Az Activision licencelte az Unreal 3 motorját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, majd nyílván öböl vagy iraki háborús lesz, esetleg a jövõben játszódik, mint a BF2142.
Szerinted mi a valószínûbb? Csinálnak egy teljesen új játékot, egy új korszakban, új fegyverekkel, vagy lehúznak még egy réteg bõrt a jól bejáratott második VH-s egyre silányodó csillivili kakikupacról?
Szerinted mi a valószínûbb? Csinálnak egy teljesen új játékot, egy új korszakban, új fegyverekkel, vagy lehúznak még egy réteg bõrt a jól bejáratott második VH-s egyre silányodó csillivili kakikupacról?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
pff cod ..... SOLDIER OF FORTUNE!!!!!!!!!!!!!ááááááááá pls activision<#szomoru1>#szomoru1>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Mondtam már h nekem sok h Cod -ból ez lesz a 3 -ik ami kijön PC-re de télleg .
attól, hogy sok a második világháborús játék, mi bajod van a Cod4-el?
Azmár nem vh-s lesz😊
Azmár nem vh-s lesz😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Cavaldi:
Nem lesz COD3 pc re.
A kiadó a harmadik résztôl kezdve úgy gondolta, hogy minden páratlan számú részt ad ki konzolra, és csak minden párosat PC-re. A fejlesztést is 2 külön csapat végzi. (akiktôl az elsôt és a másodikat kaptuk az dolgozik a PCs verziókon, azaz jelenleg a 4.-en)
Nem lesz COD3 pc re.
A kiadó a harmadik résztôl kezdve úgy gondolta, hogy minden páratlan számú részt ad ki konzolra, és csak minden párosat PC-re. A fejlesztést is 2 külön csapat végzi. (akiktôl az elsôt és a másodikat kaptuk az dolgozik a PCs verziókon, azaz jelenleg a 4.-en)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Haggyá má CoD 4 😄 elsõ még jó volt mert ujdonság még a második is de most már aaaniyra sok ömlyesztett második ww-s jaták van h nekem csömöröm van tõlünk már bocs ... amugy tényleg nagyon jók az unreal motorok szép a grafika és nem kell hozzá erõmû, legalább is eddig így volt ... szal nem csodálkozom h kell nekik. 😊
Cod4-et??? és 3-as hol marad PC-re
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.