SolidWorks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi ok!
:-)
Köszi!
beállítod milyen tulajdonsága jelenjen meg ott az adott alkatrésznek vagy összeállításnak
ugyanígy törölhetsz is, vagy duplaklikkel az oszlop nevén (legfölsõ sor) módosíthatod azt
A fejléc feliratokra duplaklikkel megváltoztathatod a megjelenõ feliratokat
Ha mindent beállítottál akkor jobbklikk-> Save as.. -> Save as type: Template
elnevezed valahogyan és legközelebb ha beszúrsz a BOM-ot, akkor legfölül a Table Template mezõnél be tudod ezt tölteni
magát a tartalmat szintén jobbklikk-> Save as -el tudod elmenteni, csak fájltipusnak excelt, txt-t, csv-t stb kell megadni.. sajnos élõ kapcsolat nem marad fent, ez csak exportálásra jó
remélem érthetõ 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Még nem sikerült olyan listát kinyernem ami nekem igazán jó lenne.
Csak sorszám,fájlnév,megjegyzés,összdarab jelenik meg. Ezt hogy tudom bõviteni?
Egy nekem megfelelõ sablont hogy tudok létrehozni?
Elõre is köszi!
Köszi!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Olyanra gondoltam, hogy egy modelhez tudnék rajzolni új alkatrészeket. És pl. az összeállítási síkokat használni vagy alkatrészekhez illeszteni...ilyesmi.
Ilyen lehetõség nincs?
SW-ben egy összeállításban lehet új elemt rajzolni úgy hogy az összeállításban rajzolok és nem egy új alkatrész ablakban?
Érthetõ voltam...remélem.:-)
Problémám a következõ. Kaptam egy SolidEdge alkatrész állományt, amin SolidWorks 2009-ben módosításokat kellett végrehajtani a modellen. Így készült egy új modell.
Jelenleg ,az elkészült 3D modell 2 fokkal el van fordulva a TOP nézetablak "oldalaihoz" képest. Hogyan tudom beállítani úgy , hogy a nézetablak és a modell (ami jelen esetben egy téglatest) oldalai párhuzamosak legyenek egymással.
Minden építõ jellegû választ , elõre is köszönök!
Olyan kérdésem lenne, hogy terveztem Solid egdében egy trapéz emelõt amit szeretnék meg rajzolni worksben is. De nekem a müködés szemléltetése elengedhetetlen. Szeretném a trapéz emelõ menetét kapcsolni a mag menethez. Ez nem túl nagy feladat de nekem még nem áll a kezemre a works. Ami edgében egyszerû volt azt itt nem nagyon találom. Valaki segítsen nekem legyen szíves.
Köszönettel
Neoz
Igazából az összeállításnál az üzközésvizsgálatot nem tudok nézni...hiba üzenetem van.
Nektek?
Kösz!
kínai 😊
Yang: Skandi- senior shao wari
Köszi!
Szerintem nem kínai, de lehet. Kb850-1000FT darabja.
/R8ZZ csapágy; belül:1/2"(12,7mm) kívül:1 1/8" (28,57mm) magasság: 5/16" (7,93mm)/
csapágyat hogy találom meg a SW-ben? Milyen szabvány?...Köszi!
Fontos lenne...KÖSZI!!!
Ilyesmire gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=rgE5Dhspd1s
(Korábban Abaqus-ban próbálkoztam perforálás, lemezvágás modellezésével, analízisével, alkalmas is rá, de a Johnson-Cooke függvénnyel megfeküdtem.)
Üdv: iandarr
ez lemaradt, kell a http://www. elé csak 30 napig nem enged url-t beszúrni
\" Valahogy csak lesz, mert még úgy soha sem volt, hogy sehogy se lett volna. \"
\" Valahogy csak lesz, mert még úgy soha sem volt, hogy sehogy se lett volna. \"
2) Copy files from this folder to <eDrawings2010 progdir> and overwrite original one
1) Install SW PhotoView 360 2010 SP0.0
2) Copy "nexus4.dll" to <SW PhotoView 360 progdir> and overwrite original one
1) Install SW Simulation 2010 SP0.0
2) Copy "license.dat" to <SW Simulation progdir>\License
1) Install SW2010 SP0.0 Win32
2) Copy "sldappu.dll" to <SW2010 Win32 progdir> and overwrite original one
This crack fixes problem with connecting to PDMWorks from SWEplorer for illmaR's SW cracks
Crack works for all SP's SW2009-2010 (Win32 & Win64)
Copy "swexplorer2pdmworks_crk.exe" to <SW Explorer prog dir> and run it
Ezeket találtam leírásként hozzá,remélem segít
Segítséget szeretnék kérni, a sw 2010 crackelésével kapcsolatban! Sokat segítenétek, ha valaki tudna adni valami segédletet, ami alapján el tudom végezni a crackelést!
Elõre is köszönöm!
ha ezt nem használhatod valamilyen oknál fogva akkor meg Revolved Cut, ahol a Sketch-be a furat keresztmetszetét rakod bele..
ez az alapja a tengelynek
minden meg van lényegében,csak a furatnál 2 oldalt van egy 120°-os szögem,azt h csinálom meg?
a második kérdésre több megoldás is van..
- az egyik hogy a CutExtrude Sketch-ének csinálsz egy síkot, ami érinti a tengely palástját
- a másik hogy a CutExtrude from paraméterét Offsetre állítod
Még új vagyok itt. Ebben a félévben kezdtem el tanulni a SolidWorks-öt, és szeretnék segítséget ill. javaslatokat kérni tõletek.
Az egyik egy házimmal kapcsolatban lenne. Lehetõséget kaptunk, hogy mindeki kiválaszt egy kb. 6-8 alkatrészbõl álló valamit és azt lemodellezi, különbözõ nézeteket kell csinálni etc. Egyelõre az a lényeg, hogy a héten nekem ezt az ötletet, amit szeretnék megcsinálni le kell adnom. Tudnátok javasolni valamit, hogy mint kezdõ mit csinálhatnék? Az elkészítéshez a határidõ május 14.
Elõre is köszönöm az ötleteket. 😊
A másik kérdésem...másik tárggyal kapcsolatos,de SW továbbra is. Egy PDN csapágyházat kell modelleznem tengellyel együtt. Minden méretem adott, maga a tengely alapja már kész. A két végére kéne csinálnom egy-egy besüllyesztett részt fészkes reteszeknek. Próbáltam úgy, hogy csinálok centerline-t erre méretezek egy téglalapot aztán extrude cut-tal besüllyesztem. Csak probléma,hogy a centerline-t automatikusan a hengerem közepébe teszi,nem a felületére. Nem tudom, hogy ez a problémám így mennyire érthetõ, ahogy leírtam.
Köszi a segítséget elõre is!
További szép napot!
Köszi!!
M10 menet
Nincs egy mintapéldád?
Vagy video?
Köszi!
csinálnék egy hengert, majd egy hornyot megrajzolnék "Revolved Boss"-al, a többit meg "Linear Pattern"-el csinálnám
Köszi!
Kipróbálom...és visszajelzek.
A hornyos dolog?
pl.
Van egy menetes rúdad, amelyhez illeszkedik 3db másik henger 120°-ként, és ezek nem menetes kialakításuak, hanem hornyoltak (pl.100mm hosszan).
Így ha meghajtod a menetes rúdat, akkor a 3 db henger halad a menetes rúdon...és pl. továbbít egy adott szerkezetet.
"Valós" menethez meg csinálsz egy menetnek megfelelõ Helix curve-t.. a végére illesztesz egy plane-t amire megrajzolod a menetprofilt egy Sketch-ben majd a Sweep Cut-ot használva kivágod a hengerbõl.. lehet sima Sweep-el is "ráültetve" a menetet, de az elsõ közelebb áll a valós megoldáshoz
ezt a hornyos dolgot nem értem igazán
Hogy tudok menetet készíteni egy hengeres testre?
És hornyokat egymás mellé, ami egy menethez illeszkedne?
Elõre is köszönöm a gyors választ!
Lenne egy olyan problémám, hogy egy alumínium profil két oldala nem párhuzamos a síkokkal hanem valamekkora szöget zár be az adott síkal, ezeken az oldalakon nekem furataim vannak amiknek helyét és méretét szeretném megadni egy mûhelyrajzon, de mivel nem sík felületen vannak oválisan látok rájuk(drawing).
Szeretném kérdezni, hogy tudtok e erre a problémára valamilyen megoldást....vagy hogyan szokták ezt megoldani?
Elõre is köszi!
van a Utilities-ben a Compare Document de az nem egészen ezt tudja
nekem olyan kérdésem lenne, és nagyon bízok benne hogy van valami megoldás rá, hogy tud-e olyat a solid, hogy valamilyen formában a modellen eszközölt változásokat output-olja.
elõre is köszi
Yang: Skandi- senior shao wari