1447
-
#1007 oks -
shadowvzs #1006 elkuldve de azert probald meg meg1x regizni a forumra mas mailel -
#1005 akkor dobok 1 mailt, mert spamban sem látom, lehet h default törölte a rendszer -
shadowvzs #1004 persze beta kulcsok azert mert a zart betaban nem lehet benne mindenki mert teszt csak, a nyil betaba mar nem kell kulcs es nem lesznek meg mar a zart beta kariid. zart beta max 10napig tart. jonnyka nekem jelZi h regiztel, nezzd meg a spam konyvtarba ha ott sincs akkor [email protected] -ra irjon akinek kell... -
#1003 Mármint ezek béta kulcsok? Vagy "neadj Isten" fizetőssé tették a játékot?
Bocs, hogyha hülyeséget kérdek, de még új vagyok, viszont tényleg érdekel a cucc :) -
#1002 nemnagyon küldi a phpbb az aktiváló mailt az oldaladra
egy kulcsot viszont elfogadnék, ha van még
jonny at kipufogodoktor dot hu
köszi -
shadowvzs #1001 annyi hogy ugy mondjak jovoheten lesz de mar most osztotak a cb kulcsokat.... van plusszba nekem is kulcsom ha kell valakinek akkor jelenkezen ezen a linken -
#1000 Van vmi hír az Eu-s kliensőr? Nagyol érdekelne már. -
shadowvzs #999 Amugy problemakat ide is irhatsz Perfect World Magyar Fan Site -
shadowvzs #998 [email protected] az en cimem amugy -
shadowvzs #997 melyik hivatalos oldalon? :D
felvetelek amugy de nem tudom mennyire kompatibilis a yahoo s citrommail egymassal :D
gepre engem nem kell beengedj mert se hacker nem vok se nem tudom a wined re instalalni innen semmit :D
kivancsi vagyok. a print screen kell mukodjon.... nyomd le oszt nyisd meg a paintet s ctrl+v, muszaly mukodjon ;) -
zohexyin #996 de ha gondolod holnap egész nap itt vagyok vagy az msn en [email protected] megtalálsz.tökre örülnék ha meglesnéd mi lenne a probléma beengedlek a gépre ha az neked is jó.most az elöbb próbáltam felrakni az ati legújjabb videókártya szoftiját ,de maga a programm elküldött a fenébe ,hoyg nincs újjabb szofti mit ami rajta van.de nem hinném ,hoyg videókari progi baja lehet ,mert akarmi játékot felrakok minden kérdezés nélkül fut. -
zohexyin #995 Sajnos a képet nem tudom kiszedni mert azt nem tom ,hogy kell és a prt sc sem reagál semmit a gép.Perfectworld downloader v3 szedtem le a gémet.az volt a hivatalos oldalon.és fingom sincs mi a baja pedig az összes rühes frissítést is leszedtem,meg a játéknak van egy csekoló progija és az is azt írja ki, hogy OK!van a gépen összeszámoltam 4 3d játék ,de ez az istennek sem idul el. -
shadowvzs #994 tudsz kepet linkelni? hivatalos helyrol szedted es updatelt rendesen? -
zohexyin #993 Sziasztok!Letöltötem a játékot ,de valami kriszk -krax között azt írja ki ,hogy directx baja van a játéknak.A gépemen elég sok 3D játék megy többek közt a wow,rappelz,nfs,meg még tudom is én.Az lenne a kérdésem hozzátok mi lehet a baj?Nem vagyok egy full hülye a pc -hez ,de ez most megfogott mert amit idáig ráraktam a pc re az mindig elindult ,de ez a direct x miatt nem.A gépemen service pack 3 van , és még a direct x 9c is felraktam ,de semmi vagyis mindig ugyan az.Egy baszom nagy piros X és a rizsa ,hogy dkvbjdfjvbefpvjbdirectxjbfjkvb na valamit ilyet ír ki.
Előre is kösz ,ha valaki foglalkozna velem. -
fr #992 magyar pw -
Lenssver #991 kamu az egész:D -
shadowvzs #990 If I want to be 100% I would tell you the closed beta starts at the 24. October. No doubts at that time we are ready for sure. But our target is the 17. October or better said the next Friday.
szoval pw msen kb 17iken kezdodhet a beta, jovo penteken de akarmi jon kozbe 100% h 24ig (ha vmit rosszul irtam akko sorry :P -
shadowvzs #989 figy rosszul irtad a nevet ha online. nem mindegy hogy Shadowvzs vagy shadowvzs vagy shadowVzs... magyarul ha egy betu kicsi vagy nagy akkor mar mas nev.... a betu nagysaga is szamit egyszoval -
Sniper B #988 Sziasztok lene egy nagy problémám egyik barátommal keztük el a játékot úgy hogy tök új nekünk ez a játék szerintem nagyon jó game csak nem tudjuk egymást felveni Barátnak (freindnek) mert azt írja ki hogy nem létezik a játékos :S most mit tegyek szerintetek hogy , jó legyen ez az egész ? Ja és hogyan mükszik ez a magyar szero ? Olvastam róla és nem lenne rossz a dolog csak nem értek úgy hozzá most mit hova tegyek és csináljak :S Na teleírtam nektek kérdésekkel az üzenetemet de mint ahogy mondtam még újjak vagyunk a játékba :) Válaszokat elöre is köszönöm .:D -
shadowvzs #987 bocs a spammert de meg most is jol jonne hozzajarulas az uj pw fan forummal, egy reszt mar masolok bele ZsZso wikijebol de velemenyek tapasztalatok, oteltek, leirasokba meg van hiany :D
Magyar Perfect World FAN Fórum -
zedbacsi #986 Egyetértek az előttem szólókkal. Egyszerűen nem értem minek megváltoztatni a neveket. Amikor elkeztem az int-en, eltelt vagy két nap mire rájöttem mi a barbarian, meg venomancer. Irkáltam össze-vissza , hogy WF meg WB, az emberek meg lestek , hogy mit akar ez a hülye. :D -
shadowvzs #985 nem tudom,az szerintem is hulyeseg teleg de talan ellenorzes h nem robot regizik,passz -
RyuuX77 #984 Nagyon jónak tűnik a játék, szívesen kipróbálnám, csak egyvalamit nem értek: minek kell a regisztrációhoz az útlevélszámom?
Remélem, ha tényleg lesz eu-s verzió, oda már nem kell majd. -
shadowvzs #983 hagyd az usat mert nem hulyek, felturboztak az arakat de igy is vesznek tole s sokan atmentek oda a myrol is a jobb jatszhatosag(kisebb vagy laggmentes jatekert) es amig nincs europai addig tarthatja ezt az osszeget.... pl sokan meg untak a wl-t meg iesmi s azert is atmentek inkabb az usara, minek csokkentseg az arakat? eu szeronak meg releasnel 5 szervert igertek xtem az is baromsag mert akkor mindenhol kevesebb a segitseg,ahba item,macskak stb 2 szerver siman eleg,1pvp 1pve -
Sogetsu #982 ja meg ezt a magyar pw servert nemkéne erőltetni... -
Sogetsu #981 usába nagyon fosok a nevek, főleg a karakternevek
meg nemcsak az, minek nyitnak egy 3.ik servert, egyáltalán nincs tele a 2 "régi" az újjon meg alig vannak
a zen ára is az eget verte már az első héten -
#980 ámen -
shadowvzs #979 my forditast lesz csak kijavitva, vagyis a hibakat kijatvitjak meg pl van olyan h 2 npct is ugyanugy hivnak a my-on vagy gandalf s frodo neveket amik gyuruk urabol vannak lecserelik de alapjaban myhoz foghasonlitani s mint aki benezzet a forumra az lathata h tobbszor leirtak h hely nevek npc item s szorny nevek csak akkor valtoznak ha nem helyesek s nem ertetek egyet az usa forditasaval h mindent forditsanak at s senki se talalja mar a dolgokat ezert lesz myhoz hasonlo csak a myban is van rakas hiba a leirasokvan s ott javitanak (inkabb quest,skillleiras)...... az int hamar megnyilt teleg de volt is galiba vele =)) -
Probatbicol #978 Mihez képest nem változnak? Csak mert az international verzióban máris mindent máshogy hívnak mint a my-ban, mobokat, itemeket, városokat, de még a classokat is. Tehát vagy a my-hoz, vagy az inthez mindenképp lesz változás. -
shadowvzs #977 a nevek miatt senki ne feljen -
shadowvzs #976 npc, szorny, hely nevek nem valtoznak csak nemely esetbe ha szukseges, az item,skill s quest leirasokkat forditjak viszont 1 7ig unnep van a fejlesztoknel szoval addig nem tudnak csinalni semmi a szerver uzemeltetoje a game master team. a cb max 10npos s a gmek azt mondtak kb oktober utolso heteben jon is az ob(mivel cb max 10nap ha indokolt!)
hardware problema is a kepbe van amugy :D (vmi specifikus data center hardware de az meglesz)
bovebb info itt http://forum.perfectworld.ms/showpost.php?p=10455&postcount=90 -
#975 A fene se tudja ... tudod mi az egyik oka a késésnek? A fordítás ... be kell tojni ... minden egyes angol verziót újrafordítanak. Minden egyes angol verzióban más és más szörnynevek, questnevek, helynevek lesznek ... ekkora baromságot én még életemben nem láttam.
Persze persze licensz problémák. De banyek, ne mondja már senki, hogy nem lenne olcsóbb megvenni a fordítást, mint újrafordíttatni az egészet. Csak győzzük megtanulni az új neveket. Áhhhhhhh...
Mind1, biztos megvannak az okai, de akkor is elég fura. -
Sogetsu #974 hogy már mint cb-ra?
mer akkor jobbesetben is 2hét-1 hónap az ob -
shadowvzs #973 http://forum.perfectworld.ms/showthread.php?t=852 -
#972 Most október közepét írtak a fórumon. -
Sogetsu #971 hi
eu verzio mikor indul? vagy indul egyáltalán? mer már 2 hónapja azvan, hogy cb hamarosan -
fr #970 Oksi Shadowsz:D -
#969 Az emberek lusták. Hidd el, feleannyian kattintanak rá a fórumodra, ha csak szövegben írod be a linket, nem pedig linkként.
Tehát a fórum címe:
-
shadowvzs #968 itt is reklamozhatod :P http://shadowvzs.forumx.hu/ van privat&hivatalos szerver cimek topik :)
s mindenkinek ajanlom az uj pw fan PW FAN FORUM:D