Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Honnan lehet letölteni a teljeset?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

cs all mekkora a legnagyobb agyar kari?
aha... de pedig de

Vamp17
komolyan mondom. azt nem varhatod el toluk hogy huzzanak malajziabol egy uvegszalat europaba. egy malajziaban levo szervernel a legjobb ping max 250ms korul lehet.

persze

Vamp17
a lag-ot nem lehet megszuntetni. ennnek fizikai akadályai vannak.

1et talalhasz

Unknow
A lag is elszáll, vagy az megmarad?😊
Vamp17
Friss hír: 2008. Május 27-én, véget ér az open béta!!! Érkezik egy igencsak méretes patch, ami tartalmazni fogja tobbbek kozott a hazassag rendszert is, sok egyeb mellett. illetve az elkovetketzo honapokba rengeteg update-et es Event-et igernek.

a jatek marad termeszetesen ingyenes (leszamitva az item mall-t)

honnn szerezhetek playereken kivul fashionhoz dyet?

Vamp17
erdemes elolvasni a jatekrol szolo cikket az mmocentral.hu forumon. illetve az ott talalhato perfect world forumot is. elegge kiveseztuk ott, hogy mert jo/nemjo ez a jatek 😊

Rajottem a megoldásra!, jo lámi voltam h nem ezzel kezdtem

ja és ha 5 méternél messzebb megyek egy karaktertol, akkor annak már cask envét látom! Graf maxon, gép birja, es cask ezzel az egy karival

szoval a target is, emg a szurke haju is...

Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy miert van az,, hogy barátnom egyik karakterével telejsen másnak látja karikat? szinte mindet, én pl egy szöke maca vagyok Õ meg vmi szurke haju libát lát, de minden karit máshogy lát...
a hiba cask egyetlen karijával van, viszont ha én lépek be accountjával itthoni saját gépen, akkor én is minden karit máshogy látok, szoval szerintem kliensoldali "problema" kizárva...
itt egy kép
nézzétek a targetet, az is én vagyok, meg a szoke is, van valami ötlet?

musha
messzemenõ következtetéseket nem vontam még le 6. szinten, de szerintem nagyon kellemes game. elfként kapásból tudtam repkedni, gyakorlatilag teljesen szabadon, viszont manából megy, így azért oda is kell figyelni picit (ez szerintem jó). grafikától nem estem hanyatt, erõsen elnagyoltak a textúrák, animálás sincs túlzásba vive (magyarosan) a világban, de a karakterek szépek, az effektek is jók, illetve van az egészben koncepció, így összességében még szépnek is mondhatom. a karakteralkotás végre részletes, szinte teljesen egyénire szabható (nagyon nagy plussz pont nálam). az irányítás is teljesen rendben van: lehet a szokásos egérrel kijelölgetõs módon, illetve wsad kombinációval is.
alapjában véve ugyanolyan mmo, mint a többi (küldetések, hentelés), de mégis van egy különleges atmoszférája, szóval kipróbálni szerintem mindenképp érdemes.

herczeg
jó ez a game? érdemes bepróbálni? valaki áradozna róla egy kicsit? (vagy ha nem lehet, lebeszélne?)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

van egy olyan a petmasternél, hogy Pet Taming Skills, asszem, ott tudod kitanulni

Mi a bajod pontosan? ne haragudj, de ez egy igencsak igénytelen HSZ volt xD

VeNoN
Már sikerült megcsináni de a petbefogós skillet nem kaptam meg...
help

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

VeNoN
Én most kezdtem el játszani a PW-vel és nem tudom h hol lehet a skill queteket megcsinálni!mert már meg vok lvl 10
plz help<#help><#help>

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

3 évet azert ejgyeztem igy meg, mert tört szerveren, és 3 évig éveztem gammát

és pl l2, amit 3 évig jatszottam, el sem hiszed komolyan, sokkal elvezetesebb volt kevés playerrel, és igen, baszottjok voltak a 15v15ok, meg az is amikor 300 emberbol 30 giranban tobbi 270 meg vhol szetszorva, sosem untam magam, sztem ez nem lenne mashogy itt sem, inkabb az a gaz itt h kevesen szar a fejlodes

ez szinte minden mmoban igy van, es ott is van olyan aki nem szereti pvpt, de emgteszi igyisugyis...

Jockey
lehet nem mindenki szereti a pvp-t, de ebben a gammában lvl30tó támadható vagy
ebbõl fakadóan ha kell ha nem néha pvp-zned kell, és gondolom azért ha legyaknak párszor azért revansot csak akarsz venni elõbb utóbb,akár klánsegítséggel akár egyedül. ez pedig vonza magával a többi részt is..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Vamp17
ha a rividebb utvonalat hasznalja a game (lasd lejjebb) akkor altalaban 230-250ms korul van a ping.

akár, amugy nem mindenki van oda a pvpér (jo mondjuk ln pont igen)
amugy iylen hozzaallassal lehet h tényleg csak 10v10 lesz, amugy pl; l2...kurvaélvezetes 400an is...

Jockey
mi ertelme van tort szervernek amikor ennek a gammanak a pvp a lenyege varfolglalosdival? 10 a 10 ellen flogtok varat foglalni?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Looooser
húú eredetin most ebben a pillanatban 250 ms az oracle

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

cask az 1.2.6, valahol 126, valahol 1.26nak van feltuntetve, szal egyelore csak ezzel megy, amugy ha ujra leszeded gammát, nem szabad peccselni, az a verzio kell amit leszedsz a szûz cucc asszem

http://perfect-world.no-ip.info/szerverinfo.txt

Looooser
no para tudjuk be az estének 😄
értem de mikori peccseléssel nemmûxik?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na, bocs az elozo HSZer, nem kicsit lett tele hibával

cask olyan kliensel elhet egyelore csatlkozni, ami ninsc ádételve

igy van, elmondasuk szerint honlapjuk készülõben

Looooser
ezt most nemértem van egy tört szerónk?

na szal elkurtam, szoval:
«link»

wahh, amgyu ha vki nem látogatná rendszeresen magyar odlalt:

"Hello : A szerver nem lagos, abszólut faszán megy a skillek egybõl reagálnak, semmi hátrány nincs a játék nagyon faszán élvezhetõ! Nekem bejön! Revolution-World Magyar PW szerver: [/url=http://perfect-world.no-ip.info/]«link»[/url]"

assa kéne:p
meg némi balance sztem:p

Vamp17
nalam egybol cast-ol. pici keses van persze a ping miatt (kb fel mp). classok sztm elegek. van harcos, barbar(vagy minek nemvezzem a WB-t 😊 ), varazslo, idezo, pap, ijasz.. mi kell meg? 😊

bodesz
leszedtem a játékot felraktam regeletem stb vártam h végre wow után vmi értelmes FREE mmorpg vel játszhatok.a menü király kari választás is király csak szegényesek a classok :S
na mind1 belogolok és erre mi vár?4szer kell megnyomnom 1 gombot h a karim elkezdjen castolni hmm...hát nemtudom tesztelgettem még 30percet de nagyon nemjöttbe :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Fayme
alacsony szinten nekem anyi küldim volt, hogy folyamatosan léptem a szinteken, küldizésen kivül szinte semmit sem csináltam talán egészen 40ig. utána már volt olyan, hogy elöbb elfogytak küldijeim mint ahogy szintet léptem volna, de még igy 73on se nagyon grindelgetek. napi küldik + fb-k- hh-k és emg is van aszint. vvagy végsõ esetben dq.
vki irta hogy a pap magas szinten csak partyzik, cáfolom 😊 egyedül is köszönöm szépen nagyonis jol elvagyok. inkább kis szinten voltak problémáim.

képek: picasaweb.google.com/educika

Vamp17
ez a hosszabb utvonal:

ez meg a rovidebb:

azert van kulonbseg...

Looooser
petíciót javaslok...

Vamp17
kicsit sok lesz az egymas utanni hsz 😊
valahol valamelyik tetves utvalaszto cseszi el... hol a 450ms-es hol a 230ms-es utat valasztja.... allitolag a cubinet mar szolt hibarol de a szolgaltato xarik ra...

Vamp17
most ujra leellenoriztem a trace route-al, ami most egy uj utvonalat talalt, nem megy at a jel amerikaba, hanem nemetorszagbol megy kozvetlenul malajziaba. csak az a gond hogy a pw-client valamiert tovabbra is az amcsi utvonalat reszesiti elonyben. 😞 meg a win is. de ezen az utvonalon a ping 230ms. nem tom a client miert nem latja.

Vamp17
írtam a hivatalos Forumba a magas ping-el kapcsolatban. mint tudjatok, europabol ezt nem a malaj servertol valo nagy tavolag idezi elo, hanem egyetlenegy szolgaltato, nevezetesen a Teleglobe Inc. lekovettem a gepemtol a kapcsolatot egy trace route programmal, es amig el nem eri ezt a pontot a kuldott jel, addig kb 80ms(!!!)-es pinget produkal. meg ha raszamolom az ezutan "rarakodo" adatkesest(amig elert a jel az oracle serverig, ettol a ponttol), akkor sem lenne szabad 100-150ms nel nagyobbnak lenni a pingnek!!!! maga a ceg new york ot koti ossze japannal (gondolom uvegszallal) es japanbol mar mas nyomja a jelet malajziaba. megkerdeztem hogy nem lenne e arra lehetoseg hogy mas utvonalon tortenjen a jel kuldese. meg varom a valaszt.

Vamp17
uj fejlemenyek az update-el:

kerdes:
I can't remember what the topic was called or which section it was in but i'm sure there was a thread. In this thread Leode had replied and mentioned that the last update was in March, then we had the aim lines and if everything was smooth then we were hopefully getting an update today? I know actually getting something on time is kinda wishful thinking but we can hope can't we?

It's 8am and if anyone actually understood that then...

forditas:
Nem emlékszem már rá hogy hol kérdezték de valamelyik témában olvastam. Ebben a témában Leode az válaszolta, hogy az utolsó frissítés márciusban volt, A AIM-ok allítólag tesztelik az új frissítést és ha mindent rendben találnak, akkor remélhetõleg mi ma kaptunk volna egy új Patchet. Tudom hogy reménytelen hogy pontosan megkapjuk, de reménykedhetünk még?

valasz:
Leode: I believe I said that the update would be in May. Towards the end of it. I do not recall anything about May 8th.

Keep in mind that patch updates from Perfect World Beijing are somewhat erratic. (We've only had one working patch anyway) They have established a new 'International Team' to assist with the issue so things should get better.

Happy Gaming!

forditas:
Leode: Azt hiszem, hogy azt mondtam, hogy a frissítés májusban lesz. Annak is a végén. Nem emlékszem hogy Május 8. át mondtam volna.

Nem feledjétek, a frissítések A Perfect World anyacégétõl eléggé kiszámíthatatlanok. (nekünk eddig csak egy mûködõ Patch-et küldtek)
De õk megalapítottak egy Nemzetközi csapatot hogy a dologgal foglalkozzonak, tehát reményeink szerint a dolgok jobbra fordulnak.

Jó Játékot!