633
-
#553 patch -
#552 Szia a játéknak rengeteg hibája van lehet ez is közéjük tartozik igaz ezt még nem próbáltam de ha mindent jól csináltok akkor sajna ez a játék hibája
De meg nézem én is hát ha nem az!
-
Tomcatfly #551 Sziasztok,
2 napja vettem meg a MotoGP 07-et és hát azt kell mondjam, hogy állat!! :-)
Egy kérdésem volna, remélem tudtok segíteni nekem:
valamiért nem tudom használni a multiplayer-nek azt a funkcióját, amikor ketten tudnánk osztott képernyőn játszani ugyanazon a gépen. Szürke és hiába jelentkezem be hozzá 2 userrel, mindig azt mondja, hogy legalább ketten kell bejelentkezni (pedig ezt csinálom)
Mi lehet a baj? Esetleg unlockolni fogja a progi egy idő után?
Előre is köszi,
Tamás -
#550 Oks:) -
Joker Hun #549 Köszi a lehetöségt de kihagyom- -
#548 Azt sajna nem birod de ha kell logó azon csak pl:a Joker lenne -
Joker Hun #547 Ere gondoltam én is köszi.A profil nevet hogyan tudnám átirni? -
#546 Joker milyen a banner? -
#545 Szia az a nett erőségétől is függ aki csinálja a szervert milyen bika a nett-e de a főgond az magában a játékban van meg most már az is gond hogy össze vissza rakosgatják a pachaket és ez rendesen ősze üt mert 2 fajta van -
#544 -
#543 Ez a hang probléma nagyon idegesítő -
Joker Hun #542 Szia. Van ugy hogy be jutok 1 2 futam jo belépnek még páran,indulásnál vagy futamközben dobb ki.Lehet hogy televan a win már 3éve fent van,a mgp3 letöröltem mert ö akart elindulni bosszant a dolog mert csak online érdekel a játék.Szerintem aGp500 után ez a leg jobb játék. -
#541 Minden szervernél így van? -
#540 Nincs de mi próbálkozunk a 250 móddal -
#539 -
#538 hi
én nekem a motogp 2 van meg(sajna az új nemfut jól a gépemen). Lehet hozzá letölteni skineket vagy pályákat? nekem sajna eddig nem úgy tűnt de ti csak többet tudtok nálam
thx előre is -
Joker Hun #537 Txt ben leirt portott nyitom a win tüzfalán akor sem jo. -
Joker Hun #536 Sziasztok kéne egy kis segitség flt verziom van 1.1 javitás fentvan szervere nehezen jutok be vagy ha bent vagyok rabszodikusan kihajit. -
rossi24 #535 szevasz Sada 01 amit feltöltöttél cracket azt hogyan kell leszedni?
Mert én úgy láttam fizetős. -
Joker Hun #534 Szia behányt a chello tegnap cseréltek modemet ma meg sokáig meloztam.Remélem most már nemfog kidobni mikor indul a játék -
#533 Oké privibe írd be az e-mailod -
Merauke #532 Heló
Fogalmam sincs,de ha elküldöd megköszönöm és ki próbálom.
Jólenne ha a játékhoz is crack és a patchhoz is küldenél.Nincs mit vesztenem a jelen helyzet csak jobb lehet,ugyan is a hangja teljesen rossz.
Pegig már hangkártyát is cseréltem.
Előre is köszi! -
#531 Joker nem nagyon látlak szerveren:)) -
#530 Szia az 1.1 es patch nek a crack-je kell ? -
Merauke #529 Heló Maci
Nekem nem sikerül megtalálnom a crackot a megadott linken.
Kéne egy kis segítség!Esetleg el is küldhetnéd mailba.
Előre is köszi. -
#528 crack -
rossi24 #527 Oké köszi! -
#526 Akkor majd fel rakom a jó cracket!! -
rossi24 #525 Ha újra rakom a játékot akkor azzal a crackel ami hozzá van nem megy csak talán egy másikkal, de majd kipróbálom segítségedet köszönöm. -
#524 Szia még nincs és a patch csinálja neked ezt a gondot annyit bírsz csinálni újra rakod a játékot -
rossi24 #523 Az 1.1-es fent van hozzá a crack is, csak azzal indult el, a game.
Esetleg van hozzá új patch? -
#522 patch fent van? -
rossi24 #521 Szevasztok
Lenne egy kis probléma! Elindul a játék és nincs menü csak alul van egy csík. Tudnátok segíteni?
Előre is kössz! -
bercys #520 Nekem P4 3.0 1024 MB ram és Ati 1650 Pro 256 MB van és simán fut a gém, hiba nélkül.
(crack-et ne tegye fel akinek illegális a gém)! -
bercys #519 Tegyél fel újjab drivert a grafikuskártyádhoz!
Nekem is ez volt a baj korábban a GP 2-nél.
Csá!!! -
#518 De csak az európai változattal kompatibilis és ha nem lesz jó akkor majd meg szerzem a másikat! -
#517 Tessék -
Joker Hun #516 Most néztem leszedték a Download-bol a mgp 07-tett. -
#515 Kösszi!
Valszeg én vagyok béna de hol találom azt az exe-t amiről szó van... Átnézegettem egy pár dolgot az oldalon de nem lelem. Segitenél?
Elöre is THX!! -
#514 #511