345
Hol ettétek a legjobb pizzát? Melyik a legjobb pizzéria?
    [IMG][/IMG]
  • trogerzsiger
    fú gyerekek pizzát vacsizok.
  • ToCsEk
    hm.... érdekes. király hogy te választod hogy mit raksz rá :D bár azt nem lértem hogy nem kell bejelentkezni? egyböl tudják hogy én vagyok az? vagy hogy megy ez? már regeltem de nem kell külön bejeltkezni csak rendelni azt csá? :)
  • Match
    MixR, nekem a kedvenceim, csak ide (móricz) nem szállítanak :(

Nem éppen olcsó, de sztem kurvajó.

www.mixr.hu
  • ToCsEk
    hmm már nem kell :D kiadott vagy 100,de aki tud valami jóót az megirhatja ám :)
  • ToCsEk
    Pesten 14.kerben ( zugló )ban tud valaki valami jó pizzériát?
  • DJKonya
    MExikói Chilis Pizza powaaa:)
  • Thanatos
    (természetesen ezzel nem az otthon sütött pizzát akarom leszolni, nekem is sül már itthon a pizzám ;) )
  • Thanatos
    tény hogy az az eredeti de ettől még nem feltétlen kell mindig leragadni az eredetinél :)
    a pizzát meg rossz helyen veszed, simán lehet kapni már 1000 huf alatt is kapni (sőt nekem a két kedvenc a mob és a pizza boy is ebben a tartományban van...)
    ami azért barátságos ár már ha ugy nézed hogy nem csak az alapanyagot kell ám azért belekalkulálni az árba :)
  • Yurij
    Az eredeti olasz pizza a Margareta.Minden más csak utánzat,nekkem vannak kint ismeroseim.Eredeti Olasz Pizza Paradicsom szoszboöl és sajtbol áll.
    Minden más csak utánzat.
    Bár itt magyarországon nagyon drága a pizza,1280-1500ft ig árulnak egy 200ft tésztát.Én nem is rendelek senkitöl,hanem megcsinálom magamnak.
  • Christiansen
    Hát igen Olaszországban nem a turistarészlegen kell enni..
    Kisfalu, kisutca, 30perc várakozás...de utána
    Al-Forno
  • mate317
    Állítom, hogy itt is lehet olyan jó pizzákat kapni, mint a digóknál. Emlékszem, a Pisai ferdetoronytól 2 sarokra olyat kaptam, hogy nem bírtam megenni, mert nyers volt a tészta. Persze más olasz városokban ettem nagyon jókat, de Budapesten is, sőt.

Rendelni az Avantitól szoktam, mert fincsik nagyon. A PizzaHut vékonytésztás-olaszkolbis pizzája még a kedvencem, Don Pepét meg kerüljétek, szerintem kihűlt melegszendvicsnek jobban nevezhető amit ott kapsz.
    Guszta cucc
  • Thanatos
  • mistermiskolcz
    A Dr. Oetker pizzát olyan sütőben jó elkészíteni amiben van alól-felül sűtései beállítás. Akkor az alja ropogós, a teteje szépen átsült lesz.
    Persze azokra még bőven kell feltét...
  • smith09 #245
    Néhány gondolat a pizza témához. Egy barátom járt Dél - Amerkában és ott olyan volt a pizza hogy a tészta az átlag magyarnál picit vastagabb és cm - ekben állt rajt a sajt. Azt mondta ilyet még nem is látott , szint folytle róla a sajt. Egyébként alkalmadtán én is veszek Dr. Oetker pizzát és nekem is kemény marad az alja, nem tudom miképpen lehetne az én kis hagyományos sütőmben megfelelően elkészíteni.

Egyébként ha pizza akkor kizárólag Marghareta, nekem az jön be.
  • Trisztin
    Megosztom veletek a bánatomat...

Veszprémben rengeteg pizzéria van (gondolom az egyetemisták tartják őket életben) ... azonban én most 2 héten belül kettőben csalódtam nagyon nagyot...

PizzaPolip - október környéke óta tőlük rendelünk... már a hangom alapján tudják,hova kell hozni a pizzát ... azonban múlthéten rendeltem egy kívánság pizzát és diétám jegyében paradicsomos alappal... ilyen rossza paradicsomos alapot nagyon régóta nem ettem ... azonban a probléma itt még nem merül ki - feltétnek kértem csirkemellett... tisztában vagyok azzal,hogy abból azért keveset szoktak rakni de a kevés nem egyenlő 4-5 kocka csirkemellel ... annyira kiakadtam,hogy a végén már számoltam,hányat találok rajta...

PizzaCasa - pizzahálózatnak is mondható sütődével eddig egyátalán nem volt bajunk,néha kicsit lassan szállítanak ki,azonban mindig finom volt a pizza (illetve a 60cm-es pizzájukat a koliban néhányan igencsak kedvelik...) ... ma felhívtam őket és mondtam,hogy egy "Tejfölös" szigorúan sonka nélkül... a telefon túlsó végén lévő annyira belemerült ennek keresésébe,hogy nem igazán foglalkozott a nélkül szóval... sőt még annak ellenére sem értette kérésemet,hogy elmondtam neki,hogy egy margaritat kérek tejfölös alappal... ez a nemértés persze csak akkor derült ki,mikor már kihozták a pizzát és kifizettem...
    Ezek után persze már nincs jogom panaszkodni... sertéstermékeket nem eszem,sőt semmit ami azzal készül... így valaki majd biztos jól lakik itt a koliban a pizzámmal...mert én nem az biztos...
  • bkutis
    Nagyon jó pizzát hoznak a pizzaking-ből! Finom, jó a tésztája, gazdag feltét, hamar kihozzák és olcsó! Tényleg! Nem jó apizzas.hu!!! Az összes szalámin rajtamaradt a héja és két szalonnában is porcra haraptam! Ráadásul két hét alatt nem válaszoltak a reklamációmra! Nagyon égő!!! Ezért írtam ide őket...
    Szintén kiváló a Farkastanya a XV. kerületben!
  • w77d
    én ha rendelek, mindíg a pizza fortéból rendelek! Olcsó és nagyon jó pizzáik vannak!
    Amúgy a legjobb pizzát rómában ettem a Via Veneto-n :)
  • lemongrass
    az az, ami az aranytízzel szemben van? /vagy csak véletlenül kó'bászolt arra a taxis :D/
  • hunbasser
    Gianni pizzériájában már kajáltatok? a nevét sajna nem tudom.

csak azért kérdem,mert még sosem ettem ott,de biztos jó pizzát csinálnak ott,ott szinte minden szakács olasz :)
  • lemongrass
    hol ettem a legjobbat?
    2003 -> Balatonfüred -> Pinocchio Pizzéria -> Mexikói... na az veszettjó volt

amúgy másik kedvenc Bp - Dohány utca -> Mr Pizza - ott szinte minden...

meg hát a pizza hut féle Velence! az örök kedvenc!!!!
  • Trisztin
    88/444-424 :)
  • oneal1
    hali!

mi a pizza sütöde száma?:)
  • Galy
    Okay!!!
    Holnap csekkolom a nyíregyi kemencés pizzát. Majd hozok képet!
    Don pepe is nyomat ilyet, rádióban hallottam.
    Tsírszegény sonka és sajt, meg zldségek vannak rajta, ha jól emlékszem.
  • Dexantreal
    Cola Light vagy mi lál....
  • shaba23 #232
    ma ha megyek boltba megnézem milyen márka.

valaki már próbálta a (asszem pizzahutos) pizza light-ot? elég idiótán hangzik
    Csak 299?
    hm...

Tv-ben láttam az új Dr.Oetker pizzát, valami pikáns cuccra, a héten egy olyanra benevezek!
  • Dexantreal
    Na jahm.
  • hunbasser
    akkor a hiba az ön gépében van
  • Dexantreal
    lol nekem az sehogyse érződik itt át lol.
  • shaba23 #227
    pont a legutóbbit sikerül szép arany barnára/sárgára sütnöm, csodálkoztam is, mert ugyan úgy csináltam mindent mint máskor:D
  • hunbasser
    én nem elégszem meg azzal,ha csak megolvad,kell kapnia egy egyfajta arany sárgás-barnás színt is,csak úgy lesz fincsi a pizza :)
  • shaba23 #225
    aha, ennek általában csak az éhségem és a türelmem szab gátat:D (én szoktam rá extra sajtot is tenni, és azzal együtt is jól megolvad)
  • hunbasser
    no,akkor egy csónakban evezünk :)

és a sajt szépen meg tud sülni anélkül,hogy betonkemény lenne az alja?
  • shaba23 #223
    pillanatnyilag az alulfűtős régifajta van, ez járt a lakáshoz:)