Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vamp17
en pw zek kb 1 hete, most van 17 es karim. de tobb idot nem is tok raszanni, baratno, iskola, munka mellett erre mar nem jut ido. de nem is baj, ha van folosleges 1-2 oram, akkor el vagyok vele. nekem erre kell ez a jatek.

és amilyen analfabéta, gondolom irnod nem kellett, csak target+attack ment mi?...

én amijen kotszka vagyok 3 hét alatt csináltam wowban 70es karit 2x es szorzókkal 😄
am én 2 napja szedtem le a PW-t van egy 16os priestem, és naon teccik a wow után 😊
ScarY MAN
semmi...most nezem hogy nem emeltem ki a MELLesleget xD

...

Vamp17
en is jatszom wow-al hivatalos szeron. de en sem farmoltam meg egy percet se 😊 es remekul elvezem a jatekot 😊 33 as vagyok masfel evi jatek utan 😛 😛 persze nem fizetek be minden honapot... neha bemegyek jaccok egy kicsit majd 2-3 honapig pihi 😊

Hát, nem sokat, egy hónapot kb tört szerón. De én farmoltam ott is, mint a dög... 😄 Nemtom miért, ha nem volt muszáj 😛
bodesz
LOL
látom sokat játszottál wowal.semmit se kell farmolni fejlõdés közben se utána.aki meg 70en farmol akármit is az noob xD

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Vamp17
http://www.perfectworld.com.my (regeles, meg a linkek honnan lehet szedni)
http://asiapworld.com/pw (egesz jo osszefogalo oldal, es gyorsabb mint a malaj. legalabbis nalam)

europai server nincs, csak malaj, de a kliens angol. ping legjobb esetben 200 koruli, legrosszabban (sajat tapasztalat) kb 450ms. ennel rosszab nekem meg nem volt. jatekban ez kb fel masodperces kesest jelent. sztm kibirhato 😊

Honnan kell leszedni angol kliens-t és hol lehet regisztrálni európai szerverekre?

Nem, ezek természetesek, hidd csak el! 😊 (btw fújj a szilikonra <#levele>)

ScarY MAN: Miért, mi bajod van? :S
Jockey
látom te is a szilikonba hiszel:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ScarY MAN
mellesleg megjegyeznem hogy ...<#banplz>

...

Kicsit néha olyan unalmas farmolós a game, mint a WoW, de melyik mmo nem olyan...

Ja, és itt az én kis íjász karim:

Vamp17
1 en ugy tom nem igazan van eros kari 😊 mindegyiknek van olyan gyengesege amit csak egy masik kari tud ellensulyozni. pl: az archer brutalakat sebez de csak tavolrol.. kozelrol sebzesfelezest kap. a warrioral alacsny szinten nehez (utanna sem tul konnyu) a pap alacsony szinten jo de utanna cxsak partyzni tud. a WB jo tank de keveset sebez...stb 😊
2. vannak.
3. vannak.
4. sztm szamit.
5. hat en olyan 100 ra saccolom.
6. van.
7. van de irtjak rendesen, szal nem erdemes vele kinylodni 😊

Na, játszottam egy kicsit (most elmek LOST-ot nézni 😛), és véglis bejövõs eddig 😊 Van egy erena nevû elf nõ karim, az Oracle szerón vok.
Lenne pár kérdésem:
Melyik a legerõsebb pvp karakter?
Vannak a bossok?
Vannak e mass pvp-k?
Számít e az (emberi)skill vagy 100%-ig csak a szint+cuccok?
Kb hány aktív magyar játékos van?
Van e olyan magyar klán ahol 20-nál többen játszanak aktívan?
Van e hozzá bot?

Á, megvan, atomul el volt rejtve 😛
Nem tudjátok, hogy hova teszi az "extractáló" a telepítõt? Mert vmi Common Files volt, de ott nem találom. A hely viszont hiányzik, szóval nem sok kedvem van újra extractálni máshová. :S
Titan
Szerintem teljesen mind1, hogy mangás vagy nem...csak jó nagy melle legyen!<#eplus2>

Vamp17
elvileg az Oracle a magyar szero. a magyar oldal szerint ott vannak a magyarok. en legalabbis ott vagyok 😊

Oksi, akkor kipróbálom. Fél 7-re lejön. Melyik szerveren vagytok, vagy hol van sok magyar? Nem mintha baj lenne, hogy angolul kell chatelnem, már megszoktam, és szeretem is, csak ha van magyar céh, akkor jó lenne velük nyomulni 😊
Vamp17
kicsit mangas, de sztm nem zavaro annyira. meg annyira szabad a kargen, hogy a mangatol teljesen eluto karit is csinalhatsz 😊 bar ennek a fene nagy reszletes kargennek is megvan a hatulutoje. egyesek nagyon elszalnak.... utalom mikor valaki ilyen gany, jatek vilagaba nem passzolo dolgokat csinal.....

Egy lehelletnyi beütés tényleg van, de annyira nem mangás. Nézd meg elõtte a Fiestát vagy a Dreams of mirrort, na azok után ez biztos nem fog mangásnak tûnni.
Hali! Néztem videót a játékról, és olvastam róla egy nagyon jó értékelést. A karaktergenerálás valami eszméletlen, és még ingyen is van, szóval gondoltam kipróbálom. Csak egy kis bajom van vele. Hogy egy cseppet mangás. Legalábbis a képek alapján nagyon úgy néz ki. Talán annyira nem fog zavarni, ha tényleg jó a játék, de azért megkérdezném, hogy valóban megéri-e leszedni annak, aki nem csípi a mangát 😄 ?
Looooser
jah igen és remélem hogy tényleg nem lessz wipe, mert az MG úgy néz ki mint én és nehéz volt megcsinálni

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
hát nem toom vhogy nekem nem így nem jöttbe maradok az MG-nél egy jó kis kombóba össze van rakva a skill-jeim és abálok mindenkit

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Vamp17
hat lehet hogy csak 2 van neki, de attol meg sztm o a legerosebb kari a jatekban 😊sztm pont a petjei miatt keves a tamado skillje. ogy mar tul eros lenne.

Jockey
másnak sicsn sokal több,max 3 db..viszont ott a peted, az majd intéz helyetted mindent:-)

Looooser
támadó. van össz vissz 2 db lvl 13 ig asszem

Vamp17
a cloded beta utan azt mondtak, tobb whipe nem lesz, szal sztm maradnak a karik. De azert ne bizd el magad a majusi indulassal, az open beta es huzodott jopar hetig...WF-et nem tom, en WB vel meg Wingel voltam csak. a WF milyen skilljeit hianyolod amugy?

Looooser
mondjuk 1 dolog nagyon zavar
hogy a WF-eknek kevés skill jük van

Looooser
nah az jó reggel angol érettségi elött elindítom a gépem estér már a teljes gammával játszom 😄 a karik megmaradnak vagy újakat kell kezdeni?

Vamp17
hat azert csodat ne varj 😊 a serverek maradnak malajziaban. de mar volt par javitas az open indulasa ota. ha nincsenek sokan font, nalam siman van 200 as ping, ami sztm mar jo.

Titan
Na, kíváncsi leszek rá...és ha még a célpont kijelölés sem fog csúszni, akkor ismét visszatérek...<#eplus2>

Vamp17
igen ingyenes marad. ugye az item mall megmarad,de amugy ingyenes lesz. a hivatalos datum amugy majus 8. persze csak akkor ha a tesztelok rabolintanak. de amennyi hibat mar folfedeztek.... hat azert irtam hogy remenykedjunk 😊

Looooser
de ingyenes marad nem? dropok mennyire fognak változni? stb?

Vamp17
koszi a valaszt!

amugy talaltam egy erdekes dolgot a hivatalos forumon.

2008.04.21.
"Az Open Beta 2007. november 22-én kezdõdött.

Elsõ Patch 2008. március 6-a.

Az indítás várt dátuma: 2008 májusa.
(A teszt ezen a héten történik, ha minden megfelelõen mûködik és az embereknek nem lesz gondja a játékkal, akkor májusban vége az open bétának és kezdõdik a rendes játék

Jó játékot!"

es ami a lényeg, full client-el fog indulni a játék. vagyis hazassag, sajat haz, stb... remenykedjunk....

ha a lvl5os quest akkor menj ide: 358.409
ez a dockyard kozeleben van

am ha mgmondod quest pontos nevét akkor tunk segiteni

a folyon van egy hid, nem az ami kezdo felé van, hanem ami stronghold felé, arra kell legyen, hidtol befelé a tóhoz ahogy haladsz

Vamp17
wing-el nyomom, elvileg a folyoban van, de en mar az egesz folyot atneztem....

Jockey
akkor valszeg ross teknõsöket ölsz
nemtom milyen karival nyomulsz, de van kozelbe biztos pár tó, nézz szét normálisan
amúgy q-ek mindig leirják pontosan melyk zóna

Vamp17
igen vannak tekik a folyoban, de azokat hiaba olom. ezt meg sohasem dobjak. de azoknak a teknosoknek a neve is mas.

Ha jól emlékszem ezek teknõsök és a víz alatt vannak a folyóban.
Vamp17
nem tudjatok hogy ezt hol talalom? "fresh whirtortlen shell" mar mindenhol kerestem. ezt dobja valami vagy hol van? allitolag ennel: amphibian whirtortlen. de nem talalom sehol.

finaltrekker
Hali!
Ez a PW szerver ami most van ugye nemzetközi és Malajziában van? Lesznek másik szerverek, pl. európai?

www..KALOZOK.com

minél kevesebb, de todmit, inkább ne is üssön 😊

warrior attack speedjénél az a jobb ha minél több vagy ha minél kevesebb???
Looooser
áhh addigra max lvl-esek leszün és zsír pöpecnek érezzük magunkat, sõt kétszer megunjuk XD
---
ImMortal (warrior)
Skiza (mage)

ahhoz képest hogy Archlord most milyen állapotban van, és milyenben volt kb fél-egy éve, remélem ez azért nem jut oda...