109
  • sopi
    #109
    Spikee részben igazad van de részben nem..
    A Lostot tényleg húzzák és ez már szinte fáj hogy vagy 10 részen keresztül nem tudnak semmit mutatni, de a Prison Breaket nem huzzák sehova az igy a jo mivel még van vagy 4 rész a 2. évadból.És minden része pörgös. :)
  • Kagemusha
    #108
    hm
    most komolyan kerdem: nektek meg mindig egy kritikus mondja meg a tutit es meg mindig keptelenek vagytok egymas velemenyet toleralni?
    ezek utan nem csoda, ha ott tartunk, ahol tartunk...
  • winnie
    #107
    "Csak egyetlen példát mondanék: az első pillanattól kezdve mindenki tudta,"

    de fogd fel, hogy ez baromság. te tudtad. és? ha meg siker lett volna, senki nem mondja, hogy "hehe, nem tudtad". sehteni lehetett, persze. (mondjuk tudtommal egy remake-re sem mondja az ember, hogy DEJÓ!) itthon az eredeti rém rendes is bukta volt, mint ahogy minden szitkom elhasalt.

    utólag okos az ember.

    mitől lett volna halott a vállalkozás, ami 13 országban siker lett, valamivel többen meg nem?

    kétesélyes vállalkozás volt. lehetett volna bombasiker is. az ötletben benne volt a siker. ld. első adás nézettsége. a kivitelezés el lett szúrva, de nagyon.
  • Hunty
    #106
    "igazából nem kell érteni. ők ezzel foglalkoznak, te nem. ők értik, ez a lényeg"

    Csak egyetlen példát mondanék: az első pillanattól kezdve mindenki tudta, hogy a "Rém rendes család" magyar változata halva született ötlet, nem is értettük, hogyan juthatott egyáltalán eszébe a TV2-nek ezzel próbálkozni. Persze bele is buktak rendesen! De hát ők (is) értik, ugye, ők ezzel foglalkoznak, én (mi) nem...Ja hogy az a TV2 volt, nem pedig az RTL Klub...Így már értem...
  • Natsuto
    #105
    Ez inkább irónia jó adag szarkazmussal. Csak magában az irónia nem lenne sértő, de ezzel a szarkasztikus felhanggal nem csoda hogy kiveri a biztosítékot a sci-fi (és Heroes) rajongóknál.

    Egyébként csendben jegyzem meg, hogy én szoktam ázsiai sorozatokat nézni (nem anime, sorozat)
  • HJPOWER
    #104
    Helyszinelni nem fogok,engem nem annyira villanyoz fel a boncolgatós téma, Heroes viszont annál inkább. A kategória legjobbja!!!
  • Maak
    #103
    ejj, sorry félreértettelek...
  • Ananova
    #102
    te valami rtl fan vagy? vagymi /bocs a fölötted lévőnek szólt/
  • Ananova
    #101
    te valami rtl fan vagy? vagymi
  • Spikee
    #100
    Nyilván hozzá írnak, mert egyhelyben nem lehet :-D akarom mondani, nagyon nyújtják.
  • Spikee
    #99
    Maak: "Az RTL Klubon a világ legnézettebb sorozata" szerinted? Jaa! Csak játszod a hülyét. :-)

    Én nézek most egy csomó sorozatot, és a Lost- Prison Break párosból kezd elegem lenni. Kurva jó meg minden, de számomra már nagyon húzzák, és semmi különleges nem történik, csak mindig hozzá írnak a sztorihoz. Na mindegy, nézni úgyis fogom ameddig játszák, szóval mindegy :-D

    Sziasztok
  • SASI
    #98
    Prison Break a király...
  • beef
    #97
    "A TV2 holmi Hősökkel és scifi agyrémekkel próbálkozik..."
    Ha nem értitek az iróniát, akkor művelődjetek kicsit mielőtt fikázásokkal égetitek magatokat.

    A fenti kép alapján (megjegyzem egy részt sem láttam a CSI-ből) soha az életben nem nézném meg ezt a sorozatot, ennyire gyenge szereplő fotókat már rég láttam.
    Igazából azért valami Brazil sorozathoz el tudnám képzelni :)
  • winnie
    #96
    "Nem értem az RTL Klubot!!
    Ennek a sorozatnak eddigi összes része lement már a Viasat3-on, ráadásul 4-5-ször meg is ismételték, szóval agyonjátszott, lerágott csont..."

    igazából nem kell érteni. ők ezzel foglalkoznak, te nem. ők értik, ez a lényeg. a csi mindehol siker még nálunk is.

    1. lerágott csont annak a 4-500 ezer embernek. és a többi 2,5-3 millió, aki nem néz viasatot?

    2. én is írtam lejjebb, hogy a csi-k nézettsége nem függ attól, hogy ismétlés vagy sem. szóval minden adott, hogy nagyot durrantson a sorozat.
  • endrúdí
    #95
    Hmmm, ez a cikkíró egy vér RTL klub fan ? Lehet otthon van RTL klubos öngyújtója, kulcstartója, sőt lehet RTL klub edisönös a TV-je, hogy a 15 percenként jelentkező szénnéhangosított 20 perces reklámblokkot elnyomja. A háló szoba falán meg a felirat, hogTV2 sucks, TV2 monnyonle!.

    Vagy az RTL klub ad két huszast egy barna borítékban? :D
  • Hunty
    #94
    Nem értem az RTL Klubot!!
    Ennek a sorozatnak eddigi összes része lement már a Viasat3-on, ráadásul 4-5-ször meg is ismételték, szóval agyonjátszott, lerágott csont...

    Másrészt az embernek tényleg olyan érzése van a cikk olvasása közben, mintha RTL Klub promot olvasna...
  • Oborzy
    #93
    jaja.:)
  • winnie
    #92
    csak pontosítottam:)

    most néztem, hogy a tv2 meg is fogja ismételni főműsoridőben a hősök első 3 részét. szép maraton lesz, csak a szinkron legyen jó.
  • Oborzy
    #91
    Winnie igazad van én csak arra akartam célozni hogy nem a legnézettebb. Én Junkienak hiszek...Máshol kicsit túloznak.Pl itt a holmi hősökkel....
  • Col Andrew
    #90
    Ilyen cikkeket ki lehetne hagyni....
  • winnie
    #89
    "American Idol a legnézettebb sorozat amerikában. CSI: Miami-t még House Doki is veri(TV2 ugye) meg ugye a Született feleségek is verik.(TV2 megintcsak). Jó sorozat nem fikázom sőt ajánlom, csak azért ne legyünk részrehajlóa"

    még a house is? még a (majdnem) legnézettebb sorozat is veri? ez nagyon nagy újság.

    btw. az idol nem sorozat, hanem reality. a miami meg az ötödik, így törvényszerű, hogy van 4 sorozat (grace klinika, house és helyszínelők)

    most nézem, hogy a negyedik. a feleségeknél jobb volt az utóbbi hetekben. szóval a feleségek nem verik. (az meg, hogy melyik sorozat kié, szerintem, ha megnézzük, akkor láthatjuk, hogy döntetlen körüli az állás)

    de kit érdekel az amerikai nézettség? ebből csak az jön le, hogy ezek a sorozatok nagyon kedveltek a nézők körében.
  • Oborzy
    #88
    American Idol a legnézettebb sorozat amerikában. CSI: Miami-t még House Doki is veri(TV2 ugye) meg ugye a Született feleségek is verik.(TV2 megintcsak). Jó sorozat nem fikázom sőt ajánlom, csak azért ne legyünk részrehajlóak.
  • Oborzy
    #87
    Hjajj de szar ez a cikk. Fikázza a TV2-t. Holmi Hősökkel. Nem akarok sértegetni senkit de azért a Heroes veri a CSI: Miami-t. Na mindegy ez a mai világ. Ezért fizetik az embereket.
  • winnie
    #86
    "Lesz majd nekünk is ilyen népi ereszdelahajamunk is, főműsoridőben! "

    ilyen sehol nincs tudtommal főműsorban.
  • Unas
    #85
    Na azért álljunk meg!

    Én mindkét(három stb...) sorozatot szeretem. Azt rühellem de piszkosul, ha valaki leszólja a másik izlését!
    (Kivétel a "vak angyal meg a többi jajjdeizaura jellegű nemtommi". Azt még az én gyomrom se veszi be.)
    Figyeljétek meg, hogy a tv kitermelte magának azt a nézőközönséget is, aki a Jerry Spriger stílusra bukik (Balázs, Mónika). Ezekét is ki fogja. Csak, finoman fogalmazva, más társadalmi réteg(ek)et fog(nak) megérinteni. Én is ledöbbentem, hogy mennyien nézik, viszonylag értelmes emberek, ahogy két alkoholista nő a disznószarban verekszik egy hajléktalan külsejű férfiszerűségért. Lesz majd nekünk is ilyen népi ereszdelahajamunk is, főműsoridőben! Akkor majd azt népszerűsítheti Szekeres Viktor!
  • winnie
    #84
    "A Heroes "Hősök" porig fogja alázni az egész RTL-t levelestül ágastúl!"

    mondom neked is, a próféta szóljob belőled, de szerintem nagyon el vagy tévedve.

    de most komolyan. (lejjebb is leírtam ugyanezt) hogy mondhat valaki ilyet?? egy dolog, hogy valaki fanboy, meg minden, de melyik országban élünk?

    a heroes képregény alapokra építkezik. amerikában ez egy 70es éves kultúra, része a kultúrának. nálunk most kezdett fejlődni, de még mindig sehol nem vagyunk. nálunk, amerikával ellentétben, még mindig a blikk, a barátok közt és a fókusz uralkodik - a legnézettebb sorozat meg a cobra11 és a walker, a texasi kopó.

    egy heroes amerikában lehet siker. de nálunk? kérdéses. jó lenne, de semmi jel nem utal arra, hogy az otton ülő tévénézők nem fognak a jackie chan filmre átkapcsolni a 30. percben.
  • gulga
    #83
    Úgy látszik Viktor halálra akar minket nevettetni ezzel a nevetséges cikkecskével!!
    A Heroes "Hősök" porig fogja alázni az egész RTL-t levelestül ágastúl!
    Szeptemberbe kezdték amcsiba, azóta megszálottan nézem. Szerintem a Miami helysz. a
    legrosszabb a rendőrösdis filmekből! Horatio a napszemcsiével?! lol :)
  • Unas
    #82
    (Egyáltalán nem)Kedves Szekeres Viktor

    Ha TV2-nek nem jön be esetleg a "holmi Hősök és scifi agyrémek", az csak azért lehet, mert már időtlen ideje nézni mindenki aki szeretki a hasonló sorozatokat.
    Csak az egyikről: A 4400 első évada 6 részes...azért annyi, mert nem akartak többet eredetileg. És tudod hol tart most ez a "holmi scifi agyrém"? A megrendelt negyedik évadnál.

    Azt hiszem, kedves "agyrém-scifi" Szekeres Viktor, én inkább belőled nem kérek többet, és a "holmi Hősök és scifi agyrémek"-ből igen!
  • dawinD
    #81
    Heroes-os témához hozzászolva: most néztem meg a 17. részt is. Nemmondom, hogy rossz mivel akk nem nézném, de nemis akkora durranás sztem, minta PB. PB-t sokkal izgalmasabbra összehozták holmi repülő-radioaktív-térgörbítő emberkék nélkül is. Heroes-t szvsz 4-5 részre már előre lehet tudni, hogy mi fog következni. Az sem mellékes, hogy a 2. évadért úgy kell könyörögni, hogy megcsinálják, szóval annyira nemkell isteníteni talán megse éri. Azért mindenkinek ajánlom, nézze csak meg utána hőzöngjön:)
  • winnie
    #80
    "Kivéve ha ázsiai sorozatokat, mozifilmeket és Animéket nézel, amik nagy része nemhogy nem lenne sikeres a nagy Ámerikában, de még csak a töredékét se tudnák felfogni."

    szerinted ki néz ázsiai mozifilmeket és sorozatokat?:) a kollega lent?

    amerikára sarkítasz, holott ez a nagy mágyárországban sem lenne siker, sőt, még a töredék töredékét sem fognánk fel.

    pöti szubkultúra az egész ázsián kívül. ilyen alapon lehetne írni, hogy ki néz ausztrál sorozatokat máshol.
  • Inquisitor
    #79
    "az amerikaiak fogják eldönteni, hogy mit nézhetsz meg a PC-den"
    Kivéve ha ázsiai sorozatokat, mozifilmeket és Animéket nézel, amik nagy része nemhogy nem lenne sikeres a nagy Ámerikában, de még csak a töredékét se tudnák felfogni. Nem tudnak mit kezdeni olyan filmekkel, ahol árnyalt jellemek vannak és nem csak "fekete kalapos gonoszok" , meg "fehér kalapos" jók. ;)
  • Inquisitor
    #78
    "én nem ismerem a sorozatot de elég belőle ez a csoportkép sablonhegyek"
    Persze, rengeteg tudományos szintű nyomozós film volt a CSI, CSI-NY, CSI-Miamai sorozatokon kívűl ... Dunát lehet velük rekeszteni.
  • Alien_AM
    #77
    Kedves Szekeres Viktor cikkiro ezert mennyi penzt kaptal az rtlklubtol, vagy csak szimplan megfenyegettek?
  • schrank
    #76
    én nem ismerem a sorozatot de elég belőle ez a csoportkép sablonhegyek már így ránézve is ez a bolygó kapitánya formáció már a 80-as években lejárt
  • szombi
    #75
    ADJANAK LE DRAGONBALL-t!!!!!
  • Paulie
    #74
    Las Vegasiak sokkal jobbak ésháttttttt "holmi Hősök" :D:DSA
    Heroes durva sorozat ennyi.jaés 24 powa
  • QuippeR
    #73
    maximum a magyar nézettségi adatokat szarhatod le, mivel az amerikaiak fogják eldönteni, hogy mit nézhetsz meg a PC-den. tudod, ami odaát rosszul muzsikál, azt lelövik...
  • 1Obi1
    #72
    Adnák inkább a 24-et...
  • Wittgen
    #71
    Engem oltárira nem érdekel, hogy mit adnak le a magyar ker.tv-k, mivel úgyis mindent pc-n nézek meg.
    Úgyhogy a nézettségi adatokat is le****om.
  • Zenty
    #70
    Jajj hagyanak már a lerágott csontú helyszinelős sz@rukal.
    Azt hittem valami minőség lesz...

    Scifit,akciót a népnek szal tv2 még igy is jobban nyomja ilyen téről!