Legjobb pizzériák, pizzák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ezen helyen nagy jó a Pizza a Vendég kívánsága szerint. 5 feltétet lehet kérni, ami nálam mind hús 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
tavaszi, magyaros, hústorony, mexikói, mind nagyon finom pizzák, egy próbát megér, ha valaki erre jár...
don't give a fuck
5 dkg finomra vágott hagymát 0,5 dl olajban megpárolunk, hozzáadunk 2-3 cikk zúzott fokhagymát, 7 dkg (1 kis doboz) paradicsompürét, sót, õrölt feketeborsot, reszelt gyömbért.
Az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel és jól kiforraljuk. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy kb. 1 dl mártás legyen adagonként. Ha nagyon savanyú, egy kevés cukrot is adhatunk hozzá. (Ha egy adott pizzához valamilyen egyéni ízesítés kell, azt
mindig ott jelezzük. Ha a pizzához valamilyen alapanyagot külön meg kell, hogy fõzzünk, a fõzõlevét esetleg felhasználhatjuk a víz helyett.)
Pizzamártás (sugo) 2.
30 dkg paradicsomot leforrázzuk, meg- hámozzuk és apróra vágjuk (turmixgép- pel is összetörhetjük). Egy kevés vízzel jól kiforraljuk. Sóval, õrölt feketeborssal, reszelt gyömbérrel és delikáttal ízesítjük. Jól kiforraljuk. Ha ezt a készítési módot választjuk,akkor is 1 dl mártás kell adagonként.

Ott a tenger gyümölcsei, pizzán kivül mustáros sertés flekken <#nyami>#nyami>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Továbbá: Done Pepe = hányás
ReaL MaDRid x siempre
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
+fav
@
ez paradicsom sajt -.- vegetáriánusok egyik kedvence.
nekem a Prosciutto és a Sombero jön be(az a fajta,ahol összeraknak két pizzát)
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Amúgy, hogy témához hozzá szóljak:
Mindeg, hogy az ember hol eszik pizzát, ha nagyon szereti. A másik pedig, hogy a legjobb otthon!<#eljen>#eljen> Megrendeled, kiizeted és azt iszol mellé ingyen, amit akarsz, tévézhetsz is közben, meg kecsöp és majonéz is mehet rá, amit akarsz, szóval mindenütt jó, de legjobb otthon!<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
amugy én mult héten rendeltem egy paradicsomos pizzát amin minden szeleten 1-1 kanál tartármártás volt szétkenve. isteni volt
de a kedvenceim a tejfölös-alapu pizzák😄 /csirkemellel, sok sajttal/
ez hány centis lol 😄
szerk: a lila hagyma meg tényleg jó. bár pizzán még nem próbáltam.
http://thenamelessphoto.com/
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ez a kép majdnem elvette az étvágyam😄 #2
Nagyon nagy volt, de sikerült megenni, igaz egész nap arra készültem 😊 Egy igazi kihívás volt 😊
Carnivoro
Sonka, szalámi, bacon, bolognai szósz, hagyma

/fav (Y)
http://thenamelessphoto.com/

Encs Sarokház Pizzéria - Pizza De Brutale
Dupla tészta, dupla paradicsomszósz, dupla sajt +4 feltét
Azt hiszem a kép magáért beszél!
Tudtok még jó helyeket?