1447
-
Lenssver #927 "mellekesen az európai szerver ugyanaz akié az európai cabal."
Sajnos szept 2 től coming soon van szerintem nem is fog menni 1 darabig mert cabalosok sajnos ilyenek na meg az árak is ha olyanok lesznek mint cabalon akkor drágább lesz mint a maláj.:D Még 1-2 hónapot kéregetnek és talán elindul. -
shadowvzs #926 mellekesen most is van nehany magyar a malayon s internationalon is szoval csak te nalad lehet a gond :D -
shadowvzs #925 mellekesen az europai szerver ugyanaze akie az europai cabal.. s nem malay a jatek :P csak van egy malay szerver is mint az usanak 1. az meg hogy nem updatel meg ilynek nalam nem fordult elo.... vagy blokkolja a firewall vagy virusirto a nethozzafereset a jateknak vagy megserult a fajl (elsore eskudnek meg) :P -
Probatbicol #924 Tökéletesen működik az international verzió, nálad szar valami. -
bjoee #923 Ha ez se indul ell az iternational verzio, nem fog a z europai se
Nem jelenik meg a server neve nem updatel (update conect server fail)
A tört verzio szintén ugyan ezt csinálja
Ez egy játék amivel nem lehet játszani
Vagyis egy nagyrakás maláj szarkupac
cabal silkroad wow mind megy ez meg nem,akkor gondolom a gépemel és az internettel nincs gond
-
shadowvzs #922 tudtommal az igen bar nem erdemes jatszani rajta olyan arak vannak pl vard meg inkabb az europait -
bjoee #921 Hello müködik ez az iternational verzio egyáltalán?Se manualisan se automatikusan nem tudom patchelni -
shadowvzs #920 amugy ha beindul az europai akkor valakinek kell egy account a MY-Oracleon vagy penz cserebe cubiert az europain? -
shadowvzs #919 egyebbkent valaki tudja hol van hundex? vagy zsozsonak mi a mail cime? -
shadowvzs #918 nm, vegyel fel baratlistara s kalozolhatlak... -
#917 Értem köszi a helpet -
shadowvzs #916 ebbe a honapba indul be a szerver maga de nincs pontos idopont meg -
shadowvzs #915 azert mert eu szeronak kulon kliens kell de meg nem nyilt meg a szerver -
#914 Hmm felregeltem magam mindenhova de most hogyan tovabb?:D
ha elinditom pw t csak delphit meg oracle szervert latom -
shadowvzs #913 http://forum.perfectworld.ms/register.php/
itt lehet regisztralni a pw eu forumra (referalshoz beirod shadowvzs) :D
a gamere meg itt perfectworld.ms de a forumra is regizz mert ott van mden info -
#912 Hello all ha valaki feltudna világositani hogy hol talalom az europai szervert,vagy hogy tudnék feljutni az irjon plz thx. -
shadowvzs #911 varsz szepen 3 napot :D -
fr #910 sziasztok!:D
aki oralén vagy delphin játszik elárulja hogy 1.3.8as kliens verzion van ilyen hogy Security lock.azt ohgyan kell kezelni hogy nyitva legyen?
mert nekem becsukodott és nem tudok kidobni tárgyakat az invetoryból:( -
#909 Koszi! mar keso, mar nem erdekel a jatek, letoroltem, nagyon lassu volt nalam, iszonyat kint volt leolni akarmit! :( azert koszi a jelentkezest! tovabbi jo jatekot. -
shadowvzs #908 figyeljetek checkoljatok le a europe server pingjet...
start menu-run-beirod cmd utana enter-beirod: ping perfectworld.ms
es mar nekem ki is dobta h 60 ms :D
meg nem nyilt meg a cb az eu szerveren de mar regetegen jottek at a usa szerorol mert nagyon draga, de par pill ide mivel jobb nekunk az eu mint az usa s my:
-jobb ping mivel nemet orszagba van a szerver
-baratsagos gmek s mindig valaszolnak ami a forumon is latszik
-az arak azonosak vagy olcsobbak mint a MY szero
-mivel hivatalos szero rakas eventet es a releasel majd egyenlo updatet a kinai szeroval
-tisztesegessebb jatek (sok gm szem tobbet latt s antihack progikat is hasznalnak)
- stb stb, ha nem erdekel is de legalabb regiz s nezz korul s refferalhoz nyugodtan beirhatod hogy shadowvzs a reginel :D
ja s hundex csinalta magyar groupbe bejelenkezhetek ha a regi meg volt itt:
http://forum.perfectworld.ms/group.php?groupid=5 -
tobeeman #907 én 18-as barbadian vok és aktívan jáccok -
fr #906 Sziasztok Oraclén 1.3.8as verzion van ilyen hogy Security lock!ha ki van kapcsolva akkor tudunk mindent csinálni:DDe ha be van zárva akkor nem tudunk cuccot kidobni az invetorybol meg auction servicet n ézni:(.Velem ez a helyzet:(bezárodott és nem tudok cuccot droppolni:(Kérlek segítsetek nekem hogyan lehetne kinyitni.Elöre is köszönöm. -
#905 Sziasztok! van itt valaki aki aktivan jatszik es tobb mint 3. szintu? -
Lenssver #904 Én megnéztem eszt az pw internationalt hát a ping szinte ugyanaz mint malájon.Angolosítva lettek dolgok meg változtak a mobok nevei is viszont
aszt mondtak hogy ez előrébb lesz mint a maláj és nagyon nincs előrébb maláj asszem game version 10+ ez meg csak game version 5 bár lehet meg lesz updete.Az Eus pw meg szerintem nagyon csuszni fog Games-Masters.com vette meg a licenset és most egyelőre csak a kéregetés megy.Bár mit is vártam a cabalosoktol. -
Probatbicol #903 igen -
Cekrény #902 sziasztok, bocsi ha valami írta már de nem láttam, ez a játék ingyenes? -
shadowvzs #901 es indul ebbe a honapban az europai ahol nekunk a legjobb pingunk lesz :)
perfectworld.ms vagy perfectworldeurope.com (senki ne keverje ossze a kaloz szerverrel ami szinten europai nevet viselte mig ki nem vagtak emiatt oket)
vannak paran magyarok is a forumban http://forum.perfectworld.ms/group.php?groupid=5 -
#900 regelni ITTlehet csak -
tobeeman #899 De akkor hol lehet regelni?Mond el lécci! -
#898 ma indul elvileg az open beta, minek neked kulcs? -
tobeeman #897 Hol lehet regelni meg BETA kulcsot szerezni? -
#896 hali ! pl itt: http://www.cubizone.com/global/index.asp?lang=eng
legalábbis nekem itt sikerült -
fr #895 Hellosztok!!
HOl lehet regisztrálni az Oracle szerverre? -
tobeeman #894 Sziasztok!
Hol lehet regelni az eredeti PW-re? -
#893 ez most melyxik szerver??? europe szerver mikor lessz???? -
#892 szia
van valanmi gyorsítótt fejlődés hogy érdemben lehessen fejlődni, vagy itt is 2 év mire normáls szintet el tudsz érni? -
#891 Meg lett hosszabbítva, az eredeti felállás szerint már vége lenne. -
Probatbicol #890 Nincs vége a closed beta-nak, nem tudom honnan szedtétek, most próbáltam ki megy szépen a szerver. Összesen 4 óra szünet lesz 2-án a closed és az open beta között. -
fr #889 Sziasztok!
Indult egy magyar Perfect World szerver amely a napi 24 órában üzemel, jelenleg még csak kb. 15-20 online létszámmal.A szervergép saját és egy 1 Gbites neten van, lagg nincs.Akit érdekel látogassa meg a weboldalt ahol regisztrálhat is és kipróbálhatja a játékot.
http://perfectworld.revolution-world.com
-
#888 nem jo a felfogokepesseged, de telleg szept 2an tudsz jatszani legkorabban