Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha gond lenne írj privit!
Hogy lehet arra a bizonyos privát szervere fel menni? Nagyon érdekelne. Vagy meg van szabva hogy ki mehet fel oda? Ha lenne rád idõd elmagyaráznád hogy mit kell azért tenni hogy felmehessek arra a szervere.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
REAL MADRID
REAL MADRID
Itt lesz az elsõ hozzá szólásom, ami pedig a következõ lenne. Hova menti el a karakteremet a játék. 4 hónappal ez elüt korában volt fent utoljára és akkor voltam 10 szintû most meg kezdhetem el az elejérõl. Valaki meg mondaná, hogy pontosan hova menti a karaktert. Köszönöm elõre is a segítségeteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
practitioner of the forbidden arts of death
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
hogy a p*csába van az, hogy miután karaktert készítettem, belépnék a világba játszani a töltõképernyõnél amikor végigér a csík kilép a játék minden indok, hibaüzi vagy bármi nélkül!!! valaki segítsen mert játszani akarok még ma... 😞 mivel csak ma meg holnapom van játékra :'(
practitioner of the forbidden arts of death
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
meg az hogy lvl8on vagyok, és tanultam néhány skillet (a pethez kapcsolódóakat meg a tailor szakmát) de ezeket mind valami questért adták. csak úgy WF skillt még nem tudtam tanulni, csak az az alap van mit az elején ad. azóval van egy rakat skillpontom de hogyan tanulok belõle skillt?
plusz még az hogy látok mindenfelé tigris és róka formában rohangáló embereket. olyat én hogy tudok? skill kell hozzá?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
http://www.elitepvpers.de/forum/perfect-world/120010-new-release-zcpwbot-v1-0-mem-bot.html
az hackes exe-t meg a magyar pvt szerver egyik GMjetol kaptam XD
szal ovatosan...xD
Ha ez nagyon bonyolúlt neked, akkor alantabb pár hozzászólással be van linkelve egy magyar szerver elérhetõsége, ahol nincs akkora ping! Én pl. ott nyomom. Nincs tömeg, 15ms ping...<#nyes>#nyes>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.