345
Hol ettétek a legjobb pizzát? Melyik a legjobb pizzéria?
-
#305 Na ez nekem rossz reklám, teljesen más éhség tör rám :)...ettől elmegy az étvágyam és más...hm...."nő" meg.....izé -
#304 ha van már a kedvenc pizzériátok és szeretnétek tőle interneten rendelni figyelmébe ajánlanám ezt az oldalt
oldalt -
Thanatos #303 akkor itt az idő a 3.-ra :P -
#302 éhes vagoyk nincs semmi kaja, körnéyki boltokba nem szeretek menni (max ha 1 kóla, kenyér kell, de komplett bevásárlást nem szeretek itt, és most azt kéne).
kocsi nincs hogy csak úgy elmenjek tesco, spar:(
de hétfőn má rendeltünk 2 pizzát:D -
Thanatos #301 persze csak feláras :P -
#300 mind a két kép gány.
amúgy mixR, még mindig
paradicsom,sajt,sonka,kukorica,pepperóni,fűszeres szósz 32cm 1380 HUF- -
#299 meg kell hagyni remek reklám, én is onnan rendelnék :) -
#298 ez aztán a kampány :) -
#297 huha,a csajt is adják a pizza mellé? :D -
-
czapi #295 Vannak itt pizzafutárok? -
LINDA86 #294 az hol van?Tok jo lenne kirobalni.netinceren megtalalom? -
#293 Ide is a válasz: Kis Itália. -
LINDA86 #292 melyik az a pizzeria ahol rendes mozzarellat raknak ra?annyira fincsi .otthon is mindig pizzat kajaltam de ott altalaba mozzarellat raktak.most nalam a nag yslager a pizza kono.nagyon jo és abba fini a mozzarella.kar h nem lehet hazhozszallitva kerni.
-
LINDA86 #291 koszi a segitseget! amugy kiprobaltam oket de sztm nem jok ugyh ennyit a reklamrol.de viszont voltam a ix kerbe a kiral y pizzaba es allati fincsi volt a görög hamburgerük.probaljatok ki.nagyon jok!a pizza hutba az uj pizza nagyon tuti robaltatok mar?Mondjuk adhatnanak tobb szoszt hozza de attol fug tuti. -
Thanatos #290 stilusban kurva nagy külömbség van aközött hogy valaki megoszt egy kedvenc helyet a többiekkel, meg aközött mint aki direkte csak reklámozni jön ide... és mgé a regje is két napos...
de szeritnem erről további ezsemcserét kivánsz folytatni azt a moderátorokkal tedd és ne itt a topicban... -
Thanatos #288 http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
de segitek hogy te is megtaláld:
Hozzászólások törlése:
# Szándékos flood és reklám esetén.
ennyit erről..., a stilusod meg igazán nyerő, biztos sok vendéget fogsz csábitani erre a helyre, hogy én a közelébe nem megyek ezek után az már tuti :) -
#286 micsodaoltás -
Pizzarc #285 pfuuu és ez az etikai szabályokba ütközik? öcsém!?:D Te mirelitpizzazsonglőr! -
#284 pfuuu öcsém ez akkora reklám mint az állat...:D látszik,hogy csak ezért regeltél be :D:D -
LINDA86 #282 SZIAZSTOK! MOST KOLTOZTEM UJPESTRE .NEM TUDTOK VALAMI JO PIZZERIAT?
RENDELTEM A A FORTEBOL DE VALAHOGY NEM JOTT BE.AZ ANGEL PIZZA JO?OTT MEGYEK EL BUSSZAL,DE MEG NEM MERTEM KIPROBALNI.KOSZI
-
Thanatos #281 hát ez se kifejezetten a szomszéd :D
azért köszi ;) -
#280 Tállya, Vincellér ház
Asszem 1400 volt a dupla sajttal -
#279 Mennyibe került? -
Thanatos #278 mértékletesség kérem :P -
Thanatos #277 honnan rendelted? :D -
#276 az is igaz...:D bár a pizzával az a baj,hogy ha nem sietsz az evésével és kiélvezed rendesen,akkor kb a felénél kihűlik,a másik fele meg már nem lesz olyan finom. ez hozatott pizzára igaz különösen -
CUCLI #275 max a pizzahut, többi nem -
#274 Meg újramelegítve sem... -
CUCLI #273 kihülve nem fasza D: -
#272 becsomagoltathattad volna...:Dddddddd -
#271 na igen, a dupla sajt az alap, kár, hogy lassan már mindenhol így kell kérni, lespórolják róla :( -
#270 Semmi extra, sonka kukorica, meg dupla sajt -
#269 ez valami mexico -i lehet á, -
CUCLI #268 1x volt olyan eddig, hogy szabályosan rosszul lettem tőle. Valami vendéglőben voltunk, és eszméletlen finom volt. hatalmas volt a pizza, de nem tudtam otthagyni egyszerüen. az utolsó szeletig beburkoltam, de utánna vagy félórát vergődtem, mire feltudtam kelni az asztaltól. nem volt szívem otthagyni egyszerűen :D -
Thanatos #267 nekem eddig a pizza az egyetlen amire még sose sikerült ráunnom akármenyit ettem :D
lehet azért mert kombinálható a feltét vagy nemtom :D -
CUCLI #266 jah, addig eszem amig meg nem unom, és utánna hónapokig rá sem tudok nézni :)))) -
#265 éljen a változatos táplálkozás :) -
CUCLI #264 két napja pizzán élek. de most ránéztem erre és megint kívánom... -
#263 elmész a picsába....:DDDDdddddddddd