732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
Cat 02 #291 regenerálódás sem jó mindig
pl mikor nyakonszúrja sem 1ből elsz jó -
Ezt akkor viszont tiszta X-Men így...hmm. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg csak akkor olvasd el ha érdekel... bár már volt róla szó a filmben de azért mégicsak spoiler... szal saját felelősségre olvass tovább
Mondta Peter a 4. részben Mohindernek, hogy pl mikor a bátyja közelében van tud repülni, mikor Isaac közelében volt lefestette a jövőt, ergo át tudja venni mások képességeit. Ezért ütős az ő képessége -
zoolee #288 Télleg, van a néger, az hogy is hívják???
Nem a kisgyerek, henem aki a "regenerálódós" csaj nevelőfaterjának dolgozik... -
hatezgaz #287 Sylar
A Peter féle szenvedést utálom. Sylar legalább tudja mit kezdjen magával.
(amugy a másik örült csávót is tetszik csak ő még nem szerepelt.) -
Tudod a makróknál a spoiler épp az ilyesmik miatt van. Aki nem akarja megnézni, nem nézi meg. Ennyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként mi ez a "legjobb képesség"? A repülés? Háát nem is tudom. Szerintem a gondolatolvasás, illetve a regeneráció sokkal jobbnak tűnik. Vagy lesz még vmi bónusza a gyereknek? -
Peter Petrelli rulZ :D
A Legjobb képesség az övé az eddigi részek alapján.
HÚÚÚ aki látta a hozzásólást és olvasta a spoilert amit kiszedtem akkor sorry.
Azthittem az angol topik :D
probléma megoldva, spoiler kivéve :D -
zoolee #284 Nekem is Hiro(Lál, majd leestem a szélemröl mikor átteleportált New york ba és monnya NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ YORK, háháháhá)
Nomeg Niki, mert annak jó a képessége...
(azokat a behejtókat szépen szétszedte...Oszt még ki is takarított.XD.)
Nekem nagyon bejön a film...
Kb Prisonbreak színvonalú, talán kicsit alatta...
De majd meglátjuk a következő részekbe....
De amúgy, az első évad az nem 18+ os??? -
nekem Hiro -
-
nekem azé nem tetszik mer nigger a gyereke:D -
Az jó csak, meg Niki is. -
kis boncolt csajunk :D -
mindenki egytől egyik szimpatikus nekem :) -
zoolee #276 Hali,
Neketek ki a kedvencetek???
-
gyupee #275 ez lesz a helyes megfejtés sztem is -
gyupee #274 jah ez nem az a topik bocccs :D -
Cat 02 #273 de ő nem tud róla ^^ -
Szuper. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!később (talán pont a jövő eti résben) lesz róla felvétel is. -
Cat 02 #270 lehet h a másik énje letörölte -
Nem emlékszem hogy megzavarták volna... -
nem megzavarták? utánna már nem mutatták, hogy megnézte volna! -
Amikor felvételt akartak készíteni a maffiózók a nő megkínzásáról és ő vissza akarta nézni...az a rész amit a másik énje csinált hiányzott. Mondjuk nem próbálta újra, tehát lehet hogy akkor is beugrott a másik énje amikor épp meg akarta nézni
-
evenor #266 Na igen. Pedig mostanában nem kell a minőségi sorozatokért a netre menni, hozzák szépen őket Mo-ra is. -
winnie #265 "Végre egy olyan sorozat, amit érdemes nézni!!!!!"
ajaj. ilyenkor félek megkérdezni, hogy vajon hány sorozatot láttál:) -
"nem lehet felvételt készíteni róla"
Hm? Erről lemaradtam. Ezt ki mondta, vagy mivan? :D -
Írd meg spoiler-be
-
meg az sem mindegy hogy ketté tud tépni embereket, ld. első rész... plusz lesz még egy érdekes info róla később :) -
Pszichó, 2 személyiség, egyik agresszív. Bár sztem nem ennyire egyértelmű mert ugyebár "nem lehet felvételt készíteni róla"... -
Én még csak 4 részt láttam, de már nagyon unom...lehet hogy nekem is le kéne tölteni az egészet?
Az a gáz hogy már így is 2 sorozatot töltök szimultán, nincs hely/idő többnek...
-
Lipi1980 #259 Végre egy olyan sorozat, amit érdemes nézni!!!!!
Egy kérdésem van:
A szőke gizinek - akinek a félvér gyereke van - milyen képessége van?
Mert szerintem szimplán skizó, és a másik személyisége valami extra erős szupergizi. Vagy mégsem? -
és hol marad a többi? -
gyupee #257 Folytatás április 24én a 19.résszel -
dede, nézz csak át a másik fórumba (heroes), a fejlécben láthatod.. :( -
na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Cat 02 #254 =) hát jah és most úgy hallotam áprilisban lesz csak megint -
a Hősök eddig nálam magasan veri a PB-t, de ebbe az is közre játszhat hogy az eddig megjelent 18 részt, pár nap alatt néztem meg.. -
Nos igen PB egyértelműen jobb számomra (bár tény hogy az aktuális részek most értek a rétestészta stádiumba, a készítőknek már gőzerővel kéne gondolkozni a befejezésen).
Amit a Hősökről mondassz, remélem hogy igaz. Eddig sztem is elég tré... -
Szerintem a PB még jobb mint ez, de oszttársam aztmondja h a Heroes az elején nm a legjobb, csak utána kezd beindulni de naon, pb mostani része nekem annyira nm jön be, gondolnak eggyet és go panama......