633
-
#513 Sziasztok!!
Van egy kis gondom a gaméval. A hangja szaggat. A grafika és minden szépen fut de a hang akadozik. Találkoztatok ilyen gonddal? Ha igen mi a megoldás?
Előre is THX... (ja és nem alaplapi kártya. Egy Creativ Sound blaster Audigy) -
#512 Az e-mailód nézd meg -
Joker Hun #511 Szia.ezen az oldalon van egy crack exe hátha segit nekem meg oldota online-bol ne dobjon ki és nem fagy meg alt tab ra 1.1 re kel . http://www.network-challenge.org/ -
Contendente #510 Háj. Nekem 1 bajom van a game-val, az hogy csak odáig megy ahol lekell nyomni az entert, ahogy lenyomom az entert egyböl hibát ir ki és kilép. :/ Több cracket is letöltöttem meg midnen, a v1.1-es cucc is rajta van már. Nemtudja valaki mi lehet a baj? -
#509 ha valakinek megvan a motogp 2 akkor jelezzen már privát üzenet formájában, előre is köszönöm. -
#508 Semmi baj őrülök hogy jó:)) -
#507 Ne csináld már:) próbáld kitömöríteni a rar-al amúgy meg szerintem iso formátum -
#506 bocs igazad van hülye voltam!!!:D -
#505 igen és hogy tömöritsem ki amikor ismeretlen fájt?
talán ha rar fájé lenne kilehetne -
#504 Minek akarod tömöríteni amikor már ügy van és ügy is töltődted le mivel 1 fájl 47,6 mb ezt már csak kitömöríteni kell -
#503 de nemtom kitömöriteni mivel ismeretlen file!csak betömöriteni tom:D -
#502 Winrar kitömörités egy megadott mappába ennyi ugyan ügy mintha rar lenne -
#501 mit kéne sztetek csinálnom? az egyik filet rar filebe átnyomom és megnyitom??(sztem ezt kéne de inkább nem k*rom el inkább megkérdezlek benneteket!) -
#500 itt 1 kép! -
#499 na császtok!
na mint mondtam letöltöttem csak ismertlen file-ketz töltött le!
mit kéne csinálnom?? -
atix2 #498 remélem kiadnak erre valami ujjabb patch-et ami kijavítja ezeket a gondokat... -
#497 iso-ban van? -
#496 csősztök! letöltöttem a gammát és nem rar fájlokba szedte le! most mit kéne csinálni? -
#495 Ezen már nem segít semmi... -
atix2 #494 DX sem segít :( -
atix2 #493 Hát, nálam is a nincs kerek-es probléma jelentkezik és már nemtudom mit találjak ki...utolso esélyem max 1 dx-update.de már abban sem reménykedem
egyébként a gém simán fut ezt az 1 problémát leszámítva...de örülnék ha valaki tudna rá 1 biztos megoldást. -
#492 Mert biztos tört játékot is árulnak a kis cselesek de lehet kinai bolt volt -
#491 A bolti játékot minek crackelni??? -
Joker Hun #490 nekem is ki irta amig nem cseréltem video kártyát.
-
#489 Nem jó a crek -
#488 felraktam a patcher dx et és ugyan azt csinája ki irja hogy motogp.exe hibát észlet és ezért leált -
Joker Hun #487 Gyertek online !!!!!!! -
Joker Hun #486 A játék fő könyvtárában van.
-
#485 oké fel patcheltem
Honan tölthetem le az uj diretx et? -
Praetor #484 Talma világbajnok!!!!!!! -
#483 uj directx, uj driver, 1.1 patch, 1.1 crk
Nem warezolunk, ez nem az a hely. -
#482 Sziasztok én megvettem 1 250+áfás boltba
és crekeltem is ahogy szokták és nem indul ell beálitok mindent ekezdi a képernyöt álitgatni és aztn ki jön hogy nem válaszol
Miéert lehet??
patch??
vagy crek?
ha crek akkor valki linkel 1 et?
-
LMNO #481 sehonnan
(gy.k.: nincs PC-re demoja) -
akos #480 Üdv mindenkinek. Csak egy kérdés.Én még új vagyok ebben és azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehetne letölteni a MotoGP 07 demóját PC-re???????? -
Jó ez a kép! -
Tes ott a logó is:)) -
#477 Már kértem thx a képet:) -
#476 Ha másoknak is megfelel, majd kérjetek meg vkit a modik közül hogy tegye ki bannernak. -
#475 Jó ez is:)) -
#474 végülis rajta van Rossi, Stoner, és a logók. :D