1447
  • fr
    Magyar perfect world szerver:D
  • shadowvzs
    orulok h megjelentel ne csatlakozol az eu forum magyar szekciohoz? :D
  • ZsZso
    Ami azt illeti várom az EU szervert :) Elérhetőség ment.
  • shadowvzs
    legyszi nem adnal egy elerhetoseget? nem telefonszamra gondolok vagy lakcimre =)) vagy irj egy email a [email protected] vagy vmi :)
  • shadowvzs
    lol teged miota kereslek :D a blogodba veletlen se talaltam email cimet :D nem pwzel mar soha tobbet? :)
  • ZsZso
    Az egyéb egy b :). Sok sikert a fórumhoz!
  • shadowvzs
    szeretnek egy pw forumot a zsozso helyett, a forum meg van, meg valtoztatni kell rajta persze de kellenek emberek :D
    http://shadowvzs.forumx.hu
  • shadowvzs
    http://www.ecatomb.net/
  • matamm
    hi hol tudok venomancerrel skilleket tanuléni? vagy lvl mennyiről lehet? hol van ez leírva?
  • VipJoco
    elöző beirásom vegyétek semlegesnek mivel lejebbolvastam és rájöttem én vagyok a hülye, mert ehhez teljesen másik kliens kell nem pedig a szerverlist-et átirni.
  • VipJoco
    ismét 1 probléma, nekem a game fel petch-elt 19ig és ha minden igaz a 13-as kellene , nah most leszedtem a petcheket 1-től 13ig hogy felrakjam egy teljesen új kliensre, de unknow file -t ír ki és így nem tudomom hogyan petcheljem. Vélemény?
  • fr
    Ahhoz hogy tudjál csatlakozni pedig ezt kell a Serverlist.txtbe másolni:
    Revolution World 29000:87.229.24.48 11

A serverlist.txtt itt találod:C:\Program Files\Perfect World\element\userdata\server
  • fr
    Remélem magyar szerón jó sokan lesznek ugy az igazi:D
  • fr
    Revolution magyar szerver 1.3.1 patchel fut.Regisztrálni meg itt tudsz:Link
  • Lenssver
    Jah elején meg nincs lagg majd amikor rengeteg moncsicsi lesz akkor lesz bőven:D
  • VipJoco
    Valaki leírná hogyan kell ezekhez a szerverekhez csatlakorni? Az eredetihez sikerült, de ott nagy a ping.

PL a magyar avagy ez a International ilyesmi szerverekhez.

Külön petch kell avagy host vagy ilyesmi?
  • shadowvzs
    biztos van, s ne aggodj lagg is lesz idovel :D par honap s mikor a szerveren a letszam is eler 1 szintet majd lesz :D my-on s volt nekem tavaly mikor kezdtem :D
  • zedbacsi
    Hali!
    Én elkezdtem tolni az intenationel-on (Heaven Tears). Eddig egyszer sem volt lagom, nekem elég jól fut a game. Valaki van még ott valaki magyar?
  • shadowvzs
    de 1x mar mukodot egy revolution nevu magyar szero, nem a tied volt? mikor a kliensbe launcherjebe irtak az olcso itemek arat
  • fr
    én is már felmennék rá:D
    -------------------------
    Revolution Pw szerver
  • fr
    Dylen dolgozik rajta hogy jó legyen:D
  • VipJoco
    Hali!

Kiprobáltam a game-t, de olyan pingem van és ez miatt laggom, hogy esélytelen itt játszani. Mi lesz azzal a magyar szerverel? Csak mert csütörtököt ír indulásnak és ma az van :)
  • matamm
    Hello. ezt a magyar szerveres dolgot ne mértem. én hiába megyke az oldalra a letöltések menü pontra semmit se tudok letölteni. regisztrálni pedig nem tudok. ez magyar szerver lesz? van valami konkrét?
  • shadowvzs
    tudom ha meg most nekem jobb is a ping az int-en de nem soka beszarodik az is. jopofa a magyar szero dehat az eredetin jobban szeretem h tudok is vasarolni ahba meg vannak partyk mindenhez de azert nem rossz dolog,probalgatni lehet, fogtam anno ott egy bekat wfel :D
  • fr
    Igen magyar Pw szerver:DRemélem csatlakozztok.létszi:)Pw
  • Lenssver
    Intertnationalt én azért nem erőltetem mert ping ugyanaz mint malájon na meg az árak is jók.
  • Lenssver
    mi ez magyar pw?:P
  • fr
    Nézzétek meg érdemes:D
  • shadowvzs
    en a my-t abbahagytam, asszem kb egy eve kezdtem el de mar unalmas a sok rakas csincsung angol meg bazi nagy laggok... az elejen meg nem volt ien szar nagy laggok :/
  • Lenssver
    Eszt nem vitatom pw valóban 1000x jobb game.Ha november végén elindul Eu seró biztos elkezdem én is megint.:D
  • shadowvzs
    nem csodalom, a pw sokkal ertelmesebb, legalabbis nekem jobban bejon....
    amu ertelmes a shopban az a hiero s restat ha uj vagy s el szartad a statet :D viszont a mount/aviation segitseg h hamarabb megcsinald a questeket, ami viszont meg jo az a dragon pearlok ha nem lennenek olyan dragak :D +5os fegyo mar eleg szep
  • Lenssver
    Jah fashion dísz cucc.Sok értelmes dolog nincs item shopban.Bár szerintem hamarosan befog halni cabal.Mert rengeteg a bot gm ek meg nem is törődnek vele.
  • shadowvzs
    de mien ruha az? mert itt csak fashion kaphato shopba (design nem vedelem)
  • shadowvzs
    pimpi mikor elinditod az upd servernel kivan csekolva minden s kivan valasztva a szerver ott? vegyel fel msn listara megnezzhetem mert nekem megy.

lenssver nagy szo 2 nev....
    en is a nomadsbe voltam :Pneutrino,cyberman,dome,gizela,katica,amiciyah stb....

az usan 10dollar 1 ruha amugy
  • Lenssver
    Gm nek se hínék el semmit.Cabalon meg prémiumos voltam malájon is toltam elég sokat Hundex meg zyroval bár nem tudom neked ezek a nevek mondanak e valamit shadowvzs.Meg mondom ahogy ismerem őket meg 1 darabig huzzák halasszák de az árakkal kapcsolatban Cabalban 1 ócska ruha 8 rongy szóval itt is cabalos árak lesznek .Bár engem annyira nem zavar majd megy a farm .:D Vagy berúgok és veszek valamit:D
  • pimpi001
    shadowvzs. kezdd felidegelni a kliens. a my kliens simán felment peccselt és játszottam is vele. az international kliens felmegy de NEM hajlandó peccselni, ezért ugye nem is játszható. mi lehet a baj?
  • shadowvzs
    nem kell semmit de amugy nem tudom h tudod letorolni a windows tuzfalat maskulomben ha nincs virus irtot akkor hamar format C: s windows reinstall lesz lol szoval ilyen marhasagot ne csinalj mert beszar minden egy ido utan... vagy virusos vagy vagy az installalas utan meg serult... rakd ujra s checkold ki az ellenorzes
  • bjoee
    nincs se virus irto se tüzfal a gépen direkt letöröltem
    a host fileban nem kell valami ip cimet meg adni?
  • shadowvzs
    nem azert h vedjem de teleg maskep szeptemberben nem lett volna ertelme a wallie kartyak osztogatasanak s xfire eventnek mivel ingyen penzt... pl walliet mashol is hasznalhatod...
  • shadowvzs
    ja csak: 1. a gmek meg igeretet tettek szeptemberre
    2. ha a malay draga akkor az usa milyen tripla olyan aral?
    3. az admin arra is igeetet tett, hogy nem lesz dragabb mint a malay :P linkeljek postokat? :D