
  • holecsko10
    Szia!

Hogy lehet arra a bizonyos privát szervere fel menni? Nagyon érdekelne. Vagy meg van szabva hogy ki mehet fel oda? Ha lenne rád időd elmagyaráznád hogy mit kell azért tenni hogy felmehessek arra a szervere.
  • Doomista
    thy all
  • Titan
    De van magyar privát szerver is, bár nem vagyunk sokan kb. 30 ember ott nem kell a cubival szarakodni...megismerni a játékot, tökéletes...
  • Monoton
    http://zszso.hu/perfectworld/index.php?option=com_content&view=article&id=51:regisztracios-utmutato&catid=3:portal_information
  • Doomista
    ah értem,thx..ez értelmetlenség igy
  • Gando
    mert valami CUBE foson is kell regelni mert azzal tudsz belépni
  • holecsko10
    Köszönöm az információt.
  • Doomista
    lejött torrentröl a játék,update...elöször kiirt vaamit hogy nemtudok a serverhez kapcsolodni,aztán meg nem fogadja el a passot vagy a nevet...szal elöször elfogadta ugyyan azt,de nem lépett be,aztán már nem fogadta el...ujra regiztem,azt sem...ne jöjön nekem senki azzal,hogy nem tudok regisztrálni,mert tudok baszameg,rendesen minden adatot lejegyeztem,de sehogysem fogad el semmit,ennyi,uninstal,4x regiztem más névvel jelszoval :)
  • Monoton
    lehet mert régen léptél be
  • holecsko10
    Akkor miért törölte a profilomat?
  • Monoton
    A Server tárol mindent!
  • holecsko10
    Jó reggelt!
    Itt lesz az első hozzá szólásom, ami pedig a következő lenne. Hova menti el a karakteremet a játék. 4 hónappal ez elüt korában volt fent utoljára és akkor voltam 10 szintű most meg kezdhetem el az elejéről. Valaki meg mondaná, hogy pontosan hova menti a karaktert. Köszönöm előre is a segítségeteket.
  • Doomista
    3. alkalommal is megszakadt :D ez olyan érdekes...pedig a rapperz is megszakadt,de aztán ujra nekiáltam,és lejött...pedig ugyanugy filefrontrol kapok öket...torrentrol is szedtem,este benthagytam, 5%-t leszedet perfectbol...problémát meg nem találom...gépem tiszta,virusmentes...own4d
  • ScarY MAN
    neked a gepeddel van valami :D requiemmel is csak a baj volt xD
  • Doomista
    hülyét kapok...2. alkalom 90%nál megszakad a letöltés...jolvan,leszedem torrentröl =(
  • Doomista
    köszi,akkor oda megyek,bar megszakadt 98%nál a letöltés,hehe,ujra tölthetem le :)
  • Fayme
    oraclen van sok magyar.
  • Doomista
    Nah itt az ideje ezt az mmo-t letölteni,én most szedem,3 óra és lejön,csak egy kérdésem van,melyik server lenne a legjobb nekem ? :)
  • Demonn
    Nem tudna valaki segiteni hogy Dragon Citybe hol van a fising zon mert van egy ada szoló qestem és nem találom sehol se a csáveszt akovel kell ot beszélnem.
  • Frosty01
    na amig ilyen bughalmaz, és nem enged játszani, én törlöm. majd egyszer talán...
  • Frosty01
    egyszerüen magától megjavult xDDDDDD
  • Frosty01
    pontosabban a játék még mindig szarakodik
  • Frosty01
    megvolt és jó :s
  • Looooser
    vagy checkeld a játékot az indítón
  • Looooser
    telepítsd újra...
  • Frosty01
    segítséééééééééég :O

hogy a p*csába van az, hogy miután karaktert készítettem, belépnék a világba játszani a töltőképernyőnél amikor végigér a csík kilép a játék minden indok, hibaüzi vagy bármi nélkül!!! valaki segítsen mert játszani akarok még ma... :( mivel csak ma meg holnapom van játékra :'(
  • Demonn
    hello már egy ideje játszok a gamával és nem tom hogy +1 re pl hogy lehet felhuzni vagy opsönt rakni rá ?
  • Hydroceph
    http://noir.hunro.hu/pwhu/news.php
  • herczeg
    utolsó kettő már nemtéma
  • herczeg
    nah szóval ma végre kipróbáltam, egész jó, egy WFet indítottam. viszont kérdésem az lenne. 10 slot van a pet ablakban, akkor majd végülis 10 petem lehet összesen? most tartok ott hogy küldit kéne csinálni a harmadik petért. meg tameltem vagy 5-6 féle szörnyet, de nem tudom melyiket keltessem ki. ha egyszer kikeltettem egy petet de úgydöntök hogy nem szeretem akkor lehet törölni?

meg az hogy lvl8on vagyok, és tanultam néhány skillet (a pethez kapcsolódóakat meg a tailor szakmát) de ezeket mind valami questért adták. csak úgy WF skillt még nem tudtam tanulni, csak az az alap van mit az elején ad. azóval van egy rakat skillpontom de hogyan tanulok belőle skillt?

plusz még az hogy látok mindenfelé tigris és róka formában rohangáló embereket. olyat én hogy tudok? skill kell hozzá?
  • Hydroceph
    BAZD! onnan szedtem :)

http://www.elitepvpers.de/forum/perfect-world/120010-new-release-zcpwbot-v1-0-mem-bot.html

az hackes exe-t meg a magyar pvt szerver egyik GMjetol kaptam XD
    szal ovatosan...xD
  • Hydroceph
    nhem :) linket adok ahol van egykét ilyen okosság ha kell, de gépemnek már mind1 XD 4 honapja nyomom kikapcsolt tuzfallal xD
  • Titan
    Itt megtalálod a questek leírását!
  • mihalkagabika
    igen ez megvan de lene még egy kérdésem az hogy kaptam lvl3-on egy questet ahol 1 tojást és 2 könyvet kellet szerezni de nem tudom hol kell ezt meg szerzni pls segítsetek
  • Titan
    Így van! De csak bizonyos szinten kapsz egy olyan kűldit, hogy fogj be egy állatot! Abból lesz egy tojás, amit el kell vinni a keltetőhöz és utána tudod használni!
  • Doomista
    99%ban igen.mivel a bothoz EGYÁLTALÁN nem kell semmilyen trojai,etc.egy darab sem,rengeteg mmorpghez van bot,és rengeteghez nincs semmi virus,amikhez meg van,azokrol mind mind kiderült hogy bizony rossz célbol vannak.van az az eliteserver féle forum,ott minden mmorpghez van bot,exploit,hack,cheat-rhdt szigoru a forum,ha 1 db virus is van abban a cuccban,amit az illetö feldob,delete-ban user.
  • mihalkagabika
    sziasztok van most egy uj karim WF és ezzel lenne kérdésem álitólag tud álatot hívni vagy idézni és ezt hogyan kell meg tenni?
  • Titan
    Ez nem jelenti azt, hogy vírusos lenne, mert pl. ha olyan "license"-es progit telepítesz ami beállítja a neted és a windowsod hálózati alapbeállításait átírja, akkor rögtön nyekeregnek a vírusírtók.. :(
  • Titan
    Be kell lépned a cubizone-ra és loginolni az accountodra, majd a profilnál aktiválni a megfelelő játékot!
    Ha ez nagyon bonyolúlt neked, akkor alantabb pár hozzászólással be van linkelve egy magyar szerver elérhetősége, ahol nincs akkora ping! Én pl. ott nyomom. Nincs tömeg, 15ms ping...