Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am én 2 napja szedtem le a PW-t van egy 16os priestem, és naon teccik a wow után 😊
látom sokat játszottál wowal.semmit se kell farmolni fejlõdés közben se utána.aki meg 70en farmol akármit is az noob xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://asiapworld.com/pw (egesz jo osszefogalo oldal, es gyorsabb mint a malaj. legalabbis nalam)
europai server nincs, csak malaj, de a kliens angol. ping legjobb esetben 200 koruli, legrosszabban (sajat tapasztalat) kb 450ms. ennel rosszab nekem meg nem volt. jatekban ez kb fel masodperces kesest jelent. sztm kibirhato 😊
ScarY MAN: Miért, mi bajod van? :S
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ja, és itt az én kis íjász karim:
2. vannak.
3. vannak.
4. sztm szamit.
5. hat en olyan 100 ra saccolom.
6. van.
7. van de irtjak rendesen, szal nem erdemes vele kinylodni 😊
Melyik a legerõsebb pvp karakter?
Vannak a bossok?
Vannak e mass pvp-k?
Számít e az (emberi)skill vagy 100%-ig csak a szint+cuccok?
Kb hány aktív magyar játékos van?
Van e olyan magyar klán ahol 20-nál többen játszanak aktívan?
Van e hozzá bot?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
hogy a WF-eknek kevés skill jük van
amugy talaltam egy erdekes dolgot a hivatalos forumon.
2008.04.21.
"Az Open Beta 2007. november 22-én kezdõdött.
Elsõ Patch 2008. március 6-a.
Az indítás várt dátuma: 2008 májusa.
(A teszt ezen a héten történik, ha minden megfelelõen mûködik és az embereknek nem lesz gondja a játékkal, akkor májusban vége az open bétának és kezdõdik a rendes játék
Jó játékot!"
es ami a lényeg, full client-el fog indulni a játék. vagyis hazassag, sajat haz, stb... remenykedjunk....
ez a dockyard kozeleben van
nemtom milyen karival nyomulsz, de van kozelbe biztos pár tó, nézz szét normálisan
amúgy q-ek mindig leirják pontosan melyk zóna
Ez a PW szerver ami most van ugye nemzetközi és Malajziában van? Lesznek másik szerverek, pl. európai?
www..KALOZOK.com
---
ImMortal (warrior)
Skiza (mage)