28
-
irkab1rka #28 simán elfut. persze.
mondjuk mindent kikapcsolva, 640x480-ban, 0 vizuális élménnyel, egy mega-toleráns user esetében.
én meg megint üvolteni fogok, mint a fába szorult féreg :) mikor megint azért kapok heccsátot, mert a 40-60 FPS egy pillanat alatt 15-re esik le, de csak harcban, és csak ha már becéloztak. SZerintem ugy van ez, hogy az ellenfeleknek van a BFG helyett egy BFG (Big Freakin' Gun vs Big FPS Gun) heheh -
-
Mr Gumby #26 "2096-ban, azaz majdnem száz év múlva már nem mi, emberek, hanem a földönkívüliek tartják kezükben a stafétabotot, mi pedig őket szolgáljuk."
A teljes magyar politikai paletta ismeretében nálunk ez már a jelen.
-
Wittgen #25 Nem értem mit kell fikázni a cikket, ha csak annyit nyomnanának ide, hogy nesze 4 kép a játékból, abból oltárira nem tudsz meg semmit. A cikkben azért elhintettek jónéhány morzsát, hogy mire is kell számítanunk. -
GrimReaper78 #24 Elsőre azt olvastam címnek, hogy: "Harc az IDEGEK ellen"... :D
Mondtam is magamban, hogy watafakk? ^^ -
az a nagy szörny tökre úgy néz ki mint egy Rancor (a Star Warsból) -
Frosty, Te miről beszélsz?
Talán olvass vissza mielőtt "anyázásba" kezdesz... no komment.
Ha így se esett vna le, akkor ajánlom figyelmedbe a #10.-et! ;) -
Librarian #21 Jó játéknak tűnik, várom. Szerintem a cikkel nincs semmi gáz, leírt mindent a játékról, amit eddig tudni lehet róla. Miért kell fikázni? Pff -
m4G1c #20 a dx10 korában miért adnak ki olyan játékot, ami simán dx7-esnek hazudhatná magát? (első gef. széria) -
Cat #19 katt rá a nickjére és kiirja. -
nem tetszik nem kötelező elolvasni az általad "SZAR"nak vélt cikkeket. THXBYE -
Mér kaptad a büntit? Te zsidóztál? V aki zsidózott az kapásból törölve lett mi?
A mai világban.. -
Indigo #16 Nem értem már megint ezt a cikkíró-fikázást. Még ha egy gyengébb vagy semmitmondó cikket kritizálnátok, nem szólnék egy szót se, de szerintem ez elég korrekt cikk, némi bevezető, néhány sor a történetől, mi várható a játéktól, várható gépigény és megjelenés, képek. Mi kell még??? Nyilván Szabolcsnak is vannak gyengébb cikkei, mint mindenkinek, de erre tényleg nem lehet panasz!
A játékhoz annyit, hogy a képek nem rosszak, csupán egy dolog aggaszt: Buka kiadó. Ettől a cégtől tipikusan olyan játékokat kapunk, ami ötletes és ígéretes lenne, de a megvalósítás mindig nagyon gyengére sikeredik :S -
De mitől több ez a cikk, mint az?
Van benne egy kis történeti rizsa, meg egy jelentés, hogy milyen gépigény várható... sztem ettől még nem szar(abb) a cikk... no mind1. -
Nem anyáztam, csak valahogy nem bírom felfogni pár screenhez minek olyan cikket írni amiből aztán semmit nem tudunk meg. Annyi kellett volna h screenshotok a Collapse-ből, és kész. -
Ez igaz, csak az a baj, ha a jó tojást is kidobálod, mert szerinted záp.
Nem tűnik ki túlzottan ez a cikk semmivel a többi SG cikk közül, se nem túl jó, se nem túl rossz, csak ez most divat lett itt, hogy anyázzák a cikk írókat. -
2504 #12 igaz a gépigény már a mai világban nem valami egtverő.
várom én is a játékot. -
aRoma #11 egyébként a képek alapján úgy tűnik sima fps menni/lőni játék lesz -
Hmmm... szerintem ezzel a cikkel nincs semmi baj! A körülményekhez képest még jópofa a megfogalmazás is. Nem tudom, hogy saját szókincset használt-e a kedves író, avagy fordította a szöveget, de sztem jó.
A játék is tetszik! Grafikailag mindenképp bejön. A hangulatra nem lehet sztem panasz... nekem személy szerint csomó játék hangulateleme köszön vissza. Ez esetben viszont pozitívumként élem meg ezt a dolgot. A másik meg az, hogy már ideje kijönnie egy igényesebb sci-fi TPS-nek.
Külön öröm számomra, a "darkos" hangulat mellett, a megjelenő behemótok is. Sztem faja lesz!
Jah és a gépigény se eget verő... sztem. -
aRoma #9 "gyenge gép" :D
'egy 2-3 GHz-es gépen, és 1 GB memóriával, valamint egy Geforce 6800-al/Radeon X800-al' -
Commandante #8 Hah, most látom csak, büntiben vagyok. Megyek és beállok a sarokba... -
Commandante #7 "Nem kell tudnunk tojást tojni ahhoz, hogy felismerjük, melyik a záp." -
JeD #6 Kedves cikkíró tudja, mi az, hogy "gyenge gép"? -
hát van benne valami minek vagy itt ha csak szidni tudsz?
szerintem meg jó lesz ez a játék -
awender #4 Na ja, végülis nem Szókratész szócikkelyeit olvastuk, de egy meg nem jelent játékról, melyről csak pár képet adtak ki, túl sokat nem lehet írni. Csupán pár olyan dolgot kiemelni, amit esetleg a készítők közleményben kiadtak. -
Elég unalmas már ez az állandó cikkiró anyázás, ha nem tetszik, ne olvassátok el. Ha meg jobban meg tudnád írni, akkor jelentkezz az SGnél cikkírónak. -
Gratulálok. Ismét sikerült egy olyan cikket írni, aminek semmi mondanivalója sincs. Semmi sincs a játékról leírva. Idegenek, világmegmentés, interaktív környezet, fasza AI, jó harcrendszer, futni fog közepes gépeken is. Nem mintha ezt ne lehetne elmondani az összes készülő akciójátékról...
Nem tudok semmit a játékkal kapcsolatban, csak a képeket látva, akár én is írhattam volna ezt a cikket. -
gyuri12 #1 na ezek már hangulatos képek(aza nagy behemót szörny az állat) mostmár kezd tetszeni a játék,és ha elmegy a gépemen,akkor talán még játszani is fogok vele...
és egy kis helyesírási hiba is van a szövegben:) egészen pontosan ez:részea:)