1447
  • Evetkemano
    :)) fogok csatlakozni .)
  • Tobias
    Oké, ha van kedved csatlakozni a guild-hoz, csak írj a lentebb ismertetett elérhetőségek valamelyikére majd a játékon belül. :)
  • Evetkemano
    sikerült:P
  • Tobias
    Igen, az segít, ha elolvasod, amit írok :D
  • Evetkemano
    vagy hülye vagyok és előbb regisztrálni kéne? XD
  • Evetkemano
    jajj nekem ezzel van a problémám a downloadon belül melyiknél sikerült letöltened?mert nekem egyikről sem ez a baj.ha rámegyek az egyik oldalra és ott a downloadra nem találja az oldalt:S
  • Evetkemano
    köszi megpróbálom:)
  • Tobias
    Ha valaki jelentkezni szeretne a Sacrifice klánba, írjon játékon belül PM-et, vagy mailt a FireVuk, Cicus, vagy Rhiladen karakterek egyikének. Várunk mindenkit. :)

(na jó, és akkor egyelőre ennyi reklám elég is volt :) )
  • Tobias
    Igen, nyílt béta, de a többi is az még, ez az európai, számunkra valószínűleg a leggyorsabb, és a mi klánunk is itt található. :)
  • Evetkemano
    na valamit néztem itt.nem nyílt béta van? ha nem akkor mikor lehet majd játszani? :( valaki légyszi írjon vissza mert az intern. kezdtem most nem rég és ha nemsokára lehet nyomni inkább az europait választanám:)
  • Tobias
    Én innen töltöttem: http://www.perfectworld.ms/
    Itt regisztrálás után a download menüpontnál lehetőség van több mirrort, illetve torrent lehetőséget is választani.
  • Evetkemano
    LÉGYSZÍVES valaki dobjon be egy linket honnan lehet letölteni mert nem sikerül sehonnan :((((((((((((
  • Tobias
    Természetesen a klán neve Sacrifice, csak elírtam. :)
  • Tobias
    Sziasztok!

A Brighid szerveren (eu kliens) a Sacrafice magyar klán tagokat keres. Kellemes közösség, játékon belül is keressük a magyarokat, s egyre duzzadunk. :) Akinek van kedve, PM-ben keresse játékon belül FireVuk, Cicus, Rhiladen tagokat, vagy kérje a felvételét bármelyik captain-től, akivel összefut! Sok van belőle jelenleg, pont azért, hogy bárki képes legyen tagokat toborozni.

Köszi. :)
  • Evetkemano
    Le akartam szedni az europe-t de az oldalon lévő 4 helyről nem lehet leszedni.valaki dobjon nekem be 1 linket honnan szedte le :) köszi
  • Evetkemano
    valaki légyszi segítsen:) az elején vagyok kb van olyan questem hogy valami safe extension stone meg cupboard stone kéne tudja valaki hol vannak?
  • shadowvzs
    szerintem akinek nincs baja a pvpvel jojjon a wodanra mert szerintem joval tobb magyar van itt vagy illusion vagy a magyar guildbe (utobbirol nem tudok sokat :D)
  • HBK
    hát felvetelek de nemigazán akartál magyarul beszélni:O
  • Cence
    ha felveszel msn re akkor szivesen megcsinálom neked adok neked msn címet
  • HBK
    nemmegy<.> kérem valaki regisztráljon hejettem hogy had próbáljam ki legalább a játékot:oha van válalkozó az írjon pls thx^^
  • HBK
    megpróbálom:D
  • Cence
    hmm :S hotmaillal tuti jó 100% nekem is onnan van
  • HBK
    citrom mailt is próbáltam de semmi:/
  • Cence
    megnézted a levélszemét közt? nekem a regisztrácios mailokat általában oda dobja be minden gametol... freemailen ilyen nincs ha jol tom szal nem tom ott hogy megy én hotmailos vagyok, ott van ilyen ott oda küldi az tuti
  • HBK
    sziasztok

az a problémám hogy nemenged regisztrálni kérlek segítsetek!nemküld emailt pedig nemegyszer próbáltam
  • Cence
    manual patchet szedd le és megvan oldva, nálam is van ilyen hiba
  • Daem
    Hi ! Az a problémám hogy a testvérem gépén felraktam a pw-t és nála updatel simán, nálam meg nem:(

A net Adsl és Routerrel van megosztva! router: TP-Link Tl-460

Válaszotokat előre is köszönöm :)
  • Daem
    A Wodan Server (pk) van elvileg a legtöbb :)
  • Macsek1988
    Hali! Ti melyik eu-s szerón játszotok? wodan vagy brighid? :) Csak, hogy lássak magyarokat is ;)
  • Daem
    Sikerült megcsinálni Shadowzs-nak köszönöhetően :)
  • Daem
    Hiába nyomok rá az update ikonra és bejelölöm neki a patch-et nem rakja fel ! :(
  • Daem
    Bocsánat a link: Installation Guide Perfect World Europe
  • Daem
    Plz segítsetek! =>> http://www.tfn.gr/forum/f257/installation-guide-perfect-world-europe-112287/

Ez alapján probálom felrakni a perfect WOrld Europe-t de a manuális pacth résznél elakadtam mert ha kicsomagolom őket ien "Cup" kiterjesztést kapok :S

Valaki modnja el plz hyghogy kel fel updatelni manuálisan!! :(
  • L1ght
    Csak torrenttel lehet majd leszedni, vagy hétvégére beteszik a normál letöltős verziót is?
  • Daem
    Köszönöm szépen az információt! :)

Már csak abba szeretnék kérni segítséget hogy hogy kell telepíteni az europa klienst! Leszedtem az 1.2.6 os klienst és utáa még patchalni kell amit ugyanarrol az oldlarol kell leszedni ahonnan a klienst 2-6 6-12 12-13 -ig ha jol tom. meg Valami Pw TFN Patcxh-et is lekell:S

Kérek valakit hogy ennek a menettét vagy sorrendjét írja le nekem hogy kell!

Előre is Köszönöm! :)
  • shadowvzs
    amugy cb klienst hasznalunk, aki akarta az a forumomon megtalalta a cb kliens linkjet (ez azert lett igy mert ob kliens meg nincs :D [hulye volt a dev team :D])
  • shadowvzs
    egyertelmuen az europait javaslom... nagyabbol wodan szerveren vagyunk (pvp)
  • Daem
    A Perfect World International belül meik serveren van a legtöbb magyar, meg nem laggos?

Meg most melyiken éri meg a PErfect World Europe Server vagy az International?

Az Europa serverhez honna otm leszedni a klienst meg regelni?

Előre is köszi a válaszokat! :)
  • Vitez77
    Most mivan a nyílt bétával? 8 óta fentvagyok a honlapon, hogy le tudjam majd szedni, de nem lehet. Megint halasztottak?
  • Gordis2k
    Nekem kéne egy link Az euro cuchoz. És hogy megy e a sima cliensel vagy kell New?