Újabb játékfüggő halt bele a maratoni játékba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az én agyam rendben van, nagyon is jól emlékszem, hogy mekkora wowos gyökér vagy. Csak elég szánalmas, amit #45-ben írtál... Te sokkal inkább emlékeztetsz egy pszichopata állatra, mint azok a könnyûdrogot használók, akiket ismerek... De gondolom sokezer sorstársadhoz hasonlóan a wow már szétkúrta a te agyadat is. Nem kicsit, nagyon. Vagy csak egyszerûen nem is szocializálódtál?

Segítek, #45-ben pont nem wowról írtam hanem drogokról. Gondolom totál szétszívtad már az agyad, azért nem megy egy 10 szavas mondat értelmezése.
Egy wowos gyökértõl csak ennyire telik? <#levele> Szánalommaki.

Gyereked remélem egy drogos fogja kivasalni a zebrán, esetleg bozótvágóval felkoncolni és röhögni közben hogy ez milyen vicces.
A cigi nem tudatmódosító szer. A kávé, meg egyéb koffein tartalmú igen, de ezek legalább rövid távon (pár órára) javítják a koncentrációt és a reakcióidõt, vagyis a közvetlen hatásuk nem negatív (tudsz más ilyen drogot esetleg?). Más kérdés hogy hosszú távon nem lehet átverni a szervezetet, ha kávéval nyomod tele magad egyszer csak rajtaütésszerûen elalszol pl vezetés közben.
az insomnia meg teljesen más mert akkor az alvás egy része megvan ébren, ezért lesz ilyen tompa. Nem is írok többet errol mert ez mind amit tudok rola de a lenyeg hogy bele lehet pusztulni, hamarabb mint a nem kajálásba.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Nem a génállománya a szar hanem a neveltetése. Te is azért vagy ilyen korlátolt mert az anyád nem tiltott le a tv rol meg nemtudja hogy mi van a neten. Ha figyelne akkor nem irogatnál ekkora égbekiáltó faszságot...

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Komolytalannak ez az egyetlen egy érve van, hagyd már ezt meg neki! 😊

Valahányszor wow a téma, akkor elõveszi a Császár "Copkiller" Elõdöt, mint egyetlen aduászt, és ezzel bebizonyítja, hogy milyen veszélyes a drog... A wow-ról meg szépen eltereli a figyelmet... Nagyon trükkös a pali 😊 Politikus alkat.

Picizöldfül
(mármint ezen termékek hatóanyag tartalma:nevezetesen a nikotin és a koffein)

Picizöldfül
Komolytalan: sõt a cigi is drog,van még jobb a Coca-Cola is drog,és bizonyára nem mondok újat ha a kávét is megemlítem,szal ki pattog kinek te "nagyonokos"?.
iciripiciribirka: Hajrá<#taps><#lama>

khm... Szóval nem az online játék a veszélyes, hanem ha valaki pénzért farmol 3x24 órát. Ezt eddig is tudtuk. Más?

Nyilván a farmolásnak is megvannak a szabályai. Eleve 24 órás farmolást úgy szoktak csinálni, hogy 3-an játszanak ugyanazzal a karival.

Picizöldfül: rengeteg ismerõsöm nem wowozik. Sokak abbahagyták az eddzést, van aki szakított a barátnõjével, és bizony bizony a szellemi leépülés is általános.
Szóval emberek, térjetek magatokhoz!

Mr Prise: 26 éves csávó gondolod otthon élt?

Amúgy hogy jön ide a drog téma?

Amúgy most jön a márc 15-i hét... én wowozni fogok, majd szólok után a hétfõn, hogy megnyiffantam-e, okés?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ittas vezetés és drog között annyi a különbség, hogy az ittas vezetésnél van visszatartó erõ (rendõr szondáztat, és ugrik a jogsid), drogra meg sajna nincs szonda. De amúgy az alkohol is drog (tudatmódosító), ezért is tiltott az is olyan esetekben, amikor másra közvetlen veszélyt jelenthet (vezetés, munkahely, stb).
Várd meg míg megérik a füled, utána puffogj.
Tetsuo
Ez nálam wow nélkül is bejött, simán a PCtõl, késõbb a nettõl.
Már kigyógyultam, de azért nem megyek wow közelébe!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lám a technikának "hála" újabb népességszabályozási mód született
Picizöldfül
de a WoW az vmi eszméletlen népbutítást visz véghez világszerte,sajnos nem egy ismerõsöm(ismerõs=/= haver,barát) a rabjává vált,kezdve itt az edzés elhanyagolásától,a barátnõ szakításig,elhízásig,szellemi leépültsig szó szerint. Szal emberek térjetek magatokhoz!!

"Hivatalos források szerint Kína 20 millió internetezõjébõl - már 13 százalék - mintegy 2,6 millió fiatal gyakorlatilag internetfüggõ."

Ezt most ugye nem úgy kell érteni, hogy Kínában (ahol tudtommal egy milliárd ember él) 20 millió embernek van nete. Mert ha ez igaz (jójó tudom, hogy sok ember él szegénységben, meg miegymás, de akkor is), akkor tyûha...

Vagy inkább úgy kell érteni, hogy 20 millióból ennyi, meg ennyi, de pl. úgy is irhatták volna, hogy 100 millióból ennyi, meg ennyi.

Nos, akkor melyik?
Picizöldfül
én bevallom õszintén nem vetem meg néha napján drogokat(persze csakis light),nem tartom magam szar embernek mer én irányítom ,nem pedig õ engem. Szal jöhet ide Csernus meg akárki,az emberben van a hiba hogy kipróbálja a keményebbeket és rááll a szarokra,az már emberi gyengeség,és ezzel a "fû=kapudrog" témával is kitudnak kergetni a világból...

Picizöldfül
jéé ma szinte mindenki csak okosságot mond😊))

joebacsi
mert az mmorpg-k képesek leginkább függõséget okozni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Picizöldfül
teljes mértékben igazad van, sok értelmes ember vezet nap mint nap az úton

Ez tény, de azért lehet némi összefüggés egy erõsebb csík kokain és egy "vagány vezetés" között, vagy nem így gondolod?

Amúgy ha már itt tartunk, a legtöbb embernek nem kell drog vagy alkohol ahoz, hogy közúti balesetet okozzon... elég neki egy közút, meg egy jármû hozzá.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Picizöldfül
Télleg komolytalan vagy..tény hogy õ hibázott,de a drog önmagában nem közveszélyes..az ember teszi azzá ha lehet iet mondani,...szted a közúti halálos balesetek hány százalékát lehet a drog számlájára írni??? segítek:sokkal de sokkal kevesebbet mint az ittas vezetésért..

Különbség annyi, hogy a drogos nem csak önveszélyes, hanem közveszélyes is. Lásd Császár "CopKiller" Elõd, aki szerencsére csak rendõrt ölt, de ennyi erõvel embert is ölhetett volna.
"Ha vki 10napig nem alszik, az 100% h belehal."
Ez azért túlzás. Ismertem insomniás embert, aki 17 éves korától nem tudott többé aludni, azt mondta az orvosok szerint kb. 40 éves koráig bírja a szíve, ha szedi a tebletáit ... meg még amennyit a mázlija enged.

Hát ez jópofa.

Nagyon remélem, hogy nem kezd emiatt senki kanosszát járni a WoW, vagy akármelyik "addiktívnak" aposztrofált játék kiadójának kapuja elõtt. Annak ellenére, hogy vannak bizonyos civil szervezetek, akik arra szakosodtak, hogy az ilyen idióták hulláján dögkeselyûsködjenek, merem remélni, hogy az emberekbe szorult annyi öntudat, hogy nemes egyszerûséggel lesz*rják az ilyeneket.

Kivételesen egyetértek Lovermannel, bár nem abban az aspektusban, ahogy õ állítja. Pusztulásra volt ítélve, hát pusztuljon.

Amúgy aki 26 évesen otthon él a szüleivel, és olyan kurvasok programja van, hogy egy hetes ünnepidõ alatt végig csak pöffed a gép elõtt, azért tényleg nem kár.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Amúgy azt nem értem ha a szülei nem foglalkoztak vele...akkor gondolom csak annyit tudtak játszik...

a hulla mondta hogy nem aludt egy-két órát a gép elõtt néha-néha??

A türelem rozsdát terem.

Penge4
Wazze, tényleg mi a fasz van mostanában az emberekkel? Megsiratnak minden elhullott hülyét. Aki arra nem képes, hogy kimenjen enni/inni, vagy aludjon, az meg is érdemli. Ha meg így bírja alvás nélkül, akkor ment volna inkább katonának. <#hehe>

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Te - mint legfõbb öntelt fasz - fennakadtál volna a rostán. De ha ennyire a szíveden viseled az emberiség génállományának a sorsát, javaslom, hogy mielõbb kasztráltasd magad! No, nem mintha kinézném belõled, hogy valaha is intim kapcsolatba kerülsz nõvel, de biztos ami biztos...

Enyhen szolva az apja f*szat a cikkironak. 😞(
Ha a hirben egyértelmuen nincs benne hogy mivel jatszott miert kell rogton WoWot emlegetni??? Super mario is lehetett, meg csak arrol sincs szo a cikkben hogy mmorpg volt. Eppen eleg ostoba tanulmany feketiti be az mmorpg-ket, miert kell ratenni egy lapattal? 😞 :S :*

heee ezek hülyék! a gyere kövér volt,tehát nem mozgott sokat,és gondolom sokat zabált,és még nem is aludt eleget...ennyi

Aki beveszi, annak tegyük is kötelezõvé ^^
tudod ezzel csak az a gond, hogy lehet hogy valaki a családfádból így végezte volna te sem írhatnál már ide...

A türelem rozsdát terem.

végülis, aki hülye haljon meg. errõl szólna a természetes kiválasztódás is, és igazából bánom h az emberiség gátat szabott neki azzal h mindenki megszülethet. most kicsit elõbbre tartana az emberiség génállománya...

Tetsuo
Na igen, de ebbõl kiindulva legálissá kéne tenni a heroint/extasyt is, hiszen nem az anyag a rossz, hanem aki beveszi.. azok meg hadd hulljanak! 😊

Tetsuo
Ez így van. A nemalvás is nagyot üt! Meg simán bele lehet halni.
Ha vki 10napig nem alszik, az 100% h belehal. Elég durva kínzás az is, ha vkit nem hagynak aludni, több napon át.

Tetsuo
26éves srácnak mint mondhat az anyja? Semmit. Addig kellett volna nevelni.

Adam II
Én is ezt akartam mondani. És szerintem ha ez nyugaton történik a szokásos nyálfröcsögõs cikket kaptuk volna mert amíg a nyugati feltûnési viszketegségben szenvedõ politikusok azonnal pofázni kezdtek volna ,hogy a játék milyen káros és tiltsuk be ,a kínai politikusok inkább próbálkoznak lekorlátolni de nem azonnal keresztes hadjáratot hirdetnek és ha valaki belehal ,hát aki hülye... És azért kötve hiszem ,hogy kínában nem lehet TV-n meg számgépen kívül egyéb szórakozást vagy hobbit találni amivel ez a szerencsétlen eltölthette volna az idejét.

De legalább a cikk jól van megfogalmazva. Nem a játék okozta a halálát, hanem az alváshiány. És ez szól a szokásos, online játékokat hurrogó közösségnek is. Az efféle halálért, de még csak a házasságok, barátságok felbomlásáért sem az adott játék a hibás. Hanem az a barom, aki képtelen határt szabni annak, hogy mennyi idõt tölt benne, képtelen "visszarugaszkodni" a valóságba.
Frosty01
Kialvatlanság... ha nem alszik az ember eleget, (vagy ha nem haggyák) hamar bele lehet halni :/
és ilyen internetfüggõség/játékfüggõség esetén nagy ívben leszarja az ember az alvást 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Balumann
Hát ez azért tényleg több dolog szempontjából durva. Hát akiknek tényleg ennyibõl áll(t) az élet...
7 napig folyamatosan játszani, ünnepkor, és a szülõk is tudták? ... na ne :S

MrPrise
"A szülõk szerint" ezek szerint tudták, hogy 7 napig játszik és nem csináltak semmit? Durva...

Kitérhetnének már részletekre is hogy pontosan mibe halt bele mert nem tudom elképzelni sem hogy abba hogy lehet belehalni hogy valaki naphosszat ül, bámulja a képernyõt és kattintgatja az egeret. Elhízni lehet, ízületi probléma, szemkárosodás ok, a folyamatos izgalmi/stresszes állapot miatt még idegrendzeri túlterheltség, károsodás is elképzelhetõ, vagy ha nem megy ki enni, inni akkor kiszáradás, lesoványodás(de azért annyi ösztön mindenkiben van hogy kimegy a hûtõszekrényig a halál elõtt)

De butuskák vagytok! A kínai wow-on idõkorlát van! A wow csak a nyugatiakat dönti nyomorba! <#beka3>

Tök jó. Játék=MMORPG MMORPG=WoW. Nyilvánvaló. Azt az apró tényt azért ne hagyjuk ki a számításból, hogy a kínai WoW napi idõkorlátot tartalmaz, mert enélkül nem engedték forgalomba hozni Kínában. Vagyis ha 24/7-ben akar vele játszani valaki, akkor az ott kezdõdik hogy vesz vagy 6 accountot, mert asszem 4 óra az, amit egy accounttal 1 napig játszhat. Most akkor melyik a valószínûbb: az ünnepekre vett 6 WoWot + 6 kiegészítõt, kb 1 évi kínai fizetésért, vagy az hogy valami mással játszott?
Túlsúlyos 26 éves fiatal? Mit csinál, otthon döglik és nem dolgozik/tanul semmit sem?<#wow1>

Arra nem gondoltak, hogy a sok zabálás és a kevés mozgás miatt halt meg... Úgy kell neki... Aki nem képes vigyázni magára, dögöljön meg<#violent>

Will your Soul live for Ever?

Bár valószinüleg igazad lehet,hogy MMORPG vitte a sírba,de mégis miböl gondolod,hogy a WoW? Mert megemlítik a cikk végén és te nem tudsz értelmezni néhány mondatot?😛
A wow nyomorba dönt!
schrank
gondolom nem fps-tõl murdelt meg mert attól elõször csak epilepsziás rohamot produkált volna de mivel hogy wow-os fassággal játszott ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"