Legjobb pizzériák, pizzák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
van magyarorszagon spenot alapu pizza?
valahol olvastam, hogy az igazi olasz pizza eredetileg téglalap alakú volt, csak az amerikaiak erõltették a kerek formát...
hunbasser
"kocka alakú
pizzákat kapunk."

ezt megnézném -.-

ReaL MaDRid x siempre

Törölt felhasználó
Pizzatészta
A pizza lelke a tészta, ügyeljünk rá, hogy az alja jó ropogós legyen, a belseje viszont
könny és puha!
10 dkg sima és 20 dkg grízes lisztet összekeverünk. A lisztbe egy kis mélyedést
készítünk, ebbe morzsolunk 2 dkg élesztt. Egy kevés langyos vízzel kovászt készítünk
és ruhával letakarva meleg helyen tartva megvárjuk, amíg az éleszt felfut. 1 dl étolajat -
lehetleg olívaolajat -, sót, reszelt gyömbért és annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy
fánktészta srség tésztánál kicsit keményebb tésztát kapjunk. Ruhával letakarva
megkelesztjük.
Többféle módon készíthetjük el a sütésre:
a./ A legegyszerbb, ha egy vékonyan kiolajozott süttepsibe nyújtjuk, így kocka alakú
pizzákat kapunk.
b./ A másik variáció: egy vagy több adagos kerek lapokat nyújtunk a tésztából, ekkor a
végén cikkekre vághatjuk a pizzát.
c./ A harmadik esetben is kerek pizzát készítünk, csak az a különbség, hogy egy alacsony
perem kerek sütformába nyújtjuk a tésztát.
holnap átküldöm...jamie olivertõl a tészta recept.

a tésztát nem kell keleszteni,szerintünk ez a titok.
Mersant
a teszta receptjet atdobhatnad ha nem titok <#wink> kivancsi vagyok miben kulonbozik az atlagostol.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a tegnapi vacsim...a'la zolee
desigo
Mármint ketchuppal ettem <#finom>
Hja. Lehet. 😄 Megkérdeztem egy másik topikban is, hogy õk is kechup nélkül eszik. Egyikük ezt írta a témához:

Link

hunbasser
akkor a te ízlésed furcsa 😄

nem tudom,én nagyon komálom a pizzákat,de a ketchup sztem nagyon elrontja...

lehet,h este rendelek is egy pizzát

ReaL MaDRid x siempre

<#wow2>Akkor eddig az összes pizzériába, ahol voltam életem során, rossz pizzát csináltak. Pedig voltam pár helyen...

hunbasser
a jó pizza nem száraz!!! ketchuppal elbaszni meg kár a fincsi pizzát :\
elnyomja a pizza összes zamatát

ReaL MaDRid x siempre

De az úgy olyan száraz.<#szomoru1>

desigo
Hát én most pont úgy ettem😊
hát a ketchupos szarakvás sokkal jobbna "hamisitvány" mint a más alap... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Itt mindenki kechup nélkül eszi a pizzát? Milyen emberek vagytok ti? 😄

Tudud, egy csöppet fogalomzavarban vagy. Neked nem ételed a pizza, ugyanis egy igazi, eredeti pizza paradicsomos alapú. Az az igazi, a többi csak hamisítvány, szar utánzat.

A legfinomabb pizzát a párommal csináljuk otthon...tuti tészta receptünk van a szószt több mint 1 évtizede tökéletesítjük és mostanára nagyon cool.
ma is ez lesz a vacsi.majd fotózok és felnyomom ide a képet.
<#wow2><#wow3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Törölt felhasználó
Akkor szerintem a pizza nem a Te ételed. Ez olyan mintha, a halászlevet marhahúsból fõznék, mert nem szereted a halat.
Fúj, sosem tudnék nem paradicsomos alapút enni! A tejfölös alapú pizzáktól hányingerem van.

desigo
És ami nem paradicsomos alapú? arra is teszel?
Csakis kizárólag kechuppal tudom megenni a pizzát, annélkül sosem tudnám.

Me0w
Argh, nem mondod, hogy ketchupot teszel a pizzara? <#bdead>

Together we'll fly someday...

Baszhatom, ha Budapesten van. Nem fogok azért felutazni pestre...ha itt is ehetek spenótos pizzát.

desigo
Õ inkább Igazi paradicsomszószt tenne mindre gondolom...
"ui: aki kecsapot tesz a pizzára az barbár...:😄"

<#zavart2><#wilting> Ezt ugye nem írod komolyan? Pizza csakis kechuppal az igazi.

Pontosan, ahogy mondod!

[HUN]Crassus
Aki IGAZI pizzát akar enni az mindenképp próbálja ki az OKAY ITALIA-t.Itt nem kecsapos gagyi a szósz nem harmadosztályú gépsonka van a pizzán és nem trapista sajttal van megszórva.....
Igazi paradicsomszósz bazsalikommal,zöldfûszerekkel,pármai sonka és elsõ osztályu mozarella és parmezán amit itt kapsz a pénzedért!
Egyetlen hátrányuk,hogy nem szállítanak házhoz szóval csak az éttermeikben lehet csemegézni😛😊

Szeretem én a többi "menõ" pizzéria pizzáit is,de azok nem igazi Olasz pizzák hanem csak pizza alakú/formájú készételek........
ui: aki kecsapot tesz a pizzára az barbár...:😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pedig az Okay Italia nagyon fincsi spenótos pizzát csinál...

Bálint

Én nagyon szeretem a spenótos pizzát, van Ristorante-ban (mélyfagyasztott) olyan, hogy spenót, mozarella, de sajnos eddig még egy pizzériában se csináltak spenótos pizzát, pedig úgy frissen is megkóstolnám. Eddig, de most nyílt egy hely itt Zalaegerszegen, a Mama Africa, ahol az étlapon, amit bedobtak a postaládánkba láttam spenótos pizzát, szóval most oda fogok menni pizzázni nemsokára. Végre ehetek majd frissen csinált spenótos pizzát!<#finom>
A 11-es Malawi pizzát tessék nézni (oké, tojás helyett mozarellát kérek majd):

desigo
Jah és két poén az étlapról:

-Börtönkoszt
(langyos víz,száraz kenyér)

-Csõdör az ágyban
(lepedõbe göngyölt versenylófej angolosan) 600.000 dollár
desigo
csak full nincs hely😞

inkább telefonálj elõtte...
DaemoonHunter
Akkor legközelebb ott pizzázok😊

desigo
Nah én voltam itt tegnapelõtt.
Hát a pizza nem volt valami extra de nem volt azért rossz.
Viszont amilyen kajákat hurcoltak az nagyon guszta volt!
Meg ettem még egy ananászos,csirkemelles,sajtos tésztát ami nagyon finom volt!
na de lepangott ez a topic 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Törölt felhasználó
Merre található?
Törölt felhasználó
Akkor közlöm Veled, hogy a Rossita pizzéria és étterem a legjobb! A Megyesalja utcában találod a MIOK iskola mellett.
DaemoonHunter
Így estére összedobok egy pizzát😄

Me0w
Most nyaron voltunk a felesegemmel Montenegroban, az egyik varosban olyan Calzonet kaptam hogy ha azota ragondolok... mmmmmmmmm 😄

Together we'll fly someday...

hunbasser
kb 1,1-5 óra múlva csinálok sima prosciuttot.
a paradicsom sûrítményhez keverek egy kis tejfölt meg fokhagymát,rá a pizzára a paradicsom sonka,sok sajt,és megsütöm.ha jól sikerült,akkor dobok képet -.-

ReaL MaDRid x siempre

autoszimulator
Az hol van? <#fejvakaras><#nemtudom>

Rendelni Oli'e ginoból szoktunk albiba, ha lennt vaun Veszprémben

.: mobilize.hu :.

DaemoonHunter
Errefelé csak 1 pizzéria van(Castello pizzéria)😄 Annyira nem rossz, ugyanis van választék bõven, de semmi extra. Ha igazán finomat akarok enni akkor irány Miskolc, itt van nem messze😄 csak sajna még nem sikerült megtudnom hogy melyik a legjobb hely ott.

Shiwo
jah..majd ha egyszer erre jársz, elviszlek oda <#awink>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
<#eljen>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

[Walaki]D`Lair
Ettem tavaly olaszban is és baromi nagyot csalódtam...úgy ültem be, hogy na most eszem igazi olasz pizzát meg tiramisut...na a pizza nem volt nagy szám, tiramisut meg nem is árultak...ennyi...(ja és az egész városban sehol se kaptam tiramisut!!)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Törölt felhasználó
Il Treno Herculese
Egy ilyet bevallálnék, imádom a csípõset.
Apus
A Pizza Paradicsom csinál rohadtjó pizzákat itt pesten.
Emiliana: ez lilahagymás virslis cucc
Hortobágyi: ezen sertésragu meg palacsintadarabok vannak, mocsokjó😊
Rapi D: ezmeg bolognai ragu, hagyma, szalonna, sültkrumpli 😊
Amit újabban tolok az Il Treno Herculese. Uhh apám mocskosul erõs, csípõs szalámi, pepperoni, chili stb.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hunbasser
legközelebb én is úgy kérem.de lehet,h dupla parmezánnal,állítólag csak azzal az igazi a pizza,nem az ilyen vízízû gyorsérlelt trapistával.
parmezánt még nem ettem pizzán,biztos jó lehet

ReaL MaDRid x siempre

Törölt felhasználó
Nálam alap, hogy mindenhol dupla sajtot kérek a pizzára.