732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
Inquisitor #372 Szerintem Hiro elég jó kis személyiség fejlődésen esik majd át, mire nem lesz már ilyen rinyálós a stílusa. -
#371 3 rész lesz még bemutatók szerint. Szóval ha az uccsó dupla lesz,akkor inkább 23 részes -
Cat 02 #370 24 nem ? (utcsó dupla rész) -
#369 Nem van még második évad, mert az első sem készült még el. De ha elkészül, 23 részes lesz. -
#368 Hali!
Az elsőévad hány részből áll? És létezik már másodikévad ill. tovább? -
Paddy #367 ilyen a szinkron life:) -
#366 Hát (és most ez tényleg nem szinkronfika akar lenni) azzal a magyar hanggal amit akkor adnak be neki amikor épp töri az angolt, hát azzal én se nagyon kedvelném... -
evenor #365 wow, az első ember az univerzumban, aki nem szereti Hiro-t. :D -
Cat 02 #364 nekem tök be jön Hiro :D
sztem az idegesít h akcentuttsal beszél -
#363 Nekem nem túl szimpatikus a japán gyerek, elég idegesítő. Bár gondolom csak a szerep szerint ilyen lökött... -
Paddy #362 nekem jobban tetszik ilyen lúzerként...akkora gyökér csóró, de szerintem ez az ürgének a feelingjetesommal szarrá röhögtük magunkat hírónak a bénázásain meg gyökérségein...de ha megtanul angolul...egyefene:)bár a tört angol akcentusa is király volt -
#361 Azért jó tudni, hogy híró a jövőben megtanult anagolul normálisan -
Paddy #360 Hát nem kapkodják el a skacok. Azt birom, h a kedvenc sorijaim(prison break, heroes, supernatural) lemennek május juniusra, utánna meg nyáron baszhatom a legyet mert csak ősszel indulnak ujra:) -
#359 Jóvanvazeg, akkor úgy fogalmazok, ami eddig van. De sajna már most nyúlós. Május 23.-án lesz a 23. szezon záró rész ("How to Stop an Exploding Man"), de annak is még csak a kézirataival vannak meg és az előzőt forgatják. -
#358 még 4-5 rész hátravan azé az első szezonból :) -
#357 Nna, kivégeztem az első szezont, K jó, csak kicsit már nyújtják, mint a rétestésztát. Remélem a 2. szezon azért prögősebb lesz. -
#356 Fábryt nem is hasonlítottam hozzájuk, csak a közízlésről alkotott véleményemre céloztam a másik két úri(?)emberrel. -
#355 de és az uj évad most is megy ott. -
Cat 02 #354 1ébként az a CSI az nem votl régen a Viasaton ?
és akkor tényleg vernék :) -
#353 A tv 2 buta, mert mindenáron le akarja győzni Fábry-t. Mennyivel egyszerűbb lenne áttenni szerdára a Heroes-t és ütni a CSI-t...vagy csinálni egy Heroes special episode-ot Fábry cameo-val -
#352 Azért Győzike + Fábry és Frei Tamás nem egy kategória!
A Fábry show a legnézettebb magyar show műsor (talán mert a legjobb is), többnyire a vendégek is érdekesek és Fábry a leghumorosabb jelenség a magyar média világában.
Frei az utóbbi időben szintén elég érdekes (az hogy mennyire hasznos és ismeretterjesztő már más lapra tartozik).
Győző...nos, őt inkább nem jellemezném. -
#351 A képregényfilmekhez(sorozatokhoz9 képest SZTEM ez is elég szép szám:) -
Inquisitor #350 "Az amerikai sorozatnak csak ötven percet kellett volna nyernie, de a 19,1 százalékos közönségarány azt jelzi, hogy a szövetregenerálódás és teleportálás nem olyan izgalmas, mint egy jó kakis vicc vagy politikai beszólás."
Hja, erre van "igény". :( -
#349 Na bumm, én is Fábrik urat néztem. -
#348 elég szomorú, de hát a nagyközönséget Győzike meg Frei Tamás is érdekli, szóval nem olyan mérvadó :) -
Aspyrin #347 A nagyközönséget jobban érdekli Fábry. -
#346 van topik ami a feliratossal foglalkozik.. szted mér van zárojelben a tv2? XDD -
otomka1991 #345 bocs hogy lelötem a poént azt hittem ti is látátok a 18 ig bocs. viszont akit érdekel van egy verseny valamien hivatlaos forumon hoyg ügye van egy jel a hösök nagy részénél (hiro kardja) (jessica tetoválása) (a emlékezet kitörlö pacák medálja) azt irja a verseny össze kell vágni mindenkinek a jelét ugy értem minden karakteren megtalálható a jel sok sikert pontos címet nem naon tok google ban keresetek hogy heroes race vagy ienek
-
Seten #344
De mi az, hogy "bevizezte a haját"? :)
Hát nem a középkorban vagyunk. Még ha azt mondanátok: bezselézte.
-
#343 na de senki nem mondta hogy abban az 5 hétben változott meg Hiro, amiben az első széria játszódik, akár 10 évvel későbbről is üzenhetett Peternek, mikor már teljesen "kitanulta" a képességét.
(bocs, ez otomkára ment) -
#342 Ebben igazad van én is elgondolkodtam ezen. Tehát ha ide-oda utazgat vki a jövőben, akkor a sok idő alatt tényleg megtanulhat vívni, csináltathat D'Artagnan-szakállt és persze bevizezheti a haját. MOndjuk hogy miért tenne ilyesmit akárki is, számomra rejtély, de mind1.
Legközelebb óvatosabb leszek az ilyennemű kérdésekkel.
Egyébként tényleg: a spoiler a makrók alatt még mindig működik -
#341 Ide kék: modi figyelmébe -
#340 Én aztán nem tok. Nem vagyok helyi modi. Sry! -
#339 akkor majd 'Sir Quno Jedi' töröl:D -
Cat 02 #338 nem naon :D
töröld plz kommentet (otomkajáté) -
#337 azt sem tudom, hol kell :)
eddig két topicban lettem az, de egyiket sem külön kértem. -
Inquisitor #336 Ha a kardotkihúzos képre gondolsz, én is úgy emlékszem. -
#335 De asszem a reklámblokkban volt (vagy rosszul emléxem). -
#334 nincs házigazda. mé nem jelentkezel rá?:) -
#333 szerintem érdemes lenne törölni azt a postot, ki a házigazda?