Legjobb pizzériák, pizzák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én ha rendelek, mindíg a pizza fortéból rendelek! Olcsó és nagyon jó pizzáik vannak!
Amúgy a legjobb pizzát rómában ettem a Via Veneto-n 😊

az az, ami az aranytízzel szemben van? /vagy csak véletlenül kó'bászolt arra a taxis 😄/

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

hunbasser
Gianni pizzériájában már kajáltatok? a nevét sajna nem tudom.

csak azért kérdem,mert még sosem ettem ott,de biztos jó pizzát csinálnak ott,ott szinte minden szakács olasz 😊

ReaL MaDRid x siempre

hol ettem a legjobbat?
2003 -> Balatonfüred -> Pinocchio Pizzéria -> Mexikói... na az veszettjó volt

amúgy másik kedvenc Bp - Dohány utca -> Mr Pizza - ott szinte minden...

meg hát a pizza hut féle Velence! az örök kedvenc!!!!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Trisztin
88/444-424 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

oneal1
hali!

mi a pizza sütöde száma?😊

!Forza Ferrari!

Galy
Okay!!!
Törölt felhasználó
Holnap csekkolom a nyíregyi kemencés pizzát. Majd hozok képet!
Törölt felhasználó
Don pepe is nyomat ilyet, rádióban hallottam.
Tsírszegény sonka és sajt, meg zldségek vannak rajta, ha jól emlékszem.
Cola Light vagy mi lál....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

shaba23
ma ha megyek boltba megnézem milyen márka.

valaki már próbálta a (asszem pizzahutos) pizza light-ot? elég idiótán hangzik
Törölt felhasználó
Csak 299?
hm...

Tv-ben láttam az új Dr.Oetker pizzát, valami pikáns cuccra, a héten egy olyanra benevezek!
Na jahm.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
akkor a hiba az ön gépében van

ReaL MaDRid x siempre

lol nekem az sehogyse érzõdik itt át lol.

shaba23
pont a legutóbbit sikerül szép arany barnára/sárgára sütnöm, csodálkoztam is, mert ugyan úgy csináltam mindent mint máskor😄
hunbasser
én nem elégszem meg azzal,ha csak megolvad,kell kapnia egy egyfajta arany sárgás-barnás színt is,csak úgy lesz fincsi a pizza 😊

ReaL MaDRid x siempre

shaba23
aha, ennek általában csak az éhségem és a türelmem szab gátat😄 (én szoktam rá extra sajtot is tenni, és azzal együtt is jól megolvad)
hunbasser
no,akkor egy csónakban evezünk 😊

és a sajt szépen meg tud sülni anélkül,hogy betonkemény lenne az alja?

ReaL MaDRid x siempre

shaba23
pillanatnyilag az alulfûtõs régifajta van, ez járt a lakáshoz😊
hunbasser
nekem állandóan az a bajom,hogy az alja kõkeményre sül,a tetején a sajt meg alig sül meg :\ a mi sütõnk régi fajta,szóval nincs olyan,hogy most alul sütöm,most meg felül.ez a fóliás módszer nálad bevált? 😊 (igazából akkor lenne értelme a kérdésemnek,ha neked is ez a régi fajta sütõd lenne)

ReaL MaDRid x siempre

shaba23
én a Plusz-ban szoktam venni néha-néha vmi fagyasztott pizzát, 299Ft nem jut eszembe a neve😊 egész jó ízû, és a feltétek sem rosszak.
nekem nem szokott odaégni, pedig én csak egy darab alufóliát teszek alá 😊
anno III. kerben (Flórián tér) a Pizzaparadicsomból rendeltünk, csakis 45 centiset😊 (vastag tésztásat csinálnak)
Horvátországban 50cm-es pizzát ettünk és csak 1200 Ft-ért <#wow1> és még jó is volt
Esetleg Kispesten tudtok vmi jó pizzázót, lehetõleg házhozszállítással és minimum 45 centis pizzával?
hunbasser
lol talán irónia lol.

ReaL MaDRid x siempre

Lol pizzatopik és nem lényeg lol.

az má nem lényeg... 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Törölt felhasználó
És az merre található?
legjobb pizzéria a pizzaforte
atee20
legjobb pizza
tejfölös gyros szósz, csípõs szalámi, karaván, tarja, sok sajt,6-8 karika paradicsom, a végén ha már majdnem kész megbolondítani mozzarellával....
csak ajánlani tudom<#worship>

hopp, ez nem rossz ötlet!

thx!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

hunbasser
köszi,ezt kipróbálom 😊

persze az lenne az igazi,ha sikerülne vmi kõlapot szerezni(mondjuk lehet,h van is itthon),és azon megsütni.

ReaL MaDRid x siempre

átlátszó fóliába csomagolva néha tesco gazdaságosból is kifogható jó, attól függ hogy délutáni vagy délelõtti mûszak készítette
persze ajánlott még rárakni pár szalámit, kukoricát,...
nekem Giuseppe tésztája túl vékony, ezért kemény lesz mire a feltét megsül

az a titka, hogy a sütõ aljában egy lábosba vizet kell rakni
ettõl nagyobb lesz bent a páratartalom és egyenletesebben oszlik el a hõ, jobban átsül a teteje is, kevésbé ég oda az alja

hunbasser
mint pl? én nem a Giuseppét akarom védeni,csak kíváncsi vagyok,h mely gyorsfagyasztott pizzákat érdemes megvenni,és h sima,régebbi fajta sütõben mi a legjobb módja annak,h jó pizzát süssünk?ugyanis a pizza alja sokkal elõbb megsül,mint a teteje,és ha megvárnám,míg a sajt sárgára pirul,addigra az alja kõkeményre sülne.úgyis próbáltam már,h a tepsi alá beteszek mégegy tepsit,h felfogja a hõt,de ez nem túl jó.persze a pizzát mindig a sûtõ legtetejébe teszem.múltkor láttam Jamey egy ik mûsorát,és mondta,h sütõben úgy lehet jól pizzát sütni,ha beszerzünk vmi kõlapot,és arra rakjuk rá a pizzát,nem pedig tepsire.

ReaL MaDRid x siempre

Törölt felhasználó
Én sem szeretem, sokkal jobb mélyhûtött pizzák vannak.
lááál elment az étvágyam, amúgy Giuseppe itthon is gagyi minõséget ad, alig van rajta valami és dobálják rá, csálé az egész feltét

Törölt felhasználó
macleod2005
Kelttészta RULZ!
Én ha csinálok akkor paradicsomszósz(függ évszaktól hogy van e bazsalikomom(meg egyáltalán paradicsom), meg ogy mennyire éhesek a srácok,buli után másnap ebédre néha a kecsap is megteszi). Sonka (meg amit találunk a hûtõbe: szalámi, oliva bogyó, kukorica...) és a lényeg, kegyetlen sok sajt(még annál is több) légkeveréses sütõbe, utolsõ 5 percbe grillfokozatra hgoy megbarnuljon a sajt.... hmmmm... isteni tud lenni <#finom>
Aki Olaszba jár Kaorle környékén az haladjon kicsit északra és ott találni fog egy Brian'sPizzeria -t. Ott nagyon fini a pizza.

Törölt felhasználó
Bachus étterem és pizzéria Tokaj

Ez pedig egy Sárkány pizza:
online rendelés jó csak hozzánk már pont nem hoznak, grrr 😄 de amugy tényleg finom 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Match
Hazudnék én? 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

G04LK33PeR
nagyon finom és az online rendelés is jó mindenkinek ajánlom a pizzaboyt

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

G04LK33PeR
Valamelyik este rendelek is egyet <#vigyor>

Match
pizzaboy

www.pizzaboy.hu

Tõlük szoktam rendelni, sztem jó pizzát csinálnak.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

G04LK33PeR
9kerbe tudtok jó és olcsó pizzériát?

Törölt felhasználó
Köszi!
nem látni

Törölt felhasználó
Pizza Italia - Encs Sarokház
hunbasser
látom nem érti senki sem 😊

a tégla,az TEST 😊

a négyzetalakú az megint más 😛

ReaL MaDRid x siempre

Törölt felhasználó
Enni nem ettem, de hallottam már.
Hmm, köszi, majd megmutatom a konyhatündérnek 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A Pizza Hutban rendelhetsz négyzetes pizzát, nekem nem jött be 😊
Szerk.: most látom, hogy már megszünt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?