1447
  • jhonpol
    Hú köszi nagyon izgi és ha jó a felfogó képességem ez aszt jelenti hogy szept2-án tudok játszani KÖSZI KÖSZI
  • ZsZso
    Várj várj :)
    Értelmezzük együtt!

"holnap vége a closed beta-nak"
    H O L N A P - mivel 2008.08.26 a hozzászólás dátuma, ez 2008.08.27et jelent
    V É G E A C L O S E D B E T A - n a k - nem mennek a szerverek, nincs többé closed béta (nem lehet játszani)

"szept. 2-án indul az open beta"
    S Z E P T 2. - valószínűleg 2008.09.02-re gondol
    I N D U L A Z O P E N B E T A - ismét indulnak a szerverek, open beta verzióval (lehet játszani).

KONKLÚZIÓ
    2008.08.27-2008.09.02 között NEM MENNEK a szerverek, NEM TUDSZ játszani. Ez egy MMORPG, amihez nem csak internet kapcsolat kell, hanem egy szerver is, ahova csatlakozni tudsz.

És egy ellenörzőkérdés:
    Hogy tudnál belépni, ha nem mennek a szerverek? (nincs mihez csatlakozni) - vigyázz beugratós!
  • jhonpol
    Igen és mit csináljak vele ha nem enged belépni???
  • ZsZso
    Értetlenség elkerülése végett: #881, azaz az előtted lévő hozzászólást olvasd el.
  • ZsZso
    Minek? Úgyse tudsz olvasni.
  • jhonpol
    császtok valaki adna egy acountot meg egy jelszót megköszönném
    előre is köszi amugy hiábegizek ne akar belépni az engol verzióhoz kellene.
  • Gubberx
    holnap vége a closed beta-nak szal sztem neméri meg 1 nap miatt szarakodni vele, szept. 2-án indul az openbeta.
  • Probatbicol
    Ha jól látom itt pl.még osztanak beta keyt. Ha megvan akkor az account info-ba kell menni a pw főoldalon és aktiválni.
  • Roy4l
    azlene a kérdésem hogy letöltöttem de a játékba aztirja hogy incorrent account pedig az oldalra feltudok menni mit kell csinálni? beta keyet honann lehet szedni vagy mit tehetek?
  • Slipknot14
    maga a játék pedig nagyon bejön nekem, mer jáccogattam vele unalmamba. teccik hogy szabad vagy, sokmidnent csinálhatsz.
  • Probatbicol
    Én is kipróbáltam, nálam egyáltalán nem ilyen vészes a helyzet, van ugyan egy minimális késleltetés, de a MY verzióhoz képest elenyésző, így már bőven játszható. Úgy látszik a játék érzékeny a latency-re, majd az európai verzió lesz a megoldás.
    Viszont nekem úgy tűnik a grafikában valami effekt nincs még itt a closed-ban bekapcsolva, mert mindent maxra állítva is valahogy csúnyább mint a MY.
    Jó lesz ez eu szerverrel, ha nem jött volna be az Atlantica akkor valószínű újra játszanék vele.
  • Slipknot14
    Nah hát én szereztem beta keyt az international-hoz, meg felistettem a játékot, regeltem, midnen jó. de a játék egy rakás szar :S úgy laggolok hogy az már idegesítő.. rákattintok a lényre, vár 4 mp-t kb és utána támad, majd ha a harc közbe megnyomok egy skillt, ugyan ze, 4mp-s csúszás... szerver választásnál is valami 200-as körüli ping/latency-t ír :S
  • Looooser
    jah nekem az európaira kéne majd csak az a baj hogy lehet hogy spamnak nézte a reg-emet
    azt törölte a levelező program
  • Gyrmur
    Innen : innen

Ez persze az Észak-Amerikai

még van 352 db kulcs...
  • Looooser
    honnan???:O
  • DonnieBrasco
    Ja, ez érdekes lesz, anno egy ideig toltam ezt, de nem sokat lehetett érteni, mert az angol fordítás valami kritikán aluli volt. Talán most ezt is rendbevágják. Már szereztem is CB kulcsot :)

DB
  • Looooser
    wazz regeltem az oldalra azt semmi levél a regisztrálásról ennek már egy jópár napja
  • Gando
    fennt a bannerben...
  • Rolly
    Sziasztok most szedtem le a játékot és örülnék ha valaki tudna írni a fajokról/kasztokról nagyon megköszönném ha de vki ismer magyar oldalt azt is belinkelhetné thx
  • Jockey
    EU szerver? no ez már kezd éredekes lenni, kiváncsian várom
  • Looooser
    szeptemberben lessz a cb...
  • Titan
    Na, végre...
  • Looooser
    hopsz akkor most regeek hát ha kapok cbre kódot :D
  • Gyrmur
    Lehet sokaknak nem mondok vele újat, csak az utóbbi hozzászólásokban nem láttam:

Lesz EU szerver is a PW ben

Járék oldal

fórum
  • ScarY MAN
    jah, amugy elvileg van magyar pw szerver :) probald ki azt :)
  • ScarY MAN
    en is ezert hagytam abba :) . most runes of magicet varom... remelem az legalabb jo lesz
  • Looooser
    ahhh annyira lassú a játék menete nekem, és az a laggg pedig jó lenne
  • ScarY MAN
    hehe :D mokás :D
  • holecsko10
    Ez nagyon lol.

• holecsko10
    Ez nagyon lol.

[IMG]http://holecsko.extra.hu/kepek/santa claus.JPG[/IMG]
  • Probatbicol
    Az amcsi szerverek eléri idejével mostanában már nem szokott gond lenni .
    Egyébként az a neve, hogy Perfect World International, nem tudom lesznek-e majd európai szerverek.
  • Looooser
    nekünk európai kell....
  • Probatbicol
    Indul az amerikai pw ha érdekel valakit, az mmorpg.com-on már osztják a béta kulcsokat.
  • sanyiiiii
    igazából nekem az is jó ha megveszi a szervcert és idetelepiti a háza alá akkor legalább nekünk sem lesz delayes... bár nem mintha mostanság lettem volna fent de azért na akkor csak adnék neki még egy esélytxD
  • Looooser
    az jobb ha közvetlenül a szerverre építi a házat... XD
  • sanyiiiii
    Elköltözöl a malájokhoz a szerver mellé:P
  • marbi
    Sziasztok!!
    Van egy olyan problémám, hogy skill használatakor legalább 3sec telik el mig létrejön, miért van ez és hogy tudom orvosolni?
    Elöre is köszi!
  • Gando
    keresni kell öket :D én találtam egy klánt régebben és akkor láttam hogy mennyien vannak :D
  • tsipa
    Én ma kezdtem a játékot. Eddig Rappelzt nyomtam, de ez 1000x de sokkal jobb :)
  • holecsko10
    Ti magyarok mikor szoktatok játszani ezzel a játékkal, mert amikor én felmegyek szinte egy magyart sem látok.