Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
a jatek marad termeszetesen ingyenes (leszamitva az item mall-t)
a hiba cask egyetlen karijával van, viszont ha én lépek be accountjával itthoni saját gépen, akkor én is minden karit máshogy látok, szoval szerintem kliensoldali "problema" kizárva...
itt egy kép
nézzétek a targetet, az is én vagyok, meg a szoke is, van valami ötlet?
alapjában véve ugyanolyan mmo, mint a többi (küldetések, hentelés), de mégis van egy különleges atmoszférája, szóval kipróbálni szerintem mindenképp érdemes.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
help
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
plz help<#help>#help><#help>#help>
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
ebbõl fakadóan ha kell ha nem néha pvp-zned kell, és gondolom azért ha legyaknak párszor azért revansot csak akarsz venni elõbb utóbb,akár klánsegítséggel akár egyedül. ez pedig vonza magával a többi részt is..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
amugy iylen hozzaallassal lehet h tényleg csak 10v10 lesz, amugy pl; l2...kurvaélvezetes 400an is...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
értem de mikori peccseléssel nemmûxik?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"Hello : A szerver nem lagos, abszólut faszán megy a skillek egybõl reagálnak, semmi hátrány nincs a játék nagyon faszán élvezhetõ! Nekem bejön! Revolution-World Magyar PW szerver: [/url=http://perfect-world.no-ip.info/]«link»[/url]"
meg némi balance sztem:p
na mind1 belogolok és erre mi vár?4szer kell megnyomnom 1 gombot h a karim elkezdjen castolni hmm...hát nemtudom tesztelgettem még 30percet de nagyon nemjöttbe :S
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
vki irta hogy a pap magas szinten csak partyzik, cáfolom 😊 egyedül is köszönöm szépen nagyonis jol elvagyok. inkább kis szinten voltak problémáim.
képek: picasaweb.google.com/educika
valahol valamelyik tetves utvalaszto cseszi el... hol a 450ms-es hol a 230ms-es utat valasztja.... allitolag a cubinet mar szolt hibarol de a szolgaltato xarik ra...
kerdes:
I can't remember what the topic was called or which section it was in but i'm sure there was a thread. In this thread Leode had replied and mentioned that the last update was in March, then we had the aim lines and if everything was smooth then we were hopefully getting an update today? I know actually getting something on time is kinda wishful thinking but we can hope can't we?
It's 8am and if anyone actually understood that then...
forditas:
Nem emlékszem már rá hogy hol kérdezték de valamelyik témában olvastam. Ebben a témában Leode az válaszolta, hogy az utolsó frissítés márciusban volt, A AIM-ok allítólag tesztelik az új frissítést és ha mindent rendben találnak, akkor remélhetõleg mi ma kaptunk volna egy új Patchet. Tudom hogy reménytelen hogy pontosan megkapjuk, de reménykedhetünk még?
valasz:
Leode: I believe I said that the update would be in May. Towards the end of it. I do not recall anything about May 8th.
Keep in mind that patch updates from Perfect World Beijing are somewhat erratic. (We've only had one working patch anyway) They have established a new 'International Team' to assist with the issue so things should get better.
Happy Gaming!
forditas:
Leode: Azt hiszem, hogy azt mondtam, hogy a frissítés májusban lesz. Annak is a végén. Nem emlékszem hogy Május 8. át mondtam volna.
Nem feledjétek, a frissítések A Perfect World anyacégétõl eléggé kiszámíthatatlanok. (nekünk eddig csak egy mûködõ Patch-et küldtek)
De õk megalapítottak egy Nemzetközi csapatot hogy a dologgal foglalkozzonak, tehát reményeink szerint a dolgok jobbra fordulnak.
Jó Játékot!