345
Hol ettétek a legjobb pizzát? Melyik a legjobb pizzéria?
-
Hajnalcat #182 Akkor eddig az összes pizzériába, ahol voltam életem során, rossz pizzát csináltak. Pedig voltam pár helyen... -
#181 a jó pizza nem száraz!!! ketchuppal elbaszni meg kár a fincsi pizzát :\
elnyomja a pizza összes zamatát -
Hajnalcat #180 De az úgy olyan száraz. -
#179 Hát én most pont úgy ettem:)
-
Thanatos #178 hát a ketchupos szarakvás sokkal jobbna "hamisitvány" mint a más alap... :) -
Hajnalcat #177 Itt mindenki kechup nélkül eszi a pizzát? Milyen emberek vagytok ti? :D -
Hajnalcat #176 Tudud, egy csöppet fogalomzavarban vagy. Neked nem ételed a pizza, ugyanis egy igazi, eredeti pizza paradicsomos alapú. Az az igazi, a többi csak hamisítvány, szar utánzat. -
zolee12 #175 A legfinomabb pizzát a párommal csináljuk otthon...tuti tészta receptünk van a szószt több mint 1 évtizede tökéletesítjük és mostanára nagyon cool.
ma is ez lesz a vacsi.majd fotózok és felnyomom ide a képet. -
Aspyrin #174 -
#173 Akkor szerintem a pizza nem a Te ételed. Ez olyan mintha, a halászlevet marhahúsból főznék, mert nem szereted a halat. -
Hajnalcat #172 Fúj, sosem tudnék nem paradicsomos alapút enni! A tejfölös alapú pizzáktól hányingerem van. -
#171 És ami nem paradicsomos alapú? arra is teszel? -
Hajnalcat #170 Csakis kizárólag kechuppal tudom megenni a pizzát, annélkül sosem tudnám. -
#169 Argh, nem mondod, hogy ketchupot teszel a pizzara? -
Hajnalcat #168 Baszhatom, ha Budapesten van. Nem fogok azért felutazni pestre...ha itt is ehetek spenótos pizzát. -
#167 Ő inkább Igazi paradicsomszószt tenne mindre gondolom... -
Hajnalcat #166 "ui: aki kecsapot tesz a pizzára az barbár...::D"
Ezt ugye nem írod komolyan? Pizza csakis kechuppal az igazi. -
2Bálint #165 Pontosan, ahogy mondod! -
#164 Aki IGAZI pizzát akar enni az mindenképp próbálja ki az OKAY ITALIA-t.Itt nem kecsapos gagyi a szósz nem harmadosztályú gépsonka van a pizzán és nem trapista sajttal van megszórva.....
Igazi paradicsomszósz bazsalikommal,zöldfűszerekkel,pármai sonka és első osztályu mozarella és parmezán amit itt kapsz a pénzedért!
Egyetlen hátrányuk,hogy nem szállítanak házhoz szóval csak az éttermeikben lehet csemegézni:P:)
Szeretem én a többi "menő" pizzéria pizzáit is,de azok nem igazi Olasz pizzák hanem csak pizza alakú/formájú készételek........
ui: aki kecsapot tesz a pizzára az barbár...::D
-
2Bálint #163 Pedig az Okay Italia nagyon fincsi spenótos pizzát csinál...
Bálint -
Hajnalcat #162 Én nagyon szeretem a spenótos pizzát, van Ristorante-ban (mélyfagyasztott) olyan, hogy spenót, mozarella, de sajnos eddig még egy pizzériában se csináltak spenótos pizzát, pedig úgy frissen is megkóstolnám. Eddig, de most nyílt egy hely itt Zalaegerszegen, a Mama Africa, ahol az étlapon, amit bedobtak a postaládánkba láttam spenótos pizzát, szóval most oda fogok menni pizzázni nemsokára. Végre ehetek majd frissen csinált spenótos pizzát!
A 11-es Malawi pizzát tessék nézni (oké, tojás helyett mozarellát kérek majd):
-
#161 Jah és két poén az étlapról:
-Börtönkoszt
(langyos víz,száraz kenyér)
-Csődör az ágyban
(lepedőbe göngyölt versenylófej angolosan) 600.000 dollár -
#160 csak full nincs hely:(
inkább telefonálj előtte... -
#159 Akkor legközelebb ott pizzázok:) -
#158 Nah én voltam itt tegnapelőtt.
Hát a pizza nem volt valami extra de nem volt azért rossz.
Viszont amilyen kajákat hurcoltak az nagyon guszta volt!
Meg ettem még egy ananászos,csirkemelles,sajtos tésztát ami nagyon finom volt! -
Thanatos #157 na de lepangott ez a topic :( -
#156 Merre található? -
#155 Akkor közlöm Veled, hogy a Rossita pizzéria és étterem a legjobb! A Megyesalja utcában találod a MIOK iskola mellett. -
#154 Így estére összedobok egy pizzát:D -
#153 Most nyaron voltunk a felesegemmel Montenegroban, az egyik varosban olyan Calzonet kaptam hogy ha azota ragondolok... mmmmmmmmm :D -
#152 kb 1,1-5 óra múlva csinálok sima prosciuttot.
a paradicsom sűrítményhez keverek egy kis tejfölt meg fokhagymát,rá a pizzára a paradicsom sonka,sok sajt,és megsütöm.ha jól sikerült,akkor dobok képet -.- -
#151 Az hol van?
Rendelni Oli'e ginoból szoktunk albiba, ha lennt vaun Veszprémben -
#150 Errefelé csak 1 pizzéria van(Castello pizzéria):D Annyira nem rossz, ugyanis van választék bőven, de semmi extra. Ha igazán finomat akarok enni akkor irány Miskolc, itt van nem messze:D csak sajna még nem sikerült megtudnom hogy melyik a legjobb hely ott. -
#149 jah..majd ha egyszer erre jársz, elviszlek oda -
#148 -
[Walaki]D`Lair #147 Ettem tavaly olaszban is és baromi nagyot csalódtam...úgy ültem be, hogy na most eszem igazi olasz pizzát meg tiramisut...na a pizza nem volt nagy szám, tiramisut meg nem is árultak...ennyi...(ja és az egész városban sehol se kaptam tiramisut!!) -
#146 Il Treno Herculese
Egy ilyet bevallálnék, imádom a csípőset. -
#145 A Pizza Paradicsom csinál rohadtjó pizzákat itt pesten.
Emiliana: ez lilahagymás virslis cucc
Hortobágyi: ezen sertésragu meg palacsintadarabok vannak, mocsokjó:)
Rapi D: ezmeg bolognai ragu, hagyma, szalonna, sültkrumpli :)
Amit újabban tolok az Il Treno Herculese. Uhh apám mocskosul erős, csípős szalámi, pepperoni, chili stb. -
#144 legközelebb én is úgy kérem.de lehet,h dupla parmezánnal,állítólag csak azzal az igazi a pizza,nem az ilyen vízízű gyorsérlelt trapistával.
parmezánt még nem ettem pizzán,biztos jó lehet -
#143 Nálam alap, hogy mindenhol dupla sajtot kérek a pizzára.