Legjobb pizzériák, pizzák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a legjobb pizzát rómában ettem a Via Veneto-n 😊
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
csak azért kérdem,mert még sosem ettem ott,de biztos jó pizzát csinálnak ott,ott szinte minden szakács olasz 😊
ReaL MaDRid x siempre
2003 -> Balatonfüred -> Pinocchio Pizzéria -> Mexikói... na az veszettjó volt
amúgy másik kedvenc Bp - Dohány utca -> Mr Pizza - ott szinte minden...
meg hát a pizza hut féle Velence! az örök kedvenc!!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Tsírszegény sonka és sajt, meg zldségek vannak rajta, ha jól emlékszem.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
valaki már próbálta a (asszem pizzahutos) pizza light-ot? elég idiótán hangzik
hm...
Tv-ben láttam az új Dr.Oetker pizzát, valami pikáns cuccra, a héten egy olyanra benevezek!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ReaL MaDRid x siempre
és a sajt szépen meg tud sülni anélkül,hogy betonkemény lenne az alja?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
nekem nem szokott odaégni, pedig én csak egy darab alufóliát teszek alá 😊
anno III. kerben (Flórián tér) a Pizzaparadicsomból rendeltünk, csakis 45 centiset😊 (vastag tésztásat csinálnak)
Horvátországban 50cm-es pizzát ettünk és csak 1200 Ft-ért <#wow1>#wow1> és még jó is volt
Esetleg Kispesten tudtok vmi jó pizzázót, lehetõleg házhozszállítással és minimum 45 centis pizzával?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tejfölös gyros szósz, csípõs szalámi, karaván, tarja, sok sajt,6-8 karika paradicsom, a végén ha már majdnem kész megbolondítani mozzarellával....
csak ajánlani tudom<#worship>#worship>
thx!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
persze az lenne az igazi,ha sikerülne vmi kõlapot szerezni(mondjuk lehet,h van is itthon),és azon megsütni.
ReaL MaDRid x siempre
persze ajánlott még rárakni pár szalámit, kukoricát,...
nekem Giuseppe tésztája túl vékony, ezért kemény lesz mire a feltét megsül
az a titka, hogy a sütõ aljában egy lábosba vizet kell rakni
ettõl nagyobb lesz bent a páratartalom és egyenletesebben oszlik el a hõ, jobban átsül a teteje is, kevésbé ég oda az alja
ReaL MaDRid x siempre
Én ha csinálok akkor paradicsomszósz(függ évszaktól hogy van e bazsalikomom(meg egyáltalán paradicsom), meg ogy mennyire éhesek a srácok,buli után másnap ebédre néha a kecsap is megteszi). Sonka (meg amit találunk a hûtõbe: szalámi, oliva bogyó, kukorica...) és a lényeg, kegyetlen sok sajt(még annál is több) légkeveréses sütõbe, utolsõ 5 percbe grillfokozatra hgoy megbarnuljon a sajt.... hmmmm... isteni tud lenni <#finom>#finom>
Aki Olaszba jár Kaorle környékén az haladjon kicsit északra és ott találni fog egy Brian'sPizzeria -t. Ott nagyon fini a pizza.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
www.pizzaboy.hu
Tõlük szoktam rendelni, sztem jó pizzát csinálnak.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a tégla,az TEST 😊
a négyzetalakú az megint más 😛
ReaL MaDRid x siempre
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szerk.: most látom, hogy már megszünt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?