MotoGP \'07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok én megvettem 1 250+áfás boltba
és crekeltem is ahogy szokták és nem indul ell beálitok mindent ekezdi a képernyöt álitgatni és aztn ki jön hogy nem válaszol
Miéert lehet??
patch??
vagy crek?
ha crek akkor valki linkel 1 et?
és crekeltem is ahogy szokták és nem indul ell beálitok mindent ekezdi a képernyöt álitgatni és aztn ki jön hogy nem válaszol
Miéert lehet??
patch??
vagy crek?
ha crek akkor valki linkel 1 et?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
sehonnan
(gy.k.: nincs PC-re demoja)
(gy.k.: nincs PC-re demoja)
Üdv mindenkinek. Csak egy kérdés.Én még új vagyok ebben és azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehetne letölteni a MotoGP 07 demóját PC-re????????
Ha másoknak is megfelel, majd kérjetek meg vkit a modik közül hogy tegye ki bannernak.
Hajrá Magyarország!
nem, mert így meg nincs ott hogy ki csinálta<#vigyor1>#vigyor1>
valentino rossi csillaga már a múlté
ez nem is capcom játék...
Ha a 250-es módnál minden jól megy és sikerül! akkor az is tervben van csak kicsit lassan haladunk és nehéz módolni is de hátha sikerül😊)
ITT nézelõdj!
Hajrá Magyarország!
Hát thx srácok a segítséget! a modellezéshez kellett volna a 250 es mód hoz <#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok! A fõmenüben csak megy a kép és semmi hang meg választható opció nem jelenik meg! Fent van az 1.1es patch, mert korábban el sem indult, remélem valaki tud valami orvosságot a letörlésen kívül, egy próbát csak megér a játék!
nekem 15 percig volt fent -.-
sztem túl magas a gépigénye a grafhoz képest. na nem mintha nem lenne szép nagyok, csak kissé furcsa hogy az elõzõ rész a motogp 3 fullon tökéletesen ment nálam, ez meg butítva is néha kockázik. gondolom nem véletlen, majd pár peccs és hirtelen optimalizálódni fog 😊
nekem nem segített XD
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
javul valamit a patchel a játék? az akadozások & hang-akadozások stb.? mert ha nem akkor nem szórakozok vele
Itt sztem a crackel nem stimmel valami...1.1 pacth + 1.1 crack menü nem jön be, 1.1 pacth + 1.0 crack bejön minden de szar a játék!
akor pax,vista lehet még. én maradok a jo öreg xp sp2 melett.
tuningolod a vasat???
Nem lehet hogy valamilyen codekpak csomagot telepitettél mer az be kavarhat.
Nah ezt nem hiszem el!Elindul a játék kiírja nyomjak entert ok nyomok és utána...mozgolódik ott ien csíkok moto gp jel minden menü sehol!!
És itt is <#ravasz1>#ravasz1>
Tessék nézelõdni a fórumban <#ravasz1>#ravasz1>