732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
Inquisitor #332 Egyébként meg 5-6 hetet ugrott előre és október elejéről november végére, tehát nem szeptember. -
Inquisitor #331 Kiszúrjak veled és leírjam mi derül ki a 19-ik részben? :) -
#330 idióta pöcs, miért kellett lelőni 1-2 poént?? -
#329 mekkroa egy köcsög vagy -
Cat 02 #328 3. még nem volt TV2-n -
Seten #327
Valamint hejjesiráss! :)
-
Seten #326
otomka.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!
-
#324 Szerintem meg látszik rajta, hogy nem hülye, csak jobban oda kell figyelni! :D -
Inquisitor #323 Fene se gondolná az arcról, hogy progmat szakon diplomázott, 180-as az IQ-ja és nem is szinész, hanem Visual FX tervező. -
Paddy #322 Skacok, össze ne vesszetek Mr. Nakamurán
Enegem sokkal jobban érdekel Mr. Sylar és Clair faterjának mi lessz a szerepe a jövőben. -
#321 5 rosszpont! :D -
#320 Ez most komoly? Annyi év sztem nem telhetett el, hiszen a robbanás a közeljövőben várható. Én arra asszociáltam hogy a gyerek lazának tartotta a vizezett hajat meg a kardot és ezért újította be a jövőben.
Sir Qunó képkockáit pedig valóban nem láttam (biztos bio-szüneten voltam )... -
#319 Nem én, hanem a wikipédia. Nekem jobb saját grabbelésű képeim vannak ebből (azaz voltak csak). :D -
#318 :D ezt szépen kikockáztad -
#317 -
#316 A haja is jó hosszú lett és össze van fogva hátul, meg a szája alá is nőtt egy idióta szőrpamacs! Dehát a hősök már csak ilyenek! :D -
#315 a katanára 100% hogy lesz válasz, a zselés hajra meg a kabátra még nem biztos :) -
#314 akkor bocsánat, a dupla félreértés kategóriája forog fenn. A kérdésed alapján nem értettem mire vagy kiváncsi, én csak arra utaltam, hogy nem "gondolt egyet" és dizájnt váltott, hanem ki tudja hány év és mennyi tapasztalat tette olyanná (gondolom harcedzett faszacsávóvá), ahogy megjelent Peternek. vili? -
gyupee #313 nem érted mi??
Hiro nakamura vagyok...a jövőből jöttem...egy üzenetem van a számodra... :) -
#312 van a feliratosnak is topik. -
#311 Lol, ez komoly? OK, ezt a jelenetet nem láttam...
Lacee: azért mert vki a jövőben járt attól még nem lesz vizezett haja és szamurájkardja...ha a múltba megy akkor rizsporos parókája és muskétája lesz vagy mi? (nem akarlak oltani, csak legközelebb próbálj meg normálisan válaszolni ha kérdeznek vmit) -
Cat 02 #310 hát jah engem pl idegesített szinkronosban Ando akcentusa =\ -
#309 nekem is :) -
Seten #308
Mér-mér? Azér mert még csak most nézte meg egy new-yorki moziban a "Penge"-t. :)
-
Paddy #307 Szerintem ez a sorozat felíratosan az igazi---nálam jelen pillanatban TOP 1-es a cucc. 100al lehagyta a Prison Break-et:)) -
#306 ezt poénnak szántad, ugye?
többször elmondták, hogy a jövőből "ugrott" vissza, ezért néz ki máshogy. -
#305 Egy kérdés: a japán gyeró milyen nemű hirtelen felindulásból vizezte be a haját és tett a hátára katanát? -
#304 Úgy érted mennyit adott le eddig "kedvenc" kereskedelmi tv-nk? -
#303 5 -
bcrics #302 hell,szinkronosban hány rész van eddig 5-6? -
#301 vótmá -
Cat 02 #300 nemsoká lesz -
zoolee #299 höm.....
-
Cat 02 #298 #788 :D -
hatezgaz #297 Szerintem a kettő szorosan összefügg.
Van egy fő szál, New York pusztulása. Ezenkívül van sok szál, történet.De arról, mi tulajdonképpen a sztori, jól felépített-e, meg ilyesmik, fogalmam sincs.
Nem vagyok jövőbe látó, erről talán az első évad végén tudok nyilatkozni.
-
#296 Akkor ezt úgy érted hogy a jól felépített sztori helyett inkább a karakterábrázolásra koncentráltak jobban?
Az X-Men és a Heroes közti párhuzamot csak a képességek (regeneráció, képesség elszívás) tükrében vontam. -
hatezgaz #295 A X-men arról szól, hogy vannak mutánsok különleges képességekkel, és aztán a jó vagy a rosz oldalra álva harcolnak.Elég leegyszerűsített jó, gonosztörténet, tipikus képregény.
A hősök viszont arról szól, hogy normális emberek hogyan válnak ilyenné, és mit kezdenek képességeikkel. Ezek a képességek, hogyan változtatják meg őket és környezetüket. Mivel a sok "hős" és ember teljesen máshogy kezeli a helyzetet, rengeteg oldal alakul ki.Ráadásul mindegyik, bármilyen beteg, vagy furcsa, vagy elvakult is, valamilyen szinten érthető és logikus.
Mivel a két filmben vannak hasonló képességü lények, ezért egyértemüen vannak és lesznek hasonló jelenetek, de attól a történet alapjaiban különbözik. -
#294 igen, úgy értettem én is, hogy teljesen más az irány -
winnie #293 csak köze van hozzá, hiszen ugyanaz az alap. a képességek is mind x-menesek - az más kérdés, hogy az irány más. -
#292 köze nincs az xmenhez sztem :)