Legjobb pizzériák, pizzák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó

Úgy látszik sokan vagyunk Pizza-imádók!
Törölt felhasználó
A Don Pepe szerintem még attól is rosszabb.
Törölt felhasználó
Imádnám én is!
Trisztin
Maestro Giovanni - Szhely

igen érdekes akcióval rendelkezik 😉

HAPPY-HOUR!

1-et fizet, 2-t kap!
(Happy-Hour italokra és ünnepnapokra nem vonatkozik!) -- ez minden pizzára vonatkozik 😊 mi imádjuk 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Me0w
Hat, az Pizza Hutnak kb. annyi koze van a pizzahoz hogy naluk is kerek formaju ami elkeszul 😊 Igaz, a sajttal toltott peremu 'pizza' az nagyon kemenyen jo, de a tobbi az inkabb valami puffasztott teszta meg valami kommersz feltet 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
Nem tudom, hogy szallitanak-e a negybe, de naluk ettem eddig a legfinomabb pizzakat:

Mixr pizzeria

Together we'll fly someday...

Törölt felhasználó
De én legalábbis nem tudok még egy ilyen jó Franchise pizzériát...
I.C.ram
Pizza Hut viszont 2x annyiba kerül, és sokkal több a tészta mint a feltét.
Törölt felhasználó

"Az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel és jól kiforraljuk. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy kb. 1 dl mártás legyen adagonként. Ha nagyon savanyú, egy kevés cukrot is adhatunk hozzá. "
RaZoK
hagyma nélkül meg se eszem<#wilting>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

hát én sajna 2.kerben lakom szal házhozsszálitás nekem már a pizzaparadicsomnál se játszik :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
Ja, kb. 10 éve nagyon jó volt az Il Treno.
Kb. 8 éve nem ettem ott, nemtom mi változott.

NeoMaN
Most látom, hogy a Mystic elköltözött a VI. kerületbe.
Mondjuk én meg a IV.-be. Itt tud valaki jó pizzériát?

Pizzaparadicsom III. ker.

Pizzériák

NeoMaN
Don Pepét gyûlölöm. Olyan száraz a cuccuk, mintha fûrészporral lenne megkenve.

NeoMaN
Nálam alap a hagyma.
Magyarok vagyunk vagy nemigaz?
😄DDD

NeoMaN
Mystic az Ürömön vagy az felé van, de szállít a III.-ba. Sztema pizzaparadicsomnál jobb, de sokat kell rá várni (min. 50perc).

HiPPoNaX
a Don Pepe alapvetoen szerintem sem lenne rossz, de a fuszerezessel nagyon sporolnak (pedig nem hiszem hogy mondjuk egy kis extra oreganon mulna a profitjuk merteke)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Szerintem a Don Pepe is jó.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DaemoonHunter
Lidi néni pizza?😄 Nemrossz, de inkább házilag készítem, mármint a pizzatésztát, igaz néha elég keményre sikerül, bár ez inkább a sütés miatt van. Én egy kevés cukrot is keverek a tésztába, mindenképp érdemes kipróbálni, csak nem szabad túlzásba vinni, elég egy kis kanálnyi.

mi lenne ha nem csak neveket irnátok hanem elérhetõségeket is, hmm? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

HiPPoNaX
Da Lello pizzeria, Budapest: eddig ez allt a legkozelebb az Olaszorszagban kostolt szinvonalhoz, mondjuk olasz tulajjal illik is ismerniuk a jo pizza keszitesenek titkat 😄 Egyetlen hatranya, hogy viszonylagosan draga, ebben nem versenyezhet a tomegeket eteto pizzeriahalozatokkal.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

CSOCSO
loool narancs😄😄😄😄
Uu de ehes lettem! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Törölt felhasználó
Van választék bõven! Jó hely lehet!
Törölt felhasználó
A sütõm tud olyat, hogy alúl-felül sütés. Miután 10 perce megy, beteszem a pizzát, elõször alúl-felül sütés, 2-3 percig, aztán nagy fokozaton. És igen , szerintem legfelül érdemes, bár ez sütõtõl is függ, gondolom.
Majd linkelek képet, hogy nézz ki az itthoni pizzám.
ToCsEk
Hát itt télleg jó a pizza, itt kajáltunk 10.-ben oszt. kiránduláson.

Itt nállunk szerintem ez a legjobb
pizzéria.

Szerintetek mijen lehet az édespizzák közül a nutellás pizza?<#idiota> Ugyan úgy van rajta sajt meg minden vagy ez másfajta?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

hunbasser
hát itt 60-ban nem nagyon vannak olyan hú de jó pizzériák,esetleg a Sessanta,az nagyon jó,csak kicsit drága.

ReaL MaDRid x siempre

pizzaparadicsom rulez 😉 mystic az merre van? arról még nem halottam

NeoMaN
Én a Corában szoktam venni 178Ft-os, 300grammos pizzát ill. a Lidlben 400Ft-os 1 KILÓS pizzát. Természetesen házibulra, pia mellé tökéletes 4-5db. (kilósból fél).
😄DD

Amúgy Pizza paradicsom vagy Mystic.
Budapest.

hunbasser
múltkor én is próbálkoztam,de nekem az alja az mindig jó gyorsan megsült,felül meg csak megolvadt a sajt,és kész.pedig úgy lett volna a jó,ha kap egy kis barnás színt a sajt.tehát ott rontottam el,h a sütõben középre raktam.tehát teljesen a legtetejére rakjam? :\

ReaL MaDRid x siempre

Shiwo
nekem szhelyen a Görög pizzéria jön be..ott is a görög tûz nevü szösszenet 😊 amúgy nem nagy a pizzájuk, viszont nem papírvékony a tészta, és jól megvan pakolva..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Törölt felhasználó
Don Vito pizzéria Visegrád

Ide szeretnék eljutni. Csak jót hallottam errõl a helyrõl, isteni pizzájuk van állítólag. És ilyen igényes honlap után el is hiszem.
don pepét én nagyon nem csipem, de pizzahut, MOB pizza, vagy pizzaparadicsom jöhet 😊

most spec nem rendelésre gondoltam, meg én elég rég ettem pizzahut-ban itthon, szal nemtom, régen még nem volt ez a 40 percesdi 😄

Ja igen. Kösz a javítást. Amúgy meg szüleim azok, de én eszek húst is, viszont ez kedvencem lett.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Trisztin
különben
Szombathelyen : Maestro Giovanni
Dunaújváros: Alibi, Lille Venn 😉)

pesten is ettem valami sarki pizzériázóban és nagyon jó volt 😉

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

mila69en
<#finom><#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Trisztin
õszíntén megvalva ez nagyon régen csináltam...de a tésztát általában a veszem 😊 ezért is készülök el gyorsan 😊 ez valami öreglányos felcsavart volt... 😊 és különben nagyon finom...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

mila69en
megéheztem:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Törölt felhasználó
A közelben vagyok, lehet meglesem valamikor.
VinylToy
Hogy el is vegyük valakinek az étvágyát

Furcsaság 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Törölt felhasználó
És mi a tésztád receptje?
Törölt felhasználó
Az tény, hogy a Franchise pizzériák közül a Pizza Hut a legjobb. A Don Pepe elbújhat mellette.
Trisztin
- házi 😊

én leginkább a tejfölös alapú pizzákat szeretem... és gyakran csinálok otthon is 😊 a lényeg,hogy sok minden legyen rajta

Sokáig készül? Megrendelés után 40 perc alatt garantálják a házhozszállítást, utána pedig ingyenes. Évek óta rendelünk havi szinten legalább egyszer onnan, eddig mindössze egyszer fordult elõ, hogy nem kellett fizetnem érte.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem bánom csak finom legyen <#finom>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vegicsek
Basszus most vacsiztam de éhes lettem.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

pizzahut tényleg jó bár nem mindenki szereti, meg tényleg rohadt drága 😛
meg kruva sokáig készül szvsz de megéri várni 😄

TrIp
szerintem egyértelmû hogy a legjobb a pizzéria a pizza-hut...
igaz hogy kábé a legdrágább és legsóherebb banda is egyben...
normál pizza 1000 fó körül van és olyan kicsi hogy nem csak 4 felé vágják mert ha 8 felé lenne az már röhelyesen nézne ki... átmérõre kábé 20 centi de lehet h sokat mondtam. viszont az tény hogy finom 😄

cenobite
Nyíregyházán ajánlom a Kemencés Pizzériát! Nyam-nyam! 😊

gamertag: kenobita