109
  • GYGERI
    #109
    na de inkább a tesitanárnő mint a tanárÚR
  • Heavy knight
    #108
    Off:
    "Nemsokárra ha a pártokon múlik és a nép nem veszi észre hogy megvezetik, akkor szépen mi is elbutulunk az amerikaiak szintjére."
    Véleményem szerint ők ezt nagyon nem bánnák. SŐt, nekem úgy tűnik ,hogy nagyon is errefelé tartunk, s errefelé "vezetik" már most az országot. (függetlenül az irányzattól)
    Persze a drága magyar nép pedig nagy ívben ... az eészet, és egyre lejjebb süllyed
    ,ahogy azt egyesek a vezetésben szeretnék is.

    On
    Anno volt valami hasonló botrány, s akkor azt olvastam,h. a pedofilia főleg tanárok, orvosok... körében jellemző. //nem hivatalos, csak az emlékeim
    A pedofiliát pedig véleményem szerint igen is bűntetni kell keményen, mint sok mást,s azok akik ilyen fotókkal, videókkal "viccelődnek" a haverjaikkal szívjanak, ha ennyi eszük van.
    Egyedül azt sajnálom,h. hazánkban , ha valakit le is ültetnek valamiért, azt el kell tartani, mialatt a fegyenc jóformán semmi hasznot nem hoz az országnak. Legalább az ingyen munkaerőt használnák ki.
  • KoJin Mekre
    #107
    Ne gyertek már az ilyennel hogy nekem is volt 16-17 éves barátnőm, meg hogy bárcsak engem is megrontott volna a tesi tanárnőm (alá south park)
    Ez nem kisgyerek kor.

    Gondoljatok bele , hogy mikor 10 alatt lehettél, pöcsödet simogatná a tesitanárod...szerintem te nem lennél ma egy 100-as ember. (Molesztálás alatt azt értem, hogy lesz a srácban/lányban egy törés nem lesz normalis...)
    Itt nem arról van szó, nem arra céloztam hogy mikor elkeztetek csajozni, akkor pedok voltatok frászt :), az normalis sztem is (ezt szerintem mindenki csinálta mikor 17 volt egy 16 éves csajjal, vagy 20 éves korban egy 17-el...tudjuk a hölgyek hamarabb érnek..stb )

    Az meg hogy a pedofilia betegség, hát nézd...szerintem perverzió.
  • Hegyikecske
    #106
    whehehehe hát ez szívás, nem tudom mi alapján találták meg pont őt, de én nagy kegyesen lecsökkentettem volna a 200évet 100ra, amikor onnan kijön 100 év múlva adigra neki má úgyis mind1 lesz sztem :D (mekkora poén lehet má h mki lecserélődik ott a sitten, csak ő marad ott végig... írhatna róla majd egy könyvet és kész is az újabb sikersztori :D
  • sathinel
    #105
    Ezt nektek:) na mennyi???
  • sathinel
    #104
    A nagy ellenörzésben pedig az a gond hogy amíg az "emberek" ezeket az adatokat felhasználhatják(mert ilyenek manapság az intézmények ahogy láthatjuk) akkor az átlag ember egyre kevesebb ellenállás lessz a kormány, cégek ellen. Ez a gond hogy a szólásszabadság korlátozására, az emberek befolyásolására nagyon alkalmasak ezek az eszközök. Azzal pedig mindezt megmagyarázni hogy terorista vagy pedofil-bűzözők ellen csinálják, a legtöbb ember elfogadja ezeket a megfigyeléseket.
  • Dj Faustus #103
    "de USÁ-ban azért sitteltek le valami svájci kissrácot, mert az éppen csak járóképes húgát kivitte pisilni a kertbe .."
    1. Kérek ezekről az esetekről megbízható forrás. Nélküle kissé urban legend, vagy hoax-szaga van.
    2. Mint már az előzőekben említettem nem értek egyet a túlzott megoldásoktól (pláne hogy nem az okot szüntetik meg): "3. A pedofilia (mármint a pejoratív értelmezése) kezelendő szexuális aberráció. Viszont ennek nem kéne feljogosítania a törvényhozást, hogy nyomós ok nélkül (például a delikvens pénzért teszi közzé ezeket a felvételeket, ő készíti, vagy pénzért vásárolja meg) kutakodjanak a delikvens gépén."

    "És bár ez társadalmilag halálos bűn lett volna,valójában semmilyen bűncselekmény nem történt volna."
    1. Bűncselekmény történt volna, lásd BTK. 201.§ és 202.§
    2. Ugye te megengednéd, hogy 11 éves kislányod/(unoka)húgod saját beleegyezéséből (mert azt látja menőnek, ha korán elveszíti a szüzességét) közösüljön egy 30 éves emberrel? Ugye nem baj?
    Az se baj ugye, ha elkap a kislány valami betegséget?
    Ugye nem, ez neki csodálatos emlék marad...
  • Inquisitor
    #102
    Ez egy dolog, de USÁ-ban azért sitteltek le valami svájci kissrácot, mert az éppen csak járóképes húgát kivitte pisilni a kertbe ... vagy ott van a múltkori eset, amikor bepereltek valami 6-7 éves kissrácot, mert belekapaszkodott egy kislány ővébe, azért ez elég messze van az éppelméjű gyermekvédelemtől ugye?
  • Inquisitor
    #101
    Az eredeti angol nyelvű hír szerint a pasi eredetileg 320 évet kapott (vagy 340-et?), de azt valamilyen okból (megbánást tanúsított?) lecsökkentették, így lett csak 200 év.
  • duke
    #100
    "attól még kárt okozhat a te szexuális fejlődésedben..."
    "Ha a tornatanárnő és az egyik diák közös elhatározásból feküdtek volna le, az sem helyes (erőszakos közösülés/szemérem elleni erőszak)"

    Egyebbkent a magam reszerol en is ugy gondolom,egy gyereknek abszulut semmi szuksege sincs,semmifele felnotkori sexualitasra,meg akkor sem ha az teljesen onkentes.Sot megkockaztatom,hogy sok embernel meg talan a 18-20 eves kor is korai lehet.
    De meg is,ugy erzem,ebben az esetben ha tortent volna barmi is,100 %-ig biztos vagyok benne,hogy senki sem szenvedett volna semmilyen lelki,pszihikai serulest .A csodalatos emleken kivul,semmilyen maradando hatasa nem lett volna.Es bar ez tarsadalmilag halalos bun lett volna,valojaban semmilyen buncselekmeny nem tortent volna.
  • sathinel
    #99
    Ez jó példa)(valahol már olvastam tőlled) Ha itthon ilyenek vannak a törvényhozásban akik gondolkodnak akkor semmi gond. Ahogy elnézem itt első a gondolkodás és a törvények normális értelmezése. A gond hogy sokszor a politika befolyásolja a törvényhozást. És ott nincs ekkora logika. A gond hogy a hírekből az tűnik ki hogy odakinn ezt a fajta gondolatmenetet nem követik. Irreális fenyítések, és megmagyarázhatatlan kutakodás mindenkinél. Én ettől félek:D
  • Dj Faustus #98
    Vagy mondok egy másik példát.
    Én (de szerintem közülünk sokan) nem törünk fel hálózati szolgáltatásokat, vagy telefonbetyárkodnak (mondjuk bombariadóval fenyegetőznek).
    Miért? Mert tudjuk, hogy ezzel másnak okozunk kárt, és azt tudjuk milyen rossz dolog.
    De mégis vannak törvények, amelyek ezeket az alapvető dolgokat rögzíti.

    Akadályoz ez téged? Nem rakhatsz fel keyloggert az iskola/barátnő gépére ezáltal nem tudhatod meg a rendszergazda jelszavát/nem tudhatod meg barátnőd kivel kavar - ez számodra kellemetlen dolog. Mégis etikátlan dolog a keylogger feltétele, sőt törvénybe is ütközik.
  • Dj Faustus #97
    "Az csak felfogás kérdése ki mit talál szexuálisnak."
    De a pornográfia kérdése más.
    Ha valakiről szexuális aktus közben készül kép/videó, azért azt te sem tartod közügynek (tehát a példáddal élve: ha Finnországban egy 14 év alatti kislány nemiszervét símogatja egy 30 éves nő, az azért durva).

    "De ha megszerzi valaki akkor csak magamat tudtam volna okolni."
    A te esetedben igen, mert neked valószínűleg helyén van az eszed, rendes morális, lelki, szociális munícióval rendelkezel.

    "Fiatalokat meg védeni kell, de nem karanténba zárni, hanem gondolkozni tanítani."
    De egy bulvármédián nevelkedett, rossz szocializációs környezetben élő, iskolai (mert iskolába járni luxus)/szülői oktatást, lelki felkészítést nélkülöző gyerkőcöt mi védi meg? Én? Te? A "közösség"?

    Igen a törvények - amik túlzottan fekete-fehérek - de ezeket az egyéneket védenék (bármennyire is diktatórikusan), azoktól a dolgoktól ("mit mind a ketten ismerünk") amelyek egy fiatal számára "veszélyesek" lehetnek (ez hasonlít a mérnöki életben tapasztalható túlméretezésre, nem 50 kg-os terhelésre méretezünk, hanem 150 kg-ra).

    Nem kell őket védeni - ezáltal az ésszel élőket akadályozni?
    Hulljon ki a férgese, pusztuljon a nem oda való, Taigetoszra mind?

    Mondok erre egy példát: tegyük fel, hogy eltörölnénk a sebességkorlátozást, és mindenkinek egyéni felelősségére biznánk, mennyivel mehet.
    Vegyünk egy menőcsávot, aki képes gyors reflexekre, jól tudja vezetni az autót - ezért lakott területen akár 180 km/h-s sebességgel közlekedik.
    Vegyünk egy nőszemélyt, aki nagyon erős szerelmi bánatában pont az előbb említett menőcsávó által vezetett gépjármű elé veti magát.
    A menőcsávó, mivel szereti a nőket, félrerántja a kormányt és sikerülne is az akció, de önhibáján kívül a dolgokba beleszól a véletlen, a sors - és bár a nőt nem üti el, de elüt helyette egy nyugdíjas nénit aki meghal.

    Ki a hibás?
    A menőcsávó? Nem, hisz nem láthatta előre a szerelmi bánatban szenvedő hölgy eltervezett akcióját.
    A szerelmi bánatban szenvedő hölgy? Nem, hisz egyrészt zaklatott lelki állapotban volt, másrészt ő sem láthatta előre, hogy a menőcsávó száguld a kocsijával, aki szereti a nőket.
    A nyugdíjas néni? Hát nem az előbb gördült át rajta egy autó - nem csoda hogy meghalt.
    Tudom már! Fortuna, a szerencse istennője, az a riherongy nőszemély a hibás! ;)
  • sathinel
    #96
    És mégegyszer! Nem a mostani magyar törvényekkel van gond, hanem azzal amit amerikában a pedofil és terorista szavakkal csináltak az emberek jogaival.
  • sathinel
    #95
    Ennyi erővel nem kell védeni a bakok rendszerét sem mert büntetés jár ha lopsz tőllük, de mégis védik az adatokat. Nem az emberek tudatos fejlődésével van gond?
  • sathinel
    #94
    Lehet hogy igazad van. De pl a finn gyerek nézzet rám mint egy hülyére mikor megemlítettem hogy nem lehet itthon csak úgy meztelenül bemenni egy koedukált szaunába. Erre ő nézett rám és nem értette hogy miért. Nálluk természetes hogy a kisgyerekek a felnőtekkel szaunáznak. Az csak felfogás kérdése ki mit talál szexuálisnak. És valamiért a Finnek, Novégok eléggé fejlettek, nem pedig valami elmebeteg nép. Ha fotót készít valaki és arra valaki más (mert Béla30-nak ez egy remek kiskapu)élvezkedik akkor az nem a készítő problémája? Én is csináltam már videót magamról, és barátnőmről, de én kicsit hamar születtem a mai teknikához képpest. 30 vagyok és ezért mondom hogy amikor én voltam 17-22, és tomboltak a hormonok, akkor ez még nem volt elterjedt. Persze pont a te álltalad leírtak miatt töröltük is a videót. De ha megszerzi valaki akkor csak magamat tudtam volna okolni. Nem pedig azt aki rátalál az én hülyeségem miatt.
    Fiatalokat meg védeni kell, de nem karanténba zárni, hanem gondolkozni tanítani. A zárat is azért írtam mert aki akarja az úgyis feltöri. A normális ember meg nem.
    A könyvtárban voltam, és láttam hogy 13-14 éves lány hogy chat-elt:
    Szia. Én egy 18 éves nagymellű szőke csajszi vagyok! És ez után el tudod képzelni milyen üzeneteket kapott...
  • Dj Faustus #93
    "Emlékszem nálunk is 10-12 éves korunkban nem volt olyan fiú az osztályban aki ne akkori élete legszebb élményeként tartotta volna számon,ha a 24 éves, izmos,rendkívül csinos tornatanárnő megszexualizálta volna a szertárban."
    1. Ez a ti akkori képzelgésetek volt, ami az akkori pszichoszexuális fejlődésetek szempontjából még időszerű is.
    2. Viszont ha a tornatanárnő rántotta be volna valamelyikőtöket a szertárba - nos az már nem (erőszakos közösülés/fajtalanság). Másrészt az ilyen ember nem való tanárnak.
    3. Ha ti teperitek le a csinos tornatanárnőt, akkor az se (mint az előző).
    4. Ha a tornatanárnő és az egyik diák közös elhatározásból feküdtek volna le, az sem helyes (erőszakos közösülés/szemérem elleni erőszak)
  • Dj Faustus #92
    "Nekem is volt 20-21 évesen 17 éves barátnőm. Még az apja is tudott róllunk. Most szerinted én is pedofil vagyok? 3-4 év nem nagy küllönbség, de ez a fos törvény szerint máris 2000 évre lecsuknak."
    Olvass vissza.
    Mivel a csaj már elmúlt 14 éves, a beleegyezésével nyugodtan szexelhetsz vele (és mint mondtam Magyarországon a pedofília nem büntetőjogi kifejezés, a pszichológiában is a serdületlen korosztályra vonatkozik). A törvény miatt nem csuknak le 2000 évre.
    Ha pornográf képet készítesz róla, és ez valahogy kiderül (Ez itt a fő probléma: ha a 15 éves Julcsika és 16 éves Pistike - elnézést a nevekért - szerelmi légyottukról pornográf felvételeket készítenek és az - vírus+trójai fertőzés, figyelmetlen megosztás, vicc, szerelmi csalódás révén - neadjisten más kezébe kerül, az Pistikének és/vagy Julcsikának nem éppen jó dolog; még akkor se, ha Julcsika/Pistike beleegyezett, mert Béla30-nak ez egy remek kiskapu: "De hát én Pistike16-tól kaptam a felvételt, és csak saját használatra használom, egyébként is mind a ketten beleegyeztek a felvételbe"), akkor esetleg.

    Sőt még a "szülői beleegyezés" is megvolt (biztos látta a kedves apa, hogy normális fiatalember megy fel a lányához, nem valami züllött alkoholista állat).

    "Akinek gyereke van az meg nem lát mást csak hogy nehogy bántsa valaki a gyerekét"
    Ha van (unoka)húgod/-öcséd, gyerkőcöd, akkor azért annak védelme érdekében bármit megtennél nemde? Ha látod, hogy a közösségedhez tartozó gyerkőcöt bántják, és van rá lehetőséged, megvéded, ugyebár?
    Belénk kódolt biológiai ösztön, védjük a minket követő generációt.
  • szombi
    #91
    attól még kárt okozhat a te szexuális fejlődésedben...
  • duke
    #90
    "megrontanak egy gyereket az akaratán kívül..

    basszus ha engem "megrontott" volna a rajztanárnőm általánosban.. :P"

    Na igen ez a dolgoknak egy masik aspektusa.
    Ha pedofil szo elhangzik legtobben egy csorgo nyalu,szadista hajlamu,eroszakos ferfira gondolnak aki,a nap minden masodperceben artatlan kislanyokra vadaszik.Valojaban ilyen szelsoseges eset szaz evente tortenik.De vajon megrontasnak,kegyetlen buncselekmenynek szamit e,az ha a gyerek azt tenyleg akarna.Emlekszem nalunk is 10-12 eves korunkban nem volt olyan fiu az osztalyban aki ne akkori elete legszebb elmenyekent tartotta volna szamon,ha a 24 eves, izmos,rendkivul csinos tornatanarno megsexualizalta volna a szertarban.
    Kizartnak tartom,hogy barki is traumkent elte volna meg,ha ilyesmi tortent volna vele,miutan minden torna ora,elott es utan errol fantazialtunk az oltozoben.Egymast tullicitalva,tulovoltve,hogy ki mit es hogyan csinalna a tanarnovel.Valosagban meg,egy ilyen felnotet,aki garantalom,hogy semilyen serulest nem okozott volna,meglincselnenek,kerekbe tornenek,biztos legalabb 4000 ev bortont kapna,es a vilag minden bunet a nyakaba varnak,beleszamitva ket vilaghaborut is.
  • Turul1
    #89
    ha tényleg így gondoltad, akkor bocs. (máskor próbálj egyértelműbben fogalmazni, ugyanis a szövegedből nem az derül ki, amit itt bizonygatsz) az utolsó mondatod viszont megint elég kretén volt. - de ezt ne itt vitassuk meg.
  • sathinel
    #88
    Mivel a pedofília egy betegség ha még nem halottál rólla, ezért nem hinném hogy felvonulást fognak rendezni. Sok AIDS beteg is van mégsem járkálnak tüntetni, és mutogatni magukat. Van elég bajuk. Bár itthon még a füvet is ugyanabba a kategóriába sorolják mint a heroint... Itthon nem léteznek árnyalatok, csak fekete, vagy fehér valami. Nállulnk csak végletek vannak. A baj hogy USÁS mentalitást veszik fel itthon inkább mint az EU módit. Nemsokárra ha a pártokon múlik és a nép nem veszi észre hogy megvezetik, akkor szépen mi is elbutulunk az amerikaiak szintjére. És pont azok ugatnak amerikai törvények után akik a legnagyobb magyarnak hiszik magukat....
    Nekem is volt 20-21 évesen 17 éves barátnőm. Még az apja is tudott róllunk. Most szerinted én is pedofil vagyok? 3-4 év nem nagy küllönbség, de ez a fos törvény szerint máris 2000 évre lecsuknak. Gondolkozni nem kell csak azt üvöltözni hogy pedofil, és máris megvan a támogatás. Akinek gyereke van az meg nem lát mást csak hogy nehogy bántsa valaki a gyerekét, de nem gondolja végig mi is történik ez miatt. De az hogy a gyerekeknek alig van lehetőségük megvédeni magukat akár a saját szüleiktől az senkit nem érdekel. A betörők ellen sem védenek a zárak, törvények. Aki beteg az az is marad. De ez miatt mindenkit lebüntizni......
  • fawcet
    #87
    Tiszteltn sg cikkíró is írhatná, hogy most ebből mennyi az igaz. Nem kész átverés showról van szó? 200 év egy 10 képért???
    Utána kéne nézni, hogy nem volt-e más bűne annak a tanárnak, hogy ennyit rásóztak?

    Ha jól sejtem esküdtszékkel együtt kb. 10-20 ember ítélkezett, ezek ennyire lelkesedtek, hogy mindjárt meg akarták mutatni hogy egy szerencsétlen tanárral hogy bánnak el?

    Nagyon szerencsétlen dolog hogy egy gyilkosság kb. 20 év, és egy kép meg 10 évet ér.
  • Dj Faustus #86
    "de mi van ha teszem azt a barátnőm akivel csak pár napja ismerkedtünk meg, csak holnap lesz 18.. és mi éjfél előtt nekiállunk a dolognak.. akkor én most pedofil lennék"
    Ha a csaj elmúlt már 14, és beleegyezett az akcióba (és nem készítettél róla pornográf felvételt ;) ), akkor semmi probléma nem lehet.
    Másrészt nem vagy pedofil (mármint a szó pejoratív értelmében), mert egyrészt Magyarországon ilyen büntetőjogi fogalom nincs, a pszichológiában, meg ez inkább a serdületlen gyerkőc ellen elkövetett dolgokra vonatkozik.
    Az ide vonatkozó jogszabályok
    Beleegyezési korhatár

    "Mi van ha csinálok egy oldalt, amiben a div tag-eket elrejtem"
    Ez esetben téged (is) lecsuknak, mert ilyen képeket teszel közzé. Ha e-mailben küldöd el, akkor is.

    "amilyen aberrált a mai közösség, és a mai generáció"
    Ezt sajnos a jelenlegi bulvármédia is elősegíti.
    Milyen képet fest a társadalom számára? Akkor vagy menő, ha a nőket úgy cserélgeted, mint az alsóneműt; ha az előbb említett nőket úgy és ott kezeled lopott bicikliként ahogy és ahol kedved tartja. Nőként akkor vagy menő, ha úgy nézel ki, viselkedsz mint egy pornósztár. Fogyassz, és ne gondolkodj tetteid következményeiről.
    Küldd tovább a láncleveleket; tegyél fel minél extrémebb képet a különböző közösségi oldalakra (iwiw, mywip, hotdog, stb...).
    Just do it.

    A következmények? A "Nagy Testvér" "jogosan" hallgathat le (nem e terrorista vagy), "jogosan" figyelheti meg a levelezésed (nem e pedofil képeket tartogatsz), "jogosan" rakhat rá RFID címkét (teljesítetted-e a havi kötelező fogyasztási kvótát). Ezzel a fennálló devianciák forrását nem kezelik, de ez lényegtelen.
  • Szefmester
    #85
    megrontanak egy gyereket az akaratán kívül..

    basszus ha engem "megrontott" volna a rajztanárnőm általánosban.. :P

    amúgy a pedofília rossz dolog.. de mi van ha teszem azt a barátnőm akivel csak pár napja ismerkedtünk meg, csak holnap lesz 18.. és mi éjfél előtt nekiállunk a dolognak.. akkor én most pedofil lennék ha a rendőrség elkapna mert teszemazt olyan hangosak voltunk hogy a szomszéd kihívta őket... ekkor mi van? vagy a pedofília csak a kisgyerekekre vonatkozik? hülye kérdés de most én sem vagyok túlzottan beszámítható.. /húzós tegnap éjjel, ma hajnal/
  • WiLDoR
    #84
    az amikról mindig is tudtam, hogy tele van hülyékkel, de ez még nekem is sok volt -.-
  • Zoleeca
    #83
    Mi van ha csinálok egy oldalt, amiben a div tag-eket elrejtem (hide), de közben pedofil képeket rakok erre a nem látható rétegre, amit a böngésző automatikusan letölt, igy a pl windózban a Temporary Internet Files mappában ott figyel majd a cucc. Ezután az egész oldalt elnevezem mondjuk iwiw-nek :)
    Képek a winyón -> irány a börtön (persze a júzernek fogalma sem lenne róla)
  • KoJin Mekre
    #82
    Pedifiliaról meg, amilyen aberrált a mai közösség, és a mai generáció (és a leendő) 10-20 évet adok és a pedofilia is elfogadott lesz.

    A felnőtté válást folyamatosan viszik le, régebben 20 fölött volt, most 18 éve.
    Fiatalok házasságát/gyerekválalását sem büntetik annyira (roma eseteknél sosem volt bünti, és ez csak Mo-i példa)
    Hollandiaban pl: pedofil párt alakult egyre nyíltabban törnek a fleszinre az ilyen esetek.

    Látom lelki szemeim előtt, hogy olyan utat fog bejárni, mint anno a melegeknek az elfogadása (elismerem itt más a helyzet, mert itt megrontanak egy gyereket akaratán kívül) azaz kiderül majd 1-1 hírességről hogy pedo, elnézőbbek az emberek mivel egy idol-ról van szó.
    Ahh milyen jövőt festek én itt le :P

    1szóval én azt mondom, csak idő kérdése sajnos...és nem úgy néz ki, hogy itt valami meg fog változni.

    Lassan a melegtüntetéseket, átveszik a hetero tüntetések. Na jó itt már csúsztatok, nagyon beleéltem magamat.

    Bocs a kirohanásért :D
  • KoJin Mekre
    #81
    Na mindjárt elsírom magam. :O

    Tegyük fel, hogy az amcsik mégsem teljesen idióták és 20 fotóért bármi is legyen rajta, nem adnak 200 évet. Valószinünek tartom, hogy vaj volt a füle mögött, és nem csak a pedofil fotókra hokizott, hanem lehet gyerkőcöket is megronthatott, ám (! ebben a magyar ! rendőrség hasonloan cselekszik) nem volt gondolom arról bizonyíték és ezért itélték el.

    Nem kell elsőre mindent bekajolni, USA-ban is vannak blikk, hot, story magazinok, sztem itt is bőven ferdítették a tényt.
    Méghogy 200 évet kap 20 fotóért...nem ma jöttem a falvédőről...és nem, nem kérek linket innen onnan elhiszem hogy aki SG-re feltette olvasta valahol, de nem kell mindent elhinni elsőre.

    (ui.: Magyar példát arra mondtam, hogy a móri bankrablás/mészárlásnak az ügyében hirtelen megtalálják az elkövetőket megfejelve azzal hogy, fegyver - ami eléggé kínos, mert egy 10 éves is tudja hogy meg kell tőlle szabadulni - sőt a cipőjét is megtalélták...na aki EZT elhiszi a Magyar Rendőrségnek azt bárki megvezetheti egy ilyen storyval, és ne mondjátok hogy összeesküvési elméleteket gyártok...mert ez annyira nyilvánvaló :O )

    Egyszóval a pedo tanárra visszatérve, remélem rárohad a műanyag lakat!

  • fourgee
    #80
    "Ha van valami undorító akkor azok az arabok! "

    Te kretén!

    1. Aki nagyon vallásos mohamedán, annak tilosak ezek, amiket leírtál!
    2. Mivel az arabok a sémi népek közé tartoznak, ezért ez antiszemita kijelentés volt, ami itt tilos!
    3. Fogd fel, hogy az irániak azok perzsák és nem arabok. Két különböző nép.

    :)
  • sonicXX
    #79
    "pont ugy ahogy a boszorkanyok" - ez rossz példa volt, boszorkányok ugyanis csak azóta nincsenek a köztudatban (mármint eltekintve zöldfüggönyös padrétól) amióta a drága keresztények az isteni szeretet nevében halálrakínozták és felakasztották vagy máglyán elégették őket. Na, pont ugyanez fog történni a pedofilokkal is. És ugyanúgy fognak létezni ennek ellenére is, ahogyan boszorkányok márpedig vannak.
  • archkoven
    #78
    Ez a büntetés vitathatatlanul nagyon eltúlzott. Viszont nem kell messzire menni ha értelmetlen ítéleteket akarunk találni, elég körülnézni itt a saját házunk táján. Elég csak pár: Tocsikot nem a törvények hanem a "jóerkölcs" alapján mondták ki bűnösnek, a turulmadaras pofánák napi 1 millió forint kártérítést fizettek amiért jogellenesen néhány napig benntartották a rendőrségen, a móri bankrablásban közvetett bizonyítékok alapján hoztak jogerős életfogytiglani ítéletet stb. lehetne még sorolni estig.
    Sajnos az aránytalanság minden jogrendszerre jellemző különösen a közelkeleti vallási alapú ítélkezésre ahol nemrég kedvenc Iránotokban egy 16 éves lányt akasztottak fel mert házasságon kívül folytatott szexuális kapcsolatot (Iránban 9(!) éves lányt is törvényesen lehet dugni csak előtte el kell venni, csak mert az a fasszopó mohamed is annak idején így csinálta a korán szerint) Ha van valami undorító akkor azok az arabok!
  • redmedve
    #77
    Szexuális, homoszexuális, biszexuális, szexuális. Meg a szinglit is szokták singlinek írni. Szóval nem seretkezésről van szó.
  • Darth Sith
    #76
    " az internetes postafiókba ellenőrizetlenül beérkező elektronikus levelek önmagukban még nem bizonyítanak semmit. A fellebbviteli bíróság ezt nem így gondolta, ezért ítéletében megerősítette azt a korábbi döntést, miszerint kellő gyanú esetén mindössze ezen emailek létezése elegendő a házkutatáshoz, a nyomozás kiterjesztéséhez"
    oké, le a pedofilokkal, egyet értek. De azért ez kissé erős. Ha van egy rossz akaróm, elküld pár emailt tele ilyen képekkel, majd feljelent névtelenül, és máris 500 év börtön... Azért ez sztem eléggé átgondolatlan és felelőtlen...
  • Dj Faustus #75
    "A pedofilia egy sexualis iranyultsag,mint a heterosexualitas,vagy a homosexualitas,bisexulitas."
    Csak míg az utóbbiak nem feltétlenül károsak más emberre, addig a pedofilia (mármint a jelenlegi értelmezésében) mindenképpen veszélyes szexuális aberráció a gyerekekre nézve.
  • duke
    #74
    ". Magyarországon a pedofilia mint büntetőjogi fogalom nem létezik."

    Igen ezt jo volna mar tisztazni szeles korben,hogy meg a legsotetebbek is megertsek.A pedofilia egy sexualis iranyultsag,mint a heterosexualitas,vagy a homosexualitas,bisexulitas.Es pont ugy,ahogy egy heterosexulis ember nem bantalmaz,eroszakol meg mondjuk noket,pont igy egy pedofil sexualis iranyultsagu ember sem bantalmaz gyerekeket csak azert mert pedofil.Hanem maximum a negy fal kozott kepeket nezeget amivel nem igen okoz kart senkinek(foleg ha mesterseges kepeket).
    Az orult szadista pedofil kejgyilkos,csak az emberek fejeben letezik,pont ugy ahogy a boszorkanyok.Az emberek imadnak gyulolni es mindenkorban megtalaljak a gyuloletuk targyat. zsidok,homokosok,negerek,keresztenyek,kommunistak,indianok,boszorkanyok es most a pedofilokat kell gyulolni.A kulcs szo a gyulolet errol szol az egesz pedofil mizeria.
    Meg persze arrol is hogy sok szulo igy kompenzalja,hogy nem torodik a gyerekevel.Jellemzoen azok az emberek pedofiloznak a leghangosabban akik a legjobban elhanyagoljak a gyerekuket.Gyulolom a pedofilokat,tehat akkor biztos jo szulo vagyok.
  • szombi
    #73
    ,,csak a gond hogy egy pedofil valsz ráránt egy olyan képre is amire normális ember nem''

    nézd.eszem ágában sincs védeni bárkit, de amíg csak otthon néha ,,ráránt'' a felvételekre,
    addig az az ő magánügye, ahogy az is, hogy mikor megy el elmegyógyintézetbe.

    A rendőrség külön sportot űz abból, hogy kiugrasszák otthonulból a békésen recskázgató elmebajosokat.
    Chat-en mindenféle 10-13 éves kislánynak adva ki magukat szinte kikényszerítik
    a pedofilokból, amit hallani akartak, hogy másnap kattanjon a bilincs...
    Direkt nem a weboldalakat záratják be, hadd látogassák minél többen, hogy aztán kutakodhassanak az otthonában.

    Aztán a nap végén az aznapi ,,termést'' lemásolják, haverok között szétosszák...
  • Dodo55
    #72
    Láttam, hogy volt 1-2 politizáló hsz, politizálni itt tilos, de azért ehhez a pár hsz-hez hozzászólnék valamit, megpróbálom anélkül, hogy politizálásnak minősülne, tehát a politikai véleményemet nem fejezem ki, kizárólag független szemszögből próbálom elemezni azt a bizonyos javaslatot.

    Az mszp(vagy szdsz, nem tudom) javaslata nem jó megoldás, ugyanis nem jó irányból közelítik meg a problémát.
    Az ő javaslatuk úgy oldaná meg a problémát, hogy a pedofíliát részben legalizálja, de valójában a problémát onnan kéne megközelíteni, hogy a nem szándékosan elkövetett pedofíliát ne büntessék.
    Mivel a számítógép és az internet mostanra szinte egy külön világ lett, ahol más természetes törvények vannak, mint a valódi világban, ezért az interneten elkövetett cselekvéseket, és megtörtént eseményeket nem szabadna a valódi világban érvényes törvények alapján megvizsgálni, és szabályozni.
    Az internet más, mint a valódi világ, nem szabad azért megbüntetni valakit, mert az interneten bűncselekményt követ el, ugyanis nagy valószínűséggel nincs tisztában vele, hogy az törvénysértés, vagy pedig nem is tud arról, hogy a törvénysértő esemény megtörtént(vírus, stb).

    Tehát az internetet el kéne választani a valódi világ törvényeitől, külön törvényeket kell alkotni az internetre, olyan embereknek, akiknek nagy köze van az internethez, nem pedig a valódi világ vezetőinek.

    Erre mindenképp szükség van, ugyanis az internet egyre csak nő, és nő, és egyre nagyobb hatalma van.

    Jó lenne, ha mindenki felfogná, hogy attól, hogy magyarok vagyunk, és magyarországon vannak a magyar weblapok szerverei nagyrészt, attól még ez az internet magyar része, és nem pedig magyarország.

    Tehát ennek az egésznek a lényege: szerintem az internetet függetleníteni kell a büntető törvényektől.
  • sathinel
    #71
    Pl sok crack, és hack oldalról úgy töltessz, hogy adult videót reklámozó oldalakra rakják a download gombot.
  • sathinel
    #70
    "a nemiséget súlyosan szeméremsértő nyíltsággal kifejez, célzatosan a nemi vágy felkeltésére irányuló ábrázolás" Így okés, csak a gond hogy egy pedofil valsz ráránt egy olyan képre is amire normális ember nem. Tehát szemlélet kérdése ez is. De a törvényekkel nincs gond csak azzal amikor az ember még el sem követ valamit, és durvább bünti jár érte mintha lelőtte volna a gyerekeket. Lehet hogy akkor korházi kezelést kapna elmebaj miatt. A másik gond hogy ezek álltalában beteg emberek. Az hogy ilyesmire izgul még nem jelenti hogy annyira beteg hogy tettre is képpes. Képeket mint írtuk a netről akármikor be lehet szerezni. Már én is tévedtem ilyen oldalra(felugró ablakban linkek) és mivel nem vagyok beteg továbbléptem. De ami a cikkben van az azért gond mivel ha rálépsz egy ilyen oldalra, onnan a tumbnail-ek benn lesznek a böngésződ gyorsítótárában, tehát máris gyülytöttél képet:DDDD