Legjobb pizzériák, pizzák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy látszik sokan vagyunk Pizza-imádók!
igen érdekes akcióval rendelkezik 😉
HAPPY-HOUR!
1-et fizet, 2-t kap!
(Happy-Hour italokra és ünnepnapokra nem vonatkozik!) -- ez minden pizzára vonatkozik 😊 mi imádjuk 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
"Az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel és jól kiforraljuk. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy kb. 1 dl mártás legyen adagonként. Ha nagyon savanyú, egy kevés cukrot is adhatunk hozzá. "
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mondjuk én meg a IV.-be. Itt tud valaki jó pizzériát?
Pizzaparadicsom III. ker.
Pizzériák
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Majd linkelek képet, hogy nézz ki az itthoni pizzám.
Itt nállunk szerintem ez a legjobb
pizzéria.
Szerintetek mijen lehet az édespizzák közül a nutellás pizza?<#idiota>#idiota> Ugyan úgy van rajta sajt meg minden vagy ez másfajta?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ReaL MaDRid x siempre
😄DD
Amúgy Pizza paradicsom vagy Mystic.
Budapest.
ReaL MaDRid x siempre
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ide szeretnék eljutni. Csak jót hallottam errõl a helyrõl, isteni pizzájuk van állítólag. És ilyen igényes honlap után el is hiszem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szombathelyen : Maestro Giovanni
Dunaújváros: Alibi, Lille Venn 😉)
pesten is ettem valami sarki pizzériázóban és nagyon jó volt 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
én leginkább a tejfölös alapú pizzákat szeretem... és gyakran csinálok otthon is 😊 a lényeg,hogy sok minden legyen rajta
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
meg kruva sokáig készül szvsz de megéri várni 😄
igaz hogy kábé a legdrágább és legsóherebb banda is egyben...
normál pizza 1000 fó körül van és olyan kicsi hogy nem csak 4 felé vágják mert ha 8 felé lenne az már röhelyesen nézne ki... átmérõre kábé 20 centi de lehet h sokat mondtam. viszont az tény hogy finom 😄