345
Hol ettétek a legjobb pizzát? Melyik a legjobb pizzéria?
  • Kandurex
    Na ez nekem rossz reklám, teljesen más éhség tör rám :)...ettől elmegy az étvágyam és más...hm...."nő" meg.....izé
  • mohojojo
    ha van már a kedvenc pizzériátok és szeretnétek tőle interneten rendelni figyelmébe ajánlanám ezt az oldalt

oldalt
  • Thanatos
    akkor itt az idő a 3.-ra :P
  • akyyy
    éhes vagoyk nincs semmi kaja, körnéyki boltokba nem szeretek menni (max ha 1 kóla, kenyér kell, de komplett bevásárlást nem szeretek itt, és most azt kéne).
    kocsi nincs hogy csak úgy elmenjek tesco, spar:(
    de hétfőn má rendeltünk 2 pizzát:D
  • Thanatos
    persze csak feláras :P
  • Christiansen
    mind a két kép gány.

amúgy mixR, még mindig
    paradicsom,sajt,sonka,kukorica,pepperóni,fűszeres szósz 32cm 1380 HUF-
  • Bandee1987
    meg kell hagyni remek reklám, én is onnan rendelnék :)
  • Trisztin
    ez aztán a kampány :)
  • hunbasser
    huha,a csajt is adják a pizza mellé? :D

• czapi
    Vannak itt pizzafutárok?
  • LINDA86
    az hol van?Tok jo lenne kirobalni.netinceren megtalalom?
  • RS
    Ide is a válasz: Kis Itália.
  • LINDA86
    melyik az a pizzeria ahol rendes mozzarellat raknak ra?annyira fincsi .otthon is mindig pizzat kajaltam de ott altalaba mozzarellat raktak.most nalam a nag yslager a pizza kono.nagyon jo és abba fini a mozzarella.kar h nem lehet hazhozszallitva kerni.
  • LINDA86
    koszi a segitseget! amugy kiprobaltam oket de sztm nem jok ugyh ennyit a reklamrol.de viszont voltam a ix kerbe a kiral y pizzaba es allati fincsi volt a görög hamburgerük.probaljatok ki.nagyon jok!a pizza hutba az uj pizza nagyon tuti robaltatok mar?Mondjuk adhatnanak tobb szoszt hozza de attol fug tuti.
  • Thanatos
    stilusban kurva nagy külömbség van aközött hogy valaki megoszt egy kedvenc helyet a többiekkel, meg aközött mint aki direkte csak reklámozni jön ide... és mgé a regje is két napos...
    de szeritnem erről további ezsemcserét kivánsz folytatni azt a moderátorokkal tedd és ne itt a topicban...
  • Thanatos
    http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php

de segitek hogy te is megtaláld:
    Hozzászólások törlése:
    # Szándékos flood és reklám esetén.

ennyit erről..., a stilusod meg igazán nyerő, biztos sok vendéget fogsz csábitani erre a helyre, hogy én a közelébe nem megyek ezek után az már tuti :)
  • hunbasser
    micsodaoltás
  • Pizzarc
    pfuuu és ez az etikai szabályokba ütközik? öcsém!?:D Te mirelitpizzazsonglőr!
  • hunbasser
    pfuuu öcsém ez akkora reklám mint az állat...:D látszik,hogy csak ezért regeltél be :D:D
  • LINDA86
    SZIAZSTOK! MOST KOLTOZTEM UJPESTRE .NEM TUDTOK VALAMI JO PIZZERIAT?
    RENDELTEM A A FORTEBOL DE VALAHOGY NEM JOTT BE.AZ ANGEL PIZZA JO?OTT MEGYEK EL BUSSZAL,DE MEG NEM MERTEM KIPROBALNI.KOSZI
  • Thanatos
    hát ez se kifejezetten a szomszéd :D
    azért köszi ;)
    Tállya, Vincellér ház

Asszem 1400 volt a dupla sajttal
  • Kandurex
    Mennyibe került?
  • Thanatos
    mértékletesség kérem :P
  • Thanatos
    honnan rendelted? :D
  • hunbasser
    az is igaz...:D bár a pizzával az a baj,hogy ha nem sietsz az evésével és kiélvezed rendesen,akkor kb a felénél kihűlik,a másik fele meg már nem lesz olyan finom. ez hozatott pizzára igaz különösen
  • CUCLI
    max a pizzahut, többi nem
    Meg újramelegítve sem...
  • CUCLI
    kihülve nem fasza D:
  • hunbasser
    becsomagoltathattad volna...:Dddddddd
  • Kandurex
    na igen, a dupla sajt az alap, kár, hogy lassan már mindenhol így kell kérni, lespórolják róla :(
    Semmi extra, sonka kukorica, meg dupla sajt
  • Kandurex
    ez valami mexico -i lehet á,
  • CUCLI
    1x volt olyan eddig, hogy szabályosan rosszul lettem tőle. Valami vendéglőben voltunk, és eszméletlen finom volt. hatalmas volt a pizza, de nem tudtam otthagyni egyszerüen. az utolsó szeletig beburkoltam, de utánna vagy félórát vergődtem, mire feltudtam kelni az asztaltól. nem volt szívem otthagyni egyszerűen :D
  • Thanatos
    nekem eddig a pizza az egyetlen amire még sose sikerült ráunnom akármenyit ettem :D
    lehet azért mert kombinálható a feltét vagy nemtom :D
  • CUCLI
    jah, addig eszem amig meg nem unom, és utánna hónapokig rá sem tudok nézni :))))
  • Trisztin
    éljen a változatos táplálkozás :)
  • CUCLI
    két napja pizzán élek. de most ránéztem erre és megint kívánom...
  • hunbasser
    elmész a picsába....:DDDDdddddddddd