Legjobb pizzériák, pizzák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak itt pizzafutárok?<#help>

az hol van?Tok jo lenne kirobalni.netinceren megtalalom?
RS
Ide is a válasz: Kis Itália. <#crazya>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

melyik az a pizzeria ahol rendes mozzarellat raknak ra?annyira fincsi .otthon is mindig pizzat kajaltam de ott altalaba mozzarellat raktak.most nalam a nag yslager a pizza kono.nagyon jo és abba fini a mozzarella.kar h nem lehet hazhozszallitva kerni.
koszi a segitseget! amugy kiprobaltam oket de sztm nem jok ugyh ennyit a reklamrol.de viszont voltam a ix kerbe a kiral y pizzaba es allati fincsi volt a görög hamburgerük.probaljatok ki.nagyon jok!a pizza hutba az uj pizza nagyon tuti robaltatok mar?Mondjuk adhatnanak tobb szoszt hozza de attol fug tuti.
stilusban kurva nagy külömbség van aközött hogy valaki megoszt egy kedvenc helyet a többiekkel, meg aközött mint aki direkte csak reklámozni jön ide... és mgé a regje is két napos...
de szeritnem errõl további ezsemcserét kivánsz folytatni azt a moderátorokkal tedd és ne itt a topicban...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php

de segitek hogy te is megtaláld:
Hozzászólások törlése:
# Szándékos flood és reklám esetén.

ennyit errõl..., a stilusod meg igazán nyerõ, biztos sok vendéget fogsz csábitani erre a helyre, hogy én a közelébe nem megyek ezek után az már tuti :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hunbasser
micsodaoltás

ReaL MaDRid x siempre

pfuuu és ez az etikai szabályokba ütközik? öcsém!?:D Te mirelitpizzazsonglõr!<#worship><#worship>
hunbasser
pfuuu öcsém ez akkora reklám mint az állat...:D látszik,hogy csak ezért regeltél be :D:D

ReaL MaDRid x siempre

SZIAZSTOK! MOST KOLTOZTEM UJPESTRE .NEM TUDTOK VALAMI JO PIZZERIAT?
RENDELTEM A A FORTEBOL DE VALAHOGY NEM JOTT BE.AZ ANGEL PIZZA JO?OTT MEGYEK EL BUSSZAL,DE MEG NEM MERTEM KIPROBALNI.KOSZI
hát ez se kifejezetten a szomszéd :D
azért köszi ;)

Törölt felhasználó
Tállya, Vincellér ház

Asszem 1400 volt a dupla sajttal
Kandurex
Mennyibe került?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mértékletesség kérem :P

honnan rendelted? :D

hunbasser
az is igaz...:D bár a pizzával az a baj,hogy ha nem sietsz az evésével és kiélvezed rendesen,akkor kb a felénél kihûlik,a másik fele meg már nem lesz olyan finom. ez hozatott pizzára igaz különösen

ReaL MaDRid x siempre

max a pizzahut, többi nem

http://thenamelessphoto.com/

Törölt felhasználó
Meg újramelegítve sem...
kihülve nem fasza D:

hunbasser
becsomagoltathattad volna...:Dddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Kandurex
na igen, a dupla sajt az alap, kár, hogy lassan már mindenhol így kell kérni, lespórolják róla :(

Törölt felhasználó
Semmi extra, sonka kukorica, meg dupla sajt
Kandurex
ez valami mexico -i lehet á, <#szeret><#finom>

1x volt olyan eddig, hogy szabályosan rosszul lettem tõle. Valami vendéglõben voltunk, és eszméletlen finom volt. hatalmas volt a pizza, de nem tudtam otthagyni egyszerüen. az utolsó szeletig beburkoltam, de utánna vagy félórát vergõdtem, mire feltudtam kelni az asztaltól. nem volt szívem otthagyni egyszerûen :D

nekem eddig a pizza az egyetlen amire még sose sikerült ráunnom akármenyit ettem :D
lehet azért mert kombinálható a feltét vagy nemtom :D

jah, addig eszem amig meg nem unom, és utánna hónapokig rá sem tudok nézni :))))

Trisztin
éljen a változatos táplálkozás :)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

két napja pizzán élek. de most ránéztem erre és megint kívánom...

hunbasser
elmész a picsába....:DDDDdddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Törölt felhasználó
trogerzsiger
fú gyerekek pizzát vacsizok.

ToCsEk
hm.... érdekes. király hogy te választod hogy mit raksz rá :D bár azt nem lértem hogy nem kell bejelentkezni? egyböl tudják hogy én vagyok az? vagy hogy megy ez? már regeltem de nem kell külön bejeltkezni csak rendelni azt csá? :)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Match
MixR, nekem a kedvenceim, csak ide (móricz) nem szállítanak :(

Nem éppen olcsó, de sztem kurvajó.

www.mixr.hu

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ToCsEk
hmm már nem kell :D kiadott vagy 100,de aki tud valami jóót az megirhatja ám :)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
Pesten 14.kerben ( zugló )ban tud valaki valami jó pizzériát?

DJKonya
MExikói Chilis Pizza powaaa:)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

(természetesen ezzel nem az otthon sütött pizzát akarom leszolni, nekem is sül már itthon a pizzám ;) )

tény hogy az az eredeti de ettõl még nem feltétlen kell mindig leragadni az eredetinél :)
a pizzát meg rossz helyen veszed, simán lehet kapni már 1000 huf alatt is kapni (sõt nekem a két kedvenc a mob és a pizza boy is ebben a tartományban van...)
ami azért barátságos ár már ha ugy nézed hogy nem csak az alapanyagot kell ám azért belekalkulálni az árba :)

Az eredeti olasz pizza a Margareta.Minden más csak utánzat,nekkem vannak kint ismeroseim.Eredeti Olasz Pizza Paradicsom szoszboöl és sajtbol áll.
Minden más csak utánzat.
Bár itt magyarországon nagyon drága a pizza,1280-1500ft ig árulnak egy 200ft tésztát.Én nem is rendelek senkitöl,hanem megcsinálom magamnak.
Christiansen
Hát igen Olaszországban nem a turistarészlegen kell enni..
Kisfalu, kisutca, 30perc várakozás...de utána<#finom>

Törölt felhasználó
Állítom, hogy itt is lehet olyan jó pizzákat kapni, mint a digóknál. Emlékszem, a Pisai ferdetoronytól 2 sarokra olyat kaptam, hogy nem bírtam megenni, mert nyers volt a tészta. Persze más olasz városokban ettem nagyon jókat, de Budapesten is, sõt.

Rendelni az Avantitól szoktam, mert fincsik nagyon. A PizzaHut vékonytésztás-olaszkolbis pizzája még a kedvencem, Don Pepét meg kerüljétek, szerintem kihûlt melegszendvicsnek jobban nevezhetõ amit ott kapsz.

Törölt felhasználó
Guszta cucc
<#eljen>

Törölt felhasználó
A Dr. Oetker pizzát olyan sütõben jó elkészíteni amiben van alól-felül sûtései beállítás. Akkor az alja ropogós, a teteje szépen átsült lesz.
Persze azokra még bõven kell feltét...
smith09
Néhány gondolat a pizza témához. Egy barátom járt Dél - Amerkában és ott olyan volt a pizza hogy a tészta az átlag magyarnál picit vastagabb és cm - ekben állt rajt a sajt. Azt mondta ilyet még nem is látott , szint folytle róla a sajt. Egyébként alkalmadtán én is veszek Dr. Oetker pizzát és nekem is kemény marad az alja, nem tudom miképpen lehetne az én kis hagyományos sütõmben megfelelõen elkészíteni.

Egyébként ha pizza akkor kizárólag Marghareta, nekem az jön be.
Trisztin
Megosztom veletek a bánatomat...

Veszprémben rengeteg pizzéria van (gondolom az egyetemisták tartják õket életben) ... azonban én most 2 héten belül kettõben csalódtam nagyon nagyot...

PizzaPolip - október környéke óta tõlük rendelünk... már a hangom alapján tudják,hova kell hozni a pizzát ... azonban múlthéten rendeltem egy kívánság pizzát és diétám jegyében paradicsomos alappal... ilyen rossza paradicsomos alapot nagyon régóta nem ettem ... azonban a probléma itt még nem merül ki - feltétnek kértem csirkemellett... tisztában vagyok azzal,hogy abból azért keveset szoktak rakni de a kevés nem egyenlõ 4-5 kocka csirkemellel ... annyira kiakadtam,hogy a végén már számoltam,hányat találok rajta...

PizzaCasa - pizzahálózatnak is mondható sütõdével eddig egyátalán nem volt bajunk,néha kicsit lassan szállítanak ki,azonban mindig finom volt a pizza (illetve a 60cm-es pizzájukat a koliban néhányan igencsak kedvelik...) ... ma felhívtam õket és mondtam,hogy egy "Tejfölös" szigorúan sonka nélkül... a telefon túlsó végén lévõ annyira belemerült ennek keresésébe,hogy nem igazán foglalkozott a nélkül szóval... sõt még annak ellenére sem értette kérésemet,hogy elmondtam neki,hogy egy margaritat kérek tejfölös alappal... ez a nemértés persze csak akkor derült ki,mikor már kihozták a pizzát és kifizettem...
Ezek után persze már nincs jogom panaszkodni... sertéstermékeket nem eszem,sõt semmit ami azzal készül... így valaki majd biztos jól lakik itt a koliban a pizzámmal...mert én nem az biztos...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Nagyon jó pizzát hoznak a pizzaking-bõl! Finom, jó a tésztája, gazdag feltét, hamar kihozzák és olcsó! Tényleg! Nem jó apizzas.hu!!! Az összes szalámin rajtamaradt a héja és két szalonnában is porcra haraptam! Ráadásul két hét alatt nem válaszoltak a reklamációmra! Nagyon égõ!!! Ezért írtam ide õket...
Szintén kiváló a Farkastanya a XV. kerületben!