Az RTL Klubon a világ legnézettebb sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lostot tényleg húzzák és ez már szinte fáj hogy vagy 10 részen keresztül nem tudnak semmit mutatni, de a Prison Breaket nem huzzák sehova az igy a jo mivel még van vagy 4 rész a 2. évadból.És minden része pörgös. 😊
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
most komolyan kerdem: nektek meg mindig egy kritikus mondja meg a tutit es meg mindig keptelenek vagytok egymas velemenyet toleralni?
ezek utan nem csoda, ha ott tartunk, ahol tartunk...
de fogd fel, hogy ez baromság. te tudtad. és? ha meg siker lett volna, senki nem mondja, hogy "hehe, nem tudtad". sehteni lehetett, persze. (mondjuk tudtommal egy remake-re sem mondja az ember, hogy DEJÓ!) itthon az eredeti rém rendes is bukta volt, mint ahogy minden szitkom elhasalt.
utólag okos az ember.
mitõl lett volna halott a vállalkozás, ami 13 országban siker lett, valamivel többen meg nem?
kétesélyes vállalkozás volt. lehetett volna bombasiker is. az ötletben benne volt a siker. ld. elsõ adás nézettsége. a kivitelezés el lett szúrva, de nagyon.
Csak egyetlen példát mondanék: az elsõ pillanattól kezdve mindenki tudta, hogy a "Rém rendes család" magyar változata halva született ötlet, nem is értettük, hogyan juthatott egyáltalán eszébe a TV2-nek ezzel próbálkozni. Persze bele is buktak rendesen! De hát õk (is) értik, ugye, õk ezzel foglalkoznak, én (mi) nem...Ja hogy az a TV2 volt, nem pedig az RTL Klub...Így már értem...
Egyébként csendben jegyzem meg, hogy én szoktam ázsiai sorozatokat nézni (nem anime, sorozat) <#wink>#wink>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én nézek most egy csomó sorozatot, és a Lost- Prison Break párosból kezd elegem lenni. Kurva jó meg minden, de számomra már nagyon húzzák, és semmi különleges nem történik, csak mindig hozzá írnak a sztorihoz. Na mindegy, nézni úgyis fogom ameddig játszák, szóval mindegy :-D
Sziasztok
Ha nem értitek az iróniát, akkor mûvelõdjetek kicsit mielõtt fikázásokkal égetitek magatokat.
A fenti kép alapján (megjegyzem egy részt sem láttam a CSI-bõl) soha az életben nem nézném meg ezt a sorozatot, ennyire gyenge szereplõ fotókat már rég láttam.
Igazából azért valami Brazil sorozathoz el tudnám képzelni 😊
Ennek a sorozatnak eddigi összes része lement már a Viasat3-on, ráadásul 4-5-ször meg is ismételték, szóval agyonjátszott, lerágott csont..."
igazából nem kell érteni. õk ezzel foglalkoznak, te nem. õk értik, ez a lényeg. a csi mindehol siker még nálunk is.
1. lerágott csont annak a 4-500 ezer embernek. és a többi 2,5-3 millió, aki nem néz viasatot?
2. én is írtam lejjebb, hogy a csi-k nézettsége nem függ attól, hogy ismétlés vagy sem. szóval minden adott, hogy nagyot durrantson a sorozat.
Vagy az RTL klub ad két huszast egy barna borítékban? 😄
Ennek a sorozatnak eddigi összes része lement már a Viasat3-on, ráadásul 4-5-ször meg is ismételték, szóval agyonjátszott, lerágott csont...
Másrészt az embernek tényleg olyan érzése van a cikk olvasása közben, mintha RTL Klub promot olvasna...
most néztem, hogy a tv2 meg is fogja ismételni fõmûsoridõben a hõsök elsõ 3 részét. szép maraton lesz, csak a szinkron legyen jó.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
még a house is? még a (majdnem) legnézettebb sorozat is veri? ez nagyon nagy újság.
btw. az idol nem sorozat, hanem reality. a miami meg az ötödik, így törvényszerû, hogy van 4 sorozat (grace klinika, house és helyszínelõk)
most nézem, hogy a negyedik. a feleségeknél jobb volt az utóbbi hetekben. szóval a feleségek nem verik. (az meg, hogy melyik sorozat kié, szerintem, ha megnézzük, akkor láthatjuk, hogy döntetlen körüli az állás)
de kit érdekel az amerikai nézettség? ebbõl csak az jön le, hogy ezek a sorozatok nagyon kedveltek a nézõk körében.
ilyen sehol nincs tudtommal fõmûsorban.
Én mindkét(három stb...) sorozatot szeretem. Azt rühellem de piszkosul, ha valaki leszólja a másik izlését!
(Kivétel a "vak angyal meg a többi jajjdeizaura jellegû nemtommi". Azt még az én gyomrom se veszi be.)
Figyeljétek meg, hogy a tv kitermelte magának azt a nézõközönséget is, aki a Jerry Spriger stílusra bukik (Balázs, Mónika). Ezekét is ki fogja. Csak, finoman fogalmazva, más társadalmi réteg(ek)et fog(nak) megérinteni. Én is ledöbbentem, hogy mennyien nézik, viszonylag értelmes emberek, ahogy két alkoholista nõ a disznószarban verekszik egy hajléktalan külsejû férfiszerûségért. Lesz majd nekünk is ilyen népi ereszdelahajamunk is, fõmûsoridõben! Akkor majd azt népszerûsítheti Szekeres Viktor!
mondom neked is, a próféta szóljob belõled, de szerintem nagyon el vagy tévedve.
de most komolyan. (lejjebb is leírtam ugyanezt) hogy mondhat valaki ilyet?? egy dolog, hogy valaki fanboy, meg minden, de melyik országban élünk?
a heroes képregény alapokra építkezik. amerikában ez egy 70es éves kultúra, része a kultúrának. nálunk most kezdett fejlõdni, de még mindig sehol nem vagyunk. nálunk, amerikával ellentétben, még mindig a blikk, a barátok közt és a fókusz uralkodik - a legnézettebb sorozat meg a cobra11 és a walker, a texasi kopó.
egy heroes amerikában lehet siker. de nálunk? kérdéses. jó lenne, de semmi jel nem utal arra, hogy az otton ülõ tévénézõk nem fognak a jackie chan filmre átkapcsolni a 30. percben.
A Heroes "Hõsök" porig fogja alázni az egész RTL-t levelestül ágastúl!
Szeptemberbe kezdték amcsiba, azóta megszálottan nézem. Szerintem a Miami helysz. a
legrosszabb a rendõrösdis filmekbõl! Horatio a napszemcsiével?! lol 😊
Ha TV2-nek nem jön be esetleg a "holmi Hõsök és scifi agyrémek", az csak azért lehet, mert már idõtlen ideje nézni mindenki aki szeretki a hasonló sorozatokat.
Csak az egyikrõl: A 4400 elsõ évada 6 részes...azért annyi, mert nem akartak többet eredetileg. És tudod hol tart most ez a "holmi scifi agyrém"? A megrendelt negyedik évadnál.
Azt hiszem, kedves "agyrém-scifi" Szekeres Viktor, én inkább belõled nem kérek többet, és a "holmi Hõsök és scifi agyrémek"-bõl igen!
szerinted ki néz ázsiai mozifilmeket és sorozatokat?😊 a kollega lent?
amerikára sarkítasz, holott ez a nagy mágyárországban sem lenne siker, sõt, még a töredék töredékét sem fognánk fel.
pöti szubkultúra az egész ázsián kívül. ilyen alapon lehetne írni, hogy ki néz ausztrál sorozatokat máshol.
Kivéve ha ázsiai sorozatokat, mozifilmeket és Animéket nézel, amik nagy része nemhogy nem lenne sikeres a nagy Ámerikában, de még csak a töredékét se tudnák felfogni. Nem tudnak mit kezdeni olyan filmekkel, ahol árnyalt jellemek vannak és nem csak "fekete kalapos gonoszok" , meg "fehér kalapos" jók. 😉
Persze, rengeteg tudományos szintû nyomozós film volt a CSI, CSI-NY, CSI-Miamai sorozatokon kívûl ... Dunát lehet velük rekeszteni.
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Heroes durva sorozat ennyi.jaés 24 powa
.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Úgyhogy a nézettségi adatokat is le****om.
Azt hittem valami minõség lesz...
Scifit,akciót a népnek szal tv2 még igy is jobban nyomja ilyen térõl!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Egy ideje már szinkron nélkül nézek mindent, még az HBO-t is.... Remélem egyszer lesznek jó szinkronszinészeink.....
ezt aláírom, tökéletesen igaz - és nem célom védeni a csi-t, mint hogy nem is nézem, de azért ott is elég profi a megvalósítás. oké, egyelõre a csi jóval több pénzbõl készül. kíváncsi leszek, ha a heroesnak nagyobb lesz a költségvetése, akkor tudnak-e jól sáfárkodni vele.
azt sajnálom mindössze, hogy eltompítják a durvuló sjelenteket, amik a sorozat elején voltak.
nem vagyok vátesz, de szerintem 1-2 jelzõvel sikerült azt totálisan elérni, hogy ugorjon egy rajongótábor😊 az más kérdés, hogy ez volt-e a cél és, hogy ez jó vagy sem.