1447
  • shadowvzs
    par sor a jatekrol aki nem ismeri :D
  • Vitez77
    Akkor korán kell kelnem, hogy leszedjem a klienset
  • Bexter
    8 am az reggel :)
  • Vitez77
    Hülye kérdés: 8 am az mikor a f@szomkor van? reggel vagy este
  • shadowvzs
    attol fugg mi a kedvenc karakter hozza allasod.

ijasz tavolra hat de gyenge a tamadasa ha kozel kerulnek (fele) ezert inkabb orv gyilkolaszashoz jo amikor rejtett helyrol losz.

mg 59ig varazs class ellen szar aztan nem csak fizikai vedelmu hanem varazs ruhas egyedekre is szep nagy utest hozz. hatranya h lassan kasztol ezert erdemes nagy uteseket merni (pl furyburst es buffozotan)

wr kozel harcba nagyon utos. aoeba stunolja az ellenfele(ke)t a fegyvertol fuggoen aoes tamadast is tudd vagy messzebb hato skillje van.

wb a hus pajzs ami abban all hogy nincs valami irto nagy sebzese de viszont rakas hp s fizikai vedelme ezert neki elege fontos pkzasnal az is hogy jo fegyo legyen (bar mind karinal)

ep gyenge kozelharcban mint minden varazslo kaszt de viszont erosseket tudd utni, altatni es vedelmet gyengiteni az ellenfelnek es sajat magat gyogyitani, ezert egy bizonyos tamadasu sorrend ajanlot

wf pettel nagyon utos es nagyobb szinten szivos is , hpja s vedelme nem a legjobb de utos a petjevel

1ertelmuen nincs legjobb pks kari de pkzasi szempontbol az emberek nagy tobbsege az ijaszra eskuszik (viszont meg1x mondom hogy mind1ik kaszt nagyon jo ha mar elerte a 60-70 szintet csak jo skilleid s fegyvered es taktikad legyen)
  • Cence
    amugy pvp re melyik kasztot ajáljátok?
  • Cence
    international szerver van és a

www.perfectworld.com vagy IDE kattintva máris az oldal vagy :)
  • Daem
    Sziasztok!

Azt szeretnem kerdezni hogy a PErfect World Europa Server mikor lessz elerhető, es hga elerhető akkor hol lehet leszedni és regelni??

Előre is köszönöm ! :)
  • gvereb1
    hehe kifingtak a szerverek
  • gvereb1
    próbáltam, nem jelenik meg újra a küldetés
    csernok: gyenge gépen is elfut a játék
  • shadowvzs
    csak szolok h faxa a ping az europai szeron csak varjuk hogy open beta legyen mert az kb meg 1 het addig csak tesztelik nehany player akinek van kulcsa :)

gep igeny.... hm minimalis beallitosakkal nekem szagatot nagyon 500mhzes p3asomon 32mbityos tnt2 video karival :D szoval kb 800 mhz s 256 ram minimum s minimum 64es video kari ahhoz h jatszhas... hogy elvezd is nekem 1800mhzen s 256as vgaval s 1giga rammal siman max bealitasokkal se szaggat :D
  • kissrp
    oké megvan nem kell már
  • csernok
    Ennek agame-nk mmekora gépigénye?
  • kissrp
    Sziasztok. Leszedtema játékot, de elakadtam a bejelentkezésnél.
    Melyik a login és melyik a password??
    Mert van:
    egy cubizone-os e-mail cím
    egy Login pw
    egy Leves pw
    egy nick
    egy identify kód
    meg egy PromoterID.
    Nah szóval mit írjak: :) (Tudom kezdő vagyok)
  • Bexter
    probáltad törölni a küldi listábola küldit és ujra felvenni?
  • gvereb1
    sziasztok. human/wizard karakterem van 21lvl. A problémám az hogy elvállaltam valami call to duty küldetést és az Elder adott egy call to duty kütyüt, amit véletlenül eladtam a kovácsnak. És nem ad újat az elder. Mit csináljak?
  • shadowvzs
    meg nincs uj hir rola
  • Vitez77
    Amúgy nyílt bétáról van vmi hír?
  • shadowvzs
    en, zszso meg par ember a brid.-en
  • SaphireDraco
    Szasiztok
    Melyik serveren vaytok ti magyarok? :)
  • ZsZso
    Nem akar összejönni ez a CB ... azért az non-sense, hogy egy büdös szót nem szólnak. Mit ér az EU szerver, ha a support egy kalap kaka. Malájon pedig egész korrektek voltak ...

Nem tudjátok merre lesz a kliens linkje?
  • shadowvzs
    csak nyomtam :) mar elfoglal a php jobban mint a forum :) de thx :)
    a beta kulcsok azert vannak emrt regisztraltam az oldalam nalunk mint fan site ezert jart 10 kulcs is :)
  • ZsZso
    Bakker, de durván nyomod. A hivatalos fórumban te vagy a Top Poster, 1430 üzivel ... grat! ;)
  • Vitez77
    Amúgy honnan vannak a bétakulcsaid?
  • shadowvzs
    van magyar site de meg most csinalgatom :)
    megnezzheted, a forum a megy rendesen am :)
    A magyar pw fan oldal
    a magyar pw forum (bar ez az oldalamrol is elerheto)
  • toreo
    sziasztok internetional kliensem van es vmiert a weboldAlon nem hagy regelni plzz segitsetek naon jatszanek :)
  • Looooser
    mikor lesz open????
  • Bexter
    Üdv népek.

tegnap akadtam rá a játékra :)
    létezik magyar oldal ahol vannak magyar leírások vagy csak az amit feltölrtek?
  • shadowvzs
    zart beta de meg van 3 cb kulcsom
  • Vitez77
    okt. 24étől él az euPerfect World? Nyílt?
  • shadowvzs
    egyelore hivatalosbol van par darab :D ami angol s nyilt:

Malaysiai Angol szero
    Amerikai Angol szero
    Europai Angol szero (24tol el csak)
  • Jaffa 2843
    ha a hivatalosra akarsz regelni akkor ha jol emlékszem itt: http://cubizone.com/global/register2.asp
  • shadowvzs
    lol, kerdes melyik szerveren?
  • toreo
    Sziasztok kezdo vok a jatekon belul annyi segitseget kernek hogy hogy regeljek accot ??? elore is koszy!! :))
  • RyuuX77

Mostmár csak jöjjön a nyílt béta
  • shadowvzs
    felhivatalos=> teljesen kalos :D

az eredeti eu's szero cime (mind2 ugyanaz)

http://perfectworld.ms vagy
    http://perfectworldeurope.com
  • Hamond
    a 2. link az eredeti eus honlap...az első csak félhivatalos kamu szerver
  • RyuuX77
    Üdv! Meg tudná nekem mondani hogy a 2 közül most melyik a Perfect World eu-s szerverének a honlapja? Mert a google ezt adja ki, viszont egy link meg ide vezetett.
    Kösz!
  • shadowvzs
    kb 2 hetre vagy hamarabb a cb indulasatol. kb november elejen
  • Vitez77
    Ja, akkor már értem :D
    Nem akarom elhoppolni mások elől a lehetőséget (nincs túl sok időm), szal a kulcsért most nem folyamodom. De azt még mondjátok meg pls. hogy a nyílt béta kb. mikor lesz.