688
Minden, amit a HD videóanyagok lejátszásáról tudni érdemes
-
Közben megvan:
Youtube downloader HD -

-
jah gondolom gépfüggő...nekem kb 5 ora 1 film, kiterjesztéstől független... -
zsír....
most az a bajom, hogy amit letöltök youtube grabberrel videókat, nem az oldalon látható minőségbe szedi le, hanem kissebb flv-be!!!
hogy lehetne ezen állítani, vagy van jobb program? -
THX -
Melyik programmal tudok gyorsan 720p-ből XviD-be konvertálni? Ripbot264 programot kiprobáltam de 2 nap kell neki amíg megcsinálja... -
De az hirtelen nem jutott az eszembe. :) -
mkvtoolnix a programcsomag neve, amiben benne van. úgy egyszerűbb megtalálni -
mkv merge nevű program->add -
hy.
hogy tudnék mkv-ba integrálni egy magyar ac3-as hangot??? -
ugen vannak ilyenek, de ezek nagyrészt nem tudnak optikai meghajtóról olvasni(max külsőről)
speciel nemtom milyen van, mert rég nézegettem ezeket már. -
HTPC -
Blackluck #596 Sziasztok!
Tud-e vki olyan eszkozrol (dvd, bluray stb. lejatszo vagy hasonlo) amit hd tv-re lehet kotni, tudja full hd felbontast is meg a fontosabbakat, kepes lejatszani avi, mkv es tarsait feliratokkal egyutt akar, es vagy van beepitett winchester, vagy lehet rakotni, bar legjobb lenne ha lanon keresztul (akar lanon kivulrol is) kepes letolteni a filmeket (nfs, samba, ftp stb.-krol) akar a belso winyora es ugy lejatszva akar on the fly-ban halozatrol lejatszva? -
hát nehéz különbséget tenni kmplayer és gomplayer között.
gompalyert egy nagyon picivel egyszerűbb használni.
ellenben volt már 1-2 olyan videofile, amivel az nem boldogult el, csak kmplayer.
de nem nehéz a váltás, mert ugyanazon a gyorsbillentyűik. én mindkettőt használom:D -
egyik legjobb :) -
El Deloro #593 Véleményed szerint a KM player jobb lejátszó? -
alapból a saját beépített codecét használja
ha azt kikapcsolod, akkor se mindig a CoreAVC-t hazsnálja magától.(a powerdvd-t jobban rpeferálja valamiért, ha az is van)
leírásban(linkeltem) benne van, hogyan lehet rendesen beállítani
-
El Deloro #591 Nem , a KMPlayer volt az első lejátszó amit tipikusan HD-ra akartam volna használni, de azt csak natúr feltettem, valószínűleg teljesen jó lenne csak nem állítottam be.
-
windows7-et nem próbáltam.
kmplayerben rendesen beállítottad a CoreAVC-t, ahogy aleírásban szerepel? (kikapcsoltad saját codecet, és beállítottad a CoreAVC-t a lejátszó beállításai között) -
El Deloro #589 Ja azt hozzá se kell tennem, hogy XP felhasználó vagyok. Vistán csúnya lenne.
OFF
Filmnézéshez XP vagy Windows7 ? -
El Deloro #588 Helló!
Én egy filmen próbálgattam a dolgokat, így nagyban függ magától az adott filmtől is az eredmény, de nekem a zoomplayer +fddshow + CoreAVC (Core preferációval) lett a vége és a . 720- as HD filmek szépen futnak az egyébként gyenge konfigon. (1080 ashoz még nem volt szerencsém)
(2.4GHZ Intel proci (egymagos), 80gigás NTFS lassúcska vinyó, 1gb ram,ATI sapphire HD3650 kari, meg egy full HD-s BENQ monitor.
A GOM player is nagyon jó, főleg, hogy egyszerűen lehet állítgatni a chache- beállításon. Csak ott hangproblémáim voltak. Viszont ha nem lennének vele gondjaim ezt használnám, sok beállítási lehetőség egyszerű kezelőfelület.
KM player sem rossz, viszont ott néha akadt a kép. -
nagy gondban vagy haver :D -
A másodikat.....
-
tompka #585 Már összehasonlítottam többször is, de egyforma.
Bár csak monitoron nézem a HD filmeket.
Melyiket hagyja meg? -
amelyiknek jobb a képe :) -
tompka #583 Üdv!
Van 1filmem ami 2helyről is megvan. Az egyiknek Blu-ray a forrása, a másiknak HD-DVD Mind2 felbontása 720p
A BD verziónak 6225kbit/s a képe, a HD-DVD verziónak meg 7150kbit/s
Sztetek melyik a jobb? Melyiket hagyjam meg? -
TLOTR #582 Sziasztok, segitséget kérek cyberlink audio decodert akarok használni a filmekhez amit a ffdshow lpcm kimenetén keresztül lehet de a hátsó két csatorna nem szól, 7.1 ről van szó, ha valakinek van valami ötelete annak örülnék.:) -
Ezt olvasgasd el! Mindenképp!
az I. és a II. pont átugorható, de azért ajánlott.
a többiben benne lesz a válaszod. -
ZsirosKenyer #580 amúgy semmilyen codec-ről nem tudok. Kellene lennie? a szokásos nvidia drivereket rakom fel mindig...semmi mást -
ZsirosKenyer #579 quicktime-mal játszom le, néha jó de sokszor beszaggat, a youtube-os videók viszont nézhetetlenül beakadoznak. Nem periodikus, hanem random beszaggatásokról van szó. (de nem azért mert vmi terhelné a gépet. Direkt figyeltem hogy nem tölt olyankor semmit) -
Mivel próbálod lejátszani? Valamilyen kodeket telepítettél? Egyébként simán vinnie kellene, még az 1080p-t is. -
ZsirosKenyer #577 Üdv!
Az a problémám, hogy szaggatnak a HD videók (720 pt) a gépemen.
A konfig core2duo E6300 1.8 GHZ, Geforce 9600 Gt , 2 GB RAM
Szerintetek vinnie kéne rendesen? Vagy gyenge a procim? Az online stream (pl youtube) és a letöltött HD .mov fájlok is gyengén futnak. -
H264 TS Cutter a neve. Csak először nem értettem a működését pedig egyébként nem egy nagy ügy. Csak hát ez a rohadt hőség letompítja az embert... :)) -
megoszthatnád velünk is:) ha már így felmerült:) -
Közben találtam. Sry. :) -
Nem tud valaki olyan programot amivel Trasport Stream-ből (AVC1) lehet részeket kivágni? -
antigua #572 Köszönöm a felvilágosítást :) -
inkábbb csak scale up, mint konvertálás:D
szerintem az sem kábelfüggő.
digitális kábelen néha kicsit szebb a kép, főleg a kontrasztok, de pixelességbe nem nagyon számít bele. -
antigua #570 Tehát a DVD lejátszók feltudják konvertálni HD-re ? Gondolom akkor, ha van HDMI1.3 kimenete. -
LCD függő inkább. HD-tv-knek van ilyenje
alapjában véve az LCD paneleknek van 1 db ajánlott felbontása, azalatt néha csúnyák tudnak lenni.
sok lejátszó ezért ügyesen felkonvertál mindent HD-be
szerintem más kábellel se lenne jobb, attól tartok.