Legjobb pizzériák, pizzák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pizza lelke a tészta, ügyeljünk rá, hogy az alja jó ropogós legyen, a belseje viszont
könny és puha!
10 dkg sima és 20 dkg grízes lisztet összekeverünk. A lisztbe egy kis mélyedést
készítünk, ebbe morzsolunk 2 dkg élesztt. Egy kevés langyos vízzel kovászt készítünk
és ruhával letakarva meleg helyen tartva megvárjuk, amíg az éleszt felfut. 1 dl étolajat -
lehetleg olívaolajat -, sót, reszelt gyömbért és annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy
fánktészta srség tésztánál kicsit keményebb tésztát kapjunk. Ruhával letakarva
megkelesztjük.
Többféle módon készíthetjük el a sütésre:
a./ A legegyszerbb, ha egy vékonyan kiolajozott süttepsibe nyújtjuk, így kocka alakú
pizzákat kapunk.
b./ A másik variáció: egy vagy több adagos kerek lapokat nyújtunk a tésztából, ekkor a
végén cikkekre vághatjuk a pizzát.
c./ A harmadik esetben is kerek pizzát készítünk, csak az a különbség, hogy egy alacsony
perem kerek sütformába nyújtjuk a tésztát.
a tésztát nem kell keleszteni,szerintünk ez a titok.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
a tegnapi vacsim...a'la zolee
Link
nem tudom,én nagyon komálom a pizzákat,de a ketchup sztem nagyon elrontja...
lehet,h este rendelek is egy pizzát
ReaL MaDRid x siempre
elnyomja a pizza összes zamatát
ReaL MaDRid x siempre
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ma is ez lesz a vacsi.majd fotózok és felnyomom ide a képet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting> Ezt ugye nem írod komolyan? Pizza csakis kechuppal az igazi.
Igazi paradicsomszósz bazsalikommal,zöldfûszerekkel,pármai sonka és elsõ osztályu mozarella és parmezán amit itt kapsz a pénzedért!
Egyetlen hátrányuk,hogy nem szállítanak házhoz szóval csak az éttermeikben lehet csemegézni😛😊
Szeretem én a többi "menõ" pizzéria pizzáit is,de azok nem igazi Olasz pizzák hanem csak pizza alakú/formájú készételek........
ui: aki kecsapot tesz a pizzára az barbár...:😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Bálint
A 11-es Malawi pizzát tessék nézni (oké, tojás helyett mozarellát kérek majd):

-Börtönkoszt
(langyos víz,száraz kenyér)
-Csõdör az ágyban
(lepedõbe göngyölt versenylófej angolosan) 600.000 dollár
Hát a pizza nem volt valami extra de nem volt azért rossz.
Viszont amilyen kajákat hurcoltak az nagyon guszta volt!
Meg ettem még egy ananászos,csirkemelles,sajtos tésztát ami nagyon finom volt!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Together we'll fly someday...
a paradicsom sûrítményhez keverek egy kis tejfölt meg fokhagymát,rá a pizzára a paradicsom sonka,sok sajt,és megsütöm.ha jól sikerült,akkor dobok képet -.-
ReaL MaDRid x siempre
Rendelni Oli'e ginoból szoktunk albiba, ha lennt vaun Veszprémben
.: mobilize.hu :.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Egy ilyet bevallálnék, imádom a csípõset.
Emiliana: ez lilahagymás virslis cucc
Hortobágyi: ezen sertésragu meg palacsintadarabok vannak, mocsokjó😊
Rapi D: ezmeg bolognai ragu, hagyma, szalonna, sültkrumpli 😊
Amit újabban tolok az Il Treno Herculese. Uhh apám mocskosul erõs, csípõs szalámi, pepperoni, chili stb.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
parmezánt még nem ettem pizzán,biztos jó lehet
ReaL MaDRid x siempre