Hősök (TV2)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nekem azé nem tetszik mer nigger a gyereke😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kirol
Az jó csak, meg Niki is.

Palinko
kis boncolt csajunk 😄
Fido4life
mindenki egytõl egyik szimpatikus nekem 😊

Hali,
Neketek ki a kedvencetek???

ez lesz a helyes megfejtés sztem is

jah ez nem az a topik bocccs 😄

de õ nem tud róla ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Szuper.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lacee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
késõbb (talán pont a jövõ eti résben) lesz róla felvétel is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

lehet h a másik énje letörölte

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Nem emlékszem hogy megzavarták volna...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

akyyy
nem megzavarták? utánna már nem mutatták, hogy megnézte volna!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Atisz
Amikor felvételt akartak készíteni a maffiózók a nõ megkínzásáról és õ vissza akarta nézni...az a rész amit a másik énje csinált hiányzott. Mondjuk nem próbálta újra, tehát lehet hogy akkor is beugrott a másik énje amikor épp meg akarta nézni <#vigyor3>

Na igen. Pedig mostanában nem kell a minõségi sorozatokért a netre menni, hozzák szépen õket Mo-ra is.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

"Végre egy olyan sorozat, amit érdemes nézni!!!!!"

ajaj. ilyenkor félek megkérdezni, hogy vajon hány sorozatot láttál😊
precision
"nem lehet felvételt készíteni róla"

Hm? Errõl lemaradtam. Ezt ki mondta, vagy mivan? 😄

Bazinga!

Atisz
Írd meg spoiler-be <#vigyor3>

Lacee
meg az sem mindegy hogy ketté tud tépni embereket, ld. elsõ rész... plusz lesz még egy érdekes info róla késõbb 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Atisz
Pszichó, 2 személyiség, egyik agresszív. Bár sztem nem ennyire egyértelmû mert ugyebár "nem lehet felvételt készíteni róla"...

Atisz
Én még csak 4 részt láttam, de már nagyon unom...lehet hogy nekem is le kéne tölteni az egészet?
Az a gáz hogy már így is 2 sorozatot töltök szimultán, nincs hely/idõ többnek...<#buck>

Végre egy olyan sorozat, amit érdemes nézni!!!!!
Egy kérdésem van:
A szõke gizinek - akinek a félvér gyereke van - milyen képessége van?
Mert szerintem szimplán skizó, és a másik személyisége valami extra erõs szupergizi. Vagy mégsem?
akyyy
és hol marad a többi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Folytatás április 24én a 19.résszel

Lacee
dede, nézz csak át a másik fórumba (heroes), a fejlécben láthatod.. 😞

Fido4life
na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

=) hát jah és most úgy hallotam áprilisban lesz csak megint

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fido4life
a Hõsök eddig nálam magasan veri a PB-t, de ebbe az is közre játszhat hogy az eddig megjelent 18 részt, pár nap alatt néztem meg..

Atisz
Nos igen PB egyértelmûen jobb számomra (bár tény hogy az aktuális részek most értek a rétestészta stádiumba, a készítõknek már gõzerõvel kéne gondolkozni a befejezésen).
Amit a Hõsökrõl mondassz, remélem hogy igaz. Eddig sztem is elég tré...

GTheo
Szerintem a PB még jobb mint ez, de oszttársam aztmondja h a Heroes az elején nm a legjobb, csak utána kezd beindulni de naon, pb mostani része nekem annyira nm jön be, gondolnak eggyet és go panama......

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

precision
személyszerint nálam odaveri a pb -t, valahogy hangulatosabb, jobban szeretem az ilyen képregény dolgokat, bár tény hogy a pb 1. szériája ütött, ez a 2. most annyira nem köt le
de összességében _nekem_ a heroes jobban tetszik

Bazinga!

Atisz
A nõre írtam, de arra már kaptam választ.

1 ereje van eltudja hajlítani a teret és ezáltal vhogy az idõt is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
A lehetõség adott, ha nagyon érdekelne lekapnám hamarjában, mint PB-et... <#vigyor3>

precision
hát azért nekik is van szerepük, vagyis a képességeiknek...nade ez nem az a topik, itt még csak 3 részt láttak ugyhogy pszt 😛

Bazinga!

"Mindegyik szereplõnek"?

Kivéve akiket legyilkolnak. 😊

Atisz
Igen, ez elképzelhetõ.
Fogom nézni, remélem megéri. Mondju keddig látottak alapján PB-nek közelébe sem ér...

Amúgy nem volt spoiler <#smile>

precision
értem a célzást, de ez egyáltalán nem volt spoiler, vagy igen? 😛

Bazinga!

akyyy
azt is írd le ki hal meg a végén<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
Mindegyik szereplõnek lesz vmi fontos szerepe a 'fõ cél' -ban, ezért Heroes. És ez tetszik benne, hogy ugy is lehet valaki hõs, hogy nem húz álruhát, maszkot...stb

Bazinga!

Ja, eddig csak sima tudathasadásnak látszik.
A képessége pedig az iszonyat erõ/gyilkolászás. 😊

precision
Nincs idõtorzító képessége. A készítõk így jelezték azt, hogy nem emlékezett rá, mit csinált a másik személyisége. Szal értsd, elõjött a másik énje, csinált vmit (átöltözött, új frizura...stb.stb.), aztán visszajött a 'normál' énje, és nem emlékezett semmire.

Bazinga!

Palinko
"és akkor jön elõ ha a tükörképét látja"
pedig nem is ronda,hogy bevaduljon :S
akyyy
nem hiszem hogy jövöbe lát. hanem elment a jövõbe. ha cask látta volna, akkor ismét ült volna a metrón, aztán new york, lecsukás és BUMM.... ahoz képest meg repcsin voltak, meg kisjányokat mentegettek.

plusz ugye le tudta állítani az idõt😄

de a csajt én se értem. úgy látszik 2 énje van, és akkor jön elõ ha a tükörképét látja

Atisz
Egyébként az idõutazás az nagyon imba (imbalanced), de ha jól látom ez a japán gyereknek amolyan jövõbelátás szinten mûkõdik...

Atisz
Én a nõrõl beszélek, akinek van a gonosz "énje". Neki is van vmi idõtorzító képessége amikor 2 óra elröppen az életébõl, miközben megváltozik a haja, telefonálnak neki, stb. (2. rész)

Lacee
miért lenne? elhajlítja a téridõt, ez vagy teleport vagy idõutazás (de inkább mindkettõ egyszerre, ahogy már az elsõ részben is kiderül)

Seth
Peternek "univerzális" ereje van, majd meglátod

PSN ID.: Beegabor

Atisz
* szuperereje

Atisz
Csak azt nem tudom hogy miért kellett õt is ilyen idõutazásosra csinálni? Akkor neki 2 "szeuperereje" van? <#conf>