Legjobb pizzériák, pizzák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
de szeritnem errõl további ezsemcserét kivánsz folytatni azt a moderátorokkal tedd és ne itt a topicban...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de segitek hogy te is megtaláld:
Hozzászólások törlése:
# Szándékos flood és reklám esetén.
ennyit errõl..., a stilusod meg igazán nyerõ, biztos sok vendéget fogsz csábitani erre a helyre, hogy én a közelébe nem megyek ezek után az már tuti :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ReaL MaDRid x siempre
RENDELTEM A A FORTEBOL DE VALAHOGY NEM JOTT BE.AZ ANGEL PIZZA JO?OTT MEGYEK EL BUSSZAL,DE MEG NEM MERTEM KIPROBALNI.KOSZI
azért köszi ;)
Asszem 1400 volt a dupla sajttal
ReaL MaDRid x siempre

http://thenamelessphoto.com/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
lehet azért mert kombinálható a feltét vagy nemtom :D
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem éppen olcsó, de sztem kurvajó.
www.mixr.hu
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a pizzát meg rossz helyen veszed, simán lehet kapni már 1000 huf alatt is kapni (sõt nekem a két kedvenc a mob és a pizza boy is ebben a tartományban van...)
ami azért barátságos ár már ha ugy nézed hogy nem csak az alapanyagot kell ám azért belekalkulálni az árba :)
Minden más csak utánzat.
Bár itt magyarországon nagyon drága a pizza,1280-1500ft ig árulnak egy 200ft tésztát.Én nem is rendelek senkitöl,hanem megcsinálom magamnak.
Kisfalu, kisutca, 30perc várakozás...de utána<#finom>#finom>
Rendelni az Avantitól szoktam, mert fincsik nagyon. A PizzaHut vékonytésztás-olaszkolbis pizzája még a kedvencem, Don Pepét meg kerüljétek, szerintem kihûlt melegszendvicsnek jobban nevezhetõ amit ott kapsz.

Persze azokra még bõven kell feltét...
Egyébként ha pizza akkor kizárólag Marghareta, nekem az jön be.
Veszprémben rengeteg pizzéria van (gondolom az egyetemisták tartják õket életben) ... azonban én most 2 héten belül kettõben csalódtam nagyon nagyot...
PizzaPolip - október környéke óta tõlük rendelünk... már a hangom alapján tudják,hova kell hozni a pizzát ... azonban múlthéten rendeltem egy kívánság pizzát és diétám jegyében paradicsomos alappal... ilyen rossza paradicsomos alapot nagyon régóta nem ettem ... azonban a probléma itt még nem merül ki - feltétnek kértem csirkemellett... tisztában vagyok azzal,hogy abból azért keveset szoktak rakni de a kevés nem egyenlõ 4-5 kocka csirkemellel ... annyira kiakadtam,hogy a végén már számoltam,hányat találok rajta...
PizzaCasa - pizzahálózatnak is mondható sütõdével eddig egyátalán nem volt bajunk,néha kicsit lassan szállítanak ki,azonban mindig finom volt a pizza (illetve a 60cm-es pizzájukat a koliban néhányan igencsak kedvelik...) ... ma felhívtam õket és mondtam,hogy egy "Tejfölös" szigorúan sonka nélkül... a telefon túlsó végén lévõ annyira belemerült ennek keresésébe,hogy nem igazán foglalkozott a nélkül szóval... sõt még annak ellenére sem értette kérésemet,hogy elmondtam neki,hogy egy margaritat kérek tejfölös alappal... ez a nemértés persze csak akkor derült ki,mikor már kihozták a pizzát és kifizettem...
Ezek után persze már nincs jogom panaszkodni... sertéstermékeket nem eszem,sõt semmit ami azzal készül... így valaki majd biztos jól lakik itt a koliban a pizzámmal...mert én nem az biztos...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Szintén kiváló a Farkastanya a XV. kerületben!