1447
-
jhonpol #887 Hú köszi nagyon izgi és ha jó a felfogó képességem ez aszt jelenti hogy szept2-án tudok játszani KÖSZI KÖSZI -
Várj várj :)
Értelmezzük együtt!
"holnap vége a closed beta-nak"
H O L N A P - mivel 2008.08.26 a hozzászólás dátuma, ez 2008.08.27et jelent
V É G E A C L O S E D B E T A - n a k - nem mennek a szerverek, nincs többé closed béta (nem lehet játszani)
"szept. 2-án indul az open beta"
S Z E P T 2. - valószínűleg 2008.09.02-re gondol
I N D U L A Z O P E N B E T A - ismét indulnak a szerverek, open beta verzióval (lehet játszani).
KONKLÚZIÓ
2008.08.27-2008.09.02 között NEM MENNEK a szerverek, NEM TUDSZ játszani. Ez egy MMORPG, amihez nem csak internet kapcsolat kell, hanem egy szerver is, ahova csatlakozni tudsz.
És egy ellenörzőkérdés:
Hogy tudnál belépni, ha nem mennek a szerverek? (nincs mihez csatlakozni) - vigyázz beugratós!
-
jhonpol #885 Igen és mit csináljak vele ha nem enged belépni???
-
Értetlenség elkerülése végett: #881, azaz az előtted lévő hozzászólást olvasd el. -
Minek? Úgyse tudsz olvasni. -
jhonpol #882 császtok valaki adna egy acountot meg egy jelszót megköszönném
előre is köszi amugy hiábegizek ne akar belépni az engol verzióhoz kellene. -
holnap vége a closed beta-nak szal sztem neméri meg 1 nap miatt szarakodni vele, szept. 2-án indul az openbeta. -
Probatbicol #880 Ha jól látom itt pl.még osztanak beta keyt. Ha megvan akkor az account info-ba kell menni a pw főoldalon és aktiválni. -
Roy4l #879 azlene a kérdésem hogy letöltöttem de a játékba aztirja hogy incorrent account pedig az oldalra feltudok menni mit kell csinálni? beta keyet honann lehet szedni vagy mit tehetek? -
maga a játék pedig nagyon bejön nekem, mer jáccogattam vele unalmamba. teccik hogy szabad vagy, sokmidnent csinálhatsz. -
Probatbicol #877 Én is kipróbáltam, nálam egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet, van ugyan egy minimális késleltetés, de a MY verzióhoz képest elenyésző, így már bőven játszható. Úgy látszik a játék érzékeny a latency-re, majd az európai verzió lesz a megoldás.
Viszont nekem úgy tűnik a grafikában valami effekt nincs még itt a closed-ban bekapcsolva, mert mindent maxra állítva is valahogy csúnyább mint a MY.
Jó lesz ez eu szerverrel, ha nem jött volna be az Atlantica akkor valószínű újra játszanék vele. -
Nah hát én szereztem beta keyt az international-hoz, meg felistettem a játékot, regeltem, midnen jó. de a játék egy rakás szar :S úgy laggolok hogy az már idegesítő.. rákattintok a lényre, vár 4 mp-t kb és utána támad, majd ha a harc közbe megnyomok egy skillt, ugyan ze, 4mp-s csúszás... szerver választásnál is valami 200-as körüli ping/latency-t ír :S -
jah nekem az európaira kéne majd csak az a baj hogy lehet hogy spamnak nézte a reg-emet
azt törölte a levelező program -
Gyrmur #874 Innen : innen
Ez persze az Észak-Amerikai
még van 352 db kulcs... -
honnan???:O -
Ja, ez érdekes lesz, anno egy ideig toltam ezt, de nem sokat lehetett érteni, mert az angol fordítás valami kritikán aluli volt. Talán most ezt is rendbevágják. Már szereztem is CB kulcsot :)
DB -
wazz regeltem az oldalra azt semmi levél a regisztrálásról ennek már egy jópár napja -
fennt a bannerben... -
Sziasztok most szedtem le a játékot és örülnék ha valaki tudna írni a fajokról/kasztokról nagyon megköszönném ha de vki ismer magyar oldalt azt is belinkelhetné thx -
EU szerver? no ez már kezd éredekes lenni, kiváncsian várom -
szeptemberben lessz a cb... -
Na, végre... -
hopsz akkor most regeek hát ha kapok cbre kódot :D
-
Gyrmur #864 Lehet sokaknak nem mondok vele újat, csak az utóbbi hozzászólásokban nem láttam:
Lesz EU szerver is a PW ben
Járék oldal
fórum -
jah, amugy elvileg van magyar pw szerver :) probald ki azt :) -
en is ezert hagytam abba :) . most runes of magicet varom... remelem az legalabb jo lesz -
ahhh annyira lassú a játék menete nekem, és az a laggg pedig jó lenne -
hehe :D mokás :D -
Ez nagyon lol.
-
Ez nagyon lol.
[IMG]http://holecsko.extra.hu/kepek/santa claus.JPG[/IMG] -
Probatbicol #857 Az amcsi szerverek eléri idejével mostanában már nem szokott gond lenni .
Egyébként az a neve, hogy Perfect World International, nem tudom lesznek-e majd európai szerverek. -
nekünk európai kell.... -
Probatbicol #855 Indul az amerikai pw ha érdekel valakit, az mmorpg.com-on már osztják a béta kulcsokat. -
sanyiiiii #854 igazából nekem az is jó ha megveszi a szervcert és idetelepiti a háza alá akkor legalább nekünk sem lesz delayes... bár nem mintha mostanság lettem volna fent de azért na akkor csak adnék neki még egy esélytxD -
az jobb ha közvetlenül a szerverre építi a házat... XD -
sanyiiiii #852 Elköltözöl a malájokhoz a szerver mellé:P -
marbi #851 Sziasztok!!
Van egy olyan problémám, hogy skill használatakor legalább 3sec telik el mig létrejön, miért van ez és hogy tudom orvosolni?
Elöre is köszi! -
keresni kell öket :D én találtam egy klánt régebben és akkor láttam hogy mennyien vannak :D -
Én ma kezdtem a játékot. Eddig Rappelzt nyomtam, de ez 1000x de sokkal jobb :) -
Ti magyarok mikor szoktatok játszani ezzel a játékkal, mert amikor én felmegyek szinte egy magyart sem látok.