732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
#412 én torrentet használok ezek beszerzéséhez, ezér nem tok oldalt amiről le tudnád szedni.. winnie meg.. -
winnie #411 vagy pedig használd a benga nagy internetet magad előtt, mielőtt megkérsz valakit, hogy vezessen be az internetes letöltés rejtelmeibe. -
#410 valakinek megvan a mostani rész szinkronban? ami szerdán volt a tv2-n
dobjatok meg egy privivel -
Cat 02 #409 ez a best rész ami volt -
#408 csak tudja mi kell a nézőknek akik nem oanok mint ti v én v akárki más aki nem vevő ezekre. -
#407 na lol ez a Fábry is ultraszánalom lett... -
#406 Abba plánekirály volt, hogy a gatyájában matatott, majd azzal a kezével (is) fogta meg erősen a "hölgy" kezét, még jól meg is pasklolta! Guszta volt! :DDD -
#405 Az egy másik dolog hogy hogyacsudába néznek többen Fábryt mint Hősöket...láttam a multkori Fábry bemutatóját, vmi szexoktatás v. miafene volt, és Fábry hevesen dugott vmit meg a gatyájába nyulkált...az azelőttiben 5 percenként obszcénkedet...színvonalas! GG Magyarország! -
#404 "rájöttek a tv2-sök"...
ők már régen rájöttek.... -
#403 olyanom nincs.max azt tudom csinálni,h letöltöm másnap.de így mostmár nem kell -
#402 Létezik videó is, meg egyebek. -
#401 én örülök neki,h mostmár szerdán 22:00-kor lesz,mert így a Fábryról sem maradok le :)
egyébként a múlt héten azt hiszem többen nézték a Fábryt,és rájöttek a tv2-sök,h jobban járnak,ha átrakják,mert így többen fogják nézni -
#400 a kereskedelmileg célzott réteg (18-49) nagy része úgyis ébren van még akkor :) -
winnie #399 "
az nemtom mennyivel jobb, ha 9 óra helyett 10órakkor kezdik el..
szerintem akkor kevesebben fogják nézni, nemde?"
nem biztos, de bagy valószínűséggel. viszont.
így csütörtök 21.00-től többen nézik a tv2-t ÉS szerdán 22.00-től is többen nézik. a hősöket összesen kevesebbet, de a csatornát többen. komparatív előnyök, vagy mi:) -
#398 dr. house faxa!!
nah hol tart magyaron a hősök? egy ideje nem követem figyelemmel. -
#397 de mé, most pl. szeszélyes lesz , azmeg suxx :D -
Decooy #396 19,ja bocs... -
Cat 02 #395 első 19 kész ^^ -
Decooy #394 2 évad mikor lesz nem tudjátok? első 18 kész,imádom,hiányzik...:) -
#393 valószínűbb, hogy szerda 10kor nincs olyan konkurencia, mint a Fábry lenne csütörtökön.
azért az este 10 sincs olyan hú de későn, nem? -
#392 éppen ez az, szívesen nézném (eddig mindegyik részét nyomom követtem, kivéve az elsőt mert nem értem rá, de bepótoltam)
az nemtom mennyivel jobb, ha 9 óra helyett 10órakkor kezdik el..
szerintem akkor kevesebben fogják nézni, nemde? -
#391 9edik lesz 25 én -
#390 itt hányadik résznél tartunk nem tudjátok? -
#389 A Dr. House már csak a műfaja/témája miatt is sokkal populárisabb, mint a Heroes, ezért kerül főműsoridőbe. Ez van... -
winnie #388 "leszarom a vetélytársát, nemértem miért kell 10óra utánra berakni :/"
többek között azért, hogy ne tűnjön el örökre a tv2 programjából, hogy legyen egyáltalán 2. évad is magyarul. ennyire utálod a sorozatot? (a vetélytásat nem érdemes lesz*rni, mert csakis attól függ a sorozat léte)
"pedig mijó kis sorozat volt...ehh"
mert most már nem az?
"buzi dr. house...de amugy miért rakták át csüt.ről?"
szegény house doki. ha nem lenne, akkor éjszakára kerülne a hősök, így viszont a house megmentheti. szerintem nyiss valami heroes-gyűlölő topikot. -
#387 leszarom a vetélytársát, nemértem miért kell 10óra utánra berakni :/
pedig mijó kis sorozat volt...ehh
buzi dr. house...de amugy miért rakták át csüt.ről? -
#386 énis erre várok, de a lost is ilyen volt... nem történt benne semmi... aztán leltek egy bunkert, oszt buum, ennyit arról, hogy csak lezuhantak egy szigeten..:D -
Cat 02 #385 biztos izgi ?^^
érdekesl mi lesz a 19-24(/23). részekben? -
#384 Be fog indulni.
Egyébként "meghallgatott" a tv2, mert most már szerdán lesz a sorozat és akkor tényleg ütni fogja a "vetélytársat". -
winnie #383 "Türelem és minden bepörög."
én inkább hanyagoltam:) elolvasom, hogy mi történt és kész. 5 perc a 40 helyett. -
Cat 02 #382 kövi rész az 1ik legjobb ^^erre 10 utánra rakják =Q -
Paddy #381 Türelem és minden bepörög. -
#380 Be fog ez a sorozat indulni valamikor, mert olyan lagymatagon csordogál az egész. Mindig várom, hogy na majd most erre megint nem történik semmi. -
#379 (off)
azért nem... a mennyi 30-ra már elég nagy név volt, lásd még petőfi rádió csütörtöki kabaréműsora - szinte minden ma népszerű/ismert stand-up arc a rádiókabarénál kezdte.
(on)
ma új rész, tessék készülni! jó lesz :) -
#378 Szerintem teljesen rendben van a szinkron, az idősebb Petrellinek még jó is, mert az eredeti hangja hát őőő...elég érdekes.
Hironak ugyanolyan nyomi az akcentusos a magyar hangja, mint az angol. Jól megcsípték.
Claire hangja egy kicsit idősebbnek tűnik mint amilyen az eredeti, de ez már tényleg szőrszál hasogatás. Végre legalább nem 25+ lány tetszeleg a középiskolás pom-pom lány szerepében -
Paddy #377 jahhh peddig anno ő is az hbo-s mennyi?30!ban kezdte -
#376 hát, én is belenéztem a Fábryba szó mi szó, de a 3. f*szom -ozásnál elkapcsoltam... igazán színvonalas lett ez a Fábry, régen jobb volt -
#375 thx, bár tömör volt^^ -
winnie #374 23. 1. nem. -
#373 hány részes az első évad?és már hány évad van?amerikában már megy a 2.?